vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Carro)

BottomBottomRe: Flourfri tändkräm.
#1


Funderar på att gå och köpa en tub fluorfritt. Har problem med sköldkörteln till och från o läste nån artikel om att det kan orsakas eller bli värre av fluor. Värt ett försök i alla fall, får se om det blir bättre. Någon son kan tala om hur Weleda Ratania smakar?

Posted on: 2006/4/28 22:08
 Top 


Re: Fy fasen vad trött jag är på raps
#2


Är all vanlig rapsolja man köper i svenska affärer genmanipulerad eller är det bara vissa sorter du menar?

Sant att rapsolja finns i så himla mycket och om det är som du säger vill man ju knappast ha i sig det. Annars brukar ju folk i dietist- o fitnessbranchen rekommendera den för att det skulle vara bra sammansättning av fetter. Lite väl mycket fleromättat kanske, i alla fall enl vad jag tror.

Posted on: 2006/4/28 22:04
 Top 


Re: Nu får det fan räcka med dessa trådar
#3


Tycker i och för sig det är bra att man diskuterar frågor som har med invandringen att göra. Det hade behövts att man gjorde det mer istället för att alla ska gå runt och låtsas som ingenting. Men det måste diskuteras på rätt sätt så det blir något bra av det o det känns kanske inte riktigt som rätt forum för att fokusera så mycket på det.

Vaken ska väl mer se till bakomliggande orsaker, den stora bilden, bakom den politik som förs. Så kan hålla med om att i det stora hela är det verkligen inte det värsta problemet idag. Men så klart att på något sätt fyller det väl ett syfte för makthavarna med den dåliga invandrings/integrationspolitiken, högre kriminalitet, en stor del "fel" folk som kommit hit på bekostnad både för svenskar o skötsamma invandrare som får dåligt rykte mm. Hade våra politiker inte velat ha det så här så hade det inte varit så heller!

Sen så verkar såna här diskussioner här alltid urarta med att folk bara blir irriterade o börjar förolämpa varandra, tråkigt. Det blir mer motsättningar istället för att alla inser att vi nog allihopa blivit manipulerade/lurade på det ena eller andra sättet... oavsett om man är svensk/invandrare, kriminell/skötsam, kvinna/man, homo/hetero, ateist/troende o allt annat man kan vara

Posted on: 2006/4/28 21:49
 Top 


Re: Har någon här provat Colloidal Silver?
#4


Vet att det används i vissa sårvårdsförband, t ex Aquacel Ag, inom sjukvården. Är populära bland sjuksköterskor som anser att de är väldigt effektiva vid infekterade/vätskande sår och brännsår. Men man brukar vara lite snål ibland med att använda dem, då de är dyra och kostar någonstans mellan 50-1000 kronor styck, beroende på storlek.

http://www.convatec.com/Ag/us/index.html?ref=brandsite

Posted on: 2006/4/18 12:58
 Top 


Re: DU
#5


Ja fy vad hemskt! Varför kan sånt här få ske utan att det fördöms?

Här är en flashfilm om DU
http://www.ericblumrich.com/pl_lo.html

Eftersom cancer o missbildningar hos nyfödda har ökat och fortsätter att göra det, kan man undra hur det blir i framtiden. Kommer så gott som alla i de områdena att drabbas av det då? En halveringstid på 4,5 miljarder år betyder väl att vi kommer att få dras med konsekvenserna ett BRA TAG till.

Posted on: 2006/4/17 16:05
 Top 


Re: Gay
#6


Oj, ursäkta om jag stör

Håller med om att man gör för stor grej av det. För min del får de hålla på med vad dem vill där hemma. Men gillar inte att det får så stor uppmärksamhet och ska synas ute överallt. Som Pride-festivalen t ex. Vem hade någonsin fått tillstånd genomföra en heterosexuell porr-parad genom sthlm en lördag med halvnakna människor i extrema kläder, eller gubbar i skinnkeps som har 18-åriga tjejer i hundkoppel, mitt på dagen bland helghandlande småbarnsfamiljer???

Sen om det är rätt eller fel? Det ska var och en själv ta ställning till tycker jag och sen ska man leva efter vad man kommer fram till.

Visst jag känner också ett par homosexuella som är rätt så extrema med att det ska synas o höras att dem är gay. Men tror att det mest är media o politiker som gjort att det blivit så på tapeten nu.

Posted on: 2006/4/16 23:42
 Top 


Re: http://feministen.org/olika_sorters_feminism.shtml
#7


Ja det finns tydligen många sorters feminism. Livmoders-feminister och pro-life feminister visste jag inte ens att det fanns. Då kanske man själv skulle börja kalla sig feminist oxå, eller kanske inte...

Tänker ibland att anledningen att vi kan lägga ned så mycket energi på sånt här är ju att vi har det så pass gott ställt materiellt i västvärlden nu för tiden. Vi lever ju ganska onaturliga liv, behöver ju inte själva jaga eller producera någon mat. Men om vi hade levt mer enkelt och närmare naturen, så som man gjorde förr, hade vi aldrig överlevt om vi skulle utvärdera/analysera "sociala konstruktioner" som könsroller och tvångskvoterat kvinnor till att göra det tyngsta arbetet och män till att föda/ta hand om barn. Visst än så länge kan vi "unna" oss att hålla på med sånt här men vem vet vad som händer i framtiden... vårt välstånd kanske inte håller för alltid. Och att leva på ett sätt som inte är så äkta känns inte helt roligt, i alla fall inte om man kanske bara har ett liv här på jorden.

Posted on: 2006/4/16 22:46
 Top 


Re: Feminism
#8


Therese: Vad står kvinnokampen för idag och vad är skillnaden mot uberfeminismen? Det var ju vår mormors mors generation som kämpade sig till rösträtt då det infördes för över 80 år sedan, så den frågan känns ju inte direkt så up-to-date numera.

Sen så tror jag inte att det är så farligt att så kallade "förintelseförnekare" får komma till tals och är vältaliga. Om man är så säker på att det inte ligger ens det minsta lilla uns av sanning bakom så har man väl inget att frukta, eller hur. Det är värre med censur.

Posted on: 2006/4/13 12:40
 Top 


Re: Feminism
#9


Tror att det mesta som har negativa effekter i världen är kontrollerat av illuminati. Hur ser det ut i samhället idag: Skilsmässor, otrohet, egoism, våldtäkter mm... Jag kopplar verkligen ihop det med feminismen o den sexuella frigörelsen på 70-talet. Allt elände bara ökar i takt med att vi bler mer o mer "frigjorda".

Det är inte mycket värdighet som finns kvar. Förr i tiden fanns det ju ett par män som var idioter, nu för tiden är majoriteten det av både kvinnor o män. I takt med att feminismen fått större inflytande ökar våldet mot kvinnor bara mer och mer. Harmonin saknas o vi lever helt fel. Självklart är det andra krafter som vinner på det här... det är inte vi som gör det i alla fall.

Nej det behövs en riktig feminism... som står för stolthet över att vara född till kvinna, utan mindervärdeskomplex för att man inte är född som man. En feminism som vägrar att nedvärdera kvinnliga egenskaper som kärleksfulllhet, omsorg och vänlighet mot andra. En feminism som inte försöker göra om och lägga skuld på de kvinnor o män som vill leva enligt sina mer "traditionella" och biologiska roller.

På tal om nationalsocialismen så tror även jag att den var kontrollerad av illuminati. Men som med både feminism och kommunismen, bygger alla dessa officiellt sett på en tanke som i grunden är positiv.

Nationalsocialismen: Fosterland o familj
Feminismen: Kvinnors rättigheter
Kommunismen: Rättvisa

Det är ju det som gör att folk fastnar för ideologierna och kan luras in i något som de inte hade tänkt sig från början. Det är inte mycket som ger det resultat i slutänden som det sades i början.

Posted on: 2006/4/13 12:21
 Top 


Re: Feminism
#10


Tror många av dem är väldigt missledda och sen så har det ju blivit poppis, så om man är i behov av uppmärksamhet är det ju bra att vara feminist o skriva "rebelliska" ledare i Aftonbladet mm. Men visst finns det kanske några bakom kulisserna som har målet att skapa osäkra kvinnor och män, som är lätta att manipulera..?

Kallade mig nog också feminist när jag var tja kanske 13 år. Men nu när man nästan är 25 har jag verkligen inte något till övers för dem och de representerar verkligen inte mig och de flesta av mina kvinnliga vänner, åldrar 18-55. Men när man var yngre gick man ju på det där att alla män förtrycker kvinnor och att allt är såååå himla orättvist. Hitills i livet har jag aldrig känt mig förtryck pga att jag skulle vara tjej... men det är klart jag kanske inte har känt efter tillräckligt, något kan man säkert hitta om man verkligen vill

Feminismen handlar enl. mig bara om att söndra o härska. Att vi ska inbilla oss att vi har fiender där det egentligen inte finns några. Skapar tyvärr mycket konflikter, skilsmässor o identitetskriser.


Posted on: 2006/4/8 23:57
 Top 


Re: Förslag till omstrukturering av Vaken.se
#11


Jag håller med dig Jaxtone till 100%. Ser hellre människor som just människor... istället för en politisk färg eller vilken religion man tillhör. Det är ju det som är bra här att det verkar vara så blandat.

+Vad är det för farligt med att någon annan inte tycker som en själv? Man behöver ju inte hålla med om allt, men har i alla fall fått nöjet att ta del av någon annans synvinkel.

Tråkigt om Vaken hade blivit ett Sovjet-forum där man rensar ut människor som inte har "rätt" åsikter. Vi har ju redan för mycket av sånt överallt idag.

Posted on: 2006/4/7 10:48
 Top 


Re: Titta på micros föredrag!
#12


Det var jättebra! Intressant och verkar objektivt. Ser fram emot nästa del om du ska tänkte lägga upp hela föredraget.

Posted on: 2006/4/2 21:36
 Top 


Re: Jesus med flera
#13


Bra länkar! Ja det verkar ju troligt att kristendomen bygger på astrologi. Det är ju mycket som pekar på det. Då blir det ju Självklart att Jesus symbol är en fisk... när världen just gick in i fiskens tidsålder. Sjukt att grunda hela religionen på stjärnor/planeter... och sedan helt mörklägga det samt förfölja folk som sysslar med astrologi och kalla det för s.k. avgudadyrkan!

Hade glömt bort att Balder också passar in i skaran. God, hjälpsam, ädelt sinne och det lyste av renhet och visdom omkring honom. Han bekämpar ondskan men är duktig på att förlåta sina fiender. Han var väl också Odens son och fick en profetisk dröm där han fick reda på att han skulle dö. Den dagen han dog av Höders mistel-pil grät alla gudar och hela världen, även träd och stenar. Saxo skrev att han var "av hemlig himmelsk härkomst". Efter ragnarök ska Balder vara kung i ett 1000-årigt rike med fred och rikedom. Hmm låter lite bekant

Det finns ju en del litteraturforskare som vill koppla samman både ragnarök och Balder´s död med någon påverkan från det kristna, dock inte alla. Det behöver ju inte vara så utan båda två kanske kommer från mycket äldre källor, som det mesta i vår mytologi gör.

Men undrar om det någon gång i vårt förflutna funnits någon som offrade sig för oss. Sedan har den mallen/idolbilden följt med i många religioner och används av eliten för att som ni säger manipulera oss och att det har fungerat just för att Jesus/Balder/Horus/Krishna/Mitra tilltalar något inne i oss så mycket. En liten fundering bara, hmm.

Posted on: 2006/4/2 21:21
 Top 


Jesus med flera
#14


Ni har säkert diskuterat det här ämnet innan men frågar i alla fall...

Såg på "Pharmacratic Inquisition", föredraget där dem pratar om svampar... ganska intressant faktiskt. Men det jag fastnade för var alla paraleller som finns mellan Jesus o tror det var Mitra och Krishna. Alldeles för många för att bara vara en slump.

Så jag undrar vad ni tror... Är dessa figurer bara ett påhitt som man gång efter gång har lagt in i olika religioner?

Kan väl säga att jag själv tror på en gud i någon form (dock inte kristen för kan inte riktigt få rätt på det där med Jesus och treenigheten så då faller väl allting), och därför hade det inte heller varit otänkbart för mig att gud hade uppenbarat sig på jorden en eller flera gånger. Så möjligheten hade då funnits att någon av dem eller alla faktiskt hade varit gud alt. någon som skulle framföra ett sändebud från gud? Hade varit intressant att veta vad ni tror

Ha det bra allihopa

Posted on: 2006/4/2 0:03
 Top 


Re: Organiserad religion
#15


Jag tror att varje människa måste söka sig till det som känns rätt för honom/henne. En del känner sig mer hemma i en organiserad religion medans andra väljer andra vägar och allt är lika rätt oavsett vad man väljer.

Visst måste all tro komma innifrån en själv... men hur vi kan uppleva detta vi tror på starkast är ju olika. En del gör det i naturen eller under meditation medans andra upplever det tillsammans med andra människor i kärlek och gemenskap. Många kan ju också behöva stöd av någon annan mer lärd, vem hade inte velat ha det ibland?

Men ett måste för att organiserad religion ska kunna vara bra är ju att den är tillåtande vad gäller utövarens frihet att skaffa sig sina egna tolkningar. Så har det ju ofta inte varit under historians lopp och man ska nog vara lite mer vaksam om man praktiserar sin tro i organiserad form.


Posted on: 2006/3/31 22:17
 Top 


Re: Svastikan!
#16


Ja olyckligt när symboler "kidnappas" av politiska ideologier...

http://www.swastika-info.com/en/startpage.php

Posted on: 2006/3/20 11:32
 Top 


Re: Vilka blev lovade "the promised land"?
#17


Sionismen var ju ingen religiös rörelse... snarare politisk som försökte göra sig legitim genom religionen. Men enl. Naturei Karta judar så är staten Israel egentligen mot guds vilja, judarna skulle inte ha ett eget land utan leva som lojala medborgare i sina nya länder... (så undrar hur mycket stöd idén om ett judiskt Israel egentligen fick av vanliga judar innan WW2?)

Men men tycker hur som helst att det är konstigt att en ashkenazi från Kazarien, som blivit jude genom missionerande och vars förfäder aldrig satt sin fot i det lovade landet, skulle kunna neka en palestinier (med mer härstamning från Abraham och som bott där flera tusen år) att få tillträde till det.

Fast som sagt ovan, det är väl bara ett spel. En plan från första början till att kunna skapa konflikter o krig i området.

Posted on: 2006/3/20 9:35
 Top 


Re: Milosevic
#18


Jag tycker också att hon ger en trovärdig bild av hur allt gick till. Har fått i princip samma uppfattning av dem man känner som är där nere ifrån. Självklart är det inte så poppis hos nwo att ge ut en sån bok. En stor konspiration lär det ha varit med tanke på att det rådit fred mellan folkslagen i nästan 50 år innan. Behövs något utifrån för att kunna sätta igång ett krig där grannar mördar grannar.

I den här artikeln nämner dem också det känsliga i att Milosevic tog upp FNs inblandning o skuld i Srebrenica-massakern...

http://www.propagandamatrix.com/artic ... 0306milosevicmurdered.htm

Posted on: 2006/3/15 13:26
 Top 


Re: Milosevic
#19


Kan tipsa om en bok skriven av Diana Johnstone som heter "Dårarnas korståg" om du vill få en annan synvinkel på vad som satte igång Balkan-kriget och vilka de riktiga bovarna är.

Kommer inte ihåg så mycket av den men författaren som är journalist skriver bland annat om den extremt vinklade nyhetsrapporteringen... Media ville t ex bara besöka muslimska byar där massakrer skett och var inte alls intresserade av att besöka de serbiska där lika många blivit dödade.

Sedan skriver hon också att det från utlandet pumpades in pengar till de ultra-nationalistiska rörelserna i Bosnien och Kroatien. Samt att när dessa började förfölja serber boendes i de provinserna var den jugoslaviska armen tvungen att gå in och säkra sina medborgares säkerhet. Vidare så fanns det enligt henne inga dokument eller någon plan överhuvudtaget på att bedriva etniska rensningar mot icke-serber eller att skapa ett "Stor-serbien". Antagligen därför de aldrig kunnat bevisa Milosevics skuld. Tydligen skulle en av de största skurkarna heta inte mindre än Madeleine Albright. Oavsett vad man själv anser om det här så kan jag rekommendera den.

Posted on: 2006/3/14 23:40
 Top 


Re: Alla svenskar måste gå ner på knä för judarna!
#20


Anti-semitism är väl rasism som riktas mot judar och jag förstår inte hur dem kan dra några slutsatser om det från den här undersökningen. Istället skulle dem ställt frågor som "Anser du att judar är lägre stående än andra människor?" eller "Har du negativa tankar om personer med judisk bakgrund?".

Att dra slutsatsen att en person är anti-semit för att han anser att de har stort inflytande i media eller att judiska intresse-organisationer använder förintelsen för att få ekonomiska/politiska fördelar är idiotiskt. Men det är klart t ex ADL kallar väl t o m judar som har såna åsikter för att vara antisemiter.

Posted on: 2006/3/14 23:16
 Top 


Re: Hepatit B vaccin
#21


Tack för all info, ska läsa igenom allt!

Känns som jag gjort ett bra val att inte vaccinera mig. Får stå ut med att andra i klassen ser en som lite knäpp, men det kan man ta. Tror att alla, utom jag och en annan tjej, i vår klass (90 pers) har tagit Hep B vaccinet. Det verkar inte ens finnas i de flestas värld hur man kan tacka nej till något "så bra" som dessutom är gratis. Vi har blivit så itutade att vaccinering är bra till 100% så att om någon är tveksam kan han ju inte vara riktigt klok, sjukt.

Posted on: 2006/2/13 23:34
 Top 


Re: USA:s vicepresident vådasköt 78-åring
#22


Så kan det gå... när inte haspen är på

Posted on: 2006/2/13 3:45
 Top 


Re: AB: "Tidning: USA:s planerar Iranangrepp"
#23


Tror att det kom lite väl lägligt att Iran skulle få en president som gång efter gång "råkar" slänga ur sig så extremt provocerande uttalanden. Har en kompis från Iran och alla hon känner därifrån är helt övertygade om att det var ett enormt valfusk när han kom till makten. Det är tydligen svårt i Teheran att få tag i någon som överhuvudtaget har röstat på honom...

Känns som det finns en hel del paralleller till Tyskland före andra världskriget och ledaren som dem hade då. Dem behöver någon som kan provocera så dem har ett skäl att anfalla.

Posted on: 2006/2/13 3:17
 Top 


Hepatit B vaccin
#24


Hej! Är ny här på forumet och tänkte höra om någon är insatt i vaccinering och ev påverkan på kroppen. Läser till sjuksyrra och vi blir, som all annan sjukvårdpersonal, erbjudna gratis vacciner mot tbc och hepatit B.

Har varit tveksam till Hep B och har inte tagit den ännu. Rent instinktivt känns det överhuvudtaget inte bra att injicera saker i kroppen, särskilt inte med Hep B-vaccin som tydligen även innehåller kvicksilver. Har ju också läst att en fransk domstol dömt tillverkaren av vaccinet att betala skadestånd till två kvinnor som direkt efter vaccination utvecklat MS. Samt att man i tredje välden har introducerat en massa andra sjukdomar i befolkningen med förevändning att man har vaccinerat dem mot Hep B.

Någon som vet något mer om det, risker mm? +en bonusfråga: kan man i Sverige lita på att man bara blir vaccinerad mot det som dem säger att man blir, och inte får en massa annat skräp i sig?

Posted on: 2006/2/13 3:04
 Top TopTopdvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
51 user(s) are online (51 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 51

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS