vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (kronblom)

BottomBottomRe: kommer revolutionen?
#1


Hej

Jag tycker nog inte att det är fråga om "hur det känns", utan hur det är. Tror nog alla förstår att det handlar inte om "ytan", hur det ser ut... jag skrev lite om vikten. Skriv gärna om hur du ser på det, varför det inte är viktigt, eller...

Jag tycker det är viktigt, genom det som jag tror ligger bakom att det skrivs som det gör - det är en återspegling av något som är "lågnivå" och mänskligt strul och förvirring, och det går inte med in i framtiden. Ord och det man vill förmedla går in på ett helt annat sätt om texten uttrycker "vakenhet, inga sidoskott, bibetydelser, påhängda personliga saker" osv."

Naturligtvis vill jag inte kritisera, smågrammatiska saker, det spelar väl ingen större roll, här i forumet, men jag ser ju det i lite vidare perspektiv. Någon som är med?

Ser att du har särskrivit "frimurar" språket

Posted on: 2006/1/15 19:08
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: kommer revolutionen?
#2


Cee, om jag gör något som kan jag göra bättre/korrektare och någon påpekar det, då skulle jag inte säga att den personen kastade skit på mig. Att göra så vore att vilja flytta fokus till en annan, så gör inte en vaken community - jag blir nästan lite besviken... att du som normalt inte kastar skit, till synes på sätt och vis gjorde det, men det var kanske inte avsikten, du missförstod nog. Jag håller på en hel del med texter, jag är lite engagerad i språkförfallet också. Jag vet att språknämnden anser att särskrivning är det stora problemet i vårt språk. Vi kan se att det är utbrett på forumet, att det inte skrivs som det sägs, hittar på nu, förenings regler.

De sista åren har problemet med att skriva flertal/ett flertal fel brett ut sig. Man ser till och med det ofta är fel i kvällspressen. Det kan tex. stå "ett flertal länder i Europa-rådet har föreslagit..." då Europa-rådet har ett bestämt antal länder så skulle det innebära att över hälften av länderna hade föreslagit det, men det var kanske fem länder. Så det vilseleder. Vet inte om skribenter tycker det är "snyggt" att skriva "ett flertal", även om det kan vara rätt - istället för flera, de fyller ju på med ett ord extra också... Han var och köpte ett flertal böcker i bokaffären, kanske fel... om bokaffären har 2763 böcker... På radion: Vi har fått ett flertal mailönskningar om att spela samma låt... kanske det hade fått 40 mail och två ville höra samma låt - det var inte flertalet.

Vi får slå vakt om språket, eftersom det förfaller så kan vi tänka att det är "så De önskar" men vi står emot. Ett språk är som en ryggrad. Det är vår kultur och vårt arv. Tidens dålighet vill slå sönder det, manipulera och ljuga om vår historia och vårt arv - för att ödelägga vår framtid. Det är inte bara detta "lilla" med att ord klipps itu. Det är på sätt och vis en spegling av att vi blivit robotiserade, lite döda, lite som ettor och nollor, ord blivt till "Bytes". Jag hör av mig till dummedia om deras femtekolonnverksamhet.

Posted on: 2006/1/15 10:49
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: piratpartiet
#3


Det är säkert VoF som ligger bakom http://www.physto.se/~vetfolk/index.html, vill göra namnlistor på de vakna...

Posted on: 2006/1/15 1:01
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: Idiotens Veckogåta
#4


Hörrududu, klockan är mycket nu, dags att komma sängen

Posted on: 2006/1/15 0:24
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: Idiotens Veckogåta
#5


Det naturliga svaret borde väl vara att det inte går, tiden går ju, och när en sak görs så är det första gången den görs... men i denna tråd verkar inget vara som man tror...

Posted on: 2006/1/15 0:17
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: Idiotens Veckogåta
#6


Nej nej, då blir det för svårt, det bästa måste vara att jämföra de två med samma slags stolar, så man vet att man får med sig två som är likadana som dom.

Posted on: 2006/1/15 0:02
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: Idiotens Veckogåta
#7


Jag tror att det beror på vilka stolar man jämför de två med

Posted on: 2006/1/14 23:58
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: Idiotens Veckogåta
#8


Nu ska jag behöva ligga och tänka på den också...

Posted on: 2006/1/14 23:56
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: Idiotens Veckogåta
#9


det här då - det är fel att säga så för ett glas är alltid fyllt. Fyller man upp det till hälften med mjölk, så har mjölken bara ersatt luft, och är fortsatt helfyllt, nu med 50% mjölk och 50% luft. Känn på den.

Posted on: 2006/1/14 23:50
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: Idiotens Veckogåta
#10


Eftersom det är fyllt till hälften så är det väl halvfyllt.
En kastrull kan vara halvfull, ett glas kan vara halvfyllt, eller, det är nåt lurt...

Posted on: 2006/1/14 23:06
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: 2012
#11


Bara kort, måste iväg... du skriver "Att Calleman och Ian Lungold skulle hålla på med New Age och vara sekt ledare är det nog inte något som du får gehör för.."

Jag vet inte varför du skriver så, liknar manipulation med verkligheten/O'Reilly-faktor...

Alla vakna läser och ser att jag skrivit: "Jag har inte sagt att Ian bildat någon fysisk sekt kring sig, eller är med i någon - utan det ska ses i detta större sammanhang."

Så igen... bli inte som den värld som du lägger ned energi och gott arbete på att "avslöja" - bakvänd. De är mycket åt New Age, jag har kollat upp den en del, Calleman många år, och träffat honom. Gillar honom, men många fastnar i något, de pratar om energier... helt enligt gamla vilseledande gudars styrning och överföring. Var i historien har det hävdats att det bara är att "hänga med", att det inte är eget arbete som gäller - man kan inte fly från universums lagar/principer, och tro att det gör inget hur jag beter mig, "jag kan bara följa med", universum "höjer sig självt och allt i det, mig med..." - så är det väl ändå inte inrättat... När vårt universum går in i en ny tid (nytt universum)... så kan väl inget som hör till det gamla, det som skulle renas bort/regenereras/ompositioneras gå med in i det, tas in i det - det vore ju som att det nya universum blir som det gamla, inte höjt... om man inte är enligt det nya universums kriterier så är man inte. Den här "regenereringskraften" blir som en vågskål kanske, men den tar inte bort denna "smuts i flaskan (en själv) som jag tog upp som liknelse. Det är eget arbete, vilken väg man går själv, som bestämmer "vart man kommer att hamna", därför sägs då som tex i gammal buddism att munkarna i templen kommer till och med att ha svårt att rädda sig själva. Att inte räddas, att inte kunna komma in i det nya - det nya tar inte in det som inte är i enlighet med det nya, förstår du (ni), alltså jag menar att det funkar inte att tro att tiden ser till att man själv kommer med... höjer sin nivå, får ökad medvetenhet, eller om man vill hitta egna ord för det utifrån vad tex. Maya säger. Man får läsa om Maya noggrant, och försöka sålla bort vad andra bokskrivare lägger till utifrån "sitt eget", som Calleman/Indien mm - och titta på profetiorna och verkligen göra det, inte bara tycka och reagera... det leder inte framåt/uppåt

Posted on: 2006/1/14 17:49
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: 2012
#12


Du har tex inte sagt sekt king Micros inlägg här om Zen-buddism "En vanlig typ av Zazen, zenmeditation fungerar så här http://www.vaken.se/modules/newbb/vie ... order=ASC&start=10."

Zen är en sekt, och det är inget negativt i sig. Men sekt har en negativ betydelse hos oss, och det används för att alienera en grupp, smutskasta eller förolämpa den, det är på grund av den negativa bibetydelsen av ordet som du har valt att använda det på ditt speciella sätt. Vi ska inte göra så. Bättre att sätta sig in i hur det ligger till. Jag skrev i tråden "Kommer revolutionen":

"Ett kriterie för sekt är bland annat att man brutit sig loss från något större."

Så då i vår tid, "sluttid", då är allt dåligt på sätt och vis, vi alla har brutit oss ut ur, bildligt talat, från vårt sanna jag, vår sanna natur/ursprungliga natur. Så allt därute är då sekt... då det lämnat sin sanna natur. Det är det profetior och tex Maya talar om. Calleman och Ian Lungold för in det till New Age istället, det är tråkigt - det är om sådant som ordet sekt kan användas... I vår tid är allt upp och ned på och bakvänt - vi behöver vända på det..."

Det är så man säger inom det andliga, ursprungliga religioner, som buddism - att så blir det i slutdharmatiden - som är nu. "Till och med munkarna i templen kommer att ha svårt att rädda sig."

Det handlar också om vad man har för bakgrund, sin hjärntvättning och programmering. Om man helt har varit inne på att "avslöja" det därute, kanske är mer en materialistisk person, eller om man mer har förstått att den är en själv som person som har allt ansvar för det egna ödet. En andlig och vaken förståelse är att det är inget därute som är det vi ska "slåss mot", det vi slåss mot blir vi. Vi ska ta hand om oss själva, ta oss härifrån. Det gör man bara om man ser att allt som händer, som vi möter osv. bottnar i oss själva - vad är vår delaktighet i det, varför möter jag det, varför reagerar jag så osv. När man förbättrar sig själv, kultiverar sig uppåt - då förändras det därute - bara då. Det spelar ingen roll hur dåliga de är därute, hur många presidenter som är med i Scull and Bones... osv. Vi ska ta oss ut ur denna nivå av kosmos som kallas samsara, den trefaldiga världen.

Blir lite upprepningar, sorry, klipper in från tråden "Livet på jorden":

... Jag har några funderingar kring "skola". Om man ser det som något som kan hittas inom New Age och inom många inriktningar, Martinus och allt möjligt, modernare. Många ser det som att vi "utvecklas", bara vi är med i "tillräckligt" många liv så har vi blivit så utvecklade... bara följa med... gå in i det nya... 2012... kosmiskt medvetande...

David Icke har sitt upplägg, Ian Lungold lägger över ett utvecklingskoncept på vad Mayas förståelse innebar.

"Vi är alla gudar..." spinga omkring på stranden i vita lakan och le åt varandra och ropa frid... vi är gud, jag är gud (och kanske dela på en svamp... )

Det är nonsens. Om det vore så, så skulle inget av den historia finnas där man i tex Indien och Kina dragit sig tillbaka till bergen, skogarna och grottorna för att kultivera. Det var samma sak med ursprungliga genuina tempel- och klostermiljöer, det var för att kultivera - bli en bättre människa, höja sin nivå, alltså ge upp sina fasthållanden.

Man ville återfå det man förlorat! Det vi har från den stund vi först blev till i skapelsen (ens ursprungliga föräldrar), den nivån. Kultivering var/är att återvända till det tillståndet, följa de kriterierna som är där. Det som kallas att bli upplyst (budda betyder översatt till vårt språk: en genom kultivering upplyst person).

Ju mer man avviker från en nivås kriteri ju längre "ned" faller man, vilket avspeglas i att vi knappt använder vår hjärna. Man kan göra en liknelse med en flaska med vatten och smuts. Ju mer smuts det är i den, ju djupare sjunker den ned om den är i vattnet.

Så om man vill nyttja begreppet skola om meningen med livet, så ser jag det som att det har bara ett ämne i skolan och det är att vi ska kultivera upp, bli upplysta, tända det som vi släckt. Det är så upplysta själva sagt, ingen upplyst har sagt att vi är här för att utveckla något som vi inte redan har, i stil med vårt vanliga skolväsen. Livets mening är då inte heller att vi ska tillägna oss en massa saker, utan tvärtom göra oss av med saker, så att flaskan kan stiga uppåt, tömma ut och tömma ut.

Då kan vi komma in i det nya kosmos, med in i framtiden, eller som Maya säger att det är regenerering, ompositionering. En tid av utvärdering. Är man då till och med "sämre" än denna nivåns kriterie, var hamnar man då? Finns det någon sådan plats? Det är för det så många själar är här nu på jorden, för att vara med om denna tid då detta sker, när det till sist når vår nivå. Allt enligt min förståelse."

Jag har inte sagt att Ian bildat någon fysisk sekt kring sig, eller är med i någon - utan det ska ses i detta större sammanhang. Om allt har blivit dåligt och tiden kommer - om man tar Mayas språkbruk - är en tid för regenerering och ompositionering - då har allt det då som ska regenereras/renas blivit lika med allt i det gamla kosmos - det har då skiljt sig från sin ursprungliga natur, alltmer fallit ned och är sekteristiskt då det lämnat Ursprunget och dess nivå/kriterier.

Ian var inte gammal, ändå dö av cancer i halsen. Varför?

Jag tror att många av de som "söker", oavsett om det för stunden verkar inriktat mot konspirationer som vi har på hubben, eller lite mer åt New Age, eller mer genuint andligt, så är det för att man vet någonstans att "något är fel". Det gäller då att förstå vad de upplysta har sagt, förstå vad som var de ursprungliga religionerna syfte, och varför man kultiverade i avskildhet - att det är det vi har inom oss som är dåligt, som vi ska ge upp, släppa fasthållanden, kultivera oss själva.

Så många av oss har säkert i många tidigare liv hållt på med detta "att söka", varit i tempel, bergen, sammanslutningar osv... men vi är fortfarande här, så vi har inte höjt vår nivå... utan är me i en fysisk nivå som livit allt "dåligae" och alltmer avvikit från universums kriterie. Det är en regenerering/ompositionering utifrån en måttstock - universums kriterie, det måste utgå från något. Profetiorna säger att det kommer (kommit) en väg för människor i vår tid.

Dagens religioner är inga religioner, det är att kasta bort sitt liv. Profetior mm ger dock insikt, eller hints till de som har kvar "något", något vaknar, triggas - det är det profetiorna är till för. Klipper in här där det står om vad profetiors syfte är:

"Yes, we assert that the repositioning of everything in this world is happening now. Great enlightened beings have incarnated into this human world for attaining the Fa. Clues were left, therefore, that would light up the passageway in this world of mazes and reawaken lost memories, so those beings would not get lost. These prophecies are not only meant to reawaken lost memories in this maze, to implore mortals not to lose the opportunity to return to the origin, but also to predict the dissemination of Dafa...

...For many mortals in this modern world, though, whether or not to believe in prophecies depends on many factors, such as upbringing, cultural background, enlightenment quality, and the like. For example, many Chinese prophecies indisputably predicted today’s events. These prophecies should, therefore, have been instrumental in the Chinese people attaining the Fa." (Fa = Law, principles, Dafa = Great Way)"

"What is crucial is that these prophecies were intended to save today’s people. [...] Lastly, the prophecies may also be a critical tool in erasing atheism among people."

Posted on: 2006/1/14 15:27
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: 2012
#13


Du skriver inte om sekt och kicka när någon tar upp on tex Ian och annat. Jag tror inte du ännu riktigt greppat vad det handlar om bara. Jag har redan skrivit tillräcklihgt om det, på trådar här och på hubben och gett länkar mm. Det är upp till var och en att läsa eller inte, "tro" vad man vill osv. Att ta till ord som sekt utan att ha satt sig in i sammnhangen är inte så vaket tycker jag.

Posted on: 2006/1/14 13:44
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: kommer revolutionen?
#14


Hmm... det är väl också så att det är ett visst antal som skivit inlägg, säg 100. Flertalet innebär då minst 51. Så flertalet har då heller inte valt sida, det finns ett bestämt antal människor, eller medlemmar på vaken, flertalet innebär även där de flesta/minst hälften.
Spirituell är att uttrycka sig kvickt och elegant. Vårt spirituell är något helt annat än det engelska spirituell.

Det är bara hubbägaren som talar om sekt, det kan vara för att skydda sig själv, hur skulle det bli med hubben om människor verkligen vaknade... då försvinner vitsen med att titta på dokumentärer och tro på att problemen är därute, så då kan det bli så att det "slås" mot "vägen som visar sig", det får som inte vara sant... så då tar man till släggan och ord som sekt osv.

Ett kriterie för sekt är bland annat att man brutit sig loss från något större.

Så då i vår tid, "sluttid", då är allt dåligt på sätt och vis, vi alla har brutit oss ut ur, bildligt talat, från vårt sanna jag, vår sanna natur/ursprungliga natur. Så allt därute är då sekt... då det lämnat sin sanna natur. Det är det profetior och tex Maya talar om. Calleman och Ian Lungold för in det till New Age istället, det är tråkigt - det är om sådant som ordet sekt kan användas... I vår tid är allt upp och ned på och bakvänt - vi behöver vända på det...

Posted on: 2006/1/14 13:25
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: 2012
#15


Du kan lägga bort det där snacket Olle, du har gjort likadant på din hubb. Jag räknade med att du skulle skriva något sådant. Det är därför du har denna tråd och har lagt till din punkt 8 för att du vill veta, är intresserad, men tror dig behöva få fram info genom att nyttja felaktiga ord, såsom sekt och propagera mm. Jag har sagt åt dig på hubben att jag behöver inte propagera för något, jag har inget i denna världen att försvara. De som vill förstå gör det, det finns inget attt försvara eller vara rädd för.

Posted on: 2006/1/14 12:24
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: kommer revolutionen?
#16


Revolutionen har blivit inställd...
Revolution är (försök till) större , väpnad organiserad omstörtning av det bestående samhället, ofta enligt någon teoretiskt grundad modell.
Cee, du skriver att flertalet redan väl har valt sida... vad menar du. Flertalet... majoritet. Du skriver även att flertalet ha snackat om att galaxen skall "tunas" in... men det är väl bara några som gjort - inte de flesta (majoritet/flertalet).
Du skriver även att den spirituella biten tar över mer och mer. Spirituell är att uttrycka sig kvickt och elegant. Du menar andligt förstår jag.
Jag tror som du att det blir tufft för dom tuffa framöver. Men det kan bli tufft för fler... att studera konspiratörerna gör inte vägen lättare, tror jag. Vi måste själva se till att vi inte konspirerar mot vår sanna natur, vad vi när oss av mm. Som den nya profetian och många andra talar om - ta näringen från "de höga bergen". De som tar näringen från... "the books of numbers"=den gamla födan, science de gamla sätten, materialism och ateism, gamla kriterier. Ska man till det nya kosmos, då måste man följa det nya kosmos kriterie. Man får studera profetiorna och förstå, det är inte så svårt. Det är en annan sak än att tillbringa livet med att titta på konspiratörer, istället för sig själv, och går vägen.

Posted on: 2006/1/14 11:37
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: 2012
#17


Hej

Det kommer att hända saker 2012, precis som det hände igår, och händer i morgon, thats it... 28 october 2011 anser ju Calleman att kalendern avslutas - men det är inte samma som att något går under, jorden eller mänskligheten.

Jag klistrar in en artikel som ta upp lite, på ett sätt, Maya-profetia osv:

The Significance of Abnormal Natural Disasters

Abnormal natural disasters have happened consecutively in China over the last two years. What is the significance to the public? Let's take a look at the following examples.

The swarming locusts -- a plague over the sky

In 2001, swarms of locusts were over 7.7 million hectares of land in Shandong, Hebei, Henan, Hainan, Xinjiang, Tibet, Inner Mongolia, Liaoning and Guandong etc., in a total of fifteen provinces. In all of the dynasties throughout Chinese history, a plague of locusts was considered a result of the cruelty and greed of the emperors and officials.

The snow in June -- a miscarriage of justice

On May 30, 2001, the heatwave that had lasted days suddenly dropped drastically in Shijiazhuang. It turned out to be so cold that Wuyue Village, a scenic spot in Lingshou County, Hebei Province was covered with snow. Later a plague happened in Shijiazhuang. In ancient China a story called "The Unredressed Injustice of Dou'e" described how a woman died as a victim of a false accusation. The heavens, feeling for her injustice, dropped snow in June. It was reported that Zuo Zhigang, a Falun Gong practitioner, was tortured to death by the Shijiazhuang Police Department and the "610" Office on May 30, 2001.

The severe drought -- a warning signal from heaven

The Chinese official report indicated that the temperature in Harbin was as high as 39 degrees Celsius (102 degree Fahrenheit) in May 2001. The heat in northeast China caused a lasting severe drought, which brought the Songhua River in Heilongjiang Province to the verge of drying up. Shenyang City, the capital of Liaoning Province, has suffered from the most severe drought in one hundred years.

The sandstorm -- a warning from the heavens

China has had two periods of severe sandstorms, one was during "the Great Cultural Revolution", which stared in 1965, and the other has lasted from July 1999 to this day. People generally think about "the Cultural Revolution," whenever inhuman persecution is mentioned, as it was a period during which people's compassion was hidden and their human nature was twisted and manipulated to do great evil. As the persecution that was mainly directed against the people who believed in God and Buddha, reached a frenzied peak, the sandstorms of that time were also the most severe.

Let's review what has happened in China recently. From July 1999 up to present, Falun Gong practitioners have been relentlessly persecuted by the Chinese authorities for their spiritual belief. Numerous good people who improve themselves in accordance with Truthfulness-Benevolence-Forbearance were forced to become homeless, moving from place to place. They were arrested, beaten, detained and even murdered. The public today has rarely witnessed such severe sandstorms in history.

The wild crows -- an ill omen

Swarms of crows blotted out the sky over Shenyang in North China. The people there were heavyhearted by the disturbance. It was also reported that since the beginning of winter, the crows swarmed into Xicheng, Dongcheng, Xuanwu and Chongwen district in Beijing. The Chinese cultural history regards crows as the harbingers of something ominous. According to ancient historical records, swarms of crows used to come suddenly to scavenge the numerous corpses of those who died in the wilderness in the years of severe famine or flood. A person said with fright, "Crows feed on dead bodies. Why are there so many crows gathering here in the street and the neighbourhood? Aren't they waiting for something?"

Nothing is coincidental in the abnormal phenomenon of nature. Just by simply taking a look at historical records, we can easily recognize certain relationships between cosmic abnormalities and warnings from heaven. In fact, heaven would warn human beings before each calamity, but people just overlooked the warnings. Had the people paid enough attention to those abnormalities and made the right choice, there would have been another outcome. It is regretful that the people always shut their eyes within this maze, and let the opportunities to do the right thing slip past!

Actually people can find clues through prophecies. In different areas and nations around the world, "The God's edict" has been passed down from their ancestors. What was supposed to happen has been verified. Among the Prophecies of Nostradamus, the Maya and Hopi Indians of America, the Notes of Ge An of Korea, the Apocalypse of the Bible, the Chinese Back-Push Pictures, The Monk's Poems etc., the most surprising issue in common is the final prediction, which indicates a matter of life and death for humanity in history and an unprecedented immense transformation of the earth, human beings and the cosmos! It will be a choice of life or death for everyone, and also the final hope for humanity!

So far, we have understood that the prophecies that have been verified repeatedly for hundreds of years are indications given by gods to clearly enlighten the people at this moment. The gods' efforts intend to let the people make the right and wise choice! The time is coming at this very moment. The gods are compassionate toward the people. The abnormal disasters abnormal is the warning by the gods. People, please make your most sensible choice at this moment! Would you adhere to benevolence, justice and wisdom, or selfishness, inhumanity and lies?

Original article date: 5/22/2002
Chinese version available at http://www.minghui.cc/

Posted on: 2006/1/13 18:21
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: bilder från månen
#18


Jo så är det nog. Men att människor bevittnat månen i tiotusentals år... jag vet inte... något tumult har ju hänt i solsystemet, som ställde till det, mars fick överges osv, de kom hit. Har för mig att det är länk här i till Velikovskys teori: Velikovskys teori http://www.nibiru.tv/

Det var nog istället Venus tydligen, som är den där skäran, som man oftast benämt månskäran, som man ser från Egyptiska/Babylonska målningar.

Posted on: 2006/1/13 16:20
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: Visning av "911 In Plane Site" i Gbg:s lokal-TV!!!
#19


Hej,

alla glada och goddag yxskaft. Du tar då i. Är det allvarligt i sammanhanget att inte råka se upp vid klippa och klistra?
Här är den andra länken då: http://www.dokumentunderifran.se/d_u/aktuellt.html

Det är lite många inlägg, har inte fullständig koll... har fått motstånd att läsa igenom denna tråd, då det har så knepiga texter, lite rörigt och okoncist.

Är du inte med och ligger bakom utsändningen/Dokument Underifrån? Jag tycker det är bra gjort som jag sagt, och vill gärna tipsa vidare, har gjort det till långt över hundra. Men jag tar upp om hur en sida ser ut - inte för att kritisera dig - utan för "sakens" skull. Jag kan inte stå för riktigt att tipsa ut om sådant om det har massa annat påhäng på sig. Jag bryr mig inte det minsta om politik, men de som ni antagligen vill göra något gott för kan göra det - och kasta ut barnet med badvattnet.

Jag tog upp om kommunistisk kurs i inlägget, så kan den, eller du, tipsa andra, jag tänkte att det kanske var en bra sak, att det du kunde få nytta av det... eftersom det är svårt att få enighet i grupper ibland. Du behöver inte plumpa till inlägg så tycker jag Jag känner till om öppna kanalerna. Jag håller på lite med det, tv och radio.
Du behöver inte skicka någon sådan bok heller, skicka hellre länken om Kinas kommunistpartis historia och sanna ansikte, till andra, om du själv ser att den har ett värde. Texten är väldigt bra och upplysande. (jag har haft ett Mao-hjärta... har släppt det, då verkligheten var helt annorlunda.)

Posted on: 2006/1/12 19:53
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: bilder från månen
#20


Har ni läst detta, apropå "månar", en annan måne - Iapetus: http://www.enterprisemission.com/moon1.htm. som är konstruerad.
Om NASA:s urspungliga loggo, säger mycket... http://www.enterprisemission.com/kennedy1.html (kennedy ville ha ett öppet spaceprogram, en anledning till att de dödade honom, sägs det).

Posted on: 2006/1/12 19:30
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: bilder från månen
#21


Detta är en bra artikel om Månens ursprung http://members.ozemail.com.au/~wlangy/moongate/spaceship-moon.htm

En annan fråga, jag såg bilder, eller om det var i en film, minns inte, där man såg en konstruktion på en annan måne, det var ingen rund måne, kanske det var en "satellit" asteroid, eller något runt Saturnus eller något. Det var som en stor stenbumling och på den så stod det tydligt en konstruktion - någon som sett/minns?

Posted on: 2006/1/12 19:23
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: Visning av "911 In Plane Site" i Gbg:s lokal-TV!!!
#22


Ok, på denna adress så är det bortom politisk yta http://www.oppnakanalen.se/goteborg/content19.htm
Men på öppna kanalen http://www.oppnakanalen.se/goteborg/content19.htm
så har det blivit med kommunistisk touch, ganska strange. Tar kalendarierna in info om öppna kanalens program annars?

Kanske skicka länkar för grundkurs om kommunsismens brott till vissa...? Se tråden om Venezuelas president.
http://www.vaken.se/modules/newbb/vie ... ost_id=7198#forumpost7198

Posted on: 2006/1/12 18:41
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: Venezuelas president Hugo Chávez
#23


Hej

Håller med dig SHYGETS, om "lurt i görningen".
Visst kan man vara glad att människor i Sydamerika kan få ta lite mer egna grepp, det är ju annars mest USA-bolagen som har dem som resurs. Men tyvärr är det att hamna ur askan i elden. Det kan se bra ut, och ett tag - men Kina... Bolivias president åker snart dit. Kina binder upp små länder i Afrika och på annat håll, det kommer de att få ångra. Jag vill rekommendera ett tal som Jonathan Mirsky har hållt för en del år sedan, det säger mycket: http://www.ondist.net/Media%20Percept ... -%20Jonathan%20Mirsky.doc

Vi måste förstå om Kina, för att förstå om framtiden - all eyes on China!

Några "Kinaexperter" har tillstått och "gjort avbön". De lät sig luras, och det fick en mycket tragisk följd för medias hållning och synsätt om Kina och våra politikers helt sanslösa Kinapolitik. Myrdal och andra har haft ett stort ansvar i detta.

Det finns även en mycket bra, awardwinning..., artikelserie om kommunistpartiet i Kina här - den texten strömmar in i Kina och har nu medfört att över sju miljoner kineser har lämnat partiet, se räknare här: http://www.theepochtimes.com/index10.html.
Artikelserien är en given grundkurs, för dom som vill vara vakna... mer än att mest kallas det... "we have to do our homework (Jordan Maxwell) - den kan läsas här: http://ninecommentaries.com/

Regimen har sett till att 80 miljoner landsmän dött en onaturlig död, den har förstört tusentals tempel och heliga platser mm, ödelagt mycket av en traditionell kultur - detta brott är så oerhört - de har korrumperat och demoraliserat sin befolkning - en femtusenårig historia och kultur - måtte denna sista blodiga regim gå mot sitt slut, bli en kortvarig dynasti.

Posted on: 2006/1/12 17:04
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top 


Re: bilder från månen
#24


Swerdlow säger väl att månen är artificiell också, har jag för mig. Det vet naturligtvis NASA och många rymdinvolverade om - det finns inget som skulle antyda att månen är något annat än konstruerad. Månen är ett skal.
De som först såg månlandningen i Australien - läste jag någonstans - såg att någon sparkade undan en Coca Cola-flaska... de var snabba att redigera bort det, eller ta fram en annan Hollywood-variant när sändningen länkades vidare ut i världen. Skulle vara kul om det fanns inspelat någonstans.

Posted on: 2006/1/12 16:04
Jag kom
Jag såg
Jag vände åter...
 Top TopTop
(1) 2 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
43 user(s) are online (43 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 43

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS