vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (mie)

BottomBottomRe: 2012 - Hoax eller något verkligt?
#1


Hej fenix, och tack för ditt perspektiv!

Jag är inte främmande för att också ifrågasätta George K:s info till viss del. Jag tycker ärligt talat att det är oerhört förvirrande med all den information som finns tillgänglig överallt på internet. Den senaste tiden har jag lyssnat mycket på George och tagit till mig hans budskap, vilket har hjälpt mig att vakna upp ännu mer från den new-age-värld/bubbla som jag var manipulerad av under flera år.

Du skriver. "Du är lika lurad. Det handlar inte om sådant som du tror". Kan du utveckla det lite mer!? Vad handlar det om, enligt dig? Jag är nyfiken på ett ärligt sätt och vill gärna höra andras perspektiv, för det hjälper mig att gå vidare. Jag gillar inte att stagnera i något, och jag erkänner att även jag kan vara lurad. Det finns ju en möjlighet till det, absolut. Tråkigt i så fall

På vilket sätt menar du att jag är lurad?

Tack på förhand / Mie

Posted on: 2010/10/16 18:25
 Top 


Re: 2012 - Hoax eller något verkligt?
#2


Fortsätting:

*4D är den mentala dimensionen, och det är den allra största dimensionen rent fysiskt i detta universum. Hit hör chakrasystemet, kommunikation via telepati och det mesta som hänger samman med New Age. 5D är den dimension som vi kommer att hamna i om vi väljer att stanna med Moder Jord.

* De varelser som lurar oss och som vill kontrollera oss har skapat "the galactic federation of light" - vilket är en falsk kopia av "The Galactic Counsil of Light" (som George säger att han tillhör). Dessa varelser kopierar det mesta och gör en egen version av det och säljer det sedan till oss som om det vore den sanna versionen. George själv har blivit manipulerad av dem många gånger förr om åren, och en del av den info. som finns med i hans föreläsning från 2004 är influerad av denna manipulation.

Okej, det kanske räcker med info. Men kolla gärna in George hemsida där det finns videos m.m. där han förklarar allt detta och mycket mer själv! Han kan uttrycka det mycket bättre än vad jag kan.

Genom att posta detta här så menar jag inte nödvändigtvis att George Kavassilas uttrycker den ultimata sanningen, den tror jag bara går att finna längst in i var och en av oss. Men jag tycker att hans perspektiv är mycket intressant, och den information som han presenterar är värd att tas i beaktande i det här sammanhanget. Sedan måste ju var och en välja och känna efter i sig själv vad man vill tro eller inte tro på.

Själv är jag nyfiken på vad som kommer att hända 2012 och 2013. Jag hoppas verkligen på att det kommer att hända något betydelsefullt för mänskligheten, så att vi kan komma ur detta kontrollsystem och leva i fred och harmoni. Jag hoppas att det som George K säger stämmer, men det går ju aldrig att veta något med hundra procent säkerhet om framtiden. Vi får väl vänta och se helt enkelt. Men spännande är det, tycker jag

Posted on: 2010/10/16 17:43
 Top 


Re: 2012 - Hoax eller något verkligt?
#3


Hej!

Det här är mitt första inlägg här på Vaken

Jag såg att det fanns en video med en intervju med George Kavassilas i den här tråden, vilket gjorde mig glad. Jag kan verkligen rekommendera ett besök på hans hemsida:

www.georgekavassilas.org

Han har också en YouTube-kanal med användarnamnet:

horusdownunder

När det gäller 2012 och allt annat som pågår här på planeten så är han den källa till information som allra mest resonerar med mig. Det finns ingen som kommer i närheten. George är en mycket ödmjuk person som bor i Australien, och allt som han förmedlar kommer från hans egna upplevelser. Wow, vilken resa han verkar ha gjort!!

Jag kan ge en liten sammanfattning av hans budskap här:

* Den här planeten (Moder Jord) är på väg att bli en stjärna. Detta kommer att ske den 21 mars 2013. Det är en process som kommer att påbörjas på allvar den 21 december 2012. Således kommer denna process att ta tre månader.

* Människorna kommer då att ha tre val. 1) = att stanna här på Jorden och gå in i 5:e dimensionen tillsammans med Moder Jord, detta är enligt George den sanna organiska uppstigningen, dvs. det sanna ljuset som hör ihop med den villkorslösa kärleken. Dimensionella portaler kommer att öppnas för dem som väljer den här vägen. 2) = att följa med utomjordingar som kommer för att sälja oss sin version av uppstigningen och som kommer för att hämta oss/rädda oss, denna version av uppstigning hänger ihop med det som George benämner som det falska ljuset, dvs. den villkorliga kärleken. 3) = att följa med vågen av teknologi, vilket hänger samman med de som kallas för "The Greys", detta är en väg som leder till att man kommer att fortsätta att leva i 3D fast på en annan himlakropp än Jorden. George varnar för alternativ 2 & 3 om man verkligen vill genomgå den sanna organiska uppstigningen till 5D.

* Det finns en skillnad mellan det sanna och det falska ljuset. Det falska ljuset hänger bl.a. ihop med New Age och med det som kallas för "hive-mind-mentalitet" (jag tror att det är detta som David Wilcock med flera förespråkar, tredje ögat osv.) Men detta är det falska ljuset och det är det som styr/kontrollerar den här planeten just nu, och som har gjort det under tusentals år. En utomjordisk grupp varelser som kommer från Orion och som verkar i 4D ligger bakom denna "kupp" mot mänskligheten. De är egentligen reptiler men de framställer sig som vackra ljusvarelser för att lura oss. Hit hör alla uppstigna mästare, ljusguider, kanaliseringar osv. Dessa varelser kan manipulera vårt nervsystem och göra så att vi får en euforisk upplevelse av ljus och kärlek och "bliss", men detta är en artificiell version som i längden leder oss vilse. George menar att vi människor absolut inte behöver ta in något ljus utifrån utan att vi har allt ljus som vi behöver inuti oss själva, och detta ljus utgår från vårt sanna hjärtcenter (vilket inte är det samma som hjärtchakrat eller vårt fysiska hjärta). Därför varnar han för kanaliserade meddelanden som uppmanar oss att meditera och ta in ljus utifrån (framförallt via kronchakrat).

Vet ej hur långt jag kan skriva? Fortsätter i ett nytt inlägg


Posted on: 2010/10/16 17:27
 Top TopTopdvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
37 user(s) are online (37 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 37

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS