vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (lunar2)

BottomBottomRe: Vikta sedlar
#1


Quote:

gestir skrev:
Det finns många filmer på youtube där man viker sedlar och finner tvillingtornen avbildade, men jag såg en särskild film där någon vek några sedlar till flygplan och hittade bla symboler och text på sidorna.

Någon som har sett något liknande och kan länka till den?


Har sett de flera gånger och för flera år sedan.

Men de finns flera sätt att vika en dollar sedel och få fram olika motiv.

http://www.squidoo.com/dollar-origami

Posted on: 2011/2/25 18:49
 Top 


Re: 9/11: Total Proof That Bombs Were Planted In The Buildings!
#2


Quote:

gaston skrev:
Dr. Bob Bowman reviews 9/11

http://www.youtube.com/watch?v=lUOOnhbf-hA

Vi får väl hoppas det kan bli en ny utredning som benar ut vad som är fakta, även om man kan anta att mängder av folk inte skulle vilja se den..... hur är det med lunar 2..?Jag stödjer en oberoende undersökning till fullo men jag tänker inte sätta igång då jag anser dess uppgift vara borkastade pengar då de mesta redan är utrett.

Sanningsrörelsen vill inte ha en oberoende undersökning utan en bekräftande undersökning som ska vara i linje med Sanningsrörelsens teorier först och främst och med den inställningen kommer den aldrig att bli av för hur än man utformar en oberoende undersökning kommer alltid någon i Sanningsrörelsen vara orolig för vad den kan komma fram till.

Om Sanningsrörelse accepterar att den oberoende undersökning får komma fram till ett resultat oberoende av Sanningsrörelsen åsikter då kan den kanske komma igång.

Sedan om alla videor jag får till livs. De flesta struntar jag i då de är personer som mässar ett budskap. Jag vill ha hårda bevis på videorna och inte personer som uttalar sig om saker och ting för säga saker är enkelt. Att få fram hårda bevis är mycket svårare.

Enligt mig finns de inte ett enda hårt bevis i Sanningsrörelsen arsenal. Allt är indicier och spekulationer ifrån de indicierna.

Posted on: 2011/2/22 23:27
 Top 


Re: 9/11: Total Proof That Bombs Were Planted In The Buildings!
#3


Quote:

TreeOfLiberty skrev:
Quote:
2. 0 (noll) ton för termit kan inte ha varit framme då brand sätter igång det och då skulle byggnaderna har rasar på kort tid eller hur? Eller vad är de för magisk termit som först tål brand och sedan aktiveras?


Du är en rolig filur zink. Det hade väl varit precis enligt deras planer om byggnaden kollapsade fort av att termiten aktiverades och döda ett par tusen människor som inte han att fly från byggnaden. Men som vem som helst förstår var inte all termit utplacerad runt balkarna i våningen där flygplanet krascha, det var utspritt över många våningar och man hade lätt kunnat räkna ut på ett ungefär vilka balkar flygplanet hade träffat.

Har du lärt dig att super-termit och nanotermit är samma sak än?. Jag fick aldrig höra vad du tyckte om videon (som inte existerade enligt dig) på alla fönster (runt 30-40st på videon) som exploderade precis inann sjuan kollapsa samtidigt som man ser stora blixtrar runt hela byggnaden, som du sa var ett tecken på demolering men att detta inte hände. Du försvinner fort när du får motargument som du inte kan debunka zink, varför känner du ett behov av att försvara staten?.

Jag försvinner inte utan jag har två gånger blivit avstängd så de är vaken.se och inte jag som får mig att inte svara er.

Har du diskutera med denna zink? Vad hette du då för du går inte att spåra i de diskussionerna.

Även om super-termit och nanotermit är samma sak måste man fråga sig hur mycket av den varan man kunde tillverka 2001 när man byggde den första försöks (inte produktions) anläggningen 1999.

Hur vet du att termiten fanns på flera våningar? Källor?

Videon som visar på "blixtar" är i själva verket solen som blänker vilket är en mer trolig förklaring.

Om det skulle var sprängämnen eller termit så vad gör de på utsida av byggnaden? Man spränger i kontrollerade demoleringar av de bärande delarna i bygganden och sedan får gravitationen ta vid. I flera av era sprängteorier frångår man den principen på flera punkter t.ex. genom att förkorta rastiderna vilket i och för sig avslöjar att man har dåliga kunskaper om kontrollerade demoleringar när man tror att rastiden är viktig i de sammanhangen. I Discoverys Extrema explosioner rasade de sprängda byggnaderna med stor variation i rashastigheter. Om er rastid idéer hade haft fog för sig skulle alla byggnaderna ha rasat snabbt vilket de alltså inte gjorde.

Quote:

Jag undrar varför folk anklagar Mossad för att ha varit inblandade, kan det ha något att göra med att dom flög in demoleringsexperter och militärer, spioner olagligt till New york strax inann 9-11 och körde runt med en bil som hade en målning på utsidan av ett flygplan som störta in i WTC, som enligt polisen som såg målningen var ett fjärrstyrt flygplan. Varför var där Mossad agenter som firade attacken och var uppsata med kameror vid tornen innan attacken?, varför var där fullt med bilar som exploderade på gatorna i närheten av WTC?. Varför reagerade polisens hundar som att där hade varit sprängladdningar i spionernas bil som blev stannad vid WTC?. Varför sattes det upp en CFR-panel med krigsförbrytaren Henry kissinger i styrelsen en månad efter attacken som fick det som uppgift att se till så att Mossad inte blev anklagde för attacken, varför var detta en så viktig prioritering?.


Blev inte Mossad agenterna avslöjade och så påstår flera att de har lyckat med en massa hemliga saker ändå.

I resten av allt du påstår har du källor som bekräftar det för de mesta är enligt mig rykten och inte bekräftade händelser.


Posted on: 2011/2/22 23:08

Edited by lunar2 on 2011/2/22 23:32:08
Edited by lunar2 on 2011/2/22 23:33:24
 Top 


Re: 9/11: Total Proof That Bombs Were Planted In The Buildings!
#4


Quote:

pingubenji skrev:
Jag är inte ens insatt, men vill ändå flika in att det var bristande motargument...

1. eld kan inte skapa ett nästintill perfekt "fritt fall" -fall. Inte tre gånger på ett dygn. Det var ju trots allt gång nummer 1, 2 och 3 i världshistorien som det hände... finns vad jag vet fortfarande ingen "fyra"....


Rastiden varierar kraftigt även om byggnader verkligen sprängs så nära ett fritt fall säger nada om att byggande verkligen har sprängs eller tagits ned med termit . Det är faktiskt så att den pulveriserade betong hade de blivit mindre av om den sprängts för sprängningar minskar rasmotståndet och gör att mer blir helt. Förklara gärna det. Att spränga betong kräver att man borrar in sprängämnen i betongen. Lägger man sprängämnen på betong lossa endast småflisor. Demonstrerat med lärorik tydlighet i Extrema explosioner på Discovery.

Quote:

2. Det brann inte i hela byggnaden! Jag har själv sett videor där brandmän går runt i entrén utan dykutrustning. Sekunder efter så rasar husen....


Jag har inte heller påstått att de brann i hela bygganden utan på mest på de våningar flygplanen hade skadat och där börjar också kollapserna i WTC 1 och 2 så att flygplanen spelar med säkerhet en roll då. WTC 7 brann i 7 timmar den längsta tid någon stålbyggnad har brunnit i historien.

Quote:

Och när sedan brandmännen säger att det smällde "som vore det bomber i källaren" (långt från flygplansbränslet uppe i tornen) så tror jag dem lite mer än en säkerhetstjänst som bara vill tysta ner och lugna befolkningen efter de fick igenom sitt krig.


Att något säger att ”de smällde som de vore bomber” bevisar ju inte att de verkligen var bomber. Det enda som bevisar att det var bomber är ju fynd av material påverkat av sprängämnen i rasmassorna och de kommer du eller någon oberoende undersökning aldrig att kunna bevisa så sprängämnen kommer alltid att vara obevisade.


Quote:

3. Jag vill (med min begränsade kunskap i ämnet) minnas att många av "de 19 kaparna" fortfarande är vid livet med familj och barn... ingen av dem var ens i närheten av händelserna vi pratar om. DET är väl ännu osäkrare fakta?


Varför finns de levande kaparna inte på Youtube? Det har jag aldrig fått ett bra svar på för om det är vid liv så är de bara att filma dem med en videokamera eller mobiltelefon men de har av någon anledning ingen gjort. Så länge de levande kaparna inte syns av mer så anser jag de var döda.

Quote:

Men allt det här borde väl vid det här laget finnas på en debunk-wiki i lättläst form så att jag kan rätta till det jag hört på tvnyheterna under årens lopp...


Nja du har i mina ögon inte bidragit med något som helst nytt utan det är samma saker jag läst om i flera år.


Posted on: 2011/2/22 22:42
 Top 


Re: 9/11: Total Proof That Bombs Were Planted In The Buildings!
#5


Quote:

patrik1975 skrev:
1. Thermite.
2. 4,8 ton.
3. Mossad.

Någon bevisning för ovan påstådda svar tänker jag inte ge förrän Du bevisar motsatsen, dvs att Usama-gjorde-det-fantasin är sann.

1. Flygplan och brand för det måste ju hända första gången i historien någon gång eller hur? Eller ska vi anse att vissa saker ALDRIG kan hända trots att vi inte kan var säkra på det.

2. 0 (noll) ton för termit kan inte ha varit framme då brand sätter igång det och då skulle byggnaderna har rasar på kort tid eller hur? Eller vad är de för magisk termit som först tål brand och sedan aktiveras?

3. 19 kapare för att nu komma med Mossad eller Bush administration eller båda två (jag har sett alla varianter) visar på en osäkerhet mot att jag säger 19 kapare eller hur?

Så de alternativa teorierna har ju på senare tiden fått fler varianter vilket gör att de går baklänges i säkerhet och att strama upp vad som hände. De alternativa teorierna vet idag med mindre säkerhet än för några år sedan vad som hände då det endast var Bush administrationen som ansågs vara skyldig då.

Tänk på att denna osäkerhet har jag inte haft ett dyft med att göra utan de har alla ni som ökat på alla skyldiga.

Posted on: 2011/2/21 22:45
 Top 


Re: 9/11: Total Proof That Bombs Were Planted In The Buildings!
#6


Quote:

sale skrev:
Quote:

lunar2 skrev:
När man har totala bevis så vill jag veta:

1. Exakt vilka sprängämnen de var.

2. Vilken mängd av sprängämnen som användes.

och

3. Vilka som utförde sprängningarna.

De var de lilla jag behövde få kompletterat till de totala bevisen.


Låt din vackra dröm förbli en dröm-för drömmar är väl också verklighet.


Jasså de totala bevisen är drömmar de var då verkligen en överrakning.

För bekriver du mina önskemål som drömmar så måste det bero på att de total bevisen är det och man därför kan drömma om att de kan besvara mina frågor.

Du skulle ha besvarat min frågor om inte de totala bevisen var drömmar.

Posted on: 2011/2/20 17:07
 Top 


Re: En omskakande tysk TV-dokumentär om 9/11...
#7


Vid alla webbomröstningar är de % av de som iddes svara som gäller och i alla frågor om 911 är de just de som är intresserad av den frågan som svarar. Resten struntar i den.

Det är allt INTE 90 % av tyskarna utan 90 % av tyskarna som svarade på webbfrågan vilkat är en helt annan sak.

Sedan är det katastrofkvalité på videon värre är kopierade VHS kassetter i flera led.


Posted on: 2011/2/18 23:18
 Top 


Re: 9/11: Total Proof That Bombs Were Planted In The Buildings!
#8


När man har totala bevis så vill jag veta:

1. Exakt vilka sprängämnen de var.

2. Vilken mängd av sprängämnen som användes.

och

3. Vilka som utförde sprängningarna.

De var de lilla jag behövde få kompletterat till de totala bevisen.

Posted on: 2011/2/18 23:10
 Top 


Re: World Trade Center Fire 2 14 1975 ABC Youtubie Vid!
#9


Öh var är flygplanen i den videon?

Ska vi verkligen jämföra eld utan flygplan med eld med flygplan?

Du får gärna förklara var gränserna ska gå i alla jämförelser som görs här på vaken.se. Enligt min erfarenhet finns de inga gränser så vad som helst kan jämföras med vad som helst.


Posted on: 2011/2/14 22:45
 Top 


Re: Evidence Shows Boeing 757 Impact with Pentagon Probable
#10


Vilket hål? Det är utgångshålet och ett flyplan som far genom en hel byggnad hur stort hål kan de göra. Lika stort som flygplanet enligt du och andra men de får du förklara hur det fysiskt skulle vara möjligt. Du ska förklara betongen i bygganden och aluminiumet i flygplanet och hur utgångshålet kan bli lika stort som flygplanskroppen.

Inte ett enda klipp och klistra i något svar för då vet du som gör så inte själv svaret.

Posted on: 2011/2/14 22:38
 Top 


Re: Protesterna för ett värdigare liv sprider sig i Arab-Världen. Nästa Väst ??
#11


Visste ni detta?

Under Mubaraks styre hade polisen den egentliga makten. De kunde när som helst gripa en person och hålla honom inspärrad. Om sedan en domstol sa åt den att släppa en person de hade gripa så kunde de gripa honom dagen efter frisläppande. Det var därför polisen var de mest hatade så de försvann från Kairos gator när protesterna började.

Den stora orsaken till protestvågen i arabländerna är den höga arbetslösheten och att matpriserna har gått upp.

Matpriserna har gått upp i hela världen även i Sverige. Har du märkt av det?

Posted on: 2011/2/14 22:29
 Top 


Re: Evidence Shows Boeing 757 Impact with Pentagon Probable
#12


Vad säger ni om detta:

http://www.rense.com/general32/phot.htm

Handlar det verkligen om att TRO på någon eller gäller bilderna?

Posted on: 2011/2/12 23:47
 Top 


Re: "Statsanställd kände till bombhot"
#13


Quote:

patrik1975 skrev:
Det är ingen som säger att det var säpo som tryckte på knappen, men frågan är vilken skyldighetsgrad någon har som medvetet står vid sidan och tittar på?

Händelse den 11e december är mer invecklad än så, men smörjan som skivs i traditionella medier är en skymf mot oss svenskar. Oss människor.

Det är bara en tridsfråga innan saker & ting ställs till rätta. Men tills dess, fråga dig själv hurvida Du själv anser att "vakterna" vid Auswitch var skyldiga till medbrott eller ej?

De följde ju bara order? Eller?


Att Stockholmsbombaren skickade mail till några tidningar och Säpo och sedan utförde dådet gör väl inte att Säpo tittade på eller hur? Tittade tidningarna på?

Det som skrivs i traditionella medier om 11 september upplever då jag inte som en skymf. Det skrivs knappt något alls om 11 september. Är det de som är skymfen?

Tyskland var under andra världskriget en diktatur så de kunde kommatera ut vakterna. Ser därför inga likheter med dem och de andra du beskrivit.

Posted on: 2011/2/6 15:29
 Top 


Re: WikiLeaks: FBI hunts the 9/11 gang that got away
#14


Det Wikileaks avslöjar är ju USA:s syn på saker och ting. Det är ju också komiskt att så fort något går emot idéer här på vaken.se är de i med i maskineriet eller någon annat ’a la NWO.

Jag måste säga att om något går emot mina idéer stämplar jag inte de personerna eller organisationerna i en mall.

Ta och lär er att samhället innehåller en mängt åsikter av vilken vaken.se är en del av dem så vaken.se är lika del i maskineriet som alla andra i samhället även om inte alla på vaken.se tror det.

För visst handlar ni på affärer, åker bil, buss och tåg. Går på restaurang och lever i största allmänhet i samhäller utom den tjej som en kände som blev så rätt för NWO att hon inte vågade gå ut. Stackars tjej nog är det att var fången i en idévärld som skulle innehålla sanning och frihet men som inte gjorde det.

Posted on: 2011/2/4 20:09
 Top 


Re: HAARP and Project Bluebeam en slags Eco Terorrism
#15


Quote:

Shen skrev:
Enkelt se vad som hände med klimatet några dagar efter man utförde detta experiment jorden runt.


http://turbo.inquisitr.com/wp-content/2009/12/norway-spiral.jpg


Ha, ha ,ha , ha, ha, Jag höll på skatta ihjäl mig. Vi har sett ungefär samma saker när de gjort experiment från Kirunas rymdbas och inte ändrades klimatet för det och inte heller på din bild.

Jag vill nu ha en fysisk uträkning som bevisar alla påståenden om HAARP.

Lycka till.

Posted on: 2011/1/30 21:09
 Top 


Re: Bomb exploderat i Moskva
#16


Quote:

Nickeheaad skrev:
Avatar: :)

Förövrigt skrev jag ett mail till Rapport-redaktionen, där jag ifrågasatte ovanstående, ang. 3 Efterlysta och Carl Bildts påstående... Lär ju inte få svar, men man måste ju försöka...
(Såvida man nu inte blir klassad som terrorist sympatisör...).

Här är mailet jag skrev:

"Hej!

Självklart tragiskt att oskyldiga får sätta livet till. Men vore bra om ni mainstream media vågade ta upp hur information efter en sådan här bomb så snabbt kan vara klarlagd. Såsom:

Det är redan 3 efterlysta får dådet. Om dom nu har haft bevakning på ett antal misstänkta sedan tidigare, borde väl dom kunnat stoppat dom innan denna händelse(?)

Carl Bildt twittrar omgående om att det är en terroristhandling! Så antingen visste han om detta i förväg, eller så är han synsk...Om inte det är något av bådadera fallen, hur kan en Svensk utrikesminister gå ut med att det är en terroristhandling?

Våga sticka ut och våga analysera mer innan ni förmedlar till oss TV-tittare som faktiskt via skatt & avgifter betalar Er lön. SVT - Fri television...

Med vänliga hälsningar

XXXXX"


Vad ska de analysera och vem ska analysera för de kommer inte fram och tro att Carl Bildt visste om något i förväg är ju ett rent påhitt då de är hans ÅSIKT och inget annat han skriver om. När blev en åsikt bevis på att man vet om något i förväg för de måste ju vara första gången i historien det händer.

Men denna ständigt återkommande åsikt om att många i samhället "vet om saker i förväg" och att man därför måste "analysera detta" är enligt mig ett filter då man far fel genom att lägga det på allt för många händelser i samhället utan att tänka till på alternativa förklaringar.

Posted on: 2011/1/29 15:12
 Top 


Re: ”Alla vet att USA låg bakom 9/11”
#17


Quote:

Asgeir skrev:
Offtopic men svar till Lunar om Bildt och Billströms uttalanden:

Det är mycket enkelt: Sverigedemokraterna är avsedda att så småningom halas fram ur ärmen när och om man behöver genomföra ändringar i invandringspolitiken.

Eller för den delen något annat som går emot en opinion i partierna. Då kommer det att heta att man måste jämka med SD för att uppnå nåt annat "nödvändigt".

Så har Danmark styrts hela förra årtiondet. Man säger sig behöva Dansk Folkeparti:s "stöd" och med deras hjälp sitter Venstre
med 10% väljarstöd som regeringsparti (DF själva har 14%!!). Danmark är ett land i krig! Men det är vi ju också med tio dagars varsel med Nordic Battle Group redo i kasernerna.

Snacka om spel för galleriet! SD:s riksdagsmän går en gyllene framtid till mötes!

Det är såna som Vaken som hotar den upplagda planen...

"när Storebror ljuger talar han sanning!"


Ja det visar ju att du inte har följt med vad som händer i samhället men de är ju ditt problem och inte mitt.

Alla partier jobbar för att hålla SD utanför så mycket som möjligt och Tobias Billström gått emot Wikileaks uppgifter då de inte stämmer med den invandrarpolitik Sverige för.

Var USA har fått sina uppgifter ifrån kan han inte veta.

Så tänk på att det som läckt från USA på Wikileaks ger USA:s syn på världen och inte alla andra staters syn på den.

Sedan undrar jag vad du nu anser om läckor när du fått några officiella att titta på.

Vi kan dessutom under varför i dessa läckornas tidevarv att ingenting finns om de som utförde 911 om nu USA eller Israel eller båda stod bakom 911.

Vi har inte en enda namn, inte en enda person, ingenting.

Har de skjutits ihjäl har vi inga uppgifter om vem som gjorde det, inte en enda namn, inte en enda person, ingenting.

Om ingen person idag är bevisa finnas som utförde 911 så undrar man ju hur bra efterföljande bevis i kedjan är.

Bevisen har så bra då truth nu har Israel som ny spelar i 911 dåden vilket tydligt visart hur osäkra uppgifterna är.

A (USA) är skyldig i många år för alla uppgifter om det är sanningen.

A och B (Israel) är idag skyldiga för alla uppgifter om det är sanningen.

Vad är de för sanning som ändrar sig med tiden de vill jag ha en bra förklaring på särskilt när säkerheten var total på att USA var den enda boven för några år sedan. Jag kan dra fram fler sådana saker men detta får räcka för nu.

Posted on: 2011/1/23 19:51
 Top 


Re: HAARP and Project Bluebeam en slags Eco Terorrism
#18


Solen instrålning till jorden är 1,7•10^17 W

HAARP:s effekt är 3,6•10^6 W vilket blir:

3.6•10^6/1,7•10^17 = 0,0000000021 % av solen effekt.

När nu vaken.se anser att CO2 inte är orsaken till den Globala uppvärmningen utan solen fattar jag inte ett dugg hur HAARP kommer med i listan på det som kan påverka jorden och klimatet.

HAARPS effekt är ungefär lika stor som ett vindkraftverk vilket gör att alla dess påstådda påverkan på jorden som jordbävningar och klimat är väldigt svårt att tro på.

Posted on: 2011/1/22 21:31
 Top 


Re: ”Alla vet att USA låg bakom 9/11”
#19


Quote:

Asgeir skrev:
@Lunar2 (+ en eloge, du vet verkligen hur du skall få folk att hoppa rakt upp i luften och börja krafsa på tangenterna!):

Just samma personer som lägger locket på! Det är ju det som är det sjuka. Om man har en misstanke och ledtrådar nog för att skriva en artikel om något, må det vara palmemordet på sin tid, Estonia eller chemtrails, så möts man av en massiv misstänksamhet riktad mot sin egen person snarare än glatt intresse inför chansen att få ett rejält scoop!

Låt oss säga att någon ser hur det lastas heroin på ett plan tillhörande Flygvapnet på en skum flygplats nånstans i världen! (OBS detta är ett teoretiskt exempel!)

Tror nu någon att man i det läget glatt kan meddela Dagens Nyheter eller Polisen att man hittat källan till heroinet som flödar i Europa och Sverige?

Nej då får man ta på sig mörka solglasögon och gömma sig och försöka förtränga vad man sett och aldrig yppa det.

För skulle man komma ut med saken så skulle alla taggarna fällas upp. Godkända sk nyheter kommer på releaser från mörkläggningsorganisationer som blåser upp oväsentligheter och missledande information och står på hela tiden i alla nyhetskanalers redaktionsrum, typ Bonnier/TV4/SR/GP och deras "auktoriserade skribenters" ämbetsrum medan fri och äkta nyhetsförmedling misstänkliggörs av alla krafter och stryps...

Ärligt talat finns det inte mycket man kan göra.

Men man kan utveckla självkontroll och dra sig undan samhället. Låta bli att knarka och försöka slinka ur elbolagens och bostadskontrollanternas strypgrepp.

Man får emigrera... inåt... och försöka överleva.

För allt har en ände. Ju hårdare dom går på, desto hårdare blir deras fall!


Ja man skulle läcka till DN, Expressen, polisen m.m. att Flygvapnet transporter narkotika. Vad i all världen får dig att tro att de inte skulle ske.

IB affären avslöjade IB.

Iran Contra affären avslöjade USA.

Watergate avslöjade president Nixon.

Avlyssning avslöjad i Storbritannien.

Wikileaks har avslöjat en hel radda med saker.

Så varför tror du inte att saker och ting avslöjas? Tittar för lite på TV när avslöjande kommer. Igår var som de senaste Wikileaks dokumenten om Carl Bildt och Tobias Billström och deras uttalande om Irakflyktingar.

Källor:

Storbritannien

http://www.expressen.se/nyheter/1.230 ... fter-avlyssningsskandalen

Oj Expressen


Carl Bildt och Tobias Billström

http://www.dn.se/nyheter/politik/bildt-om-irakasyl-och-hedersmord1

Oj DN

Posted on: 2011/1/22 15:12
 Top 


Re: "Statsanställd kände till bombhot"
#20


Att känna till en händelse i förväg är inte detsamma som ligga bakom händelsen. Nu är de inte så sensationellt när Stockholmsbombaren skickade sitt hot innan han dog fär något annat kunde han ju inte göra.

Det var hans fru som la upp dem på nätet.

Tänk på alla händelse ni fått veta i förväg men inte ligger ni bakom alla för det.Posted on: 2011/1/20 23:37
 Top 


Re: ”Alla vet att USA låg bakom 9/11”
#21


Quote:

gaston skrev:
""Jag vill inte bara ha namn utan hela beviskedjan.

Namn, tider och vad de har gjort och i vilken ordning de gjort saker och ting för ska man anklaga för folk ska man han något på fötterna att komma med annars kommer de man anklagar att anse att man kommer med obekräftade rykten.""
säger lunar2

Kan man begära det på ett diskussionsforum i Sverige när mängder av folk vill ha en ny utredning för att de anser att någon egentlig utredning aldrig utfördes... varför tror han att någon här hemma skulle kunna leverera något som inte ens är utrett..?

Kan han förklara det..?
Kanske måste han vända sig till VoF för att få reda på fakta om kapningarna då de antagligen sitter med alla fakta.

I vänta på det svaret kan man lyssna till vad brandmännen tycker..

FirefightersFor911TRUTH.org - Erik Lawyer - Press Conference
http://www.youtube.com/watch?v=TULmLtqRXZ4


Men nu förstår jag ingenting. Truth vad är de för något om inte sanning. Den får man alltså inte reda på innan utredningen kommer till stånd för idag finns inga detaljer om vad som hände.

Vem eller vilka är de som ska sätta i gång utredningen av 911?

Posted on: 2011/1/20 23:23
 Top 


Re: ”Alla vet att USA låg bakom 9/11”
#22


Quote:

Asgeir skrev:
Läs nåt av exempelvis Lyndon Larouche så har du hela listan. Eller nån av de andra mångmiljardärernas memoarer, dom är faktiskt mycket intressanta...


Du blir bara mer och mer otydlig.

Då ska vi ta det i punktform.

1. Lyndon LaRouche är en kritiker av det nuvarande världsfinanssystemet, vars sammanbrott han anser sig förutsagt.
OK?

2. Han dömdes 1988 till ett femtonårigt fängelsestraff för konspiration, skattebrott och ekonomiskt bedrägeri, ett straff som han villkorligt frigavs ifrån 1994.
OK?

Men vi kan då nöja oss med vidare efterforskning då han var hela listan.

Jag vill inte bara ha namn utan hela beviskedjan.

Namn, tider och vad de har gjort och i vilken ordning de gjort saker och ting för ska man anklaga för folk ska man han något på fötterna att komma med annars kommer de man anklagar att anse att man kommer med obekräftade rykten.

Så visst får folk anklagas men inte på hur lösa boliner som helst.

Posted on: 2011/1/18 22:04
 Top 


Re: ”Alla vet att USA låg bakom 9/11”
#23


Quote:

Asgeir skrev:
Det är givetvis inte den officiella amerikanska regeringen som gett order om sånt här. Det bara kan dom inte. Däremot finns det ju diverse maktgrupper med intrikata hållhakar som har intresse av att ställa till med än det ena, än det andra.

Det är mer än otroligt att presidenten skulle haft ledningen för något sånt här, men säkert hade han nån sorts förhandsinformation om att något skulle hända.

Men eftersom det inte gjorts någon rejäl undersökning den dag i dag, i alla fall ingen som presenterat någon uppföljning av de nya uppgifter som framkommit. Man får räkna med att även Obama är maktlös gentemot bakgrundsmännen.

Kanske många regeringschefer inklusive Fredrik Reinfeldt är i en liknande situation. Efter palmemordet sa Ingvar Carlsson flera gånger att det "förekom desinformation". Han var faktiskt landets statsminister vid tillfället och borde ha kunnat skingra alla tvivel om han haft tillgång till alla uppgifter men det hade han tydligen inte.

Men det finns En som vet allt... och det kommer en Räkenskapens Dag... ingen kan undfly Den!

Ingen.

Jag måste undra vad menar du med "bakgrundsmännen"? Kan du namnge någon så vore det kanske klarare.


Posted on: 2011/1/18 17:00
 Top 


Re: Öppet brev till svenska regeringen : Robert Naeslund 1967-Patricio Ayala 2007
#24


Quote:

prekogautist skrev:
vad är min förklaring tiill övervakningen?

du vet att information är makt, och om man informerar för mycket áv olika ämne, viktiga ämne som 9/11, Chemtrails, HAARP, Bilderberg och många andra djupa ämne så blir man automatisk ett hot mot rikets säkerhet. man blir direkt som ett sort spion, terrorist. därför har de stora herrarne hittat på antiterrorist lagar för övervakning av dessa människor som kör sin info genom internet, det första etapp är övervakning, det andra blir gang stalking, för att skrämma dig, sedanblir atackerna mer direkta, med moderna vapen (psicotronic). i det sista procesen, psykiatrin är väll informerad av precis dig och din långa övervakning, de t.o.m. har redan en diagnos för dig "SCZISOFRENIK".

alla som informerar om såderna ämne är övervakade, spionerad, själva vaken.se är övervakad sedan länge och många spioner och desinformatörer är mycket aktiv här, och i min situation med, hos mig, det är deras jobb och de får betal.
tänk om detta är ett börja på ett häxjakt efter bloggare som snackar för mycket, många i sverige är redan ett target, om usa är med i detta spel och glöm inte att skandalen om usas övervakning och spioneri i skandinavien är inte ett simpeln övervakningutanför deras embasad, det är ett helt operation i hela sverige. Embasaderna (usa) i latinamerica och i tredje världen har alltid varit ett bas för själva CIA och därifrån planeras allt från CUP, desinformation, attantater, fals flaggor, mutor, spioneri etc.

gå in på mafiamatrix (min blogg), den är också på svenska så ska du märka varför blev jag ett target, på sidans länkar finns masser om CIA smutsiga historia. kanske blir SÄPO nästa cia i skandinavien.Nä du, det är ingen som någonsin har övervakat eller förföljt mig.

Att tro att man blir ett hot riket för man informerar om ämnen som 9/11, Chemtrails, HAARP, Bilderberg och många andra ämnen att men då blir ett hot mot riket är en ren myt. Myndigheterna struntar helt enkelt i det och du kommer inte att få något svar från myndigheterna på din inlaga därför.

Hot är om du går över från att ha åsikter om valfritt ämne till att börja planera att spränga något i samhället.


Posted on: 2011/1/17 18:57
 Top TopTop
(1) 2 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
50 user(s) are online (50 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 50

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS