vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Unlabeled)

BottomBottomRe: Astral projektion
#1


Jag hade nog för dåligt tålamod när jag började med det där, jag ville att det skulle funka när jag försökte efter att ha övat skillsen ;)
Jag lyckades komma in i transstadiet och ögonlocken började fladdra och jag upplevde lite skumma grejer i kroppen, men har inget minne av att ha tagit mig ur den direkt.

Jag höll på och grejade med lucid dreaming men det gick inte heller sådär super.. jag fick några spontana men dom på beställning funkade inte direkt, höll på med reality checks och drömdagbok och sånt.

Hur menar du att man lär sig mycket om sig själv i drömmar?
Jag är lite skeptiskt till sånt och har lite krass syn på det. Jag ser oss mest som kognitiva varelser som om vi letar bevis på någonting så hittar vi det förr eller senare. Det funkar tex bra med tarot kort, drömtydning och att "medvetet skapa verkligheten". Letar man bevis på att det stämmer så hittar man det, letar man motsatsen så, ja ni fattar.

Fast jag är som sagt sugen på att lyckas lite bättre på det där med AP någon gång, för att kanske få lite svar på frågor om livet, döden etc?

Posted on: 2006/3/9 22:10
 Top 


Re: Astral projektion
#2


Hur gick det för dig secreteye? Jag har den boken och sysslade lite med att försöka få koll på det i somras, men det gick sådär. Sedan fick jag en spontan-obe under hösten som var rätt flippad. Funderar på att ta upp det igen.

Posted on: 2006/3/7 23:32
 Top 


Re: Valår
#3


Micro, ja du det låter bra. Fast å andra sidan kanske inte, jag funderar på om inte folk lyssnar lite för mycket på sina förnuft och för lite på känslor/intuition?

-------

Vilka är vi att tvinga på andra vår ideologi för att vi tror oss veta bäst? Det tror alla som är politiskt engagerade, mer eller mindre. Jag är nog mest för att visa upp hela bilden, men kanske inte gå in för hårt med att övertyga, folk som inte är villiga att ta till sig informationen är nog ändå svåra att ändra på.

För att gå in på filosofiska frågor... Om jorden går under i morgon, vem kan veta helt säkert att det är "dåligt"?

Kan det vara så att vissa här på forumet har en dömande inställning till livet?

Mest lite frågor för att se vilken reaktion jag får på dom.

Posted on: 2006/1/19 22:37
 Top 


Re: Valår
#4


Samtidigt kan man ju säga såhär att det som Syns mycket Finns i allmänhetens verklighetsuppfattningar. Kanske hade det kunnat hjälpa folk på traven om det fanns ett parti som lade fram riktigt sjysta åsikter. Är det manipulation isf? Jag tror att det finns många människor med god vilja som inte kan sina alternativ särskilt mycket.

Posted on: 2006/1/19 8:13
 Top 


Re: Valår
#5


Vad säger ni om partiet Enhet?

http://www.enhet.se/home.htm

Om ni nu är lite inne på detdär med andlighet så kanske?

Posted on: 2006/1/18 21:47
 Top 


Re: Sjyst artikel i GFT!
#6


Den handlade om att vi ska ta tillbaka makten från dom som tagit allt ifrån oss och om utmaningen som ligger i att inte sedan själv bli en "parasit" eller att tro att det hela är över. Försökte hitta den på deras hemsida men den verkade tyvärr inte finnas där.

Posted on: 2006/1/18 20:41
 Top 


Sjyst artikel i GFT!
#7


Var det någon mer än jag som läste artikeln i senaste numret, första uppslaget i Göteborgs Fria Tidning? Inget dåligt sätt att inleda det nya året! Den tidningen kan jag för övrigt rekommendera. Den är fri från annonser och klart massmediakritisk.

Någon som vet om det funkar bra att slå sönder övervakningskameror bakifrån förresten? :P

Posted on: 2006/1/16 22:23
 Top 


Re: Avprogramering önskvärd!
#8


Ska kolla in..!

Posted on: 2005/12/6 12:15
 Top 


Re: Avprogramering önskvärd!
#9


Släng gärna upp länkar om ni har mer mp3or!

Posted on: 2005/12/4 15:16
 Top 


Re: Tips!!
#10


Det finns så sjukt mycket sånt på internet och den ena källan hävdar annorlunda än den andra. Hur är dom föreläsningarna? Får man massa övningar dom vill att man ska göra, eller berättar dom "såhär är verkligheten"?

Posted on: 2005/11/20 13:06
 Top 


Re: Ian Lungold - Secrets of the Mayan Calendar Unveiled
#11


Var får man tag i seminariet?

Posted on: 2005/11/18 16:34
 Top 


Värderingar?
#12


Känner någon för att berätta vad den tror att värderingar är, är till för osv? Är de bara etiketter vi hittar på och nu sätter på saker och ting utifrån hur mycket njutning vs. lidande det normalt sätt ger oss? Ta gärna upp er syn på rätt och fel, moral och sånt!

Posted on: 2005/11/18 0:05
 Top 


Re: Fan vad dött...
#13


Det reggar ju flera användare om dagen. Man kan ju hoppas att folk läser och kollar in filmer etc. Men det är lite som på humanity´s team där det är rätt mycket medlemmar men ibland lite dött. Känner ni till det för övrigt?
http://www.humanitysteam.se
http://www.humanitysteam.se/forum/
(http://www.humanitysteam.com)

Posted on: 2005/11/13 3:40
 Top 


Re: Koldioxid - inte orsak till global uppvärmning
#14


Jag blev lite tagen då jag hörde talas om att växthuseffekten skulle vara en bluff. Ifall den är det funkade den utmärkt på mig då jag under en period inte tänkte på mycket annat, och tyckte att allt går utför etc :P.

Men det känns fortfarande rätt konstigt att det inte skulle kommit ut isf? Det finns ju många som borde kunna tillräckligt om naturen, kemi etc för att ifrågasätta det ifall det vore orimligt att det var så det fungerade?

Posted on: 2005/11/10 19:07
 Top 


Re: Rädslan för ensamhet styr våra liv
#15


Många informativa inlägg!
Deepak Choprah verkar mena att när man relaterar till sig själv som sin kropp och sitt ego, så blir besluten fattade av rädsla (om jag minns rätt, från Spiritual laws of success). Men om man identifierar sig som/upplever sig själv som anden så blir besluten fattade ur kärlek. Lite flummigt kanske, men ändå. Jag antar att det finns somliga i vars intresse det ligger att vi fortsätter att identifiera oss som våra egon. En trygg mänsklighet skulle väl inte vara särskilt lätt att få att dra ut i krig till exempel?

Har tänkt på hur mycket skit det finns som försöker hålla vår uppmärksamhet borta från det som egentligen betyder något för oss. Som någon nämnde ska man satsa stenhårt på sig själv och sitt eget självförverkligande för att "lyckas" i livet. Vi matas ju regelbundet med "fakta" om vad som är "bra"/"dåligt", etc och många kommer inte på tanken att ifrågasätta. Det blir lätt att man inte tar sig tid att tex umgås med familj etc, då man har så mycket "viktiga" saker man behöver företa sig...

"Rix FM! Vi Uppehåller Sverige" - Medans vi fortsätter exploatera I-länder etc.

Posted on: 2005/11/10 18:59
 Top 


Re: Är du "normal"? Vet du vad det innebär?
#16


Precis. Vissa brukar ju också skilja på "normalt" och "naturligt", och menar att mycket som anses normalt nu för tiden är långt ifrån naturligt och orsakar dissonans.

Posted on: 2005/11/9 14:26
 Top 


Re: Är du "normal"? Vet du vad det innebär?
#17


David Icke snackade ju om att folk som avviker för mycket från normen blir mentalt bestraffade av de andra, och menar att det är ett kontrollredskap.

Angående sidan så är den tänkt att vara torr och sarkastisk, det var så jag kände för att skriva - fick för mig att det var ett bra sätt att presentera materialet lagom provokativt :P

Posted on: 2005/11/8 23:31
 Top 


Re: Är du "normal"? Vet du vad det innebär?
#18


Angående sidan eller begreppet?

Posted on: 2005/11/7 18:04
 Top 


Är du "normal"? Vet du vad det innebär?
#19


Jobbar på en sida som handlar om att vara "normal", vilket många verkar sträva efter att vara..! Skulle vara tacksam för all möjlig feedback. Vissa grejer ska nog bort då de kan tyckas lite cyniska sådär :P
www.AmINormal.tk
Tack på förhand!

Jag postar sidinnehåller här ifall att någon inte riktigt orkar trycka på länken :P. Det blev visst en del text, hoppas det är lugnt.
Stay kritisk ;)
_________________________________

As a normal human being these days, it is your duty to live a life of quiet desperation, and to prevent our race from changing our destructive, habitual behaviors. Go through this list at least once a day, in order to make sure you stay within the frames:


Have I questioned my own value - insulting myself as a unique individual, compared myself to others, tried to be cool, and demonstrated that I don´t consider myself valuable in and out of myself?

IT:Right, Self criticism is religions way of keeping me from growing, from chooseing self love. I wont forget to give my thanks to my priest for teaching me this by giving my 10% to the church of my choice.

Have I looked properly at my past, feeling guilt and shame for all horrible things I´ve done?

IT: Oh yeah, and by keeping the focus on my past Im supporting societies goal of unconditional apathy! Yay! :)

Have I looked properly into the future, worrying about all awful things that might happen?

IT: By being fearful of the future, I am supporting my lack of growth and promoting the stagnation of my life.

Have I denied, or at least ignored obvious problems such as Global Warming, Poverty and our failure to recreate and maintain a solid cycle with nature, put all my faith in leaders - removing any ideas about my own possibilities to affect, and failed to conclude that by choosing to remain passive, I contribute to the destruction of this planet and continued suffering of millions of people as well as animals?

IT: By focusing on what the herd tells me to do, I joyfully absolve myself of all wordly concerns.

Have I started the day with reading the newspaper, letting it give me a negative conception of the world and what has already happened, instead of creating my own reality?

Have I been conscious about that I´m born of sin, or at least felt shame for natural parts of my characteristics, suppressing them, and then projected the suppression of them on others who dare express them openly, demonstrating that it is not acceptable?

IT: I´ll also remember to sign up with the latest and most popular hate group! Being fearfull of being left out is considered socially correct behavior.

Have I ignored the motives of everything I do, unconsciously identifying myself as being my ego, making each day part of a lifetime trial to prove to myself that I Am, Do and Have enough?

IT: Sure, and I also like to publically deny myself worth so that the herd can feel comfortable around me.

Have I failed to realize that by identifying myself as above, Im contributing with my valueble part of attaining the goal of a few, to create an army of apathetic robots, slaves of their minds, doing any work set up for them?

Have I increased my dependence on machines and technology, letting more of our ancient abilities be replaced by objects?

IT: I´ll also pay my monthly dues at the "Isolate yourself from Nature" workshops if you wish so.

Have I failed to comprehend that I´ve been brainwashed into a culture with twisted ideas about reality not to be questioned, considering cultures living in harmony with nature as uncivilized and underdeveloped?

Did I remember to give thanks for all the work others go through to remind me how controlled I am?

Have I bought the idea that I need things in order to be happy, life itself with the basic human needs satisfied, not being enough?

IT: I remind myself to stand up and shout; "The Joy of my possesions overwhelms the joy of my heart!" on a daily basis to feed my dissatisfaction with not having enough like all good herd members need to do.

Have I accepted and praised our new religion, commercial entertainment, as god of the 21th century - opium of the masses, and accepted it as my duty to get involved in it in order to be cultivated?

IT: Everything I need to know about life can be found in the movies!

Have I rated people above and below me based on their looks, achievements or performance, bying myself a ticket into a rating system making us all very vulnerable, setting up a competition between everyone - taking up much of our energy, which could have been spent differently? Sure. Organizing social parties with the intent of helping people understand their place in life (above, below, different from me) is one of my most interesting hobbies.

Have I been the victim of my own intellect, letting it immobilize me, thinking about what impressions I make, judging myself, constantly worrying about what others might think?

IT: I worship my mirror! It helps me stay focused on what is important in life, my ego.

Have I identified myself within a certain group, creating a solid foundation for us against them-hostility, failing to see that if we would expand our group consciousness to include everything and everyone, considering us all as one unity, there would be noone to compete with or fight against, which would provide possibilites for an entirely different experience of life, with less fear and more harmony?

IT: Selling "I support tribalism and elitism" bumper stickers is a second source of income for me.

Have I failed to realize that guilt and shame are human devices, taught and inhabited, being greatly utilized by insecure people with need for superiority and power over others, keeping the others immobilized?

IT: My ability to use guilt and shame to keep people subordinate to me is widely praised by my lesser peers.

Have I also failed to see that power, status, inferiority, superiority, and the need for such defenitions are human inventions as well, only functioning to the degree we believe in their existence, and conform to them?

IT: My need to conform to the herds beliefs is happily embraced!

Have I still, after reading this text, either failed to comprehend that humanity need to wake up from their slumber, or come to the conclusion that there is no hope, failing to see the connection telling us that there is just as much hope as we decide there is to be?

IT: I will forward this text to all my hate groups so we may work more effectively in reaching societies goal!


If you replied Yes to most of these questions, you should probably be fine. But try to manage every one of them next time - just to make sure your safe. Also read the Ideal Thoughts a few houndred times to focus your subconscious mind on what you want to be like. And by no means - Don´t hesitate to spread the word to others! Forward it to your friends, or print and attach it to an appropriate gateway, wall or some other suitable surface.

Things you need to avoid:
*Meditation - It may take you past your mind to a world beyond
*Any litterature or art outside the mainstream & conventional
*Thinking profoundly about what´s happening in the world and how we can change it - Some everyday-depressed brooding is fine though.
Sites on the subject, like this for example - Don´t go there!

* * * * * * * * * * * * * * * *
NHCOSD ©, Normal Human Conspiracy Of Self Destruction NHCOSD is currently the largest organisation on Earth, with milliards of unconscious members. Become a conscious member today! This way, we will be able to work more effectively with preventing change and continuing our process of self destruction.

Posted on: 2005/11/7 0:16
 Top TopTopdvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
46 user(s) are online (46 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 46

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS