vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (JackFrost)

BottomBottomRe: Heroinets vägar ut ur Afghanistan
#1


CIA hade tidigare en väldigt informativ sida om hur man tillverkade heroin. Den är numera borttagen, så man får nöja sig med den kopia som ligger på Erowid.

http://www.erowid.org/plants/poppy/poppy_article2.shtml

Quote:
Once the opium gum is transported to a refinery, it is converted into morphine, an intermediate product. This conversion is achieved primarily by chemical processes and requires several basic elements and implements. Boiling water is used to dissolve opium gum; 55-gallon drums are used for boiling vessels; and burlap sacks are used to filter and strain liquids. When dried, the morphine resulting from this initial process is pressed into bricks. The conversion of morphine bricks into heroin is also primarily a chemical process. The main chemical used is acetic anhydride, along with sodium carbonate, activated charcoal, chloroform, ethyl alcohol, ether, and acetone. The two most commonly produced heroin varieties are No. 3 heroin, or smoking heroin, and No. 4 heroin, or injectable heroin.


Posted on: 2011/1/27 22:23
 Top 


Re: Lagligt Knäcka Storbanken JP Morgan genom att Köpa Silver Guld!
#2


Quote:

Om alla kräver sina pengar samtidigt så kommer bara 7% av bankkunderna få ut sina pengar innan bankens likviditet är i botten och den i sin tur tvingas låna pengar eller förklara sig bankrutt.


Så långt håller jag med. Men det kommer inte att funka genom att ta ut kontanter. Det finns helt enkelt inte tillräckligt mycket kontanter tillgängligt för att det ska gå att dränera bankerna på tillräckligt mycket pengar. Den tillgängliga mängden kontanter är en bråkdel av vad bankerna behöver hålla i reserv. Det enda som händer när kontanterna tar slut på banken är att man vägras uttag.

Jag förstår inte varför den här kampanjen begränsar sig till kontanter överhuvudtaget. Det hade funkat förr, men numera är den totala mängden kontanter en så liten del av pengamängden. Varför inte bara föra över pengarna till annan bank? För banken så är det precis lika riktiga pengar som kontanter.

Posted on: 2010/12/2 16:00
 Top 


Re: Lagligt Knäcka Storbanken JP Morgan genom att Köpa Silver Guld!
#3


Att ta ut sina kontanter den 7:e december och sänka JP Morgan är två helt olika saker.

JP Morgan har investerat otroligt mycket pengar i att silverpriset ska gå ner. Priset på silver har den senaste tiden gått upp väldigt mycket, och att det kommer en nedgång snart är rimligt. JP Morgan skulle då tjäna enormt mycket pengar. Fortsätter silverpriset dock att gå upp så förlorar de istället otroligt mycket pengar. Tillräckligt mycket för att antagligen sänka hela banken. Kampanjen mot JP Morgan handlar därför om att köpa silver för att manipulera silverpriset och få det att fortsätta gå upp. Detta är fullt möjligt och skulle kunna lyckas om tillräckligt många köper silver.

Kontantuttagen den 7:e december är en separat kampanj. Den har dock inte speciellt stora chanser att lyckas. Anledningarna är flera:

* Mängden kontanter som får tas ut i bankomater är begränsad. Olika regler gäller beroende på vilken bank det handlar om. Det handlar dock om så små mängder som 15000 - 20000 kr under en period om ca en vecka.

* Tar man ut pengar över disk på ett bankkontor så måste man flera dagar i förväg anmäla uttaget för att det ska finnas tillräckligt mycket kontanter tillgängliga.

* Det totala mängden kontanter tillgängliga i det ekonomiska systemet (i alla fall det svenska) är inte tillräckligt stort för att rubba bankerna. Bloggen Flute-tankar har gjort en lite mer detaljerad analys med siffor på varför kontantuttaget inte kommer att funka.

Posted on: 2010/11/29 11:58
 Top 


Re: Laglig marijuana i USA en revolution
#4


Lite OT:

DMT betyder DiMetylTryptamin och är ett hallucinogent ämne som inte har något med röd flugsvamp att göra. Jag har aldrig sett det användas som en generell benämning på roliga ämnen. DMT är en av de starkaste hallucinogener som finns och förkommer naturligt i kroppen i små mängder.

Om man söker bland den inhemska floran så kan man hitta DMT i gräset Rörflen.

Posted on: 2010/8/11 12:08
 Top TopTopdvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
57 user(s) are online (57 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 57

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS