vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (bennybear)

BottomBottomRe: Tips på bra Slogans m.m önskas
#1


"Vilken B-skådis skall du rösta på?"

Posted on: 2010/8/13 22:16
 Top 


Re: Tips på bra Slogans m.m önskas
#2


Hade Ni inget mer?

Artikelförslag om Mediernas makt och manipulationer av folks tankar och andra ämnen som jag skrev om tidigare?

Mera förslag på Loggor?

Låt de små grå motionera lite!

Posted on: 2010/8/13 14:46
 Top 


Tips på bra Slogans m.m önskas
#3


Hallå vaken-drular!

Vi ska ha valstuga Fur Alle i Gbg nu innan valet så vi skulle vilja ha tips på bra Slogans till banderoller, bra artiklar till Flygblad på svenska ( helst ) som inte är för långa om bl.a Bilderberggruppen. Banksterväldet, 911-Storebrorssamhället ( En som kopplar 911/Fake terror till Bigbrothersamhället ), GMO-faran, Vaccinationsbluffen, Fluor samt en bra Logga till våran Förening Cui Bono:

http://www.facebook.com/hakan.soderli ... id=140974192591401&ref=ts

Ös på med BRA förslag tack!!

Vänligaste saluter från Bennybear

Posted on: 2010/8/12 21:18
 Top 


Re: Intressanta namn i Victorias och Daniels gästlista
#4


Quote:

Network skrev:
Vafan gör Anders Linder där? Är han frimurare?


Syns man på TV i allehanda barnprogram å i andra "kulturella" sammanhang OCH är vänstervriden eller liberal, som 99% av alla mediahoror är så är man garanterat en nyttig idiot och sabbatsgoj och får då "äran" att frottera med kungafamiljen och de andra högdjuren.

Posted on: 2010/6/17 16:32
 Top 


Re: Jüri Linas föredrag
#5


Frågan är som sagt har om du läst några av Linas eller Adelskoghs böcker, gått på deras kurser eller läst deras andra oerhört omfångsrika material. Eller litar du på en tredje persons likaledes oinitierade skriverier och uppgifter som i sin tur kommer från en fjärde person ( som om du inte visste det på senare tid tagit tillbaka sina lögnaktiga påhopp om Hylozoiken och Adelskogh ) ?

Och som en vanlig politisk korrekt Papagoja så skriker du "anti-semit" så fort någon nämner detta av den gamla Sovjetstaten förbjudna tema.

Men frågan är: Vad är värre: antisemitism eller antigojism?

Författaren Lars Adelskogh undrar om inte den judiska rasismen, antigojismen, är ett större problem än antisemitismen.

Den amerikanske journalisten Chris Hedges hävdade att han personligen sett israeliska soldater ”locka barn liksom möss i en fälla och mörda dem för nöjes skull”.

Den sionistiske propagandisten och tortyrförespråkaren tillika juridikprofessorn Alan Dershowitz liknande denna uppgift vid anklagelse för ritualmord.
--------

Forts. på: http://alazerius.wordpress.com/2010/0 ... emitism-eller-antigojism/

Posted on: 2010/4/27 15:42
 Top 


Re: Jüri Linas föredrag
#6


Quote:

Vanilla_Gorilla skrev:
Thereold. Ja, Hitler och nazi-eliten använde antisemitism, eftersom den gav dem ett brett, folkligt stöd. Jag anser att nazismen är rena opera-ideologin, en riktig bluff. Men Lina och Adelskogh är ju riktiga kufar, som förmodligen har fallit för denna bluff.


En typisk kommentar från en lillgammal, "vetbäst"-nyttig idiot.

Du har antagligen inte läst en enda bok eller varit på ett enda föredrag eller kurs med nån av herrarna, Adelskogh eller Lina.

Som vanligt är det de som vet minst som gnäller mest.

Posted on: 2010/4/27 14:14
 Top 


Re: Kan inte hitta en förklaring till det här, kan ni?
#7


Pga av de nuvarande anti-rasism- och diskrimineringslagarna så är risken att bli anmälda för rasism eller liknande så stor idag att knappt någon vågar blanda sig i eller anmäla våldsbrott eftersom den överväldigande delen av dem utförs av invandrare och eller invandarungdomar som filmen också tydligt visar.

Tack Sahlin och Co!

Posted on: 2010/2/12 14:36
 Top 


Inför Riksdagsvalet
#8


Resized Image


Resized Image


Resized Image

Posted on: 2010/2/4 12:00
 Top 


Re: Auschwitz survivor: 'Israel acts like Nazis'
#9


Resized Image

Posted on: 2010/2/1 19:55
 Top 


Re: Dagens skratt!
#10


Quote:

gaston skrev:
-Politikernas förmåga att reproducera sig är hotad. Då är det inte meningsfullt att låta den nuvarande stammen av genetiskt svaga individer växa okontrollerat, säger Vargen till TT.


Klockrent!

Den borde vara på framsidan!

En liten rättning dock:

-Politikernas förmåga att reproducera sig är hotad. Då är det inte meningsfullt att låta den nuvarande stammen av genetiskt och intelektuellt svaga Politiker växa okontrollerat, säger Vargen till

Posted on: 2010/1/14 14:41
 Top 


Re: Muslimer kräver Böneutrop mm nu
#11


Quote:

Big-Al skrev:

Jag kan nästan hävda att muslimer är fler än kristna i Sverige Så varför skulle en stor del folk inte få göra si när den andra stora gruppen får göra så. Bäst att inte låta någon så blir det lite mer rättvist och man får sova lite längre på söndagarna


Det PRECIS det som är meningen skall ske, om Eliten får som de vill.

Det är därför de avskyr Nationalister som pesten och det är därför ALLA riksdagspartier arbetar för att totalt bryta ned Sverige innifrån medels i princip obehindrad massinvandring, kulturförstörelse och total avsaknad av medbestämmande inför de inhemska medborgarna i denna frågan.

Innan alla Newbies uttalar sig i denna frågan behöver de gå hem och läsa på.

Posted on: 2010/1/9 15:34
 Top 


Re: Sverige AB? LTD? Sverige som corporation, beviset....
#12


Quote:

FreedomX skrev:
Finns det ingen här som har pluggat juridik eller som har kunskap inom området?


Herr Whistleblower, säkerligen.

Posted on: 2010/1/5 14:32

Edited by bennybear on 2010/1/5 16:40:30
 Top 


Re: Muslimer kräver Böneutrop mm nu
#13


Quote:

MegaKungen skrev:
Ett definitivt NEJ för min del. Vad skulle muslimerna säga om man sku bygga ett högt judiskt eller kristet bönetorn varifrån man sku utropa sina böner i ett land såsom Iran eller Pakistan? Här är exempel på "bön" från minaret som inte låter som nåt jäkla oljud som dröjer i en evighet i mina öron!

http://www.youtube.com/watch?v=k8hGgAgDX40

För min del får di skrika och ha det oljud de önskar så länge de inte stör några andra, men inte i offentligheten var massor med människor blir tvugna att höra detta oljud emot deras vilja!


Herre Gud. Det e ju värre än bomblarmstestet som går varje månad.

Posted on: 2009/12/23 16:58
 Top 


Re: DN.se: Här är plan B – mixtra med hela klotet
#14


På Jiddish: - Eine kleine Illluminatesubbe... ( Ni får uschäkta mig, jag fick ett litet poetiskt infall så här på kvällskvisten. )

Posted on: 2009/12/21 17:46
 Top 


Re: ÖVERLEVNADS PAKET
#15


Intressant.

Har du några länkar eller nåt till den där, "Woodsmaster Survival Skills" ??

Posted on: 2009/12/18 13:00
 Top 


Re: Vakenpartiet
#16


Quote:

Bill DeBerg skrev:


Compared to other social networking orgs (Svenska Freds, Djurensrätt, KRAV, Fi etc) Vaken is a non-player and hasnt shown the ability to professionally present itself in a way that can give confidence to voters.tSkillnaden är att Svenska Freds, Djurensrätt, KRAV, Fi etc är NGOs och är just därför startade, finasierade och promotade av Eliten själva, så det går inte att jämföra.

Posted on: 2009/12/18 12:55
 Top 


Re: Italian MEP on Bilderberg and Trilateral nominations for EU President and foreign minister [Youtube]
#17


Quote:

Parsifal skrev:
Jo den är bra!

Att det nästan bara är nationalister som talar om dessa saker är väl snarast ett problem i sig. Då blir ju sakfrågorna kopplade till dessa grupper så att inga andra törs ens tänka åt det hållet.

Fast jag tror inte Lega Nord är så illa ansett i Sverige att det skulle skada.Så du tycker det vore bättre om INGA tog upp dessa livsviktiga frågor i EU-parlamentet??

Nationalisterna och de moralkonservativa är i princip de enda som tar med hela bilden på Elitens agenda och protesterar emot den.

Nationalister är antagonister emot elitens INTERnationalistiska agenda i skillnad emot riksdagspartiernas och den "autonoma" vänsterns INTERnationalistiska dito. ( Sicket orwelliskt dubbelspråk med tanke på att de är stödda och finansierade av eliten själva )

VARFÖR tror du att vänsterfolk nästan aldrig går emot Frimurarelitens planer när det gäller Klimatbluffen, 911, Feminismen, massinvandringens syften och vaccinationsfaran och agendan bakom den, osv osv??

Förstår du inte att orsaken och syftet bakom dina reaktioner är att de matat oss sedan barnsben med att natonalism och patriotism är att likställa med Nazism. Det var t.ex tack vare skolan som jag själv blev vänstervriden marxist innan jag på äldre dar förstod att jag blivit grundlurad.

De vill helt enkelt att folk ska reagerra som du gör så att resultatet blir att vi skjuter på budbäraren istället för att lyssna på vad han säger.

Som det t.ex står i Illuminatiprogrammet och i den Sovjetiska texboken i Psykopolitik, så måste de få folket att hata sin egen kultur, nation och traditioner INNAN de kan bryta ned folket och kulturen.

Sedan en liten lustig kommentar: - Är det konstigt att nationalisten från Lega Nord anar att en komplott pågår när parlamentets ledamöter såväl nyliberaler som socialister går samman i hemliga möten för att arbeta för nationalstatens avskaffande?

Vakna för Guds skull!

Posted on: 2009/12/17 19:19

Edited by bennybear on 2009/12/18 1:02:01
 Top 


Re: Italian MEP on Bilderberg and Trilateral nominations for EU President and foreign minister [Youtube]
#18


Quote:

void skrev:
Tyckte ni inte denna var hot stuff?


Han är ju en "fruktansvärd" "högerextremist" och Nationalist och en sådan vill ju inga smygmarxister på vaken puscha för.

Som alltid så blundar de flesta vakennissar för att i princip de ENDA som på politisk nivå står upp emot NWO är just nationalister. ( Som exemplet ovan visar )

Vänsterpolitikerpacket sväljer all skit ifrån CO2-bluffen, vaccinationerna, Massinvandringen, Feminismen till bluiffen om Finanskraschen.

Även Nick Griffin, Nationalistpartiledaren och EU-parlamentarikern i England talade nyligen högt och brett om Klimatbluffen och Frimurarpacket som står bakom den.

Posted on: 2009/12/16 20:32
 Top 


Re: Nytt forum
#19


Quote:

Blackie skrev:
Lycka till!. Det behövs ständigt flera platser/forum som får provas och utvecklas. Huvudsaken är att information och kunskap fortsätter att spridas


Allt nya forumskapande och bloggar börjar ju snarare likna "de tio små negerpojkarna".

Ska man nå ut med information så är ju knappast medicinen 100 st. nya forum!

Alla vill ha sina 5 sekunder i solljuset.

Som det står i Sions Vises Protokoll, så "måste Vi splittra upp icke-judarna i oräkneligt antal fraktioner och intressegrupper för att på så vis avväpna de deras motståndskraft."

Bättre då att bli effektivare, med mer slagkraftiga argument för att på så sätt få större chans att nå offentlighetens ljus.

Posted on: 2009/12/11 18:01
 Top 


Re: Statens dubbelmoral ( privata företagsägare vs Joachim Posener )
#20


Klassisk kommunistisk/marxistisk ekonomisk politik - Genom progressiv beskattning skall den privata äganderätten och i förlängningen medelklassen som helhet utraderas. medans det Judiska finanskapitalet regerar obehindrat.

Posted on: 2009/12/11 16:35

Edited by bennybear on 2009/12/11 17:46:58
 Top 


Re: Nytt forum
#21


Snacka om en storm i ett vattenglas!

VILKA tror Ni bryr sig om ett antal forumtrollande, narcisissters klagande om att de får synas för lite i rutan!!!!!????

Posted on: 2009/12/10 17:39
 Top 


Re: 6 inlägg per dag
#22


Quote:

computerror skrev:

Jag har bara ett inlägg kvar att göra idag som det är nu...

EDIT: Doh!


Alltid nåt att glädjas över i höstmörkret...

Posted on: 2009/12/7 19:45
 Top 


Re: Alltid något att glädjas över...
#23


Som den vakne vet så är massinvandringen och multikulti- ett VERKTYG för att bryta ned folkgemenskap och traditoner och kultur, som nyligen avslöjats i brittiska medier.

Liknande avtal har avslöjats att svenska MS-medier och maktahavare har en övereskommelse att i mest positiva ordalag beskriva utomeuropeisk invandring och "mångkultur"
-----------------------------
http://www.telegraph.co.uk/news/newst ... -says-former-adviser.html

Labour wanted mass immigration to make UK more multicultural, says former adviser

Labour threw open Britain's borders to mass immigration to help socially engineer a "truly multicultural" country, a former Government adviser has revealed.The huge increases in migrants over the last decade were partly due to a politically motivated attempt by ministers to radically change the country and "rub the Right's nose in diversity", according to Andrew Neather, a former adviser to Tony Blair, Jack Straw and David Blunkett.

He said Labour's relaxation of controls was a deliberate plan to "open up the UK to mass migration" but that ministers were nervous and reluctant to discuss such a move publicly for fear it would alienate its "core working class vote".

As a result, the public argument for immigration concentrated instead on the economic benefits and need for more migrants.

Critics said the revelations showed a "conspiracy" within Government to impose mass immigration for "cynical" political reasons.

Mr Neather was a speech writer who worked in Downing Street for Tony Blair and in the Home Office for Jack Straw and David Blunkett, in the early 2000s.

Writing in the Evening Standard, he revealed the "major shift" in immigration policy came after the publication of a policy paper from the Performance and Innovation Unit, a Downing Street think tank based in the Cabinet Office, in 2001.

He wrote a major speech for Barbara Roche, the then immigration minister, in 2000, which was largely based on drafts of the report.

He said the final published version of the report promoted the labour market case for immigration but unpublished versions contained additional reasons, he said.

He wrote: "Earlier drafts I saw also included a driving political purpose: that mass immigration was the way that the Government was going to make the UK truly multicultural.

"I remember coming away from some discussions with the clear sense that the policy was intended – even if this wasn't its main purpose – to rub the Right's nose in diversity and render their arguments out of date."

The "deliberate policy", from late 2000 until "at least February last year", when the new points based system was introduced, was to open up the UK to mass migration, he said.

Some 2.3 million migrants have been added to the population since then, according to Whitehall estimates quietly slipped out last month.

On Question Time on Thursday, Mr Straw was repeatedly quizzed about whether Labour's immigration policies had left the door open for the BNP.

In his column, Mr Neather said that as well as bringing in hundreds of thousands more migrants to plug labour market gaps, there was also a "driving political purpose" behind immigration policy.

He defended the policy, saying mass immigration has "enriched" Britain, and made London a more attractive and cosmopolitan place.

But he acknowledged that "nervous" ministers made no mention of the policy at the time for fear of alienating Labour voters.

"Part by accident, part by design, the Government had created its longed-for immigration boom.

"But ministers wouldn't talk about it. In part they probably realised the conservatism of their core voters: while ministers might have been passionately in favour of a more diverse society, it wasn't necessarily a debate they wanted to have in working men's clubs in Sheffield or Sunderland."

Sir Andrew Green, chairman of the Migrationwatch think tank, said: "Now at least the truth is out, and it's dynamite.

"Many have long suspected that mass immigration under Labour was not just a cock up but also a conspiracy. They were right.

"This Government has admitted three million immigrants for cynical political reasons concealed by dodgy economic camouflage."

The chairmen of the cross-party Group for Balanced Migration, MPs Frank Field and Nicholas Soames, said: "We welcome this statement by an ex-adviser, which the whole country knows to be true.

"It is the first beam of truth that has officially been shone on the immigration issue in Britain."

A Home Office spokesman said: “Our new flexible points based system gives us greater control on those coming to work or study from outside Europe, ensuring that only those that Britain need can come.

“Britain's borders are stronger than ever before and we are rolling out ID cards to foreign nationals, we have introduced civil penalties for those employing illegal workers and from the end of next year our electronic border system will monitor 95 per cent of journeys in and out of the UK.

“The British people can be confident that immigration is under control.”

Posted on: 2009/12/2 16:28
 Top 


Re: Alltid något att glädjas över...
#24


Har du inte lagt märke till hur mediaeliten gått upp i falsett och nästan dygnet runt maler på hur "fruktansvärt" "rasistiskt" och "korkat" Schweizarna har valt i denna folkomröstning.

Att denna mediaelit ALDRIG någonsin strävar efter folkets röst i denna livsviktiga fråga, om folket verkligen vill ha denna massinvandring som inom en snar framtid kommer utradera de europeiska folken och kulturerna om den inte snart stoppas, är ju tydligt i de ytterst enstaka fall de fått förekomma som i t.ex Sjöbo då gick mediadrevet igång och man bara körde över folkets röst och genomdrev den Politisk korrekta egendan ändå.

Denna "minaretfråga" är ju bara ett tecken i tiden på att européerna håller på att vakna upp och se att vi som folk och kulturer är hotade ifrån alla håll och kanter och inte då minst ifrån våra landsförrädare till politiker och journalispack som huserar i Teve- och radiohuset et consortes.

Schweizarna varkar vara ett vaket folk. 90% av de ville heller inte ta svininfluensavaccinet.

Ju mer massinvandringen tillåts pågå desto mer folk kommer lägga sin röst på Nationalistiska och Populistiska partier.

Titta bar runt i Europa och se hur de växer år för år. Det är bara i det av de sociala ingeniörernas paradis, det extremarxistiska landet Sverige som folket skrämts till lydnad av de Kommunistiska kommissarierna till journalister, som tydligt framgick av bl.a hoten och påhoppen emot riksdagsmannen, Egon Frid i Kalla Fakta programmen om 911-frågan nyligen.

Posted on: 2009/12/2 16:06
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 82 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
31 user(s) are online (31 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 31

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS