vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Keliza)

BottomBottomRe: Koranen
#1


Avatar/

Tack för inhoppet men ja tror inte att det där trollet fattar.

Sanningen är,
Alla vi är hycklare!
Vi sitter och diskuterar hur allt e fel, barn våldtas av pedofiler, mord och korruption, och sedan sitter vi i våra trygghetscirklar och har mage nog att skylla allting på dom som beter sig omänskligt i ett omänskligt system. Om man inte går till roten av ett problem och bara säger titta där är de skyldiga, då kan man lika gärna ge upp.

Och bara för att Mohammed satte på en 9 år gammal unge betyder det inte att det inte finns t,ex Svenska gubbar som åker till (Thailand) och våldtar småbarn, Eller präster som antastar barn, Eller kineser i Kina som säljer sina barn från 1 års ålder som sedan växer upp som sex slavar. Vadå har Mohammed påverkat dessa sjuka människor ock?, knappast va?, Vet många allt detta? Dom verkar tro att Mohammed har tagit Copyright på Pedofileriet.

Hur kan man begära att alla människor skall vara mänskliga i en omänsklig värld?. Omgivningen formar dig till den du är och med tanke på Media,TV,Radio m,m så har jag full förståelse för hur kraftigt hjärntvättade vi har blivit.

Vi behöver alla var och en rannsaka oss själva och inse att vi inte gör mycket skillnad, Som sagt hyckleri på full nivå och jag har i alla fall mage nog att erkänna att jag är en hycklare, Men det är bara första steget, Nästa steg är att verkligen försöka skapa förändring. Om man bara är här för att spy ut sina miss-nöjen och vägrar förändra något eller är för FEG för det, då är man på fel plats!

Ergo Proxy/Meditatio XXII

There is a different truth for each of us,
As long as Evil and shame continue to exist,
Silence is our only joy.
----------------
Do not awaken us,
Until the end,
Leave us in peace!


Posted on: 2011/10/30 14:36
 Top 


Re: Koranen
#2


Ditt lilla troll tror du jag rättfärdigar det dom gör? du e fan dum i huvet...och skit du i hur jag skriver eller stavar du kan få en lavett av mig om du så önskar!

Min mening med det hela VAR! Underskatta aldrig människans vilja att överleva. Desperata människor under desperata omständigheter gör desperata saker! Eller det kanske e för komplicerat för dig att förstå...som sagt ta o lägg dig


Posted on: 2011/10/29 16:10
 Top 


Re: Koranen
#3


Vadå eran profet? han e inte min profet men du din lilla stackare som säkert inte ens vet vad hunger kan driva folk till som har det bra, har mat, värme, och trygghet kan inte ens föreställa dig hur dom har det så du kan ta o lägga dig va

Posted on: 2011/10/29 15:37
 Top 


Re: Koranen
#4


Damiano

Vet du hur många Kristna präster det e i denna generationen inom katolska kyrkan som har antastat små pojkar.. Det är en jävla skandal...Jesus antasta väll inte barn och svartmålade Bibeln och kristendomen men ännu idag i mellanöstern gifts det bort små flickor och dom anses vara vuxna när (mensen) faller in och det kan ske väldigt tidigt för vissa medan för andra tar det längre tid. Det handlar mycket om kultur och historia och deras levnadssätt.

Många byfolk i mellanöstern är väldigt fattiga och dom brukar gifta bort sina döttrar till rika män för att kunna överleva. Det är en av dom största faktorerna till varför dom gifter bort sina barn i tidiga åldrar, Utan pengar ingen mat, Utan mat dör dina barn i svält.

Posted on: 2011/10/29 15:24
 Top 


Re: Koranen
#5


till abyssinia.


Tack själv för dina svar med och det var en intressant diskussion lite synd att du avregistrear dig och lämnar vaken du borde va kvar så kan vi föra lite mer dialog angående detta ..

Posted on: 2011/10/29 13:58
 Top 


Re: Koranen
#6


Abyssinia

Svar till Keliza

Det tragiska är att du sätter dig över allt annat när du borde underkasta dig. Här sitter du och säger hur en Profet ska vara som om du har en mall och checklista på det. Profeten Muhammed fick inte ens förklara koranen, det enda han fick var att recitera det. Skriven klart och tydligt i svart och vit. Jag vet att du inte ser och absolut kommer du att vittna dig själv till sist.

Bara Gud vet de beslut av dina.
Tack för din frågor och lycka till med allt.

---------------------------------------------

Du citerade själv att man inte skall tro på allt man läser os.v det var just därför Gud gav dig dina sinnen för att du skall kunna tyda vad som kan vara sant eller falskt...så om jag talar om för dig att Mohammed inte kunde se skillnad på en Ängel eller Demon så borde du i ditt hjärta förstå skillnaden på Guds budbärare och falska budbärare. En Profet gör mirakel och har konstant kontakt med Gud och du säger mig att jag skall underkasta mig och att jag inte borde ha en mall över hur Profeter skall bete sig?. Det minsta jag kräver av Guds budbärare är att de ska kunna se skillnad på Ont eller Gott....Det är inget stort krav! Till och med dem flesta människor ser sådant idag eller åtminstonde har en magkänsla av vad som kan verka fel eller rätt.

Sen så är Islam en Arab religion i grund och botten jag fattar inte varför folk försöker glorifiera Koranen. Förr i tiden så slaktade muslimer Judar och judar hatade muslimer så enkellt är det...Mohammed skulle inte byta 1 Muslim för livet av 10 tusen Judiska barn och det är sanningen. Inget mer med det...

Men vem skall övertyga vem egentligen...Jag e lika okunnig som nästa person därav ingen kan ha total kunskap så det ligger mellan att antingen tro på Jesus eller brinna i all evighet...eller Tro på Mohammed eller brinna i all evighet....Jag gillar inte det där så mycket men Gud får svara på mina frågor den dag jag dör och jag e redo att ta mina straff till skillnad mot dom som övertygar sig om att en o samma religion/Profet/ måste vara sann..

Posted on: 2011/10/29 13:50
 Top 


Re: Koranen
#7


Nej du kommer säkert kunna tyda den väldigt bra beroende på hur genuina översättningar du får från arabiskan till svenskan(engelskan).

Jag känner ett par personer som tyder Koranen och jag har fått svar på det mesta jag frågat om och min slutsats var att Mohammed var ingen profet, Inte en changs!...Han kunde inte ens förklara om en Demon fanns i hans hus eller om det var en ängel...Han sökte tröst hos hans fru Khadija? ser du den? Hon svara Nej....En profet borde veta skillnaden på en demon eller ängel...

men men det finns mycket mer och jag önskar dig lycka till med tydningen.

Det finns ingen som besitter Total Kunskap! Om gud nu ser allt kaos i världen och sitter och testar oss så hoppas jag att han vill att vi älskar alla människor vare sig jude muslim kristen eller otrogen och om han släppte djävulen lös på oss på detta jordeliv för att testa oss så borde kärlek vara ditt livsbränsle för att ens kunna fungera..

Gud är allvetande och ändå skapar han lucifer från första början? mycket mycket ironiskt,

Posted on: 2011/10/29 0:38
 Top 


Re: Koranen
#8


Och snälla kommentera detta med ledsen om jag frågar för mycket...Tack på förhand igen..

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=CBp5dyLHlts

Posted on: 2011/10/28 19:22
 Top 


Re: Koranen
#9


Du länka mig många video, jag kan inte gå ord för ord på allt vad de säger men att Profeten ska ha beordrat de att dricka urin och skära av deras händer, Inget man hittar i koranen. Jag personligen vet inte vad dessa människor sysslar med, kvittar deras fasad.

------------------------------------------------------------

Kan du med konkret fakta säga att detta inte existerar i koranen? Det roliga e att du inte ens kan arabiska...jag kan dock arabiska och kan du förklara för mig vad EQtelo El Kafrin betyder? vad symboliserar det.....

Står det inte heller i koranen att alla icke muslimer är otrogna?...och om jag reffererar till Eqtello el Qafrin vad säger det dig då?

om det nu e taget ur kontext och du säger att det har med mohammeds tidsålder o göra och hans upplevelser då så är fortfarande Koranen enligt islam Guds ord....


Kan du svara på en fråga med som jag är rätt nyfiken på....

Vet du vad "NAQEH" e för nåt? Om jag säger dig att det har med giftermål och vittnena att göra så kanske du förstår vart jag vill komma med detta..Om mannnen bara uttalar att han vill skilja sig från sin fru 3 gånger då måste dom skiljas....och vill mannen ha tillbaka sin fru efter skilsmässan så måste en av vittnena ha sex med hans tidigare fru för att han ska få ta tillbaka henne....Är inte det lite primitivt?

Vill inte låta som jag anfaller dig eller något men jag har muslimska släktingar som är väldigt troende och vi har haft våra debatter..


Sen vill jag att du kommenterar det tidsbegränsade giftermålet där en 50 årig man kan ha en 16 årig flicka som hans fru i typ 3 månader för ett pris...en imam går igenom hela giftermålet och gör det genuint med bön och det är rätt jävla vrickat... enligt mig ;)

Posted on: 2011/10/28 19:09
 Top 


Re: Koranen
#10


Och ännu viktigare detta..

How Could Islam Allow One Woman To Do this? (DQ1-8)

How Could Islam Allow One Woman To Do This?

Posted on: 2011/10/28 16:57
 Top 


Re: Koranen
#11


Svara gärna på denna med e du snäll. Tack på förhand.


What Did Mohammed Do In the Cave Hira? (DQ1-3)


What did mohammed do in the cave of Hira?

Posted on: 2011/10/28 16:39
 Top 


Re: Koranen
#12


albyssina....

Kan du va så snäll och kolla på dessa videoklipp och du som är påläst i koranen förklara för mig med konkreta svar och länkar vad som inte stämmer med informationen i dessa klipp.. Tack..uppskattar ett svar


Father Zakaria

Islam spread by the sword

Posted on: 2011/10/28 16:31
 Top 


Re: När den amerikanska dollarn faller, då börjar dem nya unionerna.
#13


Var är kärleken?

http://www.youtube.com/watch?v=IhQArEnGvFQ&feature=related


Folk mår bra i sin trygghetscirkel och vill inte gå ur den för att sedan förlora allt som dom är så beroende av, en familjefar måste arbeta och försörja sin familj och (Maten växer inte ur fickan) om det skulle komma till ett val att göra oss av med all korruption och alla världsbanker vad återstår då för att få en stabil livsstruktur för alla människor på jorden, Venus Project såg jag lite info om på Zeitgeist dokumentären som lät rätt intressant men jag tror att så länge vi har klassbarriärer så kommer vi aldrig kunna hindra Eliter från att utnyttja oss, dom är för långt bort eller för högt upp för att nå.

Posted on: 2011/7/29 15:31
 Top 


Re: Explosion i Oslo C
#14


Pennan

http://www.theamericanmuslim.org/tam. ... the_quran_teach_violence/

Koranen är ingen bok man citerar och rycker ut innehållet ur sina sammanhang. Dessa texter blandas med historiskt värde och olika situationer.

Koranen är en intressant bok, om man läser den så börjar man efter ett tag känna att den läser av en själv. Vissa blir anstötta och har svårt att gå vidare, förstå. Detta kände även jag första gången jag läste Koranen, och då var det den gamla översättningen som inte innehåller några förklaringar eller bihang.
Det finns t.ex. tusentals "hadither", mångfalldigt större texter än koranen själv som förklarar texterna. Även dessa hadither kan vara svårtolkade och det finns förklaringar till även dessa. Som lekman kan man gå vilse, det är just detta Anders, oslobombaren har gjort. De är blinda för dess budskap och kan helt enkelt inte se igenom pga sitt hat, ego.Tack för länken skall läsa lite och se vad det står, Kan dock inte ignorera de där med al Taqiya, i koranen står det någonstans att man har rätt att ljuga för icke muslimer men det ligger väll något bakom det, Skulle jag ta Bibeln som exempel förekommer även där saker som är störande så som om man lustar för en annan kvinna när man är gift då är det lika bra att slita ut sina ögon istället för att bestraffas med en evighet i helvettet,

Posted on: 2011/7/25 23:51
 Top 


Re: Explosion i Oslo C
#15


Pennan
Re: Explosion i Oslo C

Har inte tid att debattera detta just nu, men det finns gott om information på nätet om man väljer sidor med samma ideologi som oslobombaren. ;)
Kan du åtminstonde rekomendera en länk som förklarar vad,Döda alla otrogna betyder,? eller hur det nu skall tolkas?


Posted on: 2011/7/25 21:57
 Top 


Re: Explosion i Oslo C
#16


Förklara lite mer är du snäll..På vilket sätt är det en feltolkning?

Posted on: 2011/7/25 21:29
 Top 


Re: Explosion i Oslo C
#17


Jag har svårt att tro att detta skulle vara någon slags false flag operation, Hans manifestation till hans dagbok med datum och möten verkar vara genuina, Men alla kan ha fel fan vet jag egentligen, bara till att förhöra dom han påstod sig träffa under de datumen han skrev upp kolla upp var han fick tag i allt för att tillverka bomben m,m.

Detta förvånar mig inte särskilt mycket heller då det står en sak som ^döda alla icke muslimer i Koranen^ i klar text som inte ens en efterbliven jävel kan missa, och dessutom så hjärntvättas folk på Internet att islam kommer att ta över hela världen, Samtidigt så har vi New World Order, Zionism, Illuminati USA, Luceferians, Aliens os,v folk har tappat fotfästet helt och hållet och det är som en jävla cirkus, det är som en te kanna som står på spisen på full värme och ingen är hemma och den tjuter som fan.

Jag tror det här är den stora orsaken till varför folk föredrar att vara ignoranta och följer hellre massmedia än så kallade konspirations teorier och även om jag tror på en relativ del av dessa teorier så utgår jag ändå utifrån att vi människor är fortfarande primitiva åsnor. Min åsikt bara ingen behöver ta illa upp,


Posted on: 2011/7/25 21:02
 Top TopTopdvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
22 user(s) are online (22 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 22

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS