vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Nickeheaad)

BottomBottomRe: Ebola eller Ebo-LIE?
#1


Ja kolla bara in den eboladrabbade amerikanska kvinnan Nancy Writebol som blev friskförklarad efter fått vaccinet. Nu åker hon världen runt tillsammans med sin man och gör tv intervjuer.

Läser man bara in sig lite om hennes (och hennes man) fall, inser man snart att det finns många märkliga bedrägerier. Man behöver inte vara konspiratorisk, utan bara vara ifrågandesättande med lite sunt förnuft...

Tror det handlar om det sedvanliga, tjänar pengar på folks rädsla och möjlighet till öka kontrolleringen av folket ytterligare.

Spännande är hur det går med Ryssarnas vaccin, har Usa fått konkurrens om "the big money" nu?

Posted on: 2014/10/16 3:43
 Top 


Re: Pentagon Is Stuffing Caves in Norway Full of Tanks
#2


Ja, det är väl en förberedelse inför det annalkade världskriget som är på gång. Dock är det nog inget regelrätt krig mot ryssarna, utan flera parter (etniciteter/religioner) kommer vara iblandade.

Tror kriget bryter ut i samband med den världsliga ekonomiska kollapsen som snart kommer.

Allt väl planerat av eliten...

Norden är ju ett strategiskt mycket viktigt läge att "skydda", så det är ju inte konstigt att det bunkras upp, att Sverige mer eller mindre är med i Nato, eller att grundlagen ändrades för några år sedan där nu militär får användas mot svenska befolkningen.

Upp och nedgångar har funnits i alla tider och lär fortsätta. Trots all den kunskap och teknik vi har idag, beter vi oss på samma sätt, som vi gjort historiskt sett. Saken är bara den att nu sker allt extremt mycket snabbare än förr...

Posted on: 2014/9/3 16:20
 Top 


Re: Bombmannen i Bulgarien
#3


Frågan är väl hur mycket Sverige är inblandad i Usas aktioner. Säpo borde väl rimligtvis ha koll på honom.

Usa släppte väl inte honom från Guantanamo om det inte fanns skäl, som hjärntvätt (mindcontrol).

Varför går han in på "flygplatsen" och visar upp sig för kamera och sedan går ut igen? ( http://www.youtube.com/watch?v=E37c-RncXG8 ).

Peter Althin var hans advokat likaså i fallet med Anna Lindhs mördare.

Bara för att nämna några punkter...

Det är lätt att bli konspiratoriskt i dessa dagar, men när man gång på gång blir överbevisad historiskt sett, att världen inte ser ut som den framställs i den traditionella media, blir man inte längre förvånad över att världen är en spelplan för en mängd psykopatiska herrar (damer), som har allt redan i form av makt och pengar. De måste ha någonting större att leka med, som att använda världen som lekplats.

Edit: Hur kunde de så snabbt konstatera att "självmordsbombaren" fanns bland de döda? Och så snabbt även identifiera att det var Mehdi Ghezali?

Posted on: 2012/7/19 18:58
 Top 


Skadlig kod på vaken.se
#4


Någon har planterad in skadlig kod på er sida, en trojan: Roaming som ändrar i webbläsare. Ni bör kolla upp det omgående!

Ni som är drabbade kan ladda ner och köra "Malwarebytes Anti-Malware". Den tar bort skräpet.

Edit: sorry för dubbelpost..

Posted on: 2012/7/17 14:49
 Top 


Google påstår att det är skadlig kod på vaken.se
#5


Någon har planterad in skadlig kod på er sida, en trojan: Roaming som ändrar i webbläsare. Ni bör kolla upp det omgående!

Ni som är drabbade kan ladda ner och köra "Malwarebytes Anti-Malware". Den tar bort skräpet.

Posted on: 2012/7/17 14:48

Edited by admin on 2012/7/18 14:33:06
 Top 


Re: Angående Pirate Bay-målet.
#6


@Tjoffsson

Mycket bra skrivet och formulerat. Du satte ord på både mina egna men säkert andras tankar.

Kan tillägga att jag också tillhör den skaran som också betalar i efterskott till upphovsmakarna till musik, film och böcker, när det är något jag tycker om eller uppskattar. Lite som att handla på öppet köp.


Tror faktiskt att den "yngre" generationen har det mer som praxis att betala för det de tycker om, jämfört med den äldre generationen som verkar vara oförstående att man kan betala för något man kan få gratis.

Posted on: 2012/7/9 1:32
 Top 


Re: SR.se: Inga spritresor för sjukskrivna
#7


I Sverige finns det inget krav på att bära med sig identitetshandling, därav kan inte Polisen, eller rättare sagt inte kräva ID av dig, så länge inte ett brott misstänkts. Vid körkortskontroll är det just primärt att se om du har förarbevis, (körkort), inte att kontrollera din Identitet.

Nu handlade ju tråden från början om Försäkringskassan har rätt att göra som dom gör. Och dilemmat blir ju det att övriga bilar som Tullen stoppar som FAKTISKT HAR godkänd kvantitet av alkohol, hur ställer sig Försäkringskassan där?
Jag hoppas verkligen att det är så att FKs kontrollanter endast kontrollerar de personer som Tullen misstänker för införsel av "olaglig" kvantitet.

Och är det mindre omoraliskt/oetiskt om man som sjukskriven varit utomlands men tagit med sig laglig nivå av alkohol?
Och är nästa steg att Försäkringskassan står utanför Systembolagen i Sverige?

Detta bidragsfusk är en droppe i havet jämförelse av all annan bedrägeri som framförallt pågår inom den statliga världen. Men genom att göra sådana här aktioner och gå ut i media med det, gör ju att människor i allmänhet fogar in sig i ledet...

Och Tjoffson, jag vill inte att mina pengar skall gå till sådana parasiter som Försäkringskontrollanter som får statlig lön för att leka polis och utföra Elitens agenda:)

Posted on: 2011/11/6 2:03
 Top 


Re: SR.se: Inga spritresor för sjukskrivna
#8


Tullen kan inte tvinga dig att visa legitimation, men om du vägrar kan du nekas insläpp i landet. T.e.x. Får inte Svenska polisen kräva dig på ID, såvida inte brott misstänks.

Det finns s.k. Samarbete RUC, regionala underrättelsecentrum. Som är till för att bekämpa grov organiserad brottslighet. I det samarbetet ingår förutom ovannämnda även Polisen, ekobrottsmyndigheten och åklagarmyndigheten. Detta är det enda kryphål jag kan komma på som Försäkringskassan utnyttjar, eftersom dom då kan starta en utredning och "ojdå", upptäckte visst att personen ifråga har ryggskott men har ändå lastat bilen full med sprit alldeles ensam...som exempel

Sedan bryr jag personligen inte ett dugg om bidragsfuskare vara eller icke vara, för det är tillvägagångsättet som är viktig. Människan tolererar och tyvärr accepterar att vi hela tiden flyttar fram toleransnivån på vad som ok att staten får lov att göra.

Och viss kostar det pengar att leta efter bidragsfuskare, att 2 kontrollanter står och kollar är ju knappast den enda kostnaden...Det är ju en kontrollgrupp som skall utreda ärenden sedan. Och innan detta har har ju totalt tusentalstimmar gått åt i förberedelser för dessa åtgärder i form av möten och beslut som kommer långt uppifrån i hierakin, där det har avhandlats i olika nivåer innan det kommit ner som ett regionalt beslut.

Posted on: 2011/11/6 1:17
 Top 


Re: SR.se: Inga spritresor för sjukskrivna
#9


FK har absolut ingen rätt att göra dessa kontroller. Som person här i Sverige behöver du inte ens bära med dig några identitetskontroller. Så för en FK kontrollant behöver man inte visa någon ID handling för i detta sammanhang, och Tullen har ingen rätt att dela ut uppgifter då det finns sekretess regler att följa. Och utnyttja reg-nr på bilen fungerar ju inte heller då den likaväl kan vara lånad.
Så visst strider det här mot lagen!Sedan är det intressant att alla dessa anställda på FK som har i uppgift att leka dektetiv och kontrollera andra människor också kostar en massa pengar...

Posted on: 2011/11/5 23:42
 Top 


Re: Update - Ekonomin idag
#10


Avatar: Det är ju faktiskt EU-stöd pengar som kommer att användas, så för en gångs skull får vi LITE valuta av vår EU medlemskapsavgift. Sedan finns ju det faktiskt en anledning till deras etablering här i Sverige, orkar inte skriva allt, så läs här: www.happysmile.se

Posted on: 2011/10/27 19:48
 Top 


Re: LIBYA WAR a different view
#11


Bra skrivet Sliparn.

Posted on: 2011/10/13 18:05
 Top 


Re: Ja då var det dags...
#12


Bra skrivet eyecreate/patrik!
Kan bara hålla med...

Hade inatt magiska drömmar i positiv bemärkelse. Det absolut första jag tänkte när jag vaknade upp imorse är allt bara är en bluff. Och visar det sig att allt bara är en bluff/hoax, kommer jag hellre lägga min energi på något annat mer kreativt och som är bra för själen, tanke på alla tusentals timmar man genom åren har hållit på med dessa "ämnen".

För jag som person kan inte på något sätt förändra det som makten bestämt sig för. Den enda jag kan förändra är mig själv och min omgivning att ge positiva energier...


Posted on: 2011/9/22 18:44
 Top 


Re: ”Alla vet att USA låg bakom 9/11”
#13


Självklart är det bra att alla bevis som kommer, läggs fram på bordet. Men det jag inte förstår är att inte folk tänker lite själva, för i grunden räcker det med att tänka följande:
Hur kan 3 byggnader rasa ner som en kontrollerad sprängning, och framförallt den 3:e byggnaden som inte ens träffades av något. (Det är ju liksom inte några balsam-hus vi talar om, utan skyskrapor, dessutom är designade att klara ev. Jordskalv).

Det enda jag kan komma på, är att folk överlag är idag så zombiefierade, samt har en övertro på media och dess makt. Se bara den ordinära medelsvensson som fortfarande tror att Rapport och Aktuellt är stabila program där man kan lita på innehållet. Över det, har jag förstått att många av dessa s.k. Medelsvensson vet i egentligen att något inte stod rätt till, men vill hellre tillhöra gemenskapen, allt för att inte råka i onåd hos någon annan.

Och den 3:e funderingen är, varför älta detta? Sanningen vet vi alla som har fördjupat oss i ämnet, men vad vinner man på att fortsätta älta detta? Vi kan ju knappast förändra något, och även om man får med sig majoriteten av befolkningen, kommer knappast någon kunna stå till svars.

Det enda positiva att upplysa andra, är kanske att få dom och vakna och på så sätt få "dom" att inse att det mesta i världen inte är som på Tv.

Så ni som håller på med att undersöka vad som hände - fortsätt med det! - Gäller bara att hitta ut till rätt kanaler också...

En liten tanke dock...Kommer ni ihåg Charlie Sheen - Då, världens mest betalade Tv-skådis, (och dessutom extremt omtyckt över hela världen), vad hände med honom? Som tur är kommer han göra comeback utan dess like.. Men vilka stod bakom hans s.k. Nederlag? Ja, media. ALLA producenter i hela världen hade ju haft kvar honom, för hans "vilda" leverne, han hade ju gjort att fler tittat på den Tv-serie han var populär i.

Ja där ser man....

Posted on: 2011/9/15 18:51
 Top 


Re: Någonting är fel
#14


Håller med Shibumi!

Lägg av med Aspartam, (nervgift) och Glutamat, (Natrium.../E621/Mono och etc. Har många namn...)

Efter en period kommer du må mycket bättre och kan då sluta med ditt medicinintag.
Posted on: 2011/9/10 13:19
 Top 


Re: Allternativ till internet?
#15


Har förstått att ett visst intresse även finns bland Vaken.se. Skall försöka hinna med denna vecka, (V.35) sätta ihop en liten "manual" på hur det fungerar och hur snabbt man kommer igång/Tänka på/Tips och etc. Lovar inte hundra denna vecka men skall försöka...Och till sist, det är inte dyrt, lägg hellre överskottet på bunkrad mat :)

Har ni nått att hjälpa till med, (alltså skrivna texter för att göra mitt arbete kortare, maila mig: lennart@happysmile.se]

Vi är redan ett "gäng" som nu kommunicerar och vi vill givetvis att hela världen skall bli täckt av användare. Problem vi har kommit på nu under vägen är att militären hur lätt som helst kan störa ut kommunikationen. Men vi är några stycken som kommit på hur man skall störa ut störsändaren, och på så sätt få ren signal, så vi hoppas kunna lösa detta snart och bygga och dela ut sådana lösningar.
Posted on: 2011/8/31 16:31
 Top 


Re: Allternativ till internet?
#16


Mobiler, internet och vanlig tråd telefon kräver ju att du skall alltid ha en 3:e part inblandad. Däremot amatörradio, (PR-radio), kräver enbart en strömkälla, (bensin/diesel aggregat och/eller solceller kopplade till ett antal bilbatterier kopplade till omvandlare) och en j-kligt bra antenn, (om du nu bor exempelvis på landet). Det går även bra att skicka datasignaler, s.k. Paketradio.

Vanliga kommunikationsenheter är begränsade i utsändnings-styrka, men det finns gott om s.k. Pirat radioenheter ute på marknaden.

Posted on: 2011/8/27 22:45
 Top 


Re: Allternativ till internet?
#17


Välkommen till klubben :)
Sändningar kommer att ske på kanal VHF 16 & 17 samt VHF 7.
Bor du inåt landet, rekommenderar jag en bra antenn, köpa? Nej tillverka en egen. (Googla).

Posted on: 2011/8/27 13:30
 Top 


Re: PP: Norwegian Police Confirm Drill Identical to Breivik’s Attack
#18


Att något annat ligger bakom är nog de flesta "vaken" medlemmar överens om. Men vad är syftet denna gång? Är det en början att på sikt begränsa internet? Tanke på Breivik s.k. Manifest? Och då givetvis göra oss nordbor mer rädda...

Inte att förglömma att Norden ligger i framkant när det gäller It/mobil, vi är flest antal uppkopplade och flest antal mobilanvändare och etc. Så kanske är det en bra start att få igenom lagar här i Norden som begränsar internet så alla andra länder sedan kan lätt följa efter...

Finns ju en gammal stadig ekvation som säger: Nord vinner alltid över södern.

Posted on: 2011/8/27 11:18
 Top 


Orkanen Irene förutbestämd?(!)
#19


I sedvanlig ordning kan man med symbolik se vad som kommer att ske. Denna gång är det filmen "Adam´s Family", där orkanen Irene gör sitt inträde.

http://www.youtube.com/watch?feature= ... email&v=AwNrG5QNCa0&gl=SE

Det är ju så att förr fanns symboliken inristad i stenar, längre fram i böcker och en naturlig följd är ju givetvis Hollywood-producerade filmer och inte att förglömma i musik...

Det som är mest sjukt är att massan av människor fortfarande lever i en bubbla där media är sanningen och att några skulle som exempel kan kontrollera vädret runt om jorden verkar befängt och som rena fantasier...Så visst mindcontrol fungerar ju uppenbarligen :)

Spännande tider iallafall...

EDIT: Och för Er som är intresserade av framförallt Jordskalv, Haarp och övrigt när det gäller vädret, rekommenderar jag denna youtube kanal:
http://www.youtube.com/user/dutchsinse
Han är inget stolpskott, och har lugnat ner sig när det gäller domedagsprofetior. Bra kanal att faktiskt följa. (Givetvis USA dominerat).

Posted on: 2011/8/27 10:55
 Top 


Re: Update - Ekonomin idag
#20


:)

Posted on: 2011/8/26 23:48
 Top 


Re: Update - Ekonomin idag
#21


Ja, runt den 11:e September, verkar vara klimax denna gång...(Tänker inte att gå in på symboliken som är invävd).

Då det inte går att suga ut mer "pengar" ur nuvarande system, finns ingen annan lösning än en katastrof för världen och på så sätt kunna bygga upp en ekonomi där man återigen kan plocka ut "pengar".

Allt är väldigt enkelt...Titta bara på andra världskriget där en del tjänade extremt mycket "pengar" för att sedan tjäna ännu mer "pengar" på återuppbyggnad/nybyggande.

Jag vill inte vara någon domedags-nisse, (finns för många sådana - speciellt på nätet), men förbered Er på det värsta, och om det inträffar, så kommer det inträffa inom ca. 20 dagar och vara till början av januari 2012.

Alltså ingen längre period för att inte ha ekonomi att bunkra upp med mat och dylikt. Jag säger att det inte kommer bli så, men vill man chansa?

Asgeir: Muller och hans polare som står bakom helt anonymt, slaktar bokstavligen talat företaget, var tror du tekniken tar vägen? Kina givetvis om dom inte redan har sålt det och tjänat dubbelt så mycket pengar genom att blåsa Svenskarna också. Att skicka fram herr muller är ju perfekt han har ju tidigare framstått lite som fixaren, som i sista sekunden löser det ekonomiska. Allt är ett spel för gallerierna.
Det är lite synd då saab låg/ligger i framkant på en hel del tekniker.

EDIT: Och givetvis så tråkigt att dom inte ens betalar ut löner till de anställda! (Kan tänka mig att motivationen är nog inte så hög just nu...)

Och till sist...Om ekonomin tryter, sök jobb hos försvarsmakten, dom verkar ha helt plötsligt väldigt bra ekonomi då dom gör extremt mycket reklam i kommersiella kanaler som tv, radio, tidningar och internet. Dessutom får dom mindcontrol gratis på köpet!

EDIT2: Varför tror ni Steve Jobs hoppade av just nu!?

Posted on: 2011/8/26 20:45

Edited by Nickeheaad on 2011/8/26 21:03:37
Edited by Nickeheaad on 2011/8/26 21:04:00
 Top 


Re: Update - Ekonomin idag
#22


Vill bara säga, (skriva), att jag verkligen uppskattar dina inlägg TeBe! Sakliga med kommentarer!

Posted on: 2011/8/26 16:36
 Top 


Re: Update - Ekonomin idag
#23


Hugo Chavez hämtar hem guldreserven

"Venezuelas president Hugo Chavez har beordrat landets centralbank att föra hem de guldreserver Venezuela har utplacerade i olika delar av världen. Totalt rör det sig om guld värt 11 miljarder dollar, skriver Bloomberg."

Publicerat 18 Augusti i Svd.

Länk till hela texten:
http://www.svd.se/naringsliv/hugo-cha ... -guldreserven_6397493.svd

Posted on: 2011/8/23 17:31
 Top 


Re: AB: Rasismen ökar på nätet
#24


Så staten, (öh, ursäkta polis-staten), lagstadgar vad som är olagligt, som t.ex. Ha en åsikt om en viss sak. Men samtidigt basunerar ut orden demokrati och åsiktsfrihet till leda, bara ni följer det staten bestämt är det ok... Hur zombie kan människan bli? Varför skulle inte internet kunna vara helt fritt? Är man inte intresserad av ex. porr behöver man inte söka upp det. Alla människor idag tycks mer eller mindre bli kränkta...Låt internet självsanera sig istället. Man behöver inte exempelvis gå in på flashbacks forum, eller aftonbladet och etc.

Tv, tidningar och radio är idag envägskommunikation, vilket gör att någon/några bestämmer vad folkmassan skall få veta eller inte. Stryps internet blir det likadant där till slut.

Sedan blir det så sjukt för redan idag övervakas internet av myndigheter runt om i världen och har full kontroll på vad som skrivs och etc. (Echelon systemet). Så s.k. Tilltänkta terrorister kan dom stoppa ändå, då jag tänker på att den andra anledningen till att censurera nätet. Nu kom väl detta lite väl bortanför trådskaparens rubrik :)
Men ack så viktigt.

Edit: Godmorgon förresten Tjofsson! :)

Posted on: 2011/8/23 5:47
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 6 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
20 user(s) are online (20 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 20

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS