vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (nomad)

BottomBottomchecklista för oss alla
#1


The Spirit of Good (Life)
Truth, Knowledge, Enlightenment, Discernment, Perfection
Wisdom, Insight, Understanding, Intelligence, Ability
Humility, Modesty, Patience, Empathy, Piety
Self-sacrifice, Courage, Righteousness, Integrity, Virtue
Compassion, Helpfulness, Generosity, Charity, Love
Freewill, Optimism, Cooperation, Harmony, Joy
Justice, Fairness, Equity, Safety, Peace

The Spirit of Evil (Anti-Life)
Greed, Envy, Materialism, Excess, Money, Extortion, Usury, Profit, Wealth
Falsehood, Equivocation, Deceit, Politics, Hypocrisy, Betrayal, Fraud
Ignorance, Folly, Delusion, Hero Worship, Religion, Idolatry, Ritual, Dogma, Fear
Arrogance, Impatience, Selfishness, Vanity, Untrustworthiness, Neglect, Indifference
Anger, Insolence, Obstinacy, Callousness, Jealousy, Antagonism, Hostility, Malice, Hate
Harm, Aggression, Provocation, Treachery, Violence, Cruelty, War, Conquest, Chaos
Injustice, Inequity, Exploitation, Oppression, Subjugation, Inquisition, Enslavement


Posted on: 2014/3/18 8:35
 Top 


Re: Morgan Strålman: Den stora viltdöden 2013
#2


En kan ju undra om världens största "HAARP"anläggning allmänt kallad LOIS i Skåne kan ha med saken att göra, men å andra sidan så är det säkert ett helt öppet fantastiskt " vetenskapsprojekt" som gagnar allmännnyttan och absolut inget annat.

Posted on: 2014/2/7 21:23
 Top 


Re: Var Tyfonen Haiyan skapad av mikrovågspulser?
#3


Kunskap är inte makt utan den knaggliga potentiella vägen till insikt/visdom (om man har kvalat in) så att säga.

Som du nämner AsG. så kan en fjäril mm. ev. skapa kedjereaktioner beträffande vädret på långa avstånd iallafall enligt meteorolgiläraren på den flygskola jag närvarade vid, han sa nåt mer kul, spå väder var inte nåt lätt även före manipuleringens tidevarv, men beakta att fjärilens påverkan är önskad, mystisk och framförallt NATURLIG till skillnad mot denna patetiska manipulation och förakt mot nånting vackert, skönt och livsbejakande.

Ät nyttigt alla och sköt om er så kanske vi får se finalen i denna dagens mest intressanta såpopera.

Posted on: 2013/11/15 7:58
 Top 


Re: Funkar dessa? B17 aprikoskärnor.
#4


Vill du komma åt vitamin B17 som inte egentligen är ett vitamin ( spelar roll ) så finns det förutom i nämnda bär och aprikoskärnor även i äppelkärnor, bittermandel, och billigast och enklast är groddar av Alfalfa samt Mungbönor.

Om du eftersträvar maximalt upptag så kör mungbönsgroddarna i mixer innan du smaskar i dig detta livselixir.

Happy mixing

Posted on: 2013/11/13 13:54
 Top 


Re: Fighting back !!!
#5


The d-EVIL is in the details and so is the remedy :

http://servantking.info/

Posted on: 2013/11/11 12:03
 Top 


Det läskiga ansvaret som få vill ta
#6


Läs gärna denna länk utan fördomar om "dödsfällan" aka. SYSTEMET:

http://loveforlife.com.au/content/13/ ... -life-18th-september-2013

ps. för komplex att översätta men ack så tankeväckande ds.

Posted on: 2013/9/20 9:05
 Top 


Re: Freeman/Strawman/Sovereign förklaring på Svenska
#7


Härligt Kent,

har du sett det senaste inlägget på : spiritual economics . now av Mary Croft HeHe

Posted on: 2013/9/5 13:05
 Top 


Re: EMF (wi-fi, gsm, dect & annan trådlös teknik)
#8


Rata tekniken, återerövra och ta fullständigt ansvar för era barn och finn en bättre väg, nån nämnde ( ansvarig ), men testa för böveln att utkräva detta ansvar, DIREKT mot den enskilde och inte titeln, personen mm.

Hur kan en ärthjärna vara ansvarig för nåt dom inte begriper, lärare och rektorer är ju systemets främsta gatekeepers som är i villfarelsen att dom är guds gåva till mänskligheten och har nåt av värde att förmedla, holohoax, månlandningen, demokrati, feminism, ortodox medicin, karriär ( slaveri) mm. mm. mm. mm. mm . mm. Behöver barn en kommunal skola ? vad är det för fel på livets skola med nyktra ledsagare som håller en låg profil och endast ser till att den lille inte ställer till det för sig alldeles för mycket.

Akademiker som grupp är de mest skruvade individerna i denna ankdamm och kommer att ha en av de längsta resorna av alla, kanske man borde servera flugsvamp på skollunchen, dubbel dos till person-alen.

Eget test för några år sen visade tydligt att tyg gjort av torv/ull bromsade mikrovågor av olika bandbredd med upp till 90%,( varför blev den ende fabrikören av detta tyg bortmanövrerad heHe ) men visst, vi kan skaffa foliehattar, torvtyg, gasmasker mm eller så kan vi skaffa ryggrad och ta hand om grundbesväret istället för att lindra symptomen, typ agera istället för som nu reagera.

Skäm bort er högra hjärnhalva idag genom att skriva nerifrån och upp, från höger mot vänster med "fel" hand och se vad som händer.

Posted on: 2013/5/4 6:47
 Top 


Re: 911 - 611 - 999 - VENUS..;
#9


Har nån läst vad Anders Björkman skriver här ?

http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

Om det stämmer vilket det sunda förnuftet påbjuder, så faller ju vissa aspekter och borde resultera i en gigantisk suck av lättnad för typ hela mänskligheten som ser på TV eller läser tidningar

Posted on: 2013/4/22 10:34
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#10


Hej vänner,

våra nuvarande manipulatörer måste garva sig harmynta dagligen, speciellt om dom läser inläggen på Vaken, när dom väl kommer till denna tråd så tar dom fram blöjorna och kränger på sig en vit Helly hansen med ärmarna på ryggen för att inte fysiskt skada sig själva av alla skrattattacker.

Abyssinia, kära medmänniska, ta en paus från spegeln och bjud egot på en längre solsemester långt bort så du hinner ikapp med studierna om hur egot eventuellt fungerar, denna tråd handlar inte om nån Koran oavsett vad du tror eller inbillar dig, och den nuvarande Koranpingisen du ägnar dig åt leder liksom inget vart för nån av oss, att du inte förstår vad jag försöker säga eller har en aning om vad Avatar försöker förmedla eller inser vad Alarik tydliggör visar en nykter betraktare att du bör överväga att dra dig tillbaka ett tag och skaffa grundkunskaper till att föra en dialog med omgivningen.

Skaffa gärna ett Svensk/Engelskt lexikon så kanske vi framledes kan återta denna intressanta tankeslinga, samt överväg att bygga en större databas som underlag för dessa samtal och inte endast förlita dig på AIK:s klubbregler.

Önsketänkande/Tro är inte synonymt med bevis, dessutom går det mesta inte att bevisa utan är mer eller mindre underbyggda förslag till tankeslingor tills vi finner en väg att kommunicera direkt med källan, utan medverkan av tredje part som allt som oftast har annat än sanning som motivation HeHe

Några välmenta tips, backa ett steg och försök se varför du postar såna här utdrag ur en av många kontrollhandböcker ( Koranen ) :

[112:1]Proclaim, "He is the One and only GOD.
försök hänga med, ordet He innebär att tredjepart skrivit detta, hade " gud själv skrivit detta ord hade det förslagsvis stått jag, såvida "gud" inte är dyslektiker.

[114:1]Say, "I seek refuge in the Lord of the people.
[114:2] "The King of the people.
[114:3] "The god of the people.

QUI BONO ?

Detta är ju praktexempel på hur den enögde är kung i de blindas rike.

Lord, King, God, snälla du vakna ur programmeringen, det är inte lätt men släpp efter lite så går det lättare, vi samtalar ju inte direkt om dagens väderprognos eller om Herreys är bättre än ABBA utan dessa frågor har ju typ gäckat människan sen Hedenhös, så det SKA värka innanför pannbenet, vad vore det för sport annars ? Det är ju inte direkt som shopping på en stormarknad där man väljer en mysig tro och stoppar den i kundvagnen, för att slippa denna huvudvärk ( Eget ansvar )

Har du övervägt att det är rädslan för att ta detta ansvar som är anledningen till att många desperat söker sina svar i en yttre källa, Politik, religion, gurus mfl. mfl. för då har man ju nån att skylla på när det som vanligt går åt pipsvängen med det mesta, men det är ju liksom enligt agendan för i samma ögonblick den kritiska massan av oss fårskallar tar detta ansvar så vips kommer denna 3D värld att bli flera snäpp behagligare för de flesta.

Tänk en ocean, om varje droppe agerade egoist och for kors och tvärs så vore det besvärligt att ta ett dopp eller segla mot solnedgången. Inse att vi är som en vattendroppe, vi kan ju vara unika och ändå samarbeta för nåt som gagnar alla. Suck detta drar verkligen energi, men som tur är finns ett antal batteriladdare här i världen.

Tar det igen, heliga böcker, my ass, det enda heliga är livet självt och se gärna med öppna ögon hur vi alla behandlar liv idag, mord, skövling och noll vördnad och respekt för detta liv, trots alla dessa oändliga "gudomliga" texter, de måste ju bevisligen innehålla dött material eftersom dom inte har effekt på de som tar till sig innehållet, behöver vi skrivna bokstäver för att inse att en kattunge föredrar smekningar och vänliga ord och inte bli kastad som brännoffer på brasan till nån perverterad psykopat som påstås vara allsmäktig och kärleken personifierad som dessutom ständigt påminner om innebörden av fenomenet HOT.

Kruxet är att världsmanipulerarna vet hur vi fårskallar funkar och är noga med att dessa kontrollfunktioner finns i det undermedvetna i flera underliggande lager, sen kvittar det om vi snackar kristna fårskallar eller muslimska fårskallar, ett får är ett får och till skillnad från oss får så är orginalfår ( Bää ) precis så smarta som får skall vara.

Testa att ta till dig detta på ett innovativt sätt och inte som ett påhopp, för det är inte menat som ett sådant, fundera gärna om vad blind tro på en tredjepart innebär, vad skulle hända om vi alla kunde kommunicera direkt med källan, ta lite i taget låt kinderna bli lite röda av förlägenhet, alla har vi gått igenom det stadiet och därför rekommenderar vissa att ta hjälp av verktyg såsom Amanita och toppisar som till skillnad från andra verktyg enbart kan leda till nåt positivt.

Till sist så fatta att det är inte omgivningens skyldighet att agera bollplank åt nån som inte har tagit sig tid att skaffa det som krävs för att kunna delta, du vet väl att det är lättara att göra en tunnel på Zlatan än på en amatör utan bollsinne. Överväg att det är intentionen som räknas och inte hur långt man kommit, vissa har modet att söka oavsett vad man finner, medans andra finner nåt mysigt och ägnar sig åt att försvara detta status Quo, det är ju valfritt vad vi gör men att påtvinga sin syn på andra är just vad organiserade ekonomiska religioner har som huvudsyfte, en eventuell äkta "gud" skiter väl i lila sidenkalsonger, guld, pengar och väldoftande brännofer WTF.

Om du inte ärligt kan göra ditt bästa att tillgodogöra dig andemeningen i detta inlägg och även backa i denna tråd och göra likaledes med övriga kommentarer behöver du inte besvära dig att svara, men låt det gå en rimlig stund innan du överväger att göra det, och känn gärna lite tacksamhet att flera av oss frivilligt ägnat en försvarlig mängd tid på dig i hopp om att hjälpa dig vidare i denna intressanta resa,så att vi tillsammans ytterligare kan kasta av oss några av de bojor som hindrat oss så länge från att finna vår fulla potential.

Bli gärna med i vår nya samtalsgrupp, onyktra alkoholister mot hyckleri och enfald, vi har skitkul på våra träffar.

Dont worry, be happy broder och må en lätt spänningshuvudvärk vara din ständiga följeslagare i jakten på ditt sanna jag, må vi alla få det liv vi förtjänar.Posted on: 2013/4/22 10:23
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#11


Alarik: håller fullständigt med, det handlar inte om att få rätt eller att min världsbild är bättre än nån annans utan finna nyfikna människor som vågar stiga utanför boxen oavsett vart den leder och tillsammans spirala sig uppåt som en DNA sträng.

Det finns ett uttryck som säger att oavsett om du "tror" att du kan eller inte kan så kommer du att få rätt, vilket i sig stöder teorin/erfarenheten att allt går bara man fokuserar och aldrig släpper taget, sen finns det ju bevisligen tekniker som underlättar HeHe

Sista toppisarna jag hade möglade dessvärre men det blir väl en höst i år med kanske, intressant om shrooms är alla bilder och texter i gamla böcker som dräller av svampar, hampa, vallmo, för bövelen folk har ju vetat hur länge som helst att det var en väg till en högst intressant plats och att Jesus inte är en snubbe utan en svamp, jungfrufödsel exakt som svamp, song of solomon som Jack Herer studerade innan han smet från skatten är en exakt beskrivning av Amanitan och effekterna av resan " Your kisses are sweeter than wine " Jag menar 700 fruar och 300 älskarinnor, skulle man tillfredställa dom minimalt så fick man gno som ett kompani kaniner.

Kött av gudar och blod av gudar handlar inte om Göteborgskex och rödtjut ackompanjerat av svammel från en halvfull himplapilot utan återigen snackar vi svamp, hur vet jag det ? Ta till dig så mycket info som bara möjligt utan fördomar och låt sen det undermedvetna göra jobbet, men info är en färskvara och bör fyllas på kontinuerligt. Dessutom "Manna" inte fan var det processat vete som dagligen smög upp ur öknen. Inte heller gräsmannan.

Abyssinia: Jodå jag känner till vad andra påstår att den innebär, liksom ordet Nomad, det kan handla om en lång vandring kanske evigt liv i viss bemärkelse, vem vet, den tilltalade mig liksom de Amerikanska indianernas "symbol" en rund ring med kors i mitten med fyra färger.

Man kan säga att dessa symboler hade samma funktion som radbandet har för vissa, har en egen variant på fodralet till min favvokniv med 7 ringar oooOooo den fjärde positiva egenskapen som är svårast och kanske viktigast är självuppoffring och kan bekräftas med den 7 armade ljusstaken för där är 4:an högst upp. Typ " Predictive programming "

Givetvis blir man påmind om de 7 mindre smickrande egenskaperna vi alla också har anlag för.

Korset har många funktioner om man vill, vissa säger de fyra elementen eld, luft, vatten och jord, men inte bokstavligt utan det beskriver intentioner, flöden, genomförande och förankringar av gärningar.

Inte undra på att div apostlar fick inspiration från Gud, dom käkade ju svamp värre en mina f.d. fjällkor, och har ni tänkt på varför Gud inte hört av sig på typ 2000 år via sina PR agenter, intressant fråga.

Allt som är skrivet i en bok är dött material som alltid kommer från människor och kan därmed inte vara helig ( det står mycket bra i böcker ) men däremot allt levande kommer från källan och den kan vi ju inte ärligt påstå att vi betraktar som helig som vi svinar på allehanda sätt, den dan vi återerövrat förmågan att direkt kommunicera med växter, djur, solen, månen och inte att förglömma med varann HaHa då öppnar sig en dörr som ivarjefall jag kommer att undersöka.

Vid samtal med osunt troende människor föreslår jag ibland att dom tar del av viss info utanför deras " heliga " skrifter men till ingen nytta trots att Paulus/Psykopat uppmanade de sina att testa sin "tro" dagligen.

Läste 10 inbundna årgångar c:a 10.000 sidor av Vakttornet och Vakna av ni vet vem och där stod intressanta saker men det mest intressanta var det som fanns mellan raderna och gav upphov till många intressanta frågor som annars inte uppenbarat sig, när jag bad denna JV att läsa den ynka bok på typ 270 sidor jag tipsat Alarik om för att kunna fortsatt ha ett trevligt samtal om dessa intressanta frågor då bangade han, det är ju inte direkt hårdporr vi snackar om. Dom läser endast auktoriserad text m.a.o Sin egen variant av bibeln, kan ju vara lite begränsande om man vill gå till botten med saker och ting.

Visst låter mycket i dessa böcker vackert men titta på vad allas gud påstås säga är viktigt Du skall ICKE döda, (det är mitt monopol) det är därför det är så mysigt i ankdammen just nu, varför använda negativa aversioner istället för : Vi bör alla respektera och högakta allt liv, men det skulle ju sabba våra bilvanor, nöjen och allmän materiell girighet.

Det gäller att hitta sina ursäkter, själv ska jag inta lite spenat nu, sov gott.

Posted on: 2013/4/16 23:40
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#12


Alarik: varsågod, kan du läsa denna bok och gärna hans övriga texter utan fördomar så känner jag att du kommer finna flera pusselbitar som förvisso brutalt bankar delar av ens världsbild ( beroende på hur långt man kommit med pusslet vill säga )

Abyssinia: den var besvärlig, evigt liv HeHe som jag känner nu är mycket en definitionsfråga liksom uttrycket Gud, nåväl ett krystat försök kan jag bjussa på.

Evig själ kanske funkar, evig kropp mer knepigt med tanke på att vi påstås byta varje cell vart 7:e år, kanske det gick att bli jordiskt äldre förut i samma "kostym" ( The water canopy ) teorin, högre syrehalt mm.

Om inkarnationer funkar så kan man ju betrakta det som evigt liv, frågan är hur man definierar det hela sen man tagit studenten och slipper inkarnera här mer och kanske tillbringar lata dagar som en frekvens utan kropp typ.

Liksom Gud, enligt människor så finns flera varianter men tänk om alla varianter istället är synonym med ljus, kärlek och sanning eller nåt helt okänt som är bortom vår nuvarande fattningsförmåga.

Allt är ju sammanflätat och mycket av det som står i manmade skrifter är just beskrivningar av mänskliga egenskaper och tillstånd och nåt som präglat många genom tiderna nämligen nyfikenhet, dessutom var äldre tiders skribenter duktiga på att kryptera text, många gånger i flera lager både på kul och ett sätt att gömma viktig information " In plain sight " tills vi tjockskallar klurar ut hur man tyder dessa texter, för de som lanserade det vi idag kallar religion var liksom idag hänsynslösa psykopater som endast hade politiska egna ambitioner och begränsat med empati.

Det står ju för dörren nu en repris på hur det gick till tidigare, snart förbjuds all tidigare religion för att ersättas med den moderna och enda tillåtna, konvertera eller dö typ, och det i sig vore bra om det var på grund av insikt och att man inte ersätter den utan käkar lite Amanita Muscaria ( Du vet den i Song of Solomon) och förhoppningsvis ser möjligheten att himmel och helvete samt evigt liv finns inom var och en av oss.

Den ultimata källan till allt detta lär vi söka ett bra tag till, kan ju hända att vi rent av simmar runt i en Petriskål i nån uttråkad fabrikarbetares lunchlådamen i en annan dimension eller så är vi nån jeppes biologiska robotar med AI och förmågan till självreproduktion och självläkning, mycket intressanta frågor men håll med om att det är typ skitkul.

Om nån kunde komma på ett sätt att direkt kommunicera med källan man är nyfiken på vore det toppen så man slapp gå via tredjepartspåståenden, kanske fasta i kombination med vissa svampar och rensad tallkottkörtel och då kan man samtala med myran, laxen och älgen direkt utan tolk.

Nåt jag inte fattar är att när man har en hemsk dröm så vaknar man innan det går helt åt skogen, då hävdar vissa att vara vaken också är en dröm men vi tror den är verklig, så dessa hävdar att om man kommer till den insikten så kan man i vaket tillstånd hoppa utför ett stup utan att slå ihjäl sig

Huvva så knepigt, men mycket nöje med era vidare studier och tack för intressanta tankeslingor.

Posted on: 2013/4/16 19:49
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#13


Hej vänner,

är inte detta vad allting handlar om sen Hedenhös :

http://www.sevenstarhand.org/archives/twospirits.html

Kontemplera detta några år så märker ni hur det sakta faller på plats.

Överväg att allt "manmade" inklusive alla sk. heliga skrifter är just manmade och inget annat, det är väl vad apokalypsen handlar om att sakta i lämplig fart ta bort slöjor/filter och obefläckat närma sig kärnan.

Kruxet är att finna en väg direkt till källan utan 3:e partsinblandning och inte söka svar utan ställa dom rätta frågorna, jävligt frustrerande men ack så kul.

Fallgroparna är obegränsade och minfälten enorma så det är kanske därför nån myntade uttrycket : vägen till liv är smal osv.

Ps den som är mogen att en gång för alla bli kvitt religionsprogrammeringen läs gärna boken i ovanstående länk, oavsett resultat så är den läsvärd och verkligen kittlar det sunda förnuftet ( min erfarenhet ) den kosmiska grillgaffeln petar oss alla i arslet mer å mer vare sig vi vill eller inte HeHe ds

Posted on: 2013/4/16 7:37
 Top 


Re: Vapenskrammel i NordKorea
#14


Med förhoppning om att denna info kan rucka på en å annan mysig världsbild:


http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

ps. kolla även "Nukelies" och använd sen dom matematiska kunskaperna från den fantastiska institutionen "skolan" för att lista ut om varför man i massmedia inte tar upp den i särklass största gruppen offer efter Tjernobylsabotaget ( Hämnd för Woodpecker ) nämligen : c:a 200.000 ofödda barn som blev aborterade i samband med samtidens skrämselpropaganda, fy fan.

Mera matte : om halveringstiden på Bla Bla och Bla är påstådda 450.000 år då borde vi intervjua nån snubbe som är 450.001 år för att få det bekräftat.

Där lilla mig vistas för närvarande så påstods Öringen i sjön bredvid (1986) innehålla 50.000 Becquerel ( jämn å bra siffra ) efter test 25 år senare så har öringen i samma sjö 50 Becquerel.

Själv är jag usel på matte men det luktar skunk om detta, förresten så har jag aldrig sniffat på en skunk utan går som vanligt på blind tro för vi vet väl alla att det som kommer från systemet är ofelbart och att det alltid är för vårt eget bästa, Hallejulia vad ball.

För er som har ork kolla även Anders Björkmans fantastiska sågning av månlandningen och den internationella skattestölden, ooops jag menar den internationella rymdstationen där sista bussen hem lades ner 2011, undrar om de som påstås forska ihjäl sig däruppe har nån synpunkt på kommunala transporter.

Återigen ett tips för äkta sanningssökare, Amanita Muscaria, the flesh of God, the blood of God, ej att förväxlas med kyrkans Göteborgskex och dito rödtjut vilka dessutom med stor sannolikhet innehåller E-kemikalier och syntetiska sulfiter.

När ska vi äntligen avsluta denna fars och testa att leva och inte endast existera ? Handen på hjärtat hur kul är stämpelklockor, Tv och värdelösa bajsprylar från Clas i sjön.

May the force be with us.
Posted on: 2013/4/12 9:24
 Top 


Vad har vi för ursäkt ?
#15


Images make up our lives and without them, we wouldn't exist. They are at the core of who we are and our way of life. We/MAN are the ones with the power to set images into motion, to give them life. If one of us decided that he/she wanted to have control over the rest of us, how could it be done? One method would be to get an army together, all willing to fall into the image of invade and conquer, and send them in to take control by force. But this becomes problematic as the people being invaded are likely to resist because they live for the image of their freedom and do not wish to be conquered. Another way would be to take over by stealth and manipulation through the non-sense images that we project to the people we wish to control. This is now the preferred option for slave masters. Saturation of these images through media and bill boards, through figures of influence repeating the mantras, collective identification and education of the children soon result in a world governed by the images of all those believing in them.

Remote viewing of non-sense images, remote control of non-sense images & remote projection of non-sense images is at the heart of the slave masters which we identify as the Freemasonic/Satanic world. Satanism is the practice of creating non-sense images and putting them into people's brains through remote projection so that they fall into the belief of those images and set them into motion, as in Little Mary now performing Alice in Wonderland, Billy performing Bob the Builder, Sally performing ABC, etc, etc,. We are all the victims of this through all the false images we are subjected to daily and we are so accustomed to having non-sense image after non-sense image put into our heads that we don't notice it happening and we think the images are just part of the normal sensory river of thoughts flowing through our natural brains; we don't know which are our unique/original thoughts and which come from somewhere else remotely. The black-magic warlocks and witches of Satanism are brilliant non-sense "story tellers' spinning powerful spells of deception, convincing us that their fairytale images are true and have power.

Non-sense images are "intellectual property", man-made images that we dance with as we create our non-sense lives in the non-sense world. The MAN, little Judy is a sensory image; we can touch, taste, feel, smell, hear, see, sense Judy while Alice, the character she performs in her play is non-sense; we can't touch, taste feel, smell. hear, see, sense, Alice. In her act under costume and title of Alice, we can always sense Judy, but never can we sense Alice no matter how hard Judy tries to convince us otherwise. Alice is a non-sense image.

Lost under the magic "spells" of a pre-programmed pantomime for all of us to perform within, we are dancing with the routine "slavery system" of Alice In Wonderland and look where this has got us. These non-sense images are without the power of Life, therefore are finite and are dead, meaning we have to perform for them otherwise they die, they fade away, which means that we are perpetually under the spell (the control) of another MAN who put them into our head; we have now lost our infinite uniqueness and given our power away because that is what the non-sense image tells us to do. How can dead finite images help infinite LIFE expand infinite LIFE? As puppets to the dead images of "The System", we can only create more dead system.

When we believe in money and that if we don't have money we won't be able to put a roof over our heads or put food on the table or even have freedom, the effect of this spell is so strong that millions of us have heart attacks because of it, or stress out over it or even commit suicide or go to war or steal, lie and cheat because of our belief in it. Everything of "The System" is based on money and we have been brought up with this current-cy flowing in and around everything of our lives in "The System" to the point where we cannot begin to imagine how to live without it, or at least, without some sort of "exchange" of value.

Intellectual property becomes the mirror that disconnects us from the sensory life form, the non-sense reflection that only appears in your head. Instead of co-creating with the sensory life form and expanding sensory life all around us that is nature, we fall into the mirror of the intellectual property to expand that, which means that we are disconnected from sensory life and creating non-sense images all around us, hence the dead world of fiction, "The System" of commerce, made up by geometry, mathematics and alphabet languages. When we fall into the images of non-sense and lose connection with sense, we become the harm doers creating the fires of hell that rage all around us. This is what makes us slaves.

Everything is created by us - we are prisoners of the images we have created, regardless of whether they were put into our heads by others, which is the case for most of us. This is why the whole of the dream of life is in our image, in the images we are setting into motion. The more collectively we project images, the greater the power. When we accept all the information of astrology and we set all that information into motion, we accept its power over us when all the time we are creating it with our power of life.

One image can contain a vast amount of information made up of many images. The image of Jesus carries a whole world of images with it. For a child to fall for the image of Alice in Wonderland, they have to already have an idea of the images that make up the image of Alice. For men and women to fall into the image of OPPT, they already have a whole background of images they are creating their system lives out of that the OPPT images "fit" with like pieces of a jigsaw puzzle. This is why the OPPT "just feels right", the "BEing and DOing" resonating with all the New Agers and the legal side appealing to the Freedom/Truthers. OPPT is part of the "oneness" enchantment that has been a developing mantra for many years. We get caught up in the "magic" just as we love to be enchanted by Hollywood or the football or whatever non-sense image we identify (id-entity-phi) with. The id-entity has an audience who id-entity-phi with it and pour their life energy into maintaining and supporting the id-entity.

Those falling under the spell of the OPPT are still so bound to the images of non-sense that they do not recognise that the OPPT is all non-sense, too. They think they are moving from the old system into a new "paradigm" or new "consciousness" when they are just moving from one version of 'The System" to another - they are still unable to see past the borders and barriers of system thought. They still id-entity-phi with the mantras of "The System" and do not notice them just being re-woven into a new "spell".

Id-entity-phi is the creation of a demon, the entity, the image of another MAN (we can imagine them too) reflecting as the mirror that is the demon/apparition we fall into and under its power. It is the power/gift of life we/MAN gave to set the demon into motion, into (i)-d-entity, thus becoming possessed by the manifestation of our own power. While we are lost in the demonic reflection of our own making we fall into the fantasy and illusion of our projection and begin acting as the illusion and fantasy, performing Alice or whatever character we create and identify with, as if it is true. And in this fallen state we are destroying everything and everything of sensory life, including our brothers and sisters and us!

The OPPT has been launched after decades of preparation with those who have woken up to the fact that the current version of "The System" of slavery is not giving us the lives we want having had our brains massaged with images of freedom, cosmic worlds, UFOs, Goddess worship, sovereignty, universal consciousness and $$$$$$$$. The OPPT is providing us with our "freedom" without us having to do anything except "DO and BE". Although of course if your idea of "DOing and BEing" is not considered to be of "value" under CVAC, then you should not expect to receive any "value" back. The OPPT has been debunked by many, despite the push of many with influence to sell it to us. It will never be the conduit of freedom it is promised to be because there is no freedom in a mirror, only choice. It has failed but we need to keep being vigilant of other non-sense packages in shiny wrapping said to be the gift of freedom.

Many of us are waking up to the fact that we want to go back to nature. We do not want a trust, a corporation or a government between us and nature and between MAN and MAN. We do not want to be Alice when we can be living MAN. We do not want a man-made system of ANY sort interfering with our lives. We do not want our heads to be filled with non-sense images that turn us into puppets for the puppeteers that benefit from our confusion. We do not want our lives or the lives of our brothers and sisters to be invaded by others telling us how to live with each other. We do not want commerce, barter or trade. We want to be free and unique and left alone to take full responsibility for our lives and the lives of those around us, living for Do No Harm, living our life as a gift for life. This is true freedom we are talking about, not the illusion of freedom given by myriad choices within a man-made system of commerce.

Instead of dancing with the images of hell, the dancer can get his/her inspiration from the images of sensory life all around him/her - the "routine" could come from the way the trees sway in the wind or the stream flows over the pebbles - this is the platform for true expression. Falling into the mirror and dancing with non-sense images is dancing with lies. We only create our freedom when we stop dancing with the lies and dance with nature once more.

Going on the Love For Life do no harm path we've been on since March 2005 has brought us immense volumes of inspired insights that are reaching millions of lives.

This came at the cost of elderly supporters in their late 70's being hog tied, hooded, bullet put through hip and tortured for some hours, 12 death threats, 4 assassination attempts, Fiona being kidnapped, up to 16 police, detectives, sheriffs, tow trucks coming to this home twice to steal family assets, threats, intimidation, harassment, abuse, etc, etc, many attempts to bring down the Love For Life website and we are only scratching the surface of what we have endured which included the stealing of the family home, the destruction of two businesses forcing us close to destitution and poverty caring for 4 young daughters. We never breached the peace, caused a crime or injured anyone. We employed many hundreds of staff over 19 years, turned over big money over the years, brought in up to 4k p/w income to end up having Arthur completely pull out of 'The System" from 2006 with mainly Fiona and others supporting Arthur to create the Love For Life work. Out of this came the dream of Do No Harm Communities/Kindoms. The force behind this harassment have learnt that we are not intimidated and that they will have to kill us to stop us.

The Love For Life work does not stop until we break the back of the Freemasonic/Satanic world and get rid of "The System" once and for all. Our focus is on really waking up our brothers/sisters of Life to see life as a gift, that Do No Harm (through feelings/thoughts/deeds) is all we need to live by. We do not want beliefs (non-sense) and we realise that we do not own anything, that we are custodians/caretakers of the dream of life. We live to create freedom, truth, peace, joy, abundance, do no harm for all of life, no loss of uniqueness/originality for everyone and everything and no slaves and rulers in the lives of everyone around us so that we can have it too. This means we have to give up being self-centred in every way. Anything less than this leads us all back to gradual descent into "The System" of hell.

Out of this work comes the creation of a large tribe of MAN with the guts to get the first Kindom off the ground here in the Southern Highlands outside Sydney ASAP this year. We are doing this as a celebration while taking a large piece of land right out in the open for all to see. The force may throw everything at us but if this is not the moment to stand up and be free whatever the intimidation, when is?

We are planning to run workshops to help people learn what it's going to take to create our true freedom, what we have to do to release our addictions to the images of "The System" that make us do harm to our lives, to each other and to Earth. We have a growing home recording studio to produce music to get the message out and we plan to have festivals around this Kindom while the tribe informs the wider communities all around us who we are and what we are doing and why. There are no drugs, no alcohol, no weapons, no violence, no leaders and no followers, no religions, no philosophies, no politics, no cults or sects. We are not "alternative" and we are not a society, secret or not. We do not cook/process nature or kill animals or eat their proteins. We don't want the benefits of "The System" compromised by commerce and dictated by bureaucrat strangers. All we live for is do no harm and we live as a gift of life, serving others with our gifts as they serve us. We build each others homes and gardens, etc. We help our children reconnect with nature and who they really are.

This is a large full on focussed, disciplined team effort that will create the dream of Kindom without creating a Waco scenario. We take full responsibility for everything we think, feel and do. While we have to work together very closely to get the first Kindom off the ground, the goal is for every family/MAN to be responsible for a piece of land, up to a hectare, where they can grow their gardens and raise their families and pass that responsibility down through the generations of their families without interference from third parties telling them what to think, feel and do. The only guideline is to do no harm to nature and to the lives of those around them. Prime land is for all to enjoy and we make it a priority to restore land that has been devastated by agriculture, etc, back to being magnificent food forests, rather than moving onto land that is still pristine.

Until a Kindom is off the ground, no one is safe. In "The System" all are in-divide-u-all-s (individuals). As broken down in-divide-u-all-s, we are easy pickings, being picked off one by one without protection, without "COMMUNITY IMMUNITY". They can and will come after anyone and, unless we are united and fearless, using our senses, living in present-sense and focused with no back doors, it won't happen. We won't get our true freedom on land and we won't get the "community immunity" provided by a large tribe around us where we each live for the tribe as the tribe lives for us. We will remain slaves paying tithes to our slave masters. This is fact and is reality.

We must get a Kindom off the ground to establish a precedent and through example, help to spread them in the millions all across Earth.

Years ago, we had the choice to go back into "The System" to make big money and set up our family but this wasn't going to fix the problem of "The System". Over the years we have been flooded by tens of thousands of people, many families telling us of their terrible woes at the hands of the force of "The System". It is more horrific than most people could possibly comprehend. By getting a Kindom off the ground we not only break the back of the FORCE behind it but we start getting rid of ALL problems ailing MAN/Earth in one big hit. Read "The Steps Of Kindom":
http://loveforlife.com.au/node/8304

There are thousands of us really waking up and the inspiration is arising for many to come together here from all across Earth to join in the celebration of returning to be MAN on land, free of "The System". The example we set gets the fence sitters down from the perches they have been sitting on for years while they wait for a saviour/miracle to occur. The OPPT was the first wave of attack of the attempt to bring in the New World Order. We must not let this happen.

We live to SMASH "The System" to smithereens. It is beyond evil.

Lets Return Back To The Garden

Welcome To Kindom
A Do No Harm Community
Of Conscious Co-Creators
Truly Free - No Beliefs - No Ownership
No Ones Sheep Nor Shepherd

Posted on: 2013/3/8 7:40
 Top 


Re: Upprop mot tvångsvaccination
#16


Gordon Shumway,

håller med du, att protestera, skriva listor och vifta med kulörta plakat får bara would be puckos att garva sig harmynta, och det förvisso kan dom ju roa sig med ett tag till, men snart när fler nyktrar till och börjar på egen hand att tänka kring följande fräscha ordslingor som folkdomstol. eget ansvar och nu har vissa skitit i det blå skåpet en gång för mycket så får vi se om skrattanfallen minskar i styrka och frekvens.

Visst några miljoner namn på ett papper kan fördröja vissa händelser, men eftersom vi än så länge reagerar på nån annans riggade spel där konstruktörerna inte följer sina egna regler utan hittar på allteftersom det passar så är utsikten inte vidare mysig för alla reagerare.

Kanske det är hög tid att fatta poängen, fundera tillsammans och för första gången i världshistorien agera i den riktning man tillsammans bestämt.

Typ: självbestämmande, frivilligt deltagande, och att INTE orsaka skada som ledstjärna.

Till er som mot förmodan läser detta som dagligen bidrar till att skada liv, sluta med det och be om ursäkt och gör det ni kan till att gottgöra era misstag, för om vi som är utsatta kan förlåta er så kan väl ni för fan förlåta är själva, att ta till den ynkliga ursäkt att jag har ju varit så dum så länge så det är ingen ide att sluta är mest fånigt utan det är hög tid att bestämma sig.

Skäm bort den högra hjärnhalvan

Posted on: 2012/12/31 13:41
 Top 


Re: Upprop mot tvångsvaccination
#17


Hej bror Oso, dont be mad get even, glöm inte att överväga att inte tillåta PKU "provet" du vet när dom tar blodprov på alla nyfödda utan att uttryckligen fråga om lov och dessutom rapa upp fabler varför man ska tillåta att ignoranta puckon utan nåt som helst ansvar ( än så länge ) ska få tillgång till en människas innersta, nämligen ens DNA, vill dom desperat ha det så kan det väl KOSTA om man nu tycker att det är skit samma.

Kom ihåg att det finns stora utsikter att detoxa en kropp med lite vilja, guidning, intuition och tålamod, så bestäm dig för att hjälpa din första gosekille till att bli piggare än en mört som ger han möjlighet att själv bestämma vad han vill pyssla med när han blir stor.Posted on: 2012/12/31 13:25
 Top 


Re: Gjort tester med kollodialt silver
#18


Sorry, LF2 va inte riktat mot nån, läste strax innan mitt inlägg VoF:s nyanserade syn på saken bara HeHe

Posted on: 2012/11/16 9:14
 Top 


Re: Gjort tester med kollodialt silver
#19


Till Komodovaranerna på VoF :

http://www.ion-silver.com/silver-balanserat.html

Läs & njut

Posted on: 2012/11/15 11:13
 Top 


Re: Free slave
#20


Vad är en "lag" egentligen

Det sunda förnuftet föreslår att det är nåt man inte kan stifta, ändra eller ta bort, den bara är, allt annat är manmade policy/regler.

Även tidiga ( läääänge sen ) manmade lagar skapades till skydd för män, kvinnor och barn, så mao. så är alla policys maskerade som lagar som skadar liv och egendom nånting vi snarast bör göra nåt åt.

En tankeslinga om sk. auktoritet, ställ följande fråga : Vem ÄGER mig ?

För om nån enfaldig jävel påstår sig äga nån så kan det ju vara trevligt att lyssna till denne dåres försvarstal.

Börjar 25 öringen trilla ner angående sk. representativ demokrati och majoritetsbeslut vilket inget annat är än ett verktyg för slavägarna att behålla stastus Q där Bertil och Nisse bestämmer hur mycket Kalle ska pynta.

Återerövra funktionen på höger hjärnhalva så är hälften vunnet.

ps Det samlas inte damm på den som är ute i blåsväder dsPosted on: 2012/11/8 12:05
 Top 


Re: Det du inte visste om EISCAT, HAARP och rashygien, depopulation och övervakning. Bör läsas av Alla !
#21


Fearmongering har länge varit och är ett pålitligt verktyg för vissa sinnesvaga tomtar, så för att ge dessa en match så kan ex. detta inlägg leda till att vissa kanske kan sova bättre efteråt HeHe.

http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

Posted on: 2012/11/7 11:12
 Top 


Re: Varför steg elpriset 300-400%?
#22


För intresserade amatörenergiforskare/energy junkies :

http://www.cheniere.org/misc/oulist.htm

och lite för luttrade fritänkare om atomenergi/vapen från Anders Björkman :

http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

Mycket nöje


Posted on: 2012/11/7 11:03
 Top 


Re: Anarkism/volontärism
#23


Apråpå lille Albert som förvisso enligt många påståtts ha kläckt ur sig vissa cool saker, så finns det lika många som med hjälp av verifierbar visdom konstaterat att denne Albert blev vald/dresserad till att bromsa utvecklingen på vissa områden med c:a sisådär 100 bast.

För de som bor i en "Faradaybur" (en coolare variant på aluminiumfolie på skallen)

http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

allt är förändring utom en sak och det är människans enfald ( lokal guru )

tips: förstå innehållet fullt ut innan ev. kommentar HaHa

Posted on: 2012/11/6 8:33
 Top 


Paradox Microcruiser
#24


Intresseförfrågan

finns det själar på detta forum som har en stor portion självtillit. kärlek till livet och förmågan att bryta sig loss från dagens destruktiva krafter och eventuellt finna följande koncept tilltalande :

http://www.microcruising.com/Sketch1.htm

http://www.microcruising.com/

http://torrentz.eu/f090215233963df991c84f712d493906a658c87a


Det finns alternativa båtar men denna har ett djupgående på 22,5 ( kan lätt parkeras på land ) seglar utmärkt och är både isolerad och osänkbar, så mao ett litet hem som kan pysa runt denna planet utan kemiska drivmedel för ett engångsbelopp i storleksordningen 20-25000 och 4-6 mån byggtid med en livslängd på 30-50 år beroende på underhåll, kan byggas med endast naturmaterial eller som en hybrid/kompromiss ( epoxy/glasfiber )än så länge.

Ser du tjusningen att kunna följa årstiderna på nära håll utan klocka och stämpelkort och spendera dagarna med kreativ positiv "problemlösning" i närhet av likasinnade, där det finns stort utrymme för meditation, reflektion och andlig utveckling utan måsten och utan den effektiva och skoningslösa jantelagen ständigt närvarande, så hör av dig/er.

Att kunna ställa kurs mot solen känns tilltalande i dessa dagar samt möjlighet att fiska alger utan att behöva en plånbok.

Ni som är rädda för vatten och i förlängningen drunkningsdöden kan jag berätta att den varianten av hemgång är inte värre än att parkera i grillen på en Scania på väg till "jobbet" med en Iphone uppkörd i hjärnan och en micrad panpizza i lunchboxen med bisphenol A som krydda.

Ser fram emot en ev. respons, fyll gärna i och kom med egna förslag.

Våga vägra "ordnade förhållanden " HeHe
Posted on: 2012/11/5 7:51
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 8 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
32 user(s) are online (32 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 32

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS