vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (uppochner)

BottomBottomVad kommer hända 5e November 2013?
#1


Anonymous uppmanar folket till "civil olydnad" den 5e nov.
antagligen protester(?) vid regeringars byggnader i hela världen, hur stort tror ni detta kommer bli? Skulle ni kunna tänka er att delta i en sådan sak? tror ni det blir nånting i Sverige, eller andra EU länder?

Det här är senaste klippet, det har kommit flera liknande förut.

http://www.youtube.com/watch?v=vWkTuyqJgfA&feature=player_embedded

Det jag undrar är vad vill vi ha? Jag menar om vi skulle lyckas störta regeringar världen runt, vad händer sen? Vem skulle ta över ansvaret? Vi kan ju inte bara ha ett vilda västern, starkast överlever stil? Det finns ju inte tillräckligt mycket goda människor idag så det skulle antagligen bli kaos, utan lag och ordning. Någon mer klok och insatt som kan förklara mer? :)

Posted on: 2013/7/17 20:03
 Top 


Re: LCHF hjälper mot cancer och epilepsi
#2


LetsHugEm, jo ägg har högt ph, men det kan variera, kan vara att det är råa ägg som lagrats 1-2veckor som har högt ph, kan vara ända upp till 14. Kolla upp det själv...

Posted on: 2013/7/4 7:34
 Top 


Re: Earth will split from 3d to 5d Are you Ready or still in illusions
#3


Nej sliparn, jag varken hyllar honom eller är samma person som han. Jag ville inte vara otrevlig, och det såg ut som att väldigt många läser vad han skriver, oavsett om det är nonsens eller inte. Nu var den här tråden det första jag läste av LetsHugEm, har läst andra trådar och märkt att det är samma upprepande, och i vissa fall även hotfull ton mot de som inte håller med. LetsHugEm menar väl, men sättet han gör det på fungerar inte.


Posted on: 2013/7/3 10:29
 Top 


Re: LCHF hjälper mot cancer och epilepsi
#4


äh LetsHugEm, upp med hakan :D varifrån ska man få det nyttiga fettet om man endast lever på frukter och grönsaker? lågkolhydratsdiet låter väl nyttigt? dessutom går lchf inte enbart på att trycka i sig kött som det ser ut i den här videon, att
ta lite kolhydrater och socker kan ju inte skapa cancer, du anvfärdar allt bara för att man ska äta lite kött, dom borde kanske ta fram att man ska äta grönsaker med låg kolhydrat, går säkert att köra lchf som vegetarian oxå? och lite kött nån dag i veckan är säkert inte onyttigt, om man inte tänker aspekten att man måste döda någon. Vad tror du om ägg? det är ju inget levande djur ännu, och det är sprängfyllt med nyttigheter, har oxå högt PH, runt 10 om jag inte missminner mig. Och jag pratar såklart om frigående ekologiska höns, som har det bra och mår bra, inte såna du har kollat på youtube så ingen vits du drar upp det... ;)

Posted on: 2013/7/3 9:07
 Top 


Re: Alternativ metod mot pollenallergi
#5


Låter trovärdigt det du säger, tack för filmtipset, blir att kolla den nån kväll :)

Posted on: 2013/7/1 21:52
 Top 


Re: Alternativ metod mot pollenallergi
#6


LetsHugEm, Om det där skulle fungera så tror jag nog VI skulle veta det redan. Jag känner en cancersjuk, det gör säkert väldigt många eftersom vart 3e människa får cancer under sin livstid, var det väl? Så om jag rekommenderar h*n att äta gurka, tomat, lök, 2+ veckor så vips är cancern borta? Det låter LITE väl optimistiskt.

dessutom för att få i sig beövd näring måste h*n säkert äta en hel del smörgåsar...

Men när jag blir sjuk lovar jag testa den här mirakelkuren själv, och meddela dig resultatet sen ;)

Förstå mig inte fel, jag säger inte att du har FEL, allt KAN vara sant, jag är bara skeptisk.

Posted on: 2013/7/1 10:38
 Top 


Re: Earth will split from 3d to 5d Are you Ready or still in illusions
#7


För jag kollade upp hur indianerna bekämpade myggor, antingen smetade dom in sig i nån örtblandning lr vad det var, lr så lät dom sig stickas för att bli immuna.

Jag säger heller inte att 13sun bara talar strunt, mycket av det han säger stämmer säkert, men mycket är väldigt ologiskt, och som JAG inte tror på, men liksom du så tar jag även in all information jag får och lagrar det till senare tillfällen :) Det att solen är ett hologram, men endå sitter 13sun och glassar sig i solen? Vi får vitaminer av solsken, vi mår bra av solsken, utan solen skulle inget leva, vad är det som är så fake med den egentligen? Kan mycket väl vara att det också finns en sol inuti jorden, det säger jag inte emot. Själv har du ju skrivit om det att sätta ett glas med vatten i solen ;)
Varför har 13sun själv kort hår? varför rakar munkar bort håret? dom är väl spirituella? 13sun säger många saker som stämmer in, men också många saker som enligt mig inte stämmer, och det är väl det vi ska diskutera i den här tråden? eller måste man hålla med annars är man ett stolpskott?

Du vet inget om mig, varken om jag är ett stolpskott, lr vad jag lär mig i skolan.

Posted on: 2013/6/24 10:40
 Top 


Re: Earth will split from 3d to 5d Are you Ready or still in illusions
#8


Varför biter myggor djur? Varför biter myggor indianerna? dom är väl något av det närmaste naturmänniskor man kommer. Tror inte du ska ta så allvarligt på det 13sun säger. Så man klipper håret i militären för att dom inte ska veta att det är fel att kriga, men nu förbereder dom sig för krig i 4e dimensionen? Jag tror att 13sun är här för att vilseleda, sade han inte också att solen bara är ett hologram? Utan solen skulle vi inte ha några frukter lr växter att äta.

Posted on: 2013/6/23 22:04
 Top 


Re: Earth will split from 3d to 5d Are you Ready or still in illusions
#9


Vilka bevis ska jag kolla upp? det med insekterna? Det blir nog svårt...
Jag menade inte på nåt vis att dissa dig, jag gillar din stil, fortsätt posta, tråden har lästs över 5000 ggr, trots att det nästan bara är du som skrivit. :)

Posted on: 2013/6/14 19:01
 Top 


Re: Earth will split from 3d to 5d Are you Ready or still in illusions
#10


Ja då återstår det bara att se om han hade rätt. Har läst en stund här men ej varit registrerad, så har stundvis varit lite frustrerande att inte kunna svara på dina skriverier, men kanske bäst så :D Du verkar vara lite smått galen...
Har även läst nåt av dig på flashback, om jag inte tar fel på användare :) Du är underhållande iaf, och vågar uttrycka det du tror på. Men vissa saker verkar ju lite verklighetsfrånvarande... ;) Om insekter kommer för att äta upp mig så hoppas jag att jag är död redan, för annars blir dom mos ;)

Posted on: 2013/6/14 17:54
 Top TopTopdvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
20 user(s) are online (20 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 20

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS