vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Karlekfrihet)

BottomBottomRe: Folk i Linköping?
#1


Jag tycker vi kan göra en diskutions grupp på Paltalk eller Skype, jag bor i Stockholm och skulle gärna vara med. vad säger ni?

Posted on: 2014/1/16 22:53
 Top 


Stöd ett nyfött ungdomsprojekt
#2


Hej allihoppa!

Jag håller på med ett ungdomsprojekt i en av Stockholms förorter. Projektet är ideellt och syftar till att stödja samhälles ungdomar att ta kontroll över sig själva och kunna befria sig från medias och samhälles kontroll. Ser ni inte att de flesta ungdomar lever livet enligt andras villkor, de har inte fått stöden för att vara sig själva, och våga vara unika. Därför insåg jag att jag måste göra något, jag kände att jag var rätt person, nu har jag börjat mitt projekt och jag söker samarbete med folk som delar med mig följande idéer:

- Att våra ungdomar är tungt kontrollerad av median, staten, samhället mm
- Att någon måste agera för att hjälpa ungdomar med att själva ta kontroll över sig och våga vara den unika de är och såklart inte hjärntvätta de på något sätt.
- Att ett viktigt redskap som kan hjälpa att sätta ungdomar fria är de positiva känslor istället för negativa (kärlek istället för rädsla), samt värdefull kunskap istället för disinformation.
- Att man själv känner en stor empati och ovillkorlig kärlek till alla människor oavsett kultur, religion, ras … och därför vill göra något för vår stackars värld.


Ni som håller med dessa fyra punkter är av stort intresse för mig att samarbeta med så vi bygger ett starkare nätverk för att sprida kärlek och kunskap bland ungdomar och därmed till hela samhället. Samarbetet kan vara allt från idéutbytte till ordning av aktiviteter. Samarbetes partner över hela Sverige är av intresse! Tveka inte att kontakta mig via privat meddelande.

Om något oklart fråga här på forumet så ska jag klargöra det!

Med Vänliga Hälsningar : - )

Posted on: 2014/1/16 22:32
 Top 


Re: Råmjölk... hälsofördelar, risker och tillgänglighet
#3


Ja det är sant om man vill skaffa råmjölk och man har kontakter och en bil kan man skaffa dock lite kostosamt, men poängen om man vill göra en förändring i större skala så måste folk börja bli medvetna om de glömda hälsofördelar som finns i mjölk , enklaste sättet att övertygga folk är att låta de testa , de flesta folk har aldrig druckit råmjölk hela sitt liv! de har bara blivit disinformerade om ämnet. Några få som föddes innan 30-talet kommer kanske ihåg hur mjölken smakade då, men något mer vet de inte.

Folket måste själva stå för organisering av såna marknader eftersom det är illegalt. Glöm inte att illegalt är bara en juridisk term inget mer, illegalt behöver inte vara omoraliskt , tvärtom många gånger, ellerhur? :D .

Posted on: 2014/1/3 22:14
 Top 


Re: Råmjölk... hälsofördelar, risker och tillgänglighet
#4


Jag förstår vad du menar, ämnet är mycket kontroversiellt. Personligen tror jag att de flesta negativa aspekter vi hittar om mjölk har med att den behandlas på olika sätt (pastörisering, homogenisering mm) som inte bara förstör näringsvärdet, men förvandlar mjölken till en farlig dryck för vår hälsa på sikt, råmjölk däremot är en väldigt hälsosam dryck. Vanligtvis så dricker jag inte behandlad mjölk eftersom jag är medveten om dessa risker, men om jag skulle få tag på råmjölk så skulle jag vilja prova den ett tag och se vad den har för effekt, jag tror att råmjölk är väldigt nyttigt för bland annat immunförsvaret.

Gör en egen utforskning på frågan, läs gärna på
http://www.raw-milk-facts.com/
http://www.naturalnews.com/raw_milk.html

Tänk på allt attack som råmjölk får exempelvis i USA också nu i Svergie vill de förbjuda den totalt, läs:
http://sverigesradio.se/sida/artikel. ... gramid=83&artikel=5678042
De vill attackera bl.a. vårt immunförsvar (genom vacciner, kemitrail, oharmoniserat EMF/DOR energy mm), råmjölk gör jobbet mycket svårare för de, det är min teori, ni behöver inte tro men det låter sanolikt. Kom ihåg att det är ganska få som är medvetna om syftet, de flesta som jobbar på myndigheter och annat är helt blåsta.

Posted on: 2014/1/2 12:59
 Top 


Råmjölk... hälsofördelar, risker och tillgänglighet
#5


Hej på er allihopa och gott nytt år!

Det här blir mitt första inlägg på forumet, jag antar att ni här, många av er iaf är mer eller mindre "oppenminded" vilket är just därför jag skaffade mig ett konto här, jag hoppas att vi ska bli allt fler... men det kommer tro mig ;)

Nu om råmjölk! Jag har länge intresserad mig av hälsan och naturen, en av saker som jag har intresserat mig över var råmjölk d.v.s. opastöriserad. Jag anser att en hälsosam mjölk och som eventuellt kan fungera som ”superfood” ska vara ekologisk (med goda levnadsvillkor för kossorna), ovärmebehandlad eller strålat, icke homogeniserat, absolut inga tillsatser i form av vitaminer eller annat, och sist men inte minst rätt bevarad. Tyvärr kan vi inte finna mjölk med alla dessa krav på butiker eftersom det var sedan länge förbjudet på att sälja råmjölk på butiker, vilket är jättesynd och inte så klokt tycker jag. Dock finns möjligheten att köpa direkt ifrån bönder, vilket är helt lagligt än så länge i alla fall, men det är endast möjligt om man har rätt kontakter och nödvändig logistik.

Jag tänkte ordna en liten diskussionsgrupp runt ämnet, temat ska heta: ”råmjölk... hälsofördelar, risker och tillgänglighet” där vi kommer att diskutera hälsofördelar med råmjölk, eventuella risker och möjligheter att få tag i den för oss i Stockholm. Förhoppningsvis kan vi komma fram till någon form av samarbete där vi ordnar hur det ska bli lättare för oss att få tag i råmjölk med bra kvalitet, och för ett skäligt pris.

Alla som är intresserad av frågan och är inte fördomsfulla om ämnet, m.a.o. de är ”oppenminded” till de möjligheter som råmjölk erbjuder oss, alla ni är välkomna att anmäla er intresse. Jag vill gärna att ni som tänker komma är ordentligt pålästa så att diskussionen blir så effektiv som möjligt, . Mötet kommer äga rum i Stockholm, anmäl intresset genom att skicka mig ett privat medelande via forumet, när jag får in rätt antal så bestämmer vi tillsammans den tiden som passar oss.


Rekomenderade länkar
https://www.facebook.com/GorDenRiktigaOpasteuriseradeMjolkenLaglig

http://www.bokus.com/bok/978918628351 ... mat-som-du-inte-far-kopa/

Bifogade bilden visar en jämförelse mellan råmjölk vs pastöriserat, källa:
http://articles.mercola.com/sites/art ... ildrens-intelligence.aspx

Vad tycker ni om förslaget?
Personligen ser jag framemot att det ska bli något bra utav det!
Peace & Love :D

Attach file:


Link only for registered users

Posted on: 2014/1/1 23:04
 Top TopTopdvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
45 user(s) are online (45 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 45

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS