vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (LetsHugEm)

BottomBottomRe: Earth will split from 3d to 5d Are you Ready or still in illusions
#1


Men fyfan uppochner!!

är det mitt fel om folk inte vill lyssna på budskapet, jag säger budskapet och sen får dom som kan välja att lyssna och resten behöver väl inte lyssna..

men det är fortfarande allvarliga saker med domedagen och pånyttfödelsen och 21 December var för fan en konspirationhögtid på nått sätt för enligt mig så skulle den dagen visa oss en budbärare genom att alla hade olika tolkningar om vad som skulle hända och 13th Sun var den enda som frågade vafan folk skulle göra efter 21 December..

Hans video om att Jorden ska dela sig i 2 frekvenser är helt uppenbart gjortd för han vet att många skulle söka svar..

Men jag lyssnade på Dolores Cannon först och hon har samma budkspa men med skillnaden att hon inte talar om karma eller astralresor vilket ennligt 13th Sun gör det omöjligt att pånyttfödas så visst kan jag se bluffen hon kör med nu men budskapet om pånytttfödelsen och karma är fortfaraande äkta om inte alla människor på planeten ska utrotas på grund av sheeple och korrupta utomjordingar i mänskliga kostymer..

Man måste göra klar sin merkaba genom att astralresa för merkaban är den man åker mellan dimensioner i och utan den så går det inte så folk som inte lär sig astralresa kan inte bli pånyttfödd in i paradiset på nya Jorden i 5D.

New Age älska allt och alla går inte för det är obalanserat och att sprida info som hjälper folk är kärlek om det är bra info, medans NewAge menar att man inte ska fokusera på nått negativt nånsin för då kan man inte pånyttfödas.

Och det är en bluff som jag hoppas ni kan se och även bevisen som säger att 13th Sun ser in i framtiden för han förklarar även hur vi kan se framtiden och tidigare liv så det e upp tilll oss själva gott folk. Genom akastik records i astralvärldarna, in i sig själv/4D.

Ni får ursäkta men jag går på bevis och sen om bevisen inte uppfatts av er när jag skriver om dom så är det inte mitt fel och att jag är okapabel att nå folk samtidigt som jag tvingar folk samtidigt som ja trackaserar folk..

listan är lång nu på hur illa jag beter mig när jag visar kärlek.. Men det är fortfarande kärlek gott folk, ibland tuff kärlek och det fungerar väl inte på dom flesta tydligen hahahaa men som sagt en av tio kommer förstå vad som är bevis och 9 av 10 är nog tyvär totala stolpskott vid det här laget och dom kan inte se vad som är bevis och vad som är propaganda i media, sen väljer ni helt själva om ni vääljer att se bevisen och fixa till era kroppenergier och merkaba för att kunna ta sig till himmelriket/paradiset när portarna öppnas eller så fortsätter ni förstöra naturen, fokusera på politiker och äta kött och mejeri som förstör naturen och håller tyst om diverse skit som förstör människor som skolplikt och krig mot plantor.

fred gott folk!

Posted on: 2013/7/3 18:00
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#2


Jag VET att 13th Suns budskap är äkta och en riktig varning eftersom han har setat i flera år redan och förutspått framtiden eftersom han ser minst 5 år in i framtiden och han har sett folk bli uppätna av utomjordingar om dom missar pånyttfödelsen..

Han understryker bara att det kan vara dags för lite tuff kärlek för dom människor som inte vill uppleva domedagen och är öppna för att ta emot info om karma och att leva naturligt, vetenskap om vad människan är för djur, "människokunskap".

Och jag gillar det men såklart låter 13th Sun helt skogstokig i början när man lyssnar på han men såg ni 5 år in i framtiden så skulle ni antagligen också köra med tuff kärlek för att försöka väcka upp folk genom att förklara veklrigheten och om pånyttfödelsen som är enda sättet att undvika skiten som kommer hända här nere efter pånyttfödeslen.. Tydligen kommer det vara kaos tills pånyttfödelsen men det är människor och moder Jorden som ni bör akta er för genom att inte göra moder arg genom hur man lever men samtidigt inte göra folk ara genom att kritisera hur dom lever. Balansgång.

fokusera på sig själv och sluta fokusera på korrruption och använda fel ord för man skapar det man fokuserar på preci som den där finnen prata om, Yane Love på youtube. Ni kan manifestera vad som helst genom att manifestera i astralvärldarna tilräckligt länge så flyttas det ni manifesterat ner i den här dimensionen. Han manifesterade en gittar på 2 veckor eller 2 dagar eller vad det var jag kommer inte iktigt ihåg.

Kolla in på hans filmer för han har samma budskap men utan kaoset som 13th Sun talar om, jag förstod heller inte om manifestering när 13th Sun prata i koder men jag förstår det nu och det är fruktansvärt intressant och det får vem som helst att börja tänka på vad man egentligen älskar för man måste använda hjärtat för att kunna manifesterat och då måte man välja nånting som man vekrligen gillar eller vill ha och man måste vara väldigt specifik och göra det varje dag i astralvärldarna och då efter en tid så flyttas det ner.

Tänk på det och låt oss testa, vi som fortfarande har själen i behåll och inget skal runt trdje ögat som skapas om man äter skräp, använder four och medeciner, sänker ph värdet i kroppen dagligen genom att äta död mat utan elektrisitet som gör att kroppen måste kämpa med att hålla energin uppe i kroppen vilket även det bevisar att vi kan skapa energier om vi har en själ gott folk för även när vi äter död mat utan liv så skapar våran kropp energier så ph värdet håller sig på 7, visst tar kroppen lite styr av det att hela tiden kämpa men den klarar det,. en period dvs och perioden blir kortare och kortare nu med den ökade värmen och strålningen.

fred gott folk!

Posted on: 2013/7/3 17:37
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: LCHF hjälper mot cancer och epilepsi
#3


Och dessutom så motverkar cannabis epilepsi och cancer till en mycket högre % än vad LHCF nånsin skulle kunna göra eftersom cannabisen har väldigt stora vetenksapliga studier gjorda på dom medans LHCF inte kan ha långa testperioder.

Jag såg en köpt människoklon på Tv som pratade om LHCF och hon bettede sig så underligt när hon prata om att man inte behöver kolhydrater medans expertar säger totala motsatsen..

Det var precis som att hon visste precis hur skadligt det kommer at vara och att hon tagit emot en rejäl slant från läkemdelsbranchen och cancerforskningen för att säga till folk att den nnya succemetoden handlar om att proppa i sig djurfett med lågt Ph värde, och skippa kolhydrater hahahahaha medans experterna på diet säger totala motsatsen, vi behöver absolut inget djurfett för att överleva inte heller döda djurmuskler.. Kanke om ni hoppas på levande djur och äter dom medans dom lever eller precis efter att ni brytit nacken av dom med era huggtänder..

Urs nej nu får det vara nog gott folk, astral världen blir min nästa destination jag vet att ni totalt tappat förståndet och ni förstår inte än att det inns lögner i media och LCHF är ett bra exempel om ni frågar mig.

fred naturvänner som avstår att mörda sig själv med cancer för att kött och mejeriätande skadar naturen!

Posted on: 2013/7/3 17:12
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: LCHF hjälper mot cancer och epilepsi
#4


Ååh fyfan men vadå nyttigt fett? vi behöver väl kolhydrater som är bränslet för i helvetet på Jorden, djurfett är inget bränsle för ett växtätande djur som människan låt oss hålla oss till vetenskapen eller fortsätt tro på fejkvetenskap..

Ni vet att ni är designad som ett växtätande djur med sidgående käke, extra lång tarm för levande grödor inte kött eller fett, och inga ämnen i magen som ett köttätande djur har och som gör att köttätande djur kan äta råa muskler från andra djur medans vi inte är designade för att hoppa på en kyckling och bita huvudet av den för att vi kan göra det som ett rovdjur skulle göra det.

Människans blod har 7 i PH och ägg har absolut inte 10 i PH för ägg är döda kycklingfoster så det finns ingen elektrisitet kvar i det fostret tyvär och ni är elektrisk varelser som väljer själva om ni vill snka era energier i kroppen dagligen genom att äta kött och mejeri som har mellan 3 och 6 i PH, aldrig över 7 förutom rå komjölk som har 7 i Ph.

Det känns inte okej längre att vara en del av djurplågeri och miljöförstöring för att få äta kött och mejeri och sänka mina energier i kroppen.

Jag äter bara från växtriket, levande frukter och grönsaker som jag mixar. Sen kör jag bara lite mörkt och rent bröd för kolhydraterna och jag mår underbart. Alkalisk smörgås och frukt varje dag.

Äntligen påväg mot ett helt rent sinne och kropp, jag höjjer neergierna i kroppen dagligen och tydligen får jag nya ljuskoder varje dag av att äte levande mat medans det tydligen är helt tvärt om för dom fortstter äta kött och mejeri som orsakar cancer medans strålningen och värmen ökar i hela solsystemet och vita människor saknar melaninpigment vilket gör dom mer sårbara för cancer som är när man försurar sin kropp genom att sänka Ph värdet genom att äta tillagad och död mat med ett lågt PH värde och inget liv i..

Men klart ni får äta fett och djur för mig om ni vill det, men ni sabbar er själva är bara vad jag pekar på att det bör uppmärksammas för allas vårt bästa.

Äter men levande så skapar man melanin som jag förstår det och då är man strålskyddad nu när fler och fler kommer få cancer tack vare ökad strålning som helt ignorerats trots att NASA eller mäsnkligheten inte kan veta om tempraturökningen kommer att stanna eller öka kontinuerligt för et går fortare och fortare själva ökningsprocessen med hur varmt det blir, visst chemrails sänker tempraturen men det som ökar tempraturen i hela solsystemet är inte på grund av att vi inte sprayat tillräckligt med gifter i atmosfären, inte vi men utomjordingarna som ska flytta in här sen.

Så tänk på det gott folk, det kommer ingen och räddar er så det är upp till er att rädda er själva genom att höjja era energier och ta hand om eran kropp, och dessutom skapar det karma och äta djur men även ost och mejeri skapar nog tyvär karma som gör att ni kommer återföödas som ett bodskapsdjur , bara för att eftersom ni trodde att ni inte vela se det perspektivet i det här livet, alltså vad djuret på slakteriet känner för att du ska få äta dött djur och försura din kropp.. Gör att du väljer själv att se det perspektivet, du måste uppleva det du utsätter andra för om du vägrar att se deras perspektiv genom att vara ond och blunda för deras perspektiv..

Och det gott folk, är en intelligent design om ni frågar mig, väldigt intelligent designat allt från universum till galaxer till solsystem till ekosystem till människor till djur till natur till immunsystem/försvar.

Jag tror du får testa att hoppa på en kyckling och äta upp han levande för att få livsenergin på nått sätt men jag tror att du gör dig själv till en vampyr och dödar din själ för man placerar ett skal av ben runt sitt trdje öga som gör att man disconnectar från den spirituella världen och får svårt att astralresa.

Tänk på sakerna och säg till om ni håller med om nånting för visst kan samarbete vara positivt om det gäller hälsa och dela info.

Jag tycker det är underbart att veta vad som skapar cancer nu i dessa dagar när det blir ökad strålning och värme men även underbart att veta hur man håller igång immunsystemet nu när dom sprayar chemtrails och förändrar grödors gener antlaigen för att utrota 90% av bfeolkningen som daligen sänker sina energier i kroppen och försurar sina celler genom att äta mejeri och kött.

Levande frukt och grönt botar alla sjukdommar.

Döda djur och död mjölk och tilagad och död mat skapar alla sjukdommar speciellt cancer.

fred!

Posted on: 2013/7/3 17:03
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Turkey's Civil Revolt: Istanbul Rising
#5

Posted on: 2013/7/3 16:23
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#6


Ja precis så är det jag vill ha det, att ni bryr er om nära och kära och förklarar budskapet för dom så deras liv räddas inklusive era egna..

Och att ni använder tuff kärlek mot dom för det här är ingen lek, ni har mordhot skrivna på Georgia Guidestones och flygplanen åker över er och sprayar nånting som inte ni vet vad det innehåller, budskapet går ut på att rädda sig själv från undergång genom att höjja energierna i kroppen och gör man inte det så verkar det som att nanorobotar som andats in kan skada ganska fritt och där har vi faran som jag tycker ni ska ta på allvar och inte ignorera för att brottet är så stort såå ni inte kan tro att nån skulle försöka utrota 90% av määnskligheten. För då är ni en av dom som Hitler prata om när han sa att folkmassor inte tror på att regeringar ljuger, bara lögnen är tillräckligt stor och gömms mitt framför ögonen på folket.

Jo jag förstår att du vill att jag ska vara tyst och jag kan rekomendera skrollhjulet om du inte vill läsa vad jag skriver..

Du har ju redan testat skrollhjulet igår så du vet att det funkar för att inte behöva läsa vad jag skriver och då behöver du inte se det som att jag tvingat dig.

Admin vill nog stänga av mig också men jag tror det skulle vara idioti eftersom det är ett forum där alla får plats även dom som har utstickande åsikter och kunskaper om verkligheten.

Uppmärksamhet hahahahaaaa jag har tammefan inte en enda vän kvar för jag tål inte människors stil efter alla dessa år av manipulering som dom fått gå igenom.

Det är så mycket som går före en äkta vän så jag är helldre ensam för min ärlighet tolkas bara som en attack först och jag bryr mig inte vad min ärlighet tolkas som jag går efter min inre röst som blir starkare och starkare för var dag som går antgaligen för att jag kommer närmare och närmare mitt högre själv i högre dimensioner.

Så nej jag bryr mig inte om nån uppmärksamhet jag bryr mig bara om paradiset som väntar och att folk får höra budskapet om hur man tar sig dit..

Sen blire fest gott folk, ni kan ju tänka er glädjen i en dimension där alla redan förstår budkspet och lever karmafritt och korruptionsfritt med evigt liv..

För det är precis det som väntar, en separering melan dom männisokr som förstår hur man lever naturligt och dom som inte bryr sig längre som får stanna kvar.

Så alla taskiga människor som vill kriga och skapa karma kommer att stanna kvar här och dom får vänta massa år innan dom kommer få en ny chans att ta sig till paradiset i en högre dimension.. Många av dom bryr sig inte om karma eller att leva karmafritt och dom har inga planer att ta sig vidare från den här dimesionen genom att leva efter karma och få en själ och sen flyga iväg.

13th Sun är ingen messias han är en budbärare och det finns många fler som har ngefär samma budskap så pånyttfödelsen är på riktigt eller så kommer alla att utrotas vilket inte kommer hända med guds barn för det ser designern till med största sannolighet.

Om du tror att min karma påverkas av att försöka få folk att förstå hur dom blir immuna mot sjukdommar och hur dom kan ta sig till ett paradis istället för att uppleva domedagen/ NWO/ lucifer/ "jesus"..

Så visst får du tro det, min inre röst säger annat..

Tänk om jag skapar karma med det här så betyder det att jag är tvungen att uppleva att nån vill dela med sig av mäktig info till mig som gör mig immun mot sjukdommar och gör att jag får komma till ett paradis.

Den där finnen som också pratar om budkspet om pånyttfödelsen han nämnde nånting om att det redan är srivet vad vi ska göra, alltså vi har redan valt att bli pånyttfödda eller stanna kvar redan innan vi föddes.

Och vi kan läsa om det i akastik records genom att astralresa in i sitt DNA som jag förstår det , för där kan vi se våra förflutna liv och våra kommande liv och därmed om vi kommer vara en kristallvarelse sen eller om vi valt att stanna kvar och lära oss dualitetlivet som ett djur eller som nån varelse i den här dimensionen.

Jag vet inte vad jag ska tro riktigt med det är säkert sannt som han säger att det är redan skrivet och tillåmed vilken väg vi kommer ta nu är redan skrivet men vi måste ändå ta våran väg och följer vi den inre rösten dvs känslan som berättar för dig vad som är rätt och fel hela tiden..

Så jag kommer fortsätta ta vägen som jag känner är min väg, och ni ska såklart ta vägen ni känner är eran väg dock så tycker jag inte vi ska missleda varandra längre med konstig info om dittan och dattan för sanningen finns redan framför ögonen på oss.

Politiker styrs av utomjordingar som tror att dom äger människor som bodskapsdjur och dom har bestämmt att det är för många människor nu så dom ska utrota 90% och använda 10% som robotslavar, atombomber får inte sprängas på planeten längre eftersom dom höll på att spräng upp hela planeten innan högre makter satt stopp för atombomber på den här planeten.

Dom har försökt testspränga atombomber men tyvär så dök det upp multidimensionella ufon och disarmerade atombomberna med nån sorts laserstråle som människorna i armen inte hade en aning om vad det var för teknologi men den var väldigt avamcerad och soldaten som berättade det att politiker måste lyssna nu för det är nån som inte vill att vi ska hålla på med sånnt där nåmer..

Och utomjordingarna saknar själ och kan inte vara i sol-ljus så dom sprayar atmosfären och genmodifierar för att grödorna och atmosfären ska passa deras modifierade raser istället för våran raser och när dom är klara så komemr Jorden att se ut som Mars dvs en öken som är iskall..

Så det blir tyvär inga mer mänskligheter här på den här Jorden, detta är sista gången nu för som sagt dom sprängde sönder planeten och dom saboterade naturen och atmosfären och haven och djuren och människorna..

Det enda jag kan göra är att vara ärlig och säga att jag VET att det är kört för planeten efter allt jag beskådat, en gång såg jag en film som visade alla atomvapensprängningar som nånsin sprängt på planeten och det var inte nådigt med radioaktivitet som 2000+ bomber skapar på mindre än 50 år..

Men jag får hoppas att ni vet tillrcäkligt om hur läget står till på planeten eftersom det är allvarliga saker i budskapet men även i mordhoten på stenarna i Georgia är ganska allvarliga men även chemtrails är ingenting normalt som naturligt förekommit på planetens tills för 10+ år sen när dom börja spraya över svenska mark och restn av alla länders mark också, även haven sprayas med chemtrails.

klart ni får tro att det är människor som räddar mäsnkligheten från växthuseffekten i hemlighet genom att bespruta metallpartiklar från flygplan över miljontals människors huvuden, men det är långt irån logiskt att människor skulle göra nått sånnt.

Så det är helt enkelt utomjordingar som förändrar planeten vi bor på för att dom ska flytta in här såfort pånyttfödelsen är över så är ni kvar när 1 miljard människor försvinner spårlös till en högre dimension.. Kuta, kuta gott folk och stanna inte för utomjordingarna är påväg att flytta in precis efter att guds barn blir hämtade till pånyttfödelsen.

Den ultimata karmaupllevelsen för väldigt stor del av mänskligheten som stoppade huvudet i sanden genom hela livet utan att förstå att karma är en regel här..

Dom åt djur hela livet för att dörren till slakteriet var stängt och dom såg inte att djuret led innan djuret låg förpackat av en maskin i en snygg förpackning, dom vela att dörren skulle vara stängd så dom slapp se att djuret led..

Och då för att dom blundade för vad djuren upplevde så skrev dom upp sig på karma som tvingar dom att uppleva det som dom blundat för dvs hur djuren mår när dom blir uppätna, och sen , glups kom det en utomjordisk insekt med större muskler och aptit än en människa, och mumsade i sig människan som trodde sig vara speciell när människan ignorerade att djuren led på grund av at människan inte förstod karma och att dom kommer få känna på hur det är att bli uppäten om man inte vill inse hur det kan kännas för ett djur att bli uppäten.

Men som sagt jag får hoppas att jag skapat karma genom att skriva ärligt till er som gör att ni börjar skriva ärligt tillbaka och inte är rädda längre för att skriva era åsikter i dessa dommedagstider då ingen borde ha en enda gnutta rädsla kvar trots att framtiden är oviss för många svenska strutsar som inte vet att dom är lurade som en struts som går in i slakterimaskinen trots att vännens huvud fortfarande ligget och rullar brevid maskinen som just dödade strutsvännen.

För vad finns det egentligen att vara rädd för när det enda som man borde vara rädd för är att skapa karma genom att vara taskig mot folk och inte skriva och prata tuff kärlek med folk i dessa dagar när så många kommer att utrotas för att dom är idioter fortfarande som inte förstår att dom blivit lurade så inni norden.

Jag sägr tuff kärlek är tillåtet nu när budkap och mordhot redan finns syndliga och hotar er alla..

Då får man kalla nån för ett stolpskott i ett desperat försök att få människan att vakna till och börja rädda sig själv genom att äta rätt och allt det där med karman..

Det är så äkta kärlek går till, om nån håller på att gå över ett stup medans man håller i en stege så kastar man ut stegen om man har kärlek i kroppen..

Rädsla stänger av hjärtchakran eller blomman av energi som snurrar vid hjärtat slutar snurra när man blir rädd och en obalans skapas mellan chakrapunkterna vilket kan bidra till sjudommar och ohälsa på sikt.'
Läs akastik record om ni vill rensa bort rädsla för där ser ni framtida liv så då vet ni om ni kan dö ellerom ni är odödliga som kommer hänga med på en pånyttfödelse vad ni än säger eller gör så vet ni framtiden om ni vill för alla som har en själ kan ta sig till akastik records och alla kan även bli pånyttfödda, om man inte skpar karma och man lever naturligt utan rädslor och med mycket kärlek, och har en själ såklart.

Så tänk på dom sakerna och för eran egen skull lyssna på budskapet för tro mig det bådar inte gått i den här dimensionen speciellt med lucifer-rörelsen som säger älska allt och alla så blir ni pånyttfödda för då är ni balanserade i själen när ni älskar korruption och slaveri för ni gick på den sista bluffen om att allt helt plötligt har blvit hållbart och kärlek nu regerar på planeten som styrts med järnhand av ondska.

fred medmänniskor och godmorgon demonjävlar hahaaa närå jag ska ta en semester nu gott folk jag kan inte tvinga nån att läsa mina trådar eller ta åt er av budskapet om pånyttföeslen trots att jag tycker du borde vara helt med på att det är bäst att satsa på pånyttfödelsen med tanke på vafan som händer på planeten md chmetrials och mordhot på stenmonument.

Kramisar!

Posted on: 2013/7/3 8:06
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#7


Jag skulle personligen INTE kunna förvänta mig att få vara en fri varelse om jag inte ger andra frihet genom at ta avstånd från att äta djur och all korruption och onaturligt.

Förväntar ni er att få bli fria även om ni inte släpper djuren fria genom att sluta äta dom och tvinga dom till att vara mjölkslavar?

För det är nog tyvär karma som är regeln här och det känns som att om man inte släpper djuren fria, så kommer man själv aldrig att få bli fri.

Sluta tjura nu vi sitter väl i samma båt förfan och båten kommer gå av på mitten och bara en del kommer överleva så jag försöker bara få er att se stegen till den delen av båten som inte kommer sjunka för att dom flesta tror att den andra delen är den tryggaste delen av båten som inte kommer sjunka.

Kramisar

Posted on: 2013/7/3 3:03
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: LCHF hjälper mot cancer och epilepsi
#8


Och om du lägger ihop alla cancer botemedel som dom föreslår så har dom bara en sak gemensamt och det är att naturliga grödor botar cancer, och kött och mejeriätande skapar cancer eftersom man sänker sina energier i kroppen dagligen vilket får cellerna att surna och det är då det kallas cancer..

Så den som tror sig bota cancer med denna metod skapar cancer. =(

Jag skulle inte lita speciellt mycket på sån här forskning i jämförelse med tex. cannabis där det gjorts väldigt stora studier över väldigt långa perioder innan dom mörkte att folk som röker cannabis har mindre cancer i genomsnitt för att cannabis motverkar cancer.

Den här forksningen tar de ytterligare tid innan dom märker om det var förödande i längden eller inte.

Vad går det ut på egentligen? trycka i sig så mycket djurfett och proteiner man bara kan?

Posted on: 2013/7/3 2:52
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: LCHF hjälper mot cancer och epilepsi
#9


oj oj oj sliparn, här planeras det att skapas karma ser jag genom att vilseleda folk så dom drabbas av cancer :(

Tråkigt att du inte lyssnar på mig för jag hade berättat det för dig att detta är en bluff som om du sprider så vilseleder du folk och skapar karma. :(

cancer är när cellerna i kroppen blivit för sura och börjar dö på grund av det och det handlar om matvanorna och om man äter mat som har över 7 i ph eller under..

LHCF har inget högt PHvärde på nånting av det giftet dom förespråkar så LHCF skapar cancer. :(

Antar att du inte kan ta bort tråden nu heller, men jag ska inte bråka med dig sliparn det är din karma inte min, vela bara peka på det men jag har inget emot dig såklart jag förlåter dig och alla andra för jag vet hur vilseledda vi alla har varit och måånga kommer att förbli. :(

Fred!

Posted on: 2013/7/3 1:33
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#10


alarik säger att han ska skicka min ip-adress, så han säger att han är admin som kan se ip-nummer, och nu ska han skicka mitt till nån som ska utreda mig hahahhaaa

Men han tycker även att admin ska stänga av mitt konto för att jag trackaserat han när han gick in och läste vad jag skriver..

Ungefär som du iwarrior, du känner dig också trackaserad och tillåmed tvingad av mig så det kommit till den punkten att hot och försök till mobbing förekommer från er båda vilket skulle vara en anledning till att ett konto stängs av.

För du kan väl inte kalla det för en fredlig inbjudan att åka båt runt nån ö efter att du förklaat hur irriterad du är på mig på grund av att jag tvingat dig också att läsa mina inlägg.

Att skicka min Ip-adress skulle vara ett tvång men såklart är det inte olagligt att vtinga nån när det gäller dens egen hälsa, så äre i Sverige.

Men om jag försöker skriva ärlig om budskapet som kan rädda människors liv då är det jag som använder tvång helt plötligt hahaha nej.

Jag kan aldrig tvinga nån med en dator från mitt hem men du kan defenetivt tvinga dig själv att läsa det jag skriver och sen blir du arg för att jag inte skrev det som passade din världsbild eller ditt liv..

Men aldrig nånsin var det nån tvång inblandat för det är ni som väljer vem ni läser inlägg ifrån.


Visst borde barn tvingas att lära sig vad tvång är och om det är moraliskt eller inte att tvinga nån annan, så dom kan förändra världen som den äldre generationerna ignorerade på barnens bekostnad.

Ursäkta mig för att jag känner ett ansvar att föra fram budskapet eftersom jag vet att det skulle skapa ett paradis här på Jorden och om det är vägen till ett paradis i en annan dimension så låter det ännu mer spännande för här var det väldigt jobbigt att vara med all denna ondska och orättvisor.

Ni borde känna likadant som mig när det gäller budskapet och berätta budskapet för alla ni känner så alla får chansen att ta avstånd från allt onatrligt och obalanserat.

Såg ni inte finnen som prata om budskapet om pånyttfödelsen och hur man tar sig dit?

Jag kan förstå att ni kanske inte lyssnar på 13th Sun på grund av hudfärgen och språket han använder, men finnen bryter på finskengelska och har vit hudfärg så jag föreslår att ni tar del avhans budskap i filmen jag klistrade in för det är i princip samma budskap men finnen pratar inte utifrån ett amerikanskt kaosperspektiv utan mer från ett lungt och sansat finskt naturälskande perspektiv.

Det finns många budbärare nu som har samma budkspa, höjj energierna i kroppen eller brinn upp helt enkelt för energierna ocstrålningen ökar och det finns bara en utväg när planeten ska bränna bort parasiterna som förstört planeten.

Dotter Jorden är en intelligent varelse som inte kommer ta med dig på en pånyttfödelse om du inte älskar dig själv 100% och man kan tyvär inte älska sig själv om man går runt och äter djur som fått lida och äter mejeriprodukter trots att kossorna är mjölkslavar.

Finnen sa det att vi borde släppa djuren fria genom att sluta äta kött och mejeri som skadar oss efter att djuret plågats genom att vara ifrån sitt naturliga liv i sin naturliga miljö.

Och jag håller med honom.


Posted on: 2013/7/3 1:05
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#11


Det var ganska intressant beroende på vilket perspektiv man ser texten ifrån..

Masters of deception är politiker och dom som blev lurade är alla människor som fortfarande fokuserar på en korrupt demokrati och tror att det kommer fungera om man bara röstar fram rätt korrupta individer som vill ha makten över monopolet på att använda våld, tvång och skattepengar för det som dom känner är bäst för alla (men mest dom själva).

Man måste vara korrupt för att vilja ha makten över ett korrupt system så tyvär så går det inte att skapa ett paradis genom att fokusera på en demokrati som inte ä skapad för att låta nån sätta stopp för monopolet på att använda våld och tvång och skattepengar för att göra vad som är bäst för alla som att starta krig och massvaccinera idioter..

Indirekt så är man korrupt om man fokuserar på ett korrrupt system och korrupta individer eftersom man är anlendingen till att systemet fortfarande existerar eftersom man TROR och hoppas istället för att se verkligheten och välja sin egen väg genom att ta avstånd från skiten.


Men jag tror dock att du såg texten från ett annat perspektiv och från det perspektivet så är jag manipulerad och styrd av nån som fått mig att styra mig själv och älska mig själv mycket på grund av min ärlighet som jag märkt inte många vågar vara ärliga för dom är fjollor som behöver mer tid i den här dimensionen för att lära sig förstå det dom väljer att blunda för som tex. orättvisor, monopol på våld och tvångsanvändning för samhällets bästa, och tro dom, det är för samhällets bästa som dom tvingar barnen att förstå att dom inte har nånting att säga till om och att dom är ägodelar åt föäldrar som ägs av staten som ägs av utomjording som lurat människor att vi kan äga och tvinga varandra, tillåmed mörda varandra är moralisk så länge det är en fiende mot samhället..

Som en knarkare tex. här i Sverige, folk ser helldre att knarkare dör än att ha en åsikt om att det inte är så smart i längden att droger kan säljas till barn utan kontroller medans folköl kan vara svårt för en 16 åring att köpa, dvs avsluta kriget vore bäst för alla svennskar eftersom kriget skapar kriminalitet och knarkare som inte kan ta hand om sig själv för drogen är för dyr på grund utav att den är olgalig och priset blev då 1000 gånger högre för en produkt som inte äär dyr att framställa men är jävligt dyr på grund av risken som en langare tar när dom bevsrar en efterfrågan som staten, med folkets tillåtelse valde att ge ansvaret till kriminella gäng som sen sålde drogerna till barn som föräldrarna tror sig äga som gör att barnen börjar bete sig rebelliskt och hamnar i droger för att det var fel på barnet såklart för det är aldrig fel att tvinga barn i Sverige.

Skolplikt och krig mot plantor, tvång fungerar alltid i Sverige tror strutsen svensson.

Posted on: 2013/7/2 23:39
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Earth will split from 3d to 5d Are you Ready or still in illusions
#12


Hahahahaaa nämen en svensk som gillar ärlighet, nått är fel här sa sliparn.. Sånna svenskar existerar inte det måste vara han, boven, den enda svensken som är öppen och ärlig nu.. Det är han som skapat 2 konton och skriver till sig själv för ALLA hatar ärlighet i Sverige..

Rädd rädd rädd oj oj oj svensk svensk ..

Nu är det nått fel här nu är det två svenskar i forumet som gillar ärlighet, nått har gått snett, ring regeringen hotline och be dom skapa en lag eller skylt som säger att ärlighet inte är välkommet på detta forum för vi som hänger här är svenskar som föddes med huvdet uppe i röven och vi vill inte komma ut och se vekrligheten.


Posted on: 2013/7/2 23:36
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#13


demon betyder mot mänskligheten, och det tycker jag man är omedvetet om man förespråkar ett paradis-samhälle trots att chemtrails har sprayats i 10 år och "mordsten"/mordhot har stått i USA i 33 år och på dom står det att dom ska utrota 90% av befolkningen och använda resten till robotslavar, tyvär det är inget skämmt enligt bevisen..

Då är det dags att vakna och se den riktiga faran och att det finns en lösning, ett skydd mot chemtrails som är att höjja sina energier i kroppen genom att äta levande mat och undvika gifter och ta del i korruption och obalanserade saker/ onaturliga saker.

Hade fler än mig vågat haft en jävla åsikt så kunde ni också tolka vad budskapet 13th Sun har säger, för jag är ganska säker på att hans budskap går ut på att dom som inte lyssnar på det nu kommer att bli kvarlämnade i en dimension som är skapad för att lära sig från saker som inte är så roliga och positiva hela tiden utan det är godhet och ondska och ondskan har varit dominerande på planeten i evigheter.. Medans godheten som äger planeten från en högre nivå har tagit beslut om en pånyttfödelse så inte alla får lida för att sheeple går runt och inte lär sig nånting i livet för dom stoppar huvudet i sanden och vägrar se vrkligheten för den är så skrämmande, och dom sabbar för sig själva tyvär för utgår man från rädslor hela tiden så är det kört.

Så ni kanske förstå att vi har väldigt mycket människor som kan kallas demoner eftersom dom inte har några planer på att ändra sina egna vanor för att ta asvtånd från allt obalanserat och onatruligt som mördar naturen och människor, djur.

utan man TROR itället att man gör rätt när man fortsätter föölja hologram i den här dmensionen och planera framtiden på en planet som inte komemr vara rik på djur & natur inom några år, och därmed borde alla som bryr sig om livet göra sig redo för att dra till den nya Jorden genom att ändra sin energier i kroppen och bli balanserad.

Ni är inte balanserade om ni tror att ni kan gå runt och älska alla och stoppa huvudet i sanden när det gäller all korruption och alla hot mot erat liv.

Som sagt det handlade om att lära sig här och stoppar ni huvudet i sanden istället för att vara hungriga efter att lära er mer genom att se på alla människans stensteg och vad utomjordingarna har manipulerat människor till att göra osv osv..

Lugna dig iwarrior jag ska ta en paus från forumet men inte för att jag är rädd eller känner mig utmobbad av samma person bakom flera konton, utan jag har saker att göra precis som du, dock så handlar mitt om det som egentligen är iktigt nu, att komma in i astralvärlden och göra klart sin merkaba som är det man behöver för att ta sig mellan dimensioner vid dessa tillfällen när typ portaler öppnas till andra dimensioner en gång var 26 000 år fram tills nu som det kommer bli 132 000 år tills nästa gång ni får chansen att ta er till en annan dimension dr ni får lära er nått annat än kaoset vi skulle lära oss av att uppleva i den här dimensionen.

Så nu får ni skrolla hur mycke ni vill.

I be back!!!

fred och go fortsättning.

Posted on: 2013/7/2 20:52
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#14


Nej nu känner jag mig faktist tvingad av er..

Nu får det vara nog. hahahahahahahaaaaaa närå men nu är vi på dagisnivån demonjävlar.

Allah-rik du får gärna skvallra till admin om att du känner dig trackaserad av mig så får admin avgöra om jag verkligen trackaserar dig när du går in och läser vad jag skriver.

Visst du kan väl dumförklara dig själv men varför dumföklara alla runt om dig samtidigt?

Tror du verkligen admin skulle agera på det här "regelbrottet" som min ärlighet bjuder på?

Tror du admin kommer dömma detta som trackaserier?

Det var du som skrev det men jag har svårt att tro det hhaahhahaaa

Men ska jag säga vad jag tror på riktigt så tror jag att admin är du som är iwarrior och allahrik, alltså det är samma som styr flera konton här och på detta visa kan forumsmobbing utföras med hjälp av flera konton så användaren tror att alla är emot användaren så han håller tyst.

Så.. gå och försök beställa en yttrandefrihetsbekämpning av admin så vi får se svart på vitt vad admin går för och om forumet är för sanning och frihet eller för yttrandefrihetsbekämpning när det gäller vakna människor som ser det som de svenska strutsarna inte vill se.

Sluta tvinga mig nu demonjävlar hahahahahahaaa närå jag vet att jag väljer själv vad jag läser, jag har inte en psykos och tror att nån tvingar mig att ha fri vilja.

Posted on: 2013/7/2 20:19
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#15


Det är värt att läsa ditt hat mot mig för att få ge kärlek till den enda personen av tio som kommer lyssa eftersom dom är vakna och vill överleva helvetet på Jorden..

Smaka på den du

Posted on: 2013/7/2 19:36
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#16


Hahahhahahahahahhaaaa eyy jag vet vart du bor och jag letar efter dig, var rädd nu..

Njaeee hahahahaa vafan skulle vi diskutera menar du?

Jag får inte ut nått av dig förutom ett skratt och du får inte ut nått av mig överhuvutaget.. Jag vill bara lyssna på folk som får mig på rätt väg i livet, alltså folk som är ärliga i allt dom gör och är raka och spirituella, vakna och redo för avfärd..

jag vet ju att du försöker få folk att bo i byar under chemtrails och andas dom dynget runt och du bryr dig inte så mycket om att det finns ett budskap om att 85-90% av planetens befolkning kommer att utrotas (antgaligen av chemtrails-skador) om man inte börjar ge fan i djuren och sluta skapa karma genom ATT VARA TASKIG mot folk för då kan inte chemtrails skada dig.

Jag vet att minst en av tio människor kommer att ta åt sig av nånting som jag skriver så om bara en människa ändrar sig för att överleva så är jag nöjjd med att jag skrev ärligt om budskapet och hur man skyddar sig mot chemtrails.

Nej mister demon, jag är inte rädd för dig och jag kommer inte hålla tyst nu för att du säger att du vill träffa mig ,det är fjantigt gjort. barnrumpa till demon helt enkelt det kommer inget gott ur munnen på dig.

Vill du skapa karma så får du väl för fan ta upp ett försvarslöst djur och äta upp det, men förök inte använda mig för att skapa karma på dig själv det skulle vara tvång och jag vet att du inte gillar tvång, eller just det det var din fria vilja som du tolkade som tvång och som nånting du inte gillar.. :S

Skroll away du jag ska meditera mera!!


Posted on: 2013/7/2 19:25
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#17


Nämen fyfan vad taskig jag är när jag tvingar dig att läsa mina inlägg, och dessutom brutal när jag tvinga dig att och läsa..

Närå men det är tråkigt att dom inte tvinga dig att lära dig vad tvång är för då hade du varit emot skolan som tvingade dig men du hade även förstått att jag inte kan tvinga nån till nån hemmifrån min dator ahhhahahahaaa

Men som sagt, jag kommer få lov att läsa alla dina inlägg från och med nu för du är väldigt rolig när du saknar logik i huvudet helt och hållet.

Jag tvingar dig hahahahaahahaaaa den var bra du !!

Hur kommer det sig att jag inte känner mig tvingad att läsa nånting här på forumet men jag väljer att läsa vissa inlägg för dom kan minst sagt vara roliga..

Speciellt dom som försvarar sin mördare medans dom blir mördade, svensarna som har stockholmsyndromet som gör att dom tycker man sk vara tyst om chemtrails tills det finns tillräckligt med bevis hahahahaaahahahaaaa

Men även dom som ska skapa fred och paradis på planeten som ska starta slutfasen på världskrigen, otroligt underhållande.

Men det mest underhållande är kanske du som tolkar det jag skriver som tvång och inte tuff kärlek som skrivs för att rädda nåns liv..


Posted on: 2013/7/2 19:07
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#18Hahahahahahaahahahaaaaaa BARNRUMPAN!!!

Okej nu är du också en komiker som jag kan läsa vad du skriver , förut så var det bara lunar och asgeir som det gick att skratta åt men nu är nog du roligast ändå.

Killen som vela att paradis i den lägsta dimensionen skulle vara möjligt och när det visade sig vara omöjligt så förvandlades han till barnrumpa på 2 sekunder och saboterade sitt eget liv bara för att bestraffa nån annan genom att skada sig själv :S

Men tro mig jag bryr mig inte om vem som lyssnar på budskapet om pånyttfödelsen för vi är inte många som ska dit, dom flesta måste ha mer tid i den här dimensionen och dom måste bli mer lurade i cirka 132 000 år till tills nästa gång en pånyttfödelse händer i den här dimensionen, dvs dom kommer inte hinna förstå vad dom måste förstå för att kunna ta sig vidare från den här dimensionen.

Tro mig iwarrior , jag bryr mig inte speciellt mycket om du på egen hand väljer att stanna kvar här och tro på paradiset på den misshandlade planeten bortom reparationsstadiet..

För det är du själv som väljer vad du gör med ditt liv och vill du drömma hela livet och ignorera dom som säger vart det kommer leda, så gör det..

Du vet själv vem som förlorar på det oh det är inte jag, tyvär..

fred medmänniskor!

mediteringsdags igen.

Posted on: 2013/7/2 17:49
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#19


Om koranen innehöll guds ord så skulle gud inte ha fel på vilke djur människan är designad för att vara här..

Ganska dålig designer eller hur?

Om han inte ens kan skriva i boken att människan designades för att vara ett växtätande djur, om han istället håller på och tjafsar om att det är okej att ignorera sin inre röst och vara ett annat sorts djur än vad du är..

Är det inte konstigt enligt dig?

Alltså att gud skrivit fel i koranen och skrivit om att mord på djur är okej istället för att skriva om människans naturliga mat som deras kropp är designad för att äta?

Är det "fejkvetenskap" som säger att växtätande djur har tänder som ser precis ut som människors tänder och käkar som kan tugga i sidled för att kunna mala grödor bättre, medans rovdjur har käkar som tuggar rakt.. Att växtätande djur har jättelånga tarmar som är gjorda för att suga näring ur grödor under en lång tid medans rovdjur har korta tarmar gjorda för att suga näring ur kött fort och skita ur det innan det ruttnar.. Att växtätande djur saknar ämnen i magsäcken som gör det möjligt att äta råa köttbitar vilket gör att ett växtätande djur måste koka och steka kött om det inte ska vara direkt livsfarligt på grund av försurningen av kroppen som följer.

Är vetenskap satans påhitt eller är koranen satans påhitt?

För det är uppenbart att nån bluffar här när det gäller vilken sorts djur människan är..

Antingen så är det vetenskapen eller koranen som ljuger om vilket djur som människan är.

avgör själv om du kan antar jag.

Posted on: 2013/7/2 17:35
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#20


Vad har jag skrivit till andra?

Jag har skrivit att dom flesta människor är idioter eftersom det är exakt vad skolorna lärt människor, att vara en idiot..

Nu börjar jag nästan gråta för att du skriver att du inte läser vad jag skriver efter att du läst vad jag skriver.

Nu måste jag nog börja ljuga så iwarrior kan lyssna utan att ta illa upp när han räknar sig som en av stolpskotten som blev lärda att vara en idiot av skolorna som är duktiga på att lära människor att det är tråkigt att lyssna och lära sig, för tänk det är inte så roligt nånsin att lyssna när man blir tvingad till att lyssna vilket alla skolbarn blir, dom blir tvingade att lyssna och repetera dagligen i 12 år och när dom kommer ur skolan så vet dom hur tråkigt det är att lära sig nya saker för det enda dom lärt sig är genom att bli tvingad och det enda dom lärde sig var att det är okej att tvinga andra för deras egen skull.

Att säga att dom flesta människor inte är demoner vilket betyder "mot mänskligheten" är idioti, det finns tillåmed människor här i forumet som är emot mänskligheten genom att skapa obalans genom att tex. säga att allt är positivt och möjligt även det omöjliga som att reperera en planet som kommer sluta existera inom kort eftersom människorna förstörde planeten tack vare utomjordiska nollor som styrt mänskligheten att göra diverse idioti som att tro på ett paradis som är enbart positivt trots att allt har en balans i den här dimensionen, förutom NewAge där allt är positivt och älska alla.

Spirit Science är New Age om ni inte visste det för jag vet att nån av er kollar på spirit science filmerna på youtube..

Jag vet att ni sett dom och tagit åt er för ni tror er kunna älska allt och alla och om inte så tror ni att ni inte kan komma till en högre vibration.

Och tyvär så verkar det vara så att ni gjort er själva obalanserade genom att vara enbart positiva trots att utomjordingarna och sheeplemänniskorna inte är speciellt positiva med deras aktioner här på planeten.

Klart att ni får kramas med demonerna om ni vill men jag tar avstånd från alla som inte bryr sig längre och som därmed kommer få stanna kvar i den här lägsta dimensionen där man ska lära sig begränsningar, karma och dualiteter.. Ont och gott, man och kvinna, ljust och mörkt.

Precis som killen i videon säger, att det är bäst att ta avstånd från alla för dom kan influera er att leva fel om dom inte lever rätt och äter rätt.

För er är det tvärt om, ni ska ut och kramas och skapa paradis tillsamans med sheeple som ska kriga mot regeringar med vapen för att regeringarna vela att folk skulle ta upp vapen så dom kan skapa order out of chaos.

Här i Sverige behövde vi inget kaos för folket är så rädda redan och kräver ordning och reda genom mer och mer lagar och lappar som påminner dig om att inte röka på bussen för tänk, det finns svenskar som inte än har förstått att det är rökförbud inomhus än och dom måste bli påminnda om förbudet fortfarande.

Oj nu skrev jag vidare där ni får ursäkta ärligheten än en gång jag vet att den svider för er som fejkar erat liv fortfarande..

Men det är kärlek gott folk, tuff kärlek..

iwarrior, menar du att det är kärlek att bygga en by under chemtrails och låtsas som att dom flesta människor är smarta människor och som kommer vilja ja ett hållbart paradis samhälle utan ledare som utnyttjar alla för sin egen skull?

Eller är det kärlek att säga sanningen, att det är för sent för paradiset nu men om du fortfarande vill sova så kan du invänta jesus som ska leverera "paradiset" till alla som missar pånyttfödelsen. För paradiset finns i en högre dimension och inte på e planet som enligt alla bevis är en öken om några år på grund a chemtrails, miljöförstöringen, skogsskövlingen, koralldöden, krig osv osv?

avgör själva för iwarrior är ett barnsligt barn som nu har alt att tro att jag menar nått illa mot alla idioter och att han såklart är en av dom som jag nu har hånat hahahahaa

Posted on: 2013/7/2 17:18
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#21


Han tala även om att grisen har DNA som kommer delvis från människor så dom som äter gris är kannibaler..

Åsikter på det?

Nej just det fan, bor ju i landet som stockholmsyndromet kommer ifrån..

Ursäkta frågan.

fred medmänniskor!

Posted on: 2013/7/2 16:39
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#22


Saftig information som var värd 1,45 timmar av mitt liv.

Han talar om pånyttfödelsen och vägen dit..

Han säger att när man följer hjärtat så ska man förstå att universum och dom spirituella varelserna alltid stödjer dig, och det är precis vad jag känner när jag skriver utifrån kärlek till er när jag hittar lite saftig info, jag har stöd och lite guidning ibland så jag hittar rätt info. Det är universum och dom spirituella varelserna som guidar mig ibland och det är genom att lyssna på hjärtat man kan få guidening.

Men han talar även om manifestering och hur man manifesterar, och i andra videos så visar han upp en gitarr som han manifesterat på 2 veckor eller 2 dagar eller vad det var.

Det handlar om att man i dom astrala världarna fokuserar på det man vill ha med hjärtat och kärlek och när man manifesterat det man vill ha i det astrala tillräckligt länge så kommer det flyttas ner till den här dmensionen och vipps så har ni en gitarr, om det var det som ni vela ha..

Jag har inte förstått just den delen förän jag lyssna på honom.

Så där har ni det unika med att ha en själ / fantasi..

Ni kan manifestera vad som helst från dom astrala dimensionerna genom att fantisera om det ni vill ha och sen om ni litar på universum så kommer manifesteringen ner till den här dimensionen, det går snabbare och snabbare nu att manifestera på grund av energierna som höjjs gradvis på väg mot pånyttfödelsen.

Han tala även om att han manifesterat en bunt med pengar.

Det finns nog många som skulle vilja ha en själ trots allt och att ni ser er som en med allt och alla är idioti om ni frågar mig för som sagt, mänskligheten är förslavade och det är inte tidpunkten nu för att gå ut och krama folk i den här dimensionen, men träd däremot behöver en kram då och då medans dom flesta människor inte skulle uppskatta att nån främling vill kramas.

han talar även om att träd är medvetna och känner energierna runt om sig och dom har chakrapunkter tyckte jag han sa.

otroligt intressant hur som helst.

Mediteringdags gott folk och ni får väl passa er innan jag manifesterar en trasig server på Vaken.se för att sanningen och frihet inte syntes till när alla lyckliga slavar börjar nätmobba han som inte är rädd för att dela med sig i dessa domedagstider. Vart fan är svenskarna som är ärliga och raka egentligen, är jag själv i landet?

Sharing is caring gott folk, fortfarande..

Mediteringdags!!

Fred!

Posted on: 2013/7/2 15:39
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#23


Invänta jesus för i hlevetet på Jorden , han har samma planer om paradiset som er och söker ni oneness så kan han med stor sannolighet göra så ni får bli one med utomjordingarna som ägt människor i tusentals år.. Genom att utomjordingarna äter upp er eftersom ni var för dumma för att förstå att man absolut inte ska satsa på att vara oneness med själ-lösa utomjordingar (och människor) som annordnat krig och korruption på planeten i tusentals år.

Fråga er själv vad det innebär att vara medveten och vaken..

För enligt mig är ni långt ifrån medvetna varelser om ni fortfarande lever i en drömvärld där det är möjligt att skapa ett paradis på en planet som är förstörd bortom reparationsstadiet. No sover fortfarande med andra ord.

Att vara medveten är att vara medveten om hur alla sina val påverkar andra och på vilka sätt..

När jag skriver så är det för att få folk att se saker, när ni skriver så är det för att få folk att leva i en drömvärld..

Och sen får ni avgöra själva vad som är äkta kärlek, om det är lögnerna eller ärligheten som är den äkta kärleken från en medveten spirituell varelse.


Posted on: 2013/7/2 14:34
Tar en paus från Vaken
 Top 


Re: Andlighet, spiritualitet och religion
#24


Paradiset är inte hårt jobb iwarrior, jesus kommer och räddar dig sen det kan du räkna med.. För jesus har nämligen samma plan som dig, han ska skapa himmelriket här på planeten.

Så din paradisby får nog vänta ett tag tills jesus kommer och skapar paradiset åt er.

Nej ni behöver absolut inte ta ansvar själva genom att ta avstånd från korruption och obalanserade saker som "älska allt och alla vi lever redan i ett paradis nu"..
Du håller ditt fokus på en värld som kommer sluta existera genom att du tror dig kunna skapa en by , mitt under chemtrails, där ett paradis kan uppstå med utbildningar och ledare som lär dig att hantera pengar som är ett verktyg för slaveri, men det ska vi inte tala om för paradiset är möjligt.. Såfort jesus kommer gott folk.


Posted on: 2013/7/2 13:56
Tar en paus från Vaken
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 10 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
34 user(s) are online (34 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 34

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS