vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Boparmen)

BottomBottomRe: David Icke Exposed as an illuminati Witch
#1


Steffo, jag hoppas inte att du syftar till Icke´s handrörelse? Mannen har sedan flera år reumatism vilket jag sett med egna ögon när han kom till Köpenhamn förra året.
Hur mycket han än vill så har han föga kontroll över sin vänsterhand.

Lägg krutet på något vettigt istället.

Posted on: 2012/1/23 7:53
 Top 


Re: Ironiskt är bara förnamnet...
#2


TeBe, nu återstår bara att göra kontanter olagliga så kan de börja sitt sökande. Kan inte tänka mig en mycket bättre anledning för att få invadera någons hem. Alla tjänar ju pengar så alla har en anledning att gömma undan dom.

Posted on: 2011/11/1 7:34
 Top 


Re: SVD.se : Vi måste försöka begränsa befolkningsökningen
#3


Fler människor betyder inte per automatik mer lidande. Systemet och de styrande som utnyttjar det kommer att bete sig lika oavsett om vi är 50 st eller 10 miljarder.

Vi måste skapa nya förutsättningar som är anpassade till den mängd vi är och det kan vi genom ny(gammal) teknologi och avskaffandet av det monetära systemet som fängslar oss idag.

Posted on: 2011/10/31 15:02
 Top 


Ironiskt är bara förnamnet...
#4


Visst är det lustigt att i dessa tider när man blir mer och mer benägen att plocka ut sina pengar ur banken och placera dom i madrassen, så kommer polisens nya vapen, hunden som kan sniffa sig till pengar ut på marknaden?

Någon vill tydligen inte ha fysiska pengar i omlopp. Jag menar med bankomater som bara spottar ut en begränsad del; banker som kräver föranmälning vid större uttag eller inga uttag alls; bristen av information vid rån avseende mängd pengar stulen; den upphottade rånrisken som medfört att fler och fler städer byter kontanter mot kort; GoogleWallet mfl där man betalar med telefonen; dåliga räntor på bankkontot och så givetvis konto/kredit-kort istället för kontanter.

Försöker man få bort alla fysiska pengar eller är det någon som lägger beslag på dom? Skuldsedlar skapar ju kontroll vilket den fysiska pengen inte gör, snarare frihet. Så den vinkeln är ju logisk.

Någon annan som reflekterat över detta?

Posted on: 2011/10/31 12:07
 Top 


Re: SVD.se : Vi måste försöka begränsa befolkningsökningen
#5


Pingubenji: "Vi har precis som ni också noterat tvingats exploatera u-länder med ekonomiska lönnmördare för att vår livsstil och befolkningsmängd ska upprätthållas."

Vem har tvingat dig? Eller mig eller någon annan här inne?
Här föreligger inget tvång men däremot ett särintresse. Företagen har ett intresse och det är vinstintresset. Vi lever idag i ett samhälle skapat av producenter för konsumenter. Att sedan påstå att det är konsumentens(vårt) fel att världen ser ut som den gör, när media styrs på så sätt att huvuddelen av folket aldrig får veta ett knyst, är som att påstå att det är hundens fel att den får gå i koppel. När fick han bestämma det?

U-länder exploateras av stora monopol och karteller som genom bistånd(lån) försätter länderna i djupa kriser och beroenden, precis som bankerna gör med oss i väst, för att dels få kontroll över deras resurser för en orättvis fördelning i väst. Detta blir möjligt genom att samma krafter stiftar lagar och handelsavtal som låter monopolen och kartellerna behålla makten och dumpar skiten i våra knän. Dett genom våra demokratiskt valda förtroendemän och kvinnor. Men det berättar de inte för dig inför nyval.

Det blir vårt fel den dagen vi inser vad som händer och skiter i att göra något åt det.

Posted on: 2011/10/31 11:59
 Top 


Re: ”Sanningsrörelsen” utmanar demokratin
#6


I början av 90-talet hade jag en judisk fästmö som jag träffat under min tjänstgöring i Libanon(hon bodde i Israel). Hon flyttade med mig till Sverige men flyttade tillbaka efter en kort tid. Hon pratade alltid om hur nervös och osäker hon kände sig här och var rädd att andra skulle skada henne. Jag brukade säga till henne att hon behövde aldrig vara orolig för här fanns ingen som ville henne illa.
Jag fick aldrig ett svar på den frågan men när jag såg "Defamation" för några månader sedan så föll en sten från mitt bröst. För första gången förstod jag vad hon gick igenom och varför hon sa som hon sa. Då jag även förstår polska så trillade jag baklänges när jag även såg scenen i "Defamation" där de äldre, polska männen talar med flickorna. Helt absurt....

Posted on: 2011/10/29 23:05
 Top 


Re: SVD.se : Vi måste försöka begränsa befolkningsökningen
#7


Pingubenji, överbefolkning är ett problem om du väljer att se det som ett sådant.
Överbefolkning tror jag kommer utav vår imperialistiska livsstil. De fattiga i vår värld försöker bara överleva och ett sätt är att skaffa många barn, så förhoppningsvis något överlever. Om alla levde gott, hade mat, hem, vård, utbildning osv så är jag säker på att familjerna inte skulle vara så stora.

Detta är ett klassisk problem-reaktion-lösning-scenario. Lösningen är i mina ögon att höja levnadsstandarden i världen genom ett nytt system, baserat på rättvisa, jämlikhet, kärlek och sunt förnuft. Mao slopandet av alla de incitament som idag används av oss för att tjäna mer än andra och skapa problem istället för att lösa situationer som kan leda till problem.

Posted on: 2011/10/29 22:47
 Top 


Re: Wall Street-protesterna
#8


Damiano, om du skriver lite kort vad din länk handlar om när du lägger upp den så kanske fler kollar. Jag missade den av just den anledningen.

Går man in på Moveon´s hemsida så finns medlemmarna där som han säger. En av dom berättar glatt hur Al Gore berömde dom bla, vilket visar ganska bra var de står.

Men inget är svart eller vitt och hela den här historien är en stor dragkamp tror jag. Vi kan låta dom vinna eller så kan vi hjälpa till och dra.

Posted on: 2011/10/9 9:58
 Top 


Re: Wall Street-protesterna
#9


Man vågar knappast hoppas när man ser detta men det kan vara början på slutet, slutet på elitens makt-era och början på folkets era. Eller så är det ett arrangemang som syftar till att få ut alla oliktänkare på gatorna för att kunna fösa ihop dom i FEMA-lägrena och starta upp polisstaten på allvar.

Eller något mitt emellan....

Posted on: 2011/10/8 20:40
 Top 


Re: Ron Paul - får han fortsätta?
#10


Å andra sidan kan de ju alltid påverka utgången av valet med hjälp av röstmaskinerna. Läste i Global Outlook bla hur skaparen av TrueVote omkom i en bilolycka 2004. Han maskin ansågs som en som kunde lösa fusket men nu blev det inte så, märkligt...

Att man överhuvudtaget använde otestade maskiner som visat sig vara "opålitliga" redan 2002 och folket gick inte ut på gatorna är bevis på hur hunsade de var. Får hoppas att dagens protester går bättre och inte blir alltför infiltrerade.

Posted on: 2011/10/8 20:28
 Top 


Re: Global aktionsdag mot globalismen 15 okt
#11


Globalisterna skapade marxismen, kommunismen, nationalsocialismen mm. Marx, Lenin, Hitler var alla frimurare.

Posted on: 2011/10/6 22:54
 Top 


Re: Ron Paul - får han fortsätta?
#12


Svårt och säga vad han tror men jag vet att det är den politiker jag iaf minst misstror. Vi får inte glömma att uppvaknandet inte är lätt för någon och man ser hur få politiker går ut öppet med bla kraven på en ny utredning.

Min mor sa häromdagen att hon kunde inte komma underfund med hur hon kunnat blivit så förd bakom ljuset under alla dessa år och inte förstått det hela. Hon som hade så mycket mer erfarenhet än mig tex. Jag svarade henne att det kanske inte alls var så konstigt, då hon varit indoktrinerad betydligt längre än mig. Det köpte hon :)

Posted on: 2011/10/4 21:30
 Top 


Re: En dokumentärfilm som ifrågasätter HIV och AIDS
#13


Enligt Ingemar Ljungqvist på "2000-talets Vetenskap", (en suverän tidning som man inte hittar i affären tyvärr, utan får prenumerera på) som har forskat om HIV i många år, berättade på en föreläsning om hur HIV utvecklats sedan 70-talet inom den amerikansk militärindustrin. I början testades den som ett Hepatit B-vaccin(har jag för mig) och gav samma "bieffekter" som HIV på testobjekt i USA. De första fallen dök upp redan i slutet av 70-talet i New York och spred sig sedan i västvärlden, men "upptäcktes" inte förrän "aporna" spred det 1982.
T.o.m. en av Nobelpristagarna 1985/86 för just "upptäckten" var samma forskare som äskade pengar av kongressen för att utveckla ett biologiskt vapen som kunde angripa immunförsvaret på 70-talet.

Den allmänna uppfattningen i Afrika är att AIDS är ett västerländskt påhitt som tagits fram för att döda afrikaner med.

Posted on: 2011/10/4 18:15
 Top 


Re: Ron Paul - får han fortsätta?
#14


Gestir, jag tror inte det är så konstigt att han tar en sådan position.
Först och främst så är han säkert inte så insatt i händelserna kring 9/11 som vi "pålästa" är och för det andra så skulle det kunna skada honom mer politiskt att basunera ut dessa åsikter, om de finns dvs.

Hans målsättning just nu är att bli vald och då har han nog fått både råd och tänkt till själv att det är bättre och ligga lågt i frågan, för annars kan du räkna med att hans motståndare kör över honom med att vara opatriotisk, oamerikansk och en galen konspirirationsteoretiker.

Jag tycker att det som Paul står för sätter redan där enorma käppar i hjulen för eliten och det är ett steg i rätt riktning.

Posted on: 2011/10/4 18:06
 Top 


Re: En sorglig historia om en förintelseforskare
#15


Shen, Hitler var bara ett verktyg i frimureriets arsenal. De tar kål på varandra om det behövs för att sopa igen spåren efter sig själva. De arbetar efter en idé och som vi vet så är en idé oerhört stark. De är kapabla till vad som helst skulle jag kunna tro. De bombar hellre sönder den här världen än lämnar över den till oss "hedningar".

Men de är för få och vet att om vi vaknar så förlorar de. Därför måste de styra genom list och manipulation.

Posted on: 2011/10/3 20:55
 Top 


Re: Från guld till skuld [SvD]
#16


"Lagen (1988:1385) om Sveriges riksbank
i dess lydelse den 1 juli 2011


6 § Riksbanken får i penningpolitiskt syfte uppställa kassakrav gentemot finansinstitut.

...Med kassakrav avses att viss andel, högst femton procent, av finansinstitutets placeringar eller förbindelser, beräknade på det sätt Riksbanken bestämmer, skall under angiven tid motsvaras av medel som med eller utan räntegottgörelse skall innestå på räkning för institutet i Riksbanken. I den utsträckning Riksbanken bestämmer likställs med sådana medel det finansinstitutets inneliggande kassa...."

Mao så behöver bankerna inte ha mer än max 15% av sina "tillgångar" innestående men visst har denna procent varit nere på noll i realiteten. Bla när bankerna höll på att gå omkull och vi(skattebetalare) fick lösa ut dom.

Posted on: 2011/10/3 19:18
 Top 


Re: En sorglig historia om en förintelseforskare
#17


Tjoffsson, jag tror inte det faktiskt. Det finns en mängd dokument som visar på att frimurarna skulle sprida sitt välde av död och förstörelse genom kommunismen och Soviet, men inga som visar på att tyskarna skulle göra likadant.

Frimureriet stöttade från början Hitler men när han tog bort guldmyntfoten från D-marken och planerade på att först sänka räntan för att sedan ta bort den, så gick han emot bankkartellerna. Han hade aldrig en chans att lyckas med något världsherravälde.
Under 1939-40 pågick ett telegramväxlande mellan Tyskland och England där engelsmännen intygade att de skulle ta tillbaka sin krigsförklaring om Tyskland gick tillbaks till gamla premisser med guldmyntfoten och räntan.

Av denna anledning gick Hitler även emot frimureriet trots att han själv var en, och städade upp i Tyskland och även förbjöd dom. Deras dokument som beslagtogs och sedan hamnade i ryssarnas händer återfanns efter Soviets fall.

Men det har varit väldigt passande att skylla alla grymheter som försigick under kriget på nationalsocialismen. Men få talar idag om ryssarnas mördande och än mindre om de allierades slaktande av tyska fångar efter krigslutet.

Det första som går förlorat i ett krig är sanningen.

Posted on: 2011/10/3 12:16
 Top 


Re: En sorglig historia om en förintelseforskare
#18


Tjoffsson, jag hänger inte riktigt med i vad du försöker säga, men att manipulera bilder och skapa alternativa budskap är inget nytt under solen för dessa individer. Som ex när "frihetskämpar" sliter ner statyn av Saddam när det i själva verket var en amerikansk stridsvagn som man inte fick se.

Det slog mig också igår när Kunskapskanalens dokumentär om Rutka gick, hur lika många av dessa "ögonvittnesmål" är/var. Alla kom med hela familjer till lägret, blev delade, träffade Mengele(i olika läger), sågs aldrig igen, fick via 3:e part höra att den och den kremerats. Folk forslades bort på tåg till vad alla trodde var koncentrationsläger. De kunde lika gärna ha körts iväg till Soviet. När det gäller grymheter mot folket så kommer inte tyskarna i närheten av mot vad bolsjevikerna var kapabla till. Min morfar blev själv nästan offer för dom när han som polsk officer höll på att få benen avklippta för ett par stövlars skull.

Jag har inte rotat i detta länge alls men ju mer jag ser desto mer tillrättalagt blir mycket. Såg ett avsnitt av pratshowen med Montell från 1994 tror jag där man tog upp revisionen och en "troende" bekräftade att historierna om mänskliga lampskärmar och tvål bara var just det, historier, så ringer det in en smått hysterisk kvinna till programmet och berättar hur hon själv satt i läger, såg tortyren, tvålen, lampskärmarna och t.o.m. Mengele i ett läger där han inte ens arbetade. Det kändes bara som ren propaganda och det märker man att många blivit utsatta för. Väldigt få har kött på benen utan upprepar bara vad 3:e part har sagt/hört.

Jag tror att många undvikit att röra i denna del av vår historia av rädsla för att hamna i ett utanförskap och rent utav bli utpekad för att vara antisemitisk. Men det är också en del av hela denna ekvationen, med rädsla styr man folks uppfattningar och tro.

Posted on: 2011/10/3 6:55
 Top 


Re: En sorglig historia om en förintelseforskare
#19


NannyOgg, din beräkning blir ännu svårare att få ihop när man tänker på att tex Auschwitz 1 enligt officella uppgifter var öppet 1940-1945 men "gaskammaren" flyttades till Birkenau redan 1942, och trots detta ska över 4 miljoner människor ha dödats där. Visserligen har dessa siffror skrivits ner ganska ordentligt till 1,1 miljoner men det blir ändå ett himla tempo.

Jag lutar mer åt förklaringen att det var ryssarna som tog livet av flest och har sedan genom lögner under bla Nurnberg-rättegången pekat ut tyskarna. De ljög ju om Katyn och med deras facit på över 100 miljoner döda under första halvan av århundrandet så är detta småpotatis för dom.

Men genom att skylla på tyskarna så kunde frimurarna, genom kommunisterna, skaffa sig en anledning för att ta kontrollen över ett sargat Europa genom att utforma EU som ju varit i planerna sedan första världskriget. Precis som man gör i mellanöstern numera genom förevändningen av 9/11 och terrorhotet. Tllvägagångsättet är nästan identiskt.

Det är mycket som inte stämmer men jag tror inte att man ska låta sig nedslås och bara lämna saken åt vinden. Glömmer vi vår historia och inte utforskar den så är vi dömda att upprepa den och få den nedkörd i halsen varje gång.

Posted on: 2011/10/2 23:14
 Top 


Re: En sorglig historia om en förintelseforskare
#20


Efter att ha blivit kallad för "förintelseförnekare" i vissa sammanhang(flera känner kanske igen sig?) så tänkte jag börja forska lite kring vad de eg innebär och vad dessa personer säger.

Med ett förflutet från Polen och familjemedlemmar som genomlevde kriget känns det inte helt lätt att börja gräva i det. Men sanningen ska fram och om den nu är absolut, så har jag svårt och förstå det enorma motståndet med utfrågandet och ifrågasättandet.

All information finns där ute tillsammans med nationalsocialismen, kommunismen, frimureriet, koncentrationslägren, IG Farben, The Transfer Agreement, Wall Street, Wallenberg och allt annat.
Bara att sätta igång och lägga pusslet.

Posted on: 2011/10/2 1:00
 Top 


Re: Bildts inblandning i Etiopien?
#21


Frimurare som de är bägge två så ser de klart efter varandra i första hand och arbetsuppgifterna kommer i andra hand. Någon som vet om de tillhör samma log?

Posted on: 2011/9/27 19:03
 Top 


Dr Ron Paul blåst igen....
#22


De börjar bli så pinsamt öppenbart hur etablisemanget fruktar Dr Paul som nästa presidentkandidat. Återigen ljuger media om röstresultatet och även här i Sverige nämns inte ens Dr Paul.

http://www.ronpaul.se/2011/09/annu-en ... ngsskandal-ron-paul-vann/

Svd ifrågasätter inget utan skriver rakt av vad det oberoende och rättvisa Reuters levererar.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/cai ... anskt-provval_6498668.svd

Världen är fan ta mig upp och ner. Medierna ljuger oss rakt i ansiktet; läkarna förstör hälsan; advokaterna förstör vår rättvisa; politikerna förstår våra demokratier.

Posted on: 2011/9/25 12:20
 Top 


Re: Bildts inblandning i Etiopien?
#23


Det har jag missat även om kopplingen mellan Lundin och Bildt är allmänt känd.
Då faller bitarna på plats lite mer.
Tur att man inte är ensam i sökandet på information.
Tackar för infon.

Posted on: 2011/9/24 10:39
 Top 


Bildts inblandning i Etiopien?
#24


Jag vaknade en morgon för någon vecka sedan, slog på TV´n och tittade lite slött på morgonsoffan i SVT. Man intervjuade en representant från svenska UD angående de terrormisstänkta journalisterna i Etiopien, Martin Schibbye och Johan Persson.
Dåsig och nyvaken som jag var så hörde jag inte allt men reagerade när en av intervjuarna frågade om gripandena hade något och göra med Carl Bildts inblanding i Etiopien och om journalisternas verkliga agenda hade varit att just avslöja Bildts affärer i landet. UD-tjänstemannen svarade bara med att han var inte kallad till programmet för att svara på detta.

Jag tänkte inte mer på det och trodde att man säkert skulle få läsa/höra mer om detta unde dagen men där kom inget mer. Nu har det gått ett par veckor och inte ett knyst har jag hört nämnas.

Någon som såg detta eller känner till något om det?

Det känns annars fullt möjligt att detta är en coverup av Bildts affärer i Afrika och hans inflytande i utlandspolitiken gör det relativt enkelt för honom att kuva en sådan här upprorisk handling genom sina kontakter inom både frimureriet men framförallt inom UD.

What say you?

Posted on: 2011/9/24 9:24
 Top TopTop
(1) 2 3 4 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
23 user(s) are online (23 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 23

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS