vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Xenophile)

BottomBottomRe: ICA förutspår framtiden.....
#1


Predictive programming. Folk skrattar, men de vänjer sig långsamt vid idén.

Posted on: 2014/5/28 18:22
 Top 


Re: SKit samhälle
#2


Det första och viktigaste du ska göra för att ändra på ditt liv är att slänga ut din TV. Gärna från fönstret. Det blir mer tillfredställande så.

TV är det största slöseriet med tid människan nånsin har uppfunnit. Det är en maskin perfekt avpassad för hjärntvätt och används effektivs för det.
Om du inte lyssnar på nåt annat råd jag ger så lyssna i alla fall på detta råd.

Annat kul du kan göra:

Kolla upp nyproducerade lägenheter/hus. Hitta nåt bra. Låna på banken (t.ex. JAK så slipper du ränta) och köp den. Sälj nästa dag. Betala tillbaka lånet. Stoppa mellanskillnaden i fickan. Jag gjorde det för flera år sen. Första köparen får köpa dem för 75% av marknadsvärdet (fick jag i.a.f.), så mellanskillnaden (minus att farbror staten rånar en tredjedel) är ren vinst. Lever fortfarande bekvämt på affären. Har inte jobbat sen dess.

Gör detta några gånger så har du tillräckligt för att köpa ett eget hus/bil etc utan att ta lån. Tjejer gillar killar med hus och bil.

Alternativ om du är händig: köp en billig men bra tomt (booli.se) nära havet (kanske 2-400000) släng upp ett byggsatshus (t.ex a-hus e dyl, kanske 500000-1 miljon) tar kanske en månad eller två att fixa om du är händig. (Hyr en händig kompis och dela på vinsten om du har tummen mitt i handen) Sälj till nån seglarbratt för 6-7 miljoner. Rinse. Repeat.

Som asgeir säger, vill du ha kul, bli engelsklärare i kina. Jag har gjort det också. Ribban är låg, betalningen hög för kina och där finns billiga grejer, god mat och söta fröknar. Ta en TEFL kurs e dyl. Gå inte genom en agentur för de kommer snyva dig på 80% av pengarna. Kör solo. Ta turistvisum 1-2 månader, kanske kur på plats, sen letar du upp en skola lokalt och fixar kontrakt. Finns mycket information online. Skolan fixar ditt visum och ofta bostad. Det kommer bli en upplevelse du aldrig glömmer.


Posted on: 2014/5/28 18:19
 Top 


Re: Anti-övervakning masken låter dig passera som någon annan
#3


Så för att kontra det här kan storebror antingen sätta honom i kängurudomstol och fälla honom för alla brott som folk begår med hans ansiktsmask på.
Eller så kan de lokala exekutionsplutonerna (fd polisen) helt enkelt komma och avrätta alla som bär sån mask för att de begått massor med brott överallt och verkar så farliga att polisen måste döda i proaktivt självförsvar.

Kul idé, men när storebror börjar avrätta folk (av misstag så klart) för att de har sådana, så kommer det inte bli lika coolt.

Posted on: 2014/5/28 17:57
 Top 


Re: Chemtrails Göteborg
#4


Hej svejs igen!

Tja, vad di röde gjort med en högstående kultur är bedrövligt, men de är i alla fall så uppenbart onda att inte många tror motsatsen. I Amerika säjer de ibland "it is better with the devil you know than with the devil you don't know". Alla länder har fördelar och nackdelar, det är bara att välja. Själv är jag för gammal och vis för att bry mig om politik och ideologier, jag vill bara hitta ett ställe som passar mig.

Uppdatering om chemtrails i Kina: jag har sett sammanlagt färre än 10 streck totalt på snart ett år (jämfört med 10 per halvtimme i Göteborg). Jag har inte sett nåt sen i somras. Då bor jag ändå nära gränsen och de jag sett har varit över havet, förmodligen på internationellt vatten. Min teori är att the jolly red giant inte gillar att Natoplan flyger omkring hur som helst i dess luftrum. Det finns kanske ändå vissa fördelar med att bo i jättens barm...

Kina kanske saknar mänskliga rättigheter, ärliga människor och ren luft, men å andra sidan känner jag inte den konstanta tyngden av jantelagen, avundsjukan, ångesten, livsförnekelsen och xenofobin på samma sätt här som i Sverige. Sakerna är skitbilliga också, och brottsligheten låg till obefintlig (våld och stöld då, alla ofarliga sorters brottslighet verkar snarast vara nationalsport. Heja Bittorrent!). Jag kan nog säga att det enda jag saknar från Sverige är tystnaden, för här är det kakofoni 24 timmar om dygnet. Efter några månader vänjer man sig, men det slutar aldrig att tära på nerverna.

Chemtrails däremot hotar alla, överallt. Jag vill gärna komma och besöka kompisarna och ta en promenad i skogarna jag minns från min barndom, men jag ser verkligen inte fram emot när planet närmar sig Svenskt luftrum och man som en klubba i bakhuvudet plötsligt känner sig nervig och deppig och snurrig i huvudet för att man just flög in i HAARPs elektrosmogmoln. Eller när man stiger ur planet och känner metallsmaken i munnen och ser de deprimerande molnen på himlen - gråa och livlösa som en yllefilt eller blaskiga och patetiska vita vispiga fjärtar som om att himlen verkligen försökte, men till slut bara gav upp med att producera riktiga moln. Eller att majoriteten av dem man möter är sura, deppade, tvära, sjuka, tärda, och stressade, men tycker vid efterfrågan att himlen är helt ok - ett klart tecken på kemikaliernas neurodegenerativa effekt. De tycker nog att man borde halvsulas för att man vågat påstå att allt inte står rätt till - "Sverige är ju bäst i världen, vet du inte det?" tycker de som aldrig gjort en jämförelse, men litar blint på att statens propagandamaskin vet bäst.

Nej det ser jag inte fram emot. :-/
Posted on: 2014/3/31 19:12
 Top 


Re: Chemtrails Göteborg
#5


Jag har flyttat till Kina. Här finns Chemtrails också, men inte tillnärmelsevis lika mycket. Bara nån gång ibland.

Min hälsa har förbättrats avsevärt på bara några månader, både fysiskt och mentalt.

Posted on: 2013/9/30 12:29
 Top 


Re: Chemtrails
#6Posted on: 2013/9/30 12:24
 Top 


Re: Different HAARP facilities around the world
#7


Detta verkar vara lite väl "garage", va? Man ger väl inte i uppdrag att dumpa 100 megaton alluminium i atmosfären till ett gäng killar med en Cessna och världens fulaste wordpressblog? Och ett program som kan dirigera hela världens väder, köra mind control och pulvrisera gigantiska betongstrukturer avslutats för att de inte hade råd att reparera sin dieselgenerator?
Give me a break!

Posted on: 2013/8/8 10:25
 Top 


Re: Melatonin
#8


Quote:

Asgeir skrev:
Anledningen till att Medicinalstyrelsen stretat emot är att kroppens egen produktion av melatonin upphör om man tar det som kosttillskott och sen inte kör igång igen.


Annars låter det ju precis som en idé de skulle tycka vara jättebra...

Själv slutade jag förra året. Gick ett par sessioner KBT och insåg att mina sömnproblem berodde på stress och krav. Efter det slutade jag bry mig om folks krav och dumpade alla stressande människor och situationer. Skriver just nu från en tropisk paradisö där allt är så billigt att jag kan leva gott på lite import/export, webb marketing, ströprojekt i webbdesign, etc.

Här sprayar de inte lika ofta heller...

Jag sover numera som en baby.

Bildligt talat alltså, jag bajsar ju inte på mig och vaknar gråtande mitt i natten eller så...

(För det mesta.)

Posted on: 2013/8/8 10:08
 Top 


Re: Fred i världen, är det möjligt?
#9


Gutle Schnaper, Mayer Amschel Rothschilds fru brukade säga:
"Om mina söner inte önskade krig, skulle det inte vara några."

Riktiga människor vill inte kriga. Det är demon-psykopat-eliten som gillar krig. "Skicka de 'värdelösa ätarna' till slakten och sälj vapen till båda sidorna."

Posted on: 2013/8/8 9:46
 Top 


Re: Halstabletter utan aspartam?
#10


Du kan säkert tillverka dina egna. Nu är ju inte socker så bra heller varför jag ifrågarsätter allt godis och halstab=etter i vilket fall. Bättre med nötter och torkad frukt för mitt sötsug. Eller som Charlotte Gerson sa: "If it grew from a plant, eat it. If it was made in a plant, don't eat it." Personligen litar jag mer på vad Gud tillverkat än på vad giriga onda människor tillverkat.

Posted on: 2013/8/6 4:07
 Top 


Re: Melatonin
#11


Quote:

Dawn skrev:
Är det någon som vet varför melatonin som går att köpa utomlands i vanliga hälsokost affärer är förbjudet i Sverige?


Har haft licens för melatonin i flera år. Enda sömnmedlet som funkar på mig. När jag frågade min doktor om det var farligt, med tanke på att man måste ha licens sa hon att nej, det är det inte. Vad händer om man tar överdos frågade jag? Du kanske får motsatt effekt och inte sover på några nätter var väl det värsta hon trodde. Eller så vaknar du tre veckor senare i en krypta på landsbygden i tjeckien endast iförd en rosa ballettklänning och partyhatt utan nåt minne av hur du kom dit, föreslog jag. Hon gav mig en bekymrad blick och nekade. Varför behövs licens då? Förmodligen föratt det är såpass ovanligt att de måste specialbeställas, trodde hon.

Själv tror jag det beror på att Sverige är ett litet facistland som inte vill behandla sina invånare som vuxna människor. Hur många länder förbjuder hembränning, t.ex?

Posted on: 2013/8/5 19:49
 Top 


Re: Är detta information eller desinformation?
#12


Det är alltid så vid false flag-opperationer, verkar det som. Mer regel än undantag. 9/11, London 7/7-bomberna, Boston"bomberna", etc. Det verkar som att de alltid håller på med nån "övning" som visar sig vara exakt samma sak som händer i verkligheten.

Brukar också oftast vara någon syndabock, vanligtvis MKUltrad.

Posted on: 2013/8/5 19:27
 Top 


Re: Expanderande jordklots-teorin
#13


Ja, "vart kommer materian ifrån?" är den stora frågan. När en kompis visade mig denna kom vi överens att allt i stort sett makade sans, förutom den punkten.

Kanske den kom från rymden. Men å andra sidan, varför utgå från att det tillkommit något? Tänk om massan är den samma, men att det blivit ett stort hål i mitten?

Kanske denna teori går hand i hand med ihåliga jordklotet-teorin?

Posted on: 2013/7/11 19:36
 Top 


Re: Obama signs executive order to allow shut down of all US communications
#14Posted on: 2013/7/11 19:27
 Top 


Expanderande jordklots-teorin
#15


Intressanta artiklar om en oortodox teori som säger att jorden från början var mindre, men att den expanderat. En teori som förklarar jordskorpans egenskaper mer tillfredställande än den ortodoxa teorin, men som ändå har vissa frågetecken.

Teorin om det expanderande jordklotet – Del 1
Teorin om det expanderande jordklotet

Vad tros?

Posted on: 2013/7/8 4:02
 Top 


Re: The People's Voice
#16


Det skulle nog nå ut till mer folk, om de kan ta ögonen från hjärntvätten en stund. Men det är stora och onda motspelare han har, och folk i allmänhet gillar inte att bli störda när de sover.

Men intressant idé, får se vad det kommer till...

Posted on: 2013/7/7 18:05
 Top 


Re: Säkra och användarvänliga kommunikationskanaler
#17


Men det är det som är tanken. Mellan dessa lokala bubblor av wifi-nät eller enskilda noder så kopplas nätet samman av säkra tunnlar över vanliga internet! Men ju fler som börjar använda det, desto mindre kommer det behövas åka snålskjuts på internet, och då protokollet ska stödja inte bara wifi utan också andra radiosystem, eller t.ex. satelitlänkar, eller vanliga kablar om det behövs, så kommer förr eller senare ett totalt väldstäckande nät att bildas.

Så om en i det lokala nätet har koppling till ikternet får alla i det lokala nätet automstiskt kontakt med alla andra noder på meshnet.

Men tills dess överbryggas avstånden med vanliga internet-infrastrukturen. Deras nät använder ip6 tunlat över ip4. Kommunikationen är heltigenom krypterad, ospårbar och verifierbar. Nätet är självreparerande ifall man kopplar ifrån eller flyttar position.

Praktiskt sett fungerar det så att du får en ny nätverksenhet på datorn, ett virtuellt nätverkskort, och när du använder det istället för det vanliga funkar allt precis som vanligt, fast på meshnet istället.webbsidor, mail, etc, (om de finns tillgängliga på nätet alltså).

De ska ha nån decentraliserad dns också, som ska lösa problemen med domänhajar och liknande, tror jag.

Jag ska börja testa lite och se hur det funkar.

Posted on: 2013/7/7 17:47
 Top 


Re: Säkra och användarvänliga kommunikationskanaler
#18


Tag en titt på Meshnet. Det låter som en fantastisk idé.
https://projectmeshnet.org/

Tanken är att bygga en totalt krypterad, säker, decentraliserad bversion av internet, baserad på direkt wifikommunikation. I början, när wifinätet har glapp mellan öarna, så används säkra tunnlar över vanliga internet, men ju fler som går med desto mindre bruk för dessa kommer det bli.

Förutom att det blir omöjligt att censurera och kontrollera så blir också ISP-er mer och mer onödiga. Om en i "bubblan" har kontakt med internet så har alla det.

Posted on: 2013/7/7 0:09
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#19


Quote:

LetsHugEm skrev:
Och om 4 år så sticker jag , såfort dom första portarna öppnar så drar jag för jag tänker inte stanna kvar här jag är så jävla trött på skiten så jag spyr, och tiden går så långsammt så man undrar om vi nånsin kommer bli pånyttfödda innan 90% hinner bli utrotade av sin egen ignorans.


Vart ska du ta vägen? Du har nämnt en speciell tid, men jag vill gärna veta mer om det.

Gör inte nån Heavens Gate-ritual bara, ok?

Quote:

LetsHugEm skrev:
Men det är uppenbart att Lucifer kommer se ut precis som Jesus gör på alla bilder, för det har planerats sen tusentals år tillbaka att ni kommer avguda enmänniska som ser ut som Jesus gör på bilderna, bara han kommer med ekonomiska lösningar som NESARA förslaget som går ut på att du sätter ett microchip innanför huden och sen får du faitpengar i miljonmängd som du får göra vad du vill med, tex. skapa fred och harmoni.


NWOs New Age-rörelse försöker lansera sin egen Messias, "Maitreya", till exempel, men vi vet att det inte är den äkta Messias.

Quote:

Matteus 24:24-26:
23 Om någon då säger till er: ’Se! Här är Messias’, eller: ’Där!’ så tro det inte.+ 24 Ty falska messiasgestalter och falska profeter skall träda fram och göra stora tecken och under för att om möjligt vilseleda även de utvalda. 25 Se! Jag har förvarnat er. 26 Om man alltså säger till er: ’Se! Han är i vildmarken’, så gå inte ut; ’Se! Han är i de inre kamrarna’, så tro det inte.

De som lyder Bibeln kommer inte gå på sådant.


Posted on: 2013/7/4 5:37
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#20


Quote:

LetsHugEm skrev:
@xenophile

Menar du att gud inte givit tillåtelse till dom kristna att utnyttja djuren(/mörda sig själva) genom att "skriva det i bibeln"?

Jag har tyvär inte läst några biblar eller vet hur man kollar upp detta utan jag litade bara på den kristne som jag talade med som berättade det att efter floden så fick människor tillåtele att äga alla djur..


Det är ok att inte veta allt om ett ämne. Men jag tycker man bör undersöka så man inte drar förhastade slutsatser, inte sant?

För att förstå svaret på din fråga måste man förstå mänsklighetens dåvarande situation. Från början fick människan bara äta vegetariskt, vilket är logiskt enligt vår fysiologi. Om vi läser 1 Moseboken 1:6; 7:11 samt 2 Petrus 3:5 så förstår vi att de atmosfäriska förhållandena var radikalt annorlunda före och efter floden. Ett solidt lager vatten hängde i geostationär bana runt jorden. Detta gav dels extra skydd mot strålning och meteoriter, och man kunde nog inte se sjärnorna så tydligt (vilket förklarar varför astrologi/-nomi inte kom igång förrän efter floden). Men dess största påverkan måste ha varit på vädret, och gjort det ungefär jämnvarmt över hela jorden. Förmodligen höga mängder av koldioxid så växterna trivdes ypperligt, Al Gores största mardröm. Kan det vara därför de hittat fossiler av tropiska växter under pol-isen?

I ett sånt klimat där allt spirar och gror överallt, till och med på polerna, är det lätt att vara vegetarian. Men vad händer när helt plötsligt "himlens dammluckor öppnades?" Efteråt fanns inte den skyddande vattenbarriären kvar, utan klimatet ändrades till det karga vi har idag. Dessutom kan man gissa att så mycket vatten skulle effektivt skölja bort i stort sett all vegetation. Så vad skulle Noa och hans avkommlingar äta när de kom ut ur arken?

Gud såg behovet och tillät människosläktet att äta kött. Hur skulle t.ex. eskimåerna överleva? Inte mycket grönsaker däruppe. Det är till och med nästintill omöjligt att leva helt vegetariskt i Sveriges skogar om du inte verkligen gillar granbarr. Så Gud tillät människan att äta kött för att överleva, men inte för att plåga dem för nöjes skull. Adams jobb var att ta hand om djuren och naturen, så mänsklighetens relation till djuren och naturen bör vara den av omhändertagare/skötare, inte utnyttjare/tyrann.

Visst kan man finna intressanta saker med lite letande? Det finns många bra online-biblar med korsreferenser och förklarande information. (1, 2, 3, 4, 5, 6) Just korsreferenser och fotnoter är bra för att bästa sättet att tolka Bibeln är att låta den tolka sig själv. Med andra ord att ifall något är oklart kollar man i andra skriftställen med samma tema och uttryck för att få en klar helhetsbild. Det är också bra att jämföra olika översättningar för att förstå grundmeningen med ett ord eller uttryck. "Fortsätt med att söka, så skall ni finna."

Visste du att Bibeln till och med omnämner dinosaurierna?

Quote:

Denna onda planta (som kan bota cancer och en rad andra sjukdommar) som dom kristna hatar av nån underlig anledning.. Plantan har vunnit kärlek i våra hjärtan men tyvär så lyssnar inte dom kristna så långt så dom hatar fortfarande plantan trots att det motverkar cancer..


Nu argumenterar du mot en halmgubbe. Det finns inget som säger att alla kristna ska vara emot cannabis. Cannabis är en Guds gåva till människorna, en av de mest användbara plantorna som finns. Fibrerna är otroligt bra, hampafrön är ett så kallad "Superfood" fullpackat med näring, och hampaolja dödar effektivt cancerceller. Det är verkligen en otroligt användbar medicinalplanta som tyvärr motarbetats av giriga vinstintressen.

Däremot tar en del själva beslutet att inte bedöva sina sinnen från livets svårigheter med alkohol, thc eller andra droger för att de vill följa Jesu exempel. När Jesus blev avrättad var han i extrema plågor och som var vanligt med dödsdömda på den tiden så erbjöds han vin blandat med myrra och galla, ett bedövningsmedel, dåtidens drog. Men han tog inte emot för att han visste hur viktigt hans offer var och hur viktigt det var att han var vid sina sinnens fulla bruk.

Andra principer som finns är att vår kropp är ett andligt tempel och bör ses som heligt och inte befläckas, m.fl. Därför väljer en som respekterar Bibelns principer att inte förorena sig med ämnen som förstör kroppen och sinnet, som t.ex. tobak eller andra skadliga droger.

Posted on: 2013/6/30 9:03
 Top 


Säkra och användarvänliga kommunikationskanaler
#21


Nu med PRISM som avslöjats (vilket ni säkert kännt till i flera år innan), Kinesiska muren, och den Svenska motsvarigheten FRA som avlyssnar all vår kommunikation, ansiktsbok och google med flera ger NSA tillgång till våra privata data utan vare sig tillåtelse eller domslut så ökar både behovet och efterfrågan på säkra kommunikationsmedel.

Jag har hittat Hushmail,som kör med PGP, etc, i ett webbmaiformat. Och S-mail som har ett liknande koncept.

För community låter Friendica intressant. Diaspora känner ni kanske till, men friendica kan man välja om man ska federera eller ej, så om man vill kan man köra solo, eller koppla ihop sin sajt till stora nätet. Och så integrerar den med en massa existerande nätverk, så användbarheten är hög.

Har ni några tips?

Posted on: 2013/6/27 18:19
 Top 


Re: Another Taser Story (Blir så arg att jag blir gråhårig)
#22


Ge dem lillfingret så tar de hela handen. Det är så våra rättigheter och det sansade samhällt försvinner, gradvis. De kokar grodor och grodorna klagar inte. "Det har alltid varit så här varmt. En grad till gör inget."

För att citera polischef Wiggum:
"This is gonna get worse before it gets better."

Posted on: 2013/6/27 18:01
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#23


@LetsHugEm
Quote:
För det är såklart märkvärt om gud designar människan som en växtätare för att sen sätta sig och skriva fel i bibeln.. Han skrev att människan är ett asätande djur.

Du kollade inte det skriftstället jag gav dig, utan fortsätter harva om att Bibeln säger att Gud skapade människan till köttätare. Det är tråkigt att behöva kasta facit rakt i ansiktet på dig, men den påstår helt enkelt inte det.
1 Moseboken 1:29 Quote:
Gud sade: ”Jag ger er alla fröbärande örter på hela jorden och alla träd med frö i sin frukt; detta skall ni ha att äta.
Det är helt i linje med vetenskapen, inte sant? Och i runt tusen år var troligen alla vegetarianer.

Det hade tagit dig en minut att kolla upp...

Istället fortsätter du förkasta och förtala en bok med 1600 år samlad erfarenheter, visheter, historia, krönikor, andliga uppenbarelser och visioner och profetior när du uppenbarligen inte har ens en grundläggande kunskap om den. Tycker du inte det är lite arrogant?

Du talar hela tiden om dina andliga upplevelser och astralresor och sånt men har du ens läst om Daniels, Hesekiels, Sakarjas och Johannes visioner?
Du säger att du tror på profteian om vilddjurets tal, men har du tänkt på att det finns hundratals profetior i Bibeln, av vilka de flesta redan har slagit in med en exakthet som är förbluffande, och de som är kvar talar om vad som händer just nu och ska hända snart?

@Abyssinia
Quote:
vad jag tror på borde inte spela nån roll för dig. Däremot om du vill lär dig något om Islam, gå direkt till Koranen, gå direkt till det primära källan av Islam.


Ja, det kanske är bäst så. Det börjar bli ganska uppenbart att det du tror och det Koranen lär ut inte riktigt är samma.

Quote:
Sedan skrev du att varje gång du frågar en muslim om bibeln så får du samma svar där de säger "Bibeln har ändrats". Har det nån gång kommit en insikt till dig att det kanske ligger något i det de säger? För att någonstans i ditt resonemang har du trixats av det du ännu inte förstår, och det är att du förknippar Koranen med bibeln som om båda är Guds ord.


Det är inte jag som förknippar Koranen med Bibeln. Det är Allahs ord genom Muhammed som förknippar Koranen med Bibeln och Allah som befaller alla muslimer att tro på Bibeln. Det är också Allahs ord genom Muhammed i Koranen som säger att Allahs ord inte kan ändras. Med andra ord, Bibeln, varande Allahs ord, kan inte ha ändrats. Och vem som än påstår motsatsen talar emot Allah.

Däremot säger Bibeln i Uppenbarelseboken 22:18,19:
Quote:
18 Jag vittnar för var och en som hör profetians ord i denna bok: Om någon tillfogar något skall Gud tillfoga honom de lidanden som det står om i denna bok. 19 Och om någon tar bort något av orden i boken med dessa profetior skall Gud ta ifrån honom hans del i livets träd och den heliga staden, som det står om i denna bok.

Med andra ord, ändringar tolereras inte av Gud. Och om du vill kan du gärna kontrollera. Det finns nämligen ingen forntida skrift med fler bevarade originalhandskrifter att kontrollera. Över 6000 av gamla testamentet och över 5000 av nya testamentet. Och trots att det skiljer mer än tusen år mellan den äldsta och den näst äldsta handskriften är innehållet i dem detsamma.

Galatiebrevet 1:8
Quote:
Men om någon, vore det så jag själv eller en ängel från himlen, skulle förkunna ett annat evangelium än det jag har förkunnat för er – förbannelse över honom!

Med andra ord, om till och med en ängel från himlen skulle leverera ett gäng guldplåtar till Joseph Smith, eller komma och misshandla Muhammed tills han talar, så skulle den ängeln vara förbannad, och hans meddelande inte från Gud. (Dessutom skulle en Guds ängel aldrig misshandla en medtjänare. Uppenbarligen var det inte en ängel Muhammed mötte.)

Quote:
Till exempel, om du säger eller tar bibeln som Guds ord då menar du att Gud säger att, ...

Mosaiska lagen som du nu kritiserar är just den Torah som Muhammed kom för att verifiera. (Sura 5:44-48) Så om du inte gillar den är det ännu en punkt där din tro avviker från vad Koranen lär ut.

Quote:
Och du skrev det själv att i Kristendomen finns det massa saker som är hämtat från idoldyrkare. Där har du svaret på din egen fråga du ställde och det är att bibeln har ändrats.

"Kristendomen" och “Bibeln" är inte samma sak. Att Kristendomen med tiden anammat hedniska traditioner har inget med Bibeln att göra. De följer ju som sagt inte vad Bibeln lär.
Håll isär begreppen, tack!

Quote:
Och Koranen säger inte att du ska tro på något blint, den uppmanar och kräver människan att använda hjärnan.

Ordspråksboken 14:15 Quote:
Den oerfarne tror allt som sägs, den kloke ger akt på varje steg.

1 Johannes 4:1 Quote:
Ni älskade, tro inte varje inspirerat uttalande, utan pröva de inspirerade uttalandena för att se om de kommer från Gud, eftersom många falska profeter har gått ut i världen.

Tro inte blint på allt som sägs om att Bibeln ändrats. Det påståendet är bara ett sätt att hindra dig från att "pröva de inspirerade uttalandena för att se om de kommer från Gud." Guds ord kan inte ändras. Tycker du inte det är lite skumt ifall Gud gav oss skriften från Torah till Evangelierna, för att sedan påstå att de ändrats, samtidigt som han påstår att de inte kan ändras, och att du måste lyda dem, men du får inte läsa dem?

Quote:
Till sist ditt argument om att Mormonerna kommer sist och att vi därför ska tro på de senaste,...


Nej, det är ditt argument att man ska tro på Koranen för att den är senast. Jag bara påpekar att Mormons bok är ännu senare, så enligt din logik är det den man ska följa.

Posted on: 2013/6/24 23:17
 Top 


Re: Another Taser Story (Blir så arg att jag blir gråhårig)
#24


Quote:

FreedomX skrev:
Tragiskt!
Men trots allt en enstaka händelse.
Sånna saker som infowars använder för att skapa sensations eller "känslo" grundade nyheter.


Tja, de är inte så enstaka som man tror. Jag lvste nyligen att mer än 500 människor dödats av myndigheternas tazer-attacker de senaste 10 åren i USA. Det blir nästan en per vecka. I tio år.

Sen tycker jag att visst kanske Infowars är sensationalistiska, men de är det på samma sätt som nån som skriker "Det Brinner!" när det faktiskt brinner.

Posted on: 2013/6/24 2:28
 Top TopTop
(1) 2 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
24 user(s) are online (24 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 24

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS