vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (sWiFt)

BottomBottomRe: Det matematiska miraklet med siffran 19
#1


Quote:

Abyssinia skrev:
sWiFt
<ul>Jag lämnar dig en [Länk]som kanske ger dig svar på alla dina frågor och en bild från från vår tidigare diskussion([#572] och [#566]). Du må reflektera över bilden i sitt sammanhang. För min del, jag vet att du inte förstår detta men, nu går jag in i Ramadan. Utöver det Må Gud vägleda dig och ge dig svar på alla dina frågor. </ul>Jag gav dig först en kritisk respons och sedan avslutade jag med att informera att jag enbart önskade svar på fyra frågor;

1. Kan Koranen förändras och har det skett förut?

2. Hur förklarar du att Rashad´s översättning av Koranen är den enda som inkluderar hans eget namn, på åtminstone 8 platser?! Ingen annan översättning har någonsin i islams historia sagt eller ens antytt att någon budbärare dyker upp efter Muhammed.

3. Varför finns så många versioner av Koranen, inklusive på arabiska, som INTE innehåller Rashads namn?!

4. Varför finns det två extra verser i alla andra olika översättningar av samma koran?!

Du nämner inget om detta... Alls?!

Ok? Som svar istället, får jag en länk till en bokaffär, samt en referens till samma bild som i ett tidigare svar där den var svar på min kritik mot ditt sätt att försöka förena vetenskap med religion... (?)

Jämförelsen med flödesschemat illustrerar hur oförenliga de två är, jag förstår inte riktigt vad du vill säga genom att lägga den på varsin hjärnhalva. Jag kan tänka mig diverse betydelser, men tror du att jag skriver till dig i denna tråd för att jag vill ha svar av mig själv?

Förresten, var inte det där strax innan du försökte göra gällande att handen består av 19 ben? Dvs fram till att jag länkade en drös bilder över handens egentliga anatomi. Det var visserligen ett av dina privata "mirakel" men hur många exempel behöver du innan vetenskapen besegrar tron?

Jag använder vetenskapliga verktyg som logik och matematik.
Vad håller du på med om inte ljuger för dig själv?

Quote:
Abyssinia skrev:

Vet du inte att du bara har tillgång ca 1/10 av din hjärnas kapacitet . Så att säga, i en mening förstår du bara 1/10 av verkligheten, om ens det, och du sitter med en begränsad hjärna och säger att du kan förstå universums uppbyggnad på egen hand.


Fel, det är en gammal myt och samtidigt ett bra exempel på din oärlighet och smått otroliga okunskap. Verkligen rätt person att predika om begränsade hjärnor alltså...

"Sanningen är att vi vet att människan använder hela sin hjärna. Det går att studera elektrisk aktivitet i hjärnan, eller hur värme fördelar sig i huvudet när blodet strömmar till olika delar av hjärnan. Genom att studera dem samtidigt som man ger en person olika uppgifter syns det snabbt att hela hjärnan används, till olika saker."
Källa

Quote:
Abyssinia skrev:

Allt har med siffran 19 att göra och den är det gemensamma nämnaren av hela koranen och även all skapelse från atomen till hela multiversum


Så vad har exempelvis 3.14(pi) och 1.618(gyllene snittet, fibonacci) att göra med talet 19?
Dessa ÄR bevisligen exempel på vad du beskriver ovan.

Jag lämnar dessa frågor här, du får lov att fundera ut några bra svar tills att din bok tillåter dig att besvara mig.

Kom ihåg hur det blev såhär, sluta bidra:

Resized Image


Posted on: 2013/7/10 19:15
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#2


En snabbkurs i logik medan vi inväntar Abyssinias svar på 4 frågor.

Resized Image


Resized Image

Posted on: 2013/7/9 18:55
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#3


Quote:

alarik skrev:

..//.. Så har trådarna ett oberoende telos, - isåfall visar det att denna tråd har misslyckats. Om den inte har det; vad ska trådarna ha för mål?


Humor?

Läs koranen, säger Abyssinia:

27:17-19
[En dag] lät Salomo sina arméer av osynliga väsen, människor och fåglar samlas och han formerade dem [till marsch och de marscherade] till dess de kom till Myrornas dal. [Då] hördes en MYRA ROPA: "Myror! Skynda er in i era bostäder så att inte Salomo och hans soldater trampar ihjäl er utan att de [ens] märker det!" Salomo log glatt åt myrans ord och han [bad till Gud och] sade: "Herre! Låt min tacksamhet för Dina välgärningar mot mig och mot mina föräldrar förbli levande, och hjälp mig att leva rättskaffens så att Du kan se [på mina handlingar] med välbehag, och gör mig av nåd till en av Dina rättfärdiga tjänare!" (Mohammad Knut Bernström, Koranens budskap)Posted on: 2013/7/9 18:37
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#4


Quote:

Abyssinia skrev:

Blah blah...

Vad gäller ”land” och ”hav” [L]#561 det är inget som Rashad kommit med, jag räknade ut det och fann det fascinerande och postade det....Och precis så blir "mirakel" till. Mitt argument var hur mirakel fabriceras. Det som återfinns är inte en "gudomlig kod" utan en fascinerande slump. De lite mindre begåvade ser det som ett stort tecken från gud och jag har redan visat hur boken MOBY DICK är minst lika profetisk som koranen.
...Dessutom är du varken först eller ensam att upptäcka detta ICKE-mirakel.

Hur kommer det sig att du ser samma argument som "löjligt" i fallet med moby dick men fullt möjligt i fallet med koranen?


Ingen kommentar från dig då heller, men du vågar säga att jag "fabricerar fakta". SOM VAD, OCH DET SKA KOMMA FRÅN DIG!?! LOL!

Man kan notera hur du svarar min kritik genom att försvara dig utan att ens ta hänsyn till vad jag kritiserat.

Du ÄR blind troende, Rashad är skaparen av sin teori/sekt och du har tagit i princip allt från honom.

Jag skiter fullständigt i om det ska vara 5 eller 3 böner, om ni håller med varandra till 100% eller bara 98%. BYT INTE FOKUS! Du har en inställning som majoriteten av muslimer inte delar, och jag försöker att föra en intelligent diskussion med dig om detaljer av vikt.


Lätta frågor:

1. Kan koranen förändras och har det skett förut?

2. Hur förklarar du att Rashad´s översättning av koranen är den enda som inkluderar hans eget namn, på åtminstone 8 platser?! Ingen annan översättning har någonsin i islams historia sagt eller ens antytt att någon budbärare dyker upp efter Muhammed.

3. Varför finns så många versioner av koranen, inklusive på arabiska, som INTE innehåller Rashads namn?!

4. Varför finns det två extra verser i alla andra olika översättningar av samma koran?!
Svara på 1-4 tack så kan vi se det innan som "snack".


Posted on: 2013/7/9 18:26
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#5


Quote:

alarik skrev:
sWIFT; jag håller faktiskt med dig i ditt resonemang men vad en sådan aktion då innebär är att det fungerar som praktexempel på möjligen nya forumregler: Att trådar/diskussioner måste vara utformade på vissa sätt och ha specifika syften. ..//..


För mig fyller trådarna här oftast ett upplysande syfte. Jag ser inte hur den här tråden med inlägg efter inlägg av färglada dikter möjligen kan berika vaken.se. Det var lite intressant i början då de matematiska uppläggen presenterades, men bristerna i dessa var uppenbara och jag har visat hur dessa uträkningar för det första är på godtyckliga premisser, men även lätt går att manipulera utan att rubba delbarheten med 19.

(Vilket bevisade att det numeriska miraklet har oddsen 1:19)

Jag ställer kritiska följdfrågor till TS om det mesta och denne låtsas då som att det regnar eller svarar med saker som "Du förmår inte förstå, du är vilsen, du är ovärdig, du behöver vägledas av gud, läs denna dikt" istället för att peka på VAR i resonemanget som jag felar.

Att så länge upplåta yta för denne religiöse fanatiker med kultinfluenser är vad jag kallar brist på moderering, och ovärdigt en sida kallad vaken.se

Posted on: 2013/7/6 13:02
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#6


Det kan tyckas att jag är nedlåtande och onödigt offensiv i min argumentation, detta kan närmast förklaras med att grundidén i tråden och bemötandet av TS är skarpt provocerande.

Quote:

Abyssinia skrev:
sWiFt
<ul>Här är en simpel 19 matematik, - Koranen består av 114 suror. Surorna har olika antals verser och ser ut vara slumpade i sina antal av verser [L]. Om vi adderar alla och delar de med 19, summan går jämt ut och blir 6346 (6 + 3 + 4 + 6 = 19). Nu kan du säga att det är slump, vi troende säger att det finns ingen slump I Koranen och för den delen det finns inte heller nåt så kallad slump i all skapelse. Bara det i sig är bevis för oss.


Alltså, forfarande FEL FEL FEL!

Nu kommer fler av dina korkade cirkelresonemang fram.
Att du ser ovan som bevis för gud är främst ett mått på din (oerhört låga) intellektuella kapacitet.

VAR ÄR 9:128 och 9:129 i ekvationen?!!?!

Ni har medvetet struntat i att räkna 2 st suror för om man gör det så finns inget mirakel med 19! Det räknas godtyckligt hela jävla tiden, allt för att passa in resultatet med 19. Jag får väl upprepa mig lite:

På sidan 238 i Rashads publikation [QURAN: Visual Presentation of The Miracle (ISBN 0-934894-30-2)]
så omnämns initialen N som "nun" i arabiskan.
Men på sidan 90, när totalet av "nun" räknas i sura 68, (Al-Qalam) så REDIGERAR Rashad i koranen!!

Han gör tillägg för hand och gör "nun" till "nun waw nun"
Med detta extra "nun" så stämmer antalet igen med 19.

Resized Image


Resized Image


I versen 30:21 räknas "lam" 7 gånger istället för 8, igen för att passa in med "miraklet". Jag har tidigare i denna tråd givit rätt genomgående utlägg för ovanstående fel.

Rashad Khalifa påstår:

"Det tredje ordet (Al-Rahman=Most Gracious) nämns 57 gånger i koranen (19x3)"

Sanningen:

Ar-Rahmaan återfinns 169 gånger i koranen, detta är ej delbart med 19!

För att vara delbart med 19, exkluderade Rashad alla förekomster i inledningen av kapitlen, förutom i det allra första. (Alltså i 1:1 av Hafs version av koranen)

När jag tidigare påtalat detta väljer Abyssinia att först ignorera alla fakta ovan och efter några musikvideos eller dikter sedan återgå till predikandet om vilket "mirakel" den förvanskade versionen av koranen är.

Rashad hittar bevisligen på mirakel, precis som med fördelningen av "hav och land", bara en punkt bland många som Abyssinia inte ens vågat adressera.

Detta inlägg har egentligen inte med tolkningar eller översättningar att göra, utan poängen är:

1. SAMTLIGA verser har INTE räknats.
2. Det är mycket annat som redigerats för att passa den förutbestämda tesen.
3. Rashad är en "falsk profet", Abyssinia följer denne slaviskt.

Abyssinia, antingen reder du ut eller försvarar ovanstående problematik, genom att med ord redogöra för hur alla mina observationer är felaktiga/misstolkade. (Även de som komma skall)

...Alternativt kan du inse att du liksom Rashad är avslöjade som ohederliga bedragare.

Posted on: 2013/7/6 12:19
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#7


Quote:

Abyssinia skrev:
sWiFt
<ul>Du är inte den första som inte tror på Koranen och inte heller det sista. Bara för att du inte tror betyder inte att det är slut diskuterat. Om du anser att nummer 7 har en större relevans, varsågod som du anser. Ingen tvingar dig att läsa denna tråd och kom överens med mig om inte komma överens.Du predikar mer än diskuterar, det är skälet till klagomålen. Bara för att klargöra, din yttrandefrihet förhindrar inte min. Med tanke på hur du använder din så blir min rentav nödvändig.

Frågan är fortfarande inte om vi är överens eller ej, utan om koranen verkligen är gudomlig. Du proklamerar att koranen är gudomlig för att gud har gömt en matematisk signatur i en bok som tog typ 21 år att sammanställa. Sedan har den förvaltats, översatts och tolkats ofantliga gånger, senast av en kultförklarad typ som vart mördad av "sina egna", eller?

Till svar hursomhelst, får du då långa utlägg som visar hur dåligt underbyggda dina argument är, då fortsätter du att spamma färglada dikter från boken...

Varför så desperat att sprida och försvara Islam? Vad är du så rädd för?

Jag själv fruktar att det du håller på med är skadligt för fler än dig själv, även om ditt vägval må ha räddat ditt liv redan. Detta var skälet att ens ge sig in i den här tråden, men efter 49 sidor (7x7) vore det helt enkelt på sin plats med en fet punkt.

Godnatt.

Posted on: 2013/7/4 22:04
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#8


Quote:

admin skrev:

Känner alla sig klara med denna tråd och skulle det kännas okej om vi stängde detta kapitel nu? Vi skickar ut denna fråga så alla blir hörda. Tack för visad förståelse.

..//..

Väl mött.Ja tack!

1. TS proklamerade att koranen var gudomlig, som stöd ges en komplicerad matematisk uträkning.

2. Trots "svar på tal" i de flesta huvudargument fortsätter TS med oförminskad övertygelse vilket vittnar om;

a) Intellektuell ohederlighet.
b) Hjärntvätt.
c) Brist på moderering.
d) Allt ovan.

Alltså, TS vräker ur sig en massa koranverser och orelaterade musikvideos, klarar inte av att bemöta argumenten utan hänvisar till ytterligare verser för att slippa svara själv på hånande frågor och kritik.

Jag har påpekat grundbristerna i argumentationen, t ex med antalet alifs, hur Rashad har fördärvat sin utgåva. I långa svar har jag visat hur det går att hitta på talserier med tusentals siffor som ändå går att vända och redigera utan att förstöra "den gudomliga" relationen med just 19. Jag har argumenterat varför 7 har betydligt större relevans i Koranen än "19". Jag har visat hur man godtyckligt letar mirakel, i mängder av exempel, jag har även förklarat hur mirakel bevisligen går ur tiden som senast med exemplet gällande "fördelningen av land och hav i koranen".

Abyssinia, ODDSEN ÄR 1:19. DETTA ÄR INTE VÄRDIGT GUD!

...Och denna tråd är fan inte värdig vaken.se.


Posted on: 2013/7/4 20:25
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#9


Quote:

Abyssinia skrev:
sWiFt
<ul>Förväntar du verkligen att jag ska svara på den där klotter? Hur kan du vara bitter över Koranen som uppmanar människan att vara rättfärdig, hjälpa de svaga, stå upp för rättvisa och fördöma ondska, ge pengar till välgörenhet, undvika och fördöma promiskuitet.


Jag förväntar mig frånvaron av ett bra svar på min förfrågan. Detta eftersom du ej tycks förmå någon djupare självständig tankeverksamhet, däremot vore det oavsett på plats att du höll dig till trådens ämne och frångår att repetera dina sjuka mantran.
Du kallar min sakliga kritik för "klotter" men spammar själv färglada verser och personliga känslor om videosnuttar från hollywood istället för att argumentera för din sak.

Vad gäller innehållet i koranen verkar det trots allt vara upp till tolkning, vilket var min ursprungliga kritik. Varför ska det vara så svårt för en "gud" att diktera en bok till oss så vi förstår den? Om du inte har märkt det redan så använder miljontals troende sin religion som stöd för de grymmaste av handlingar. Även om du påstår att den uppmanar till fred o respekt så är det inte vad vi ser i verkligheten, kunde inte gud räkna ut att det skulle ske? Känner gud inte oss? Är inte gud akbar?

Quote:

Abyssinia skrev:
Bara Gud vet vad du har i dina sinne och vad som döljer sig i ditt hjärta. Om sådana bittra otroende som, Gud säger till oss:

<ul>[3:118] O ni som tror, gynna inte utomstående
som aldrig slutar önska att det ska gå illa för er; de vill till
och med se er lida.
Hat strömmar ur deras munnar och vad de
gömmer i sitt hjärta är mycket värre.
Vi klargör på så
sätt uppenbarelserna för er om ni förstår.

</ul>


Jag vill inte se dig lida, inse att du inte vet särskilt mycket om mig öht. Jag ber dig om sakliga stöd för ditt argument i din egen tråd. SVARA PÅ FRÅGORNA SOM STÄLLS istället för att gnälla om att jag är typ satans påfund och du därför har rätt att avstå respons och bortse från kritik.

Du hänvisar igen till koranen, nu säger den att om jag är för dum för att förstå guds storhet och se den sanna vägen i islam så förtjänar jag din avsky med guds välsignande, etc. Är det guds sätt att visa den raka vägen?

Quote:

Må Gud visa dig den raka vägen!


Det självklara valet för den som vill komma fram snabbt!
Om den raka vägen leder till "himmelriket" så kan jag dock informera dig att du åker i fel riktning, fort.
Själv skiter jag i vart vägen tar vägen, för jag är ute på en åker och åker!

Seså, svara på de uppenbara frågorna i mitt tidigare inlägg eller hitta en annan hobby än vaken.se. Tack!


Posted on: 2013/6/21 14:55
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#10


Quote:

Abyssinia skrev:
Jo jag har set filmen " The Number 23". Jag tror jag såg den då när den kom ut och saken med filmen är att den är bara en film med numerologi. I numerologi går det att framställa vad vemsomhelst för att man ger siffror subjektiva betydelse utöver deras numeriska värde. 19 matematiken är inte numerologi för att den är så konkret som det kan var. Till exempel BLAH BLAH BLAAAAH.


Du nämner t ex hur förekomsten av orden land och hav i koranen går att använda i en beräkning som ger jordens proportioner, detta är ett av bevisen för att koranen är gudomlig... (?)

...Vad både du och Harun Yahya inte förmår att förstå, är att fördelningen av land och hav på denna planet är i ständig förändring, vilket den "eviga" koranen inte är.

Enbart EN sån här felaktighet räcker för att kullkasta "din" teori och sabba "dina" talsystem. Jag föreslår dock ändå att du läser mina tidigare svar till dig igen och slutar repetera grundlösa påståenden.

Jag förstår om du inte orkar leta efter just mina inlägg i det hav du skapat i tråden av orelaterade videos, koranverser och hjärndött svammel. Så vi kan ju även blicka framåt om det passar bättre. Jag har mängder med material att köra ner i halsen på dig, pajasjävel, men översättningen får du klara själv.


Här listas vetenskapliga felaktigheter i koranen;


1) Evolution

1.1 Human created from clay
1.2 Humans were created from a single being
1.3 Creation of humans happened in an instant
1.4 Fall from paradise down to the earth

2) Astronomy

2.1 The sun set into the murky water
2.2 Geocentricism
2.3 Shooting stars are missiles for devils
2.4 How many planets in the solar system according to the Quran?
2.4.1 Tafsir Ibn Abbas explains they are all flat planets
2.5 The Moon is further away than the stars
2.6 Night time cold is caused by the Moon
2.7 The moon is "Noor", which emits light too
2.8 Moon split in two
2.9 The universe, earth or its atmosphere consists of 7 layers
2.10 The Sun is not a star
2.11 Where does the sun rise?
2.12 Earth created in six days
2.13 The earth existed before the universe
2.14 The Universe is contracting
2.15 The sun is a flat disk
2.16 Earth has invisible pillars keeping up the sky
2.17 Sirius as a single star
2.18 The sky is concrete and impenetrable
2.19 There are no black holes
2.20 Allah is ignorant of the North and South Poles
2.21 Thunder is an angel
2.21.1 Tafsir Ibn Abbas
2.22 What causes the movement of shadows?
2.23 The sky can fall down, the earth can swallow down
2.24 The Sky is made of rocky material

3) Biology

3.1 Sperm comes from between the spine/backbone and ribs
3.2 The embryo is initially formed out of semen
3.3 Only Allah knows what gender the baby is
3.4 Ovum contributed by female is not mentioned
3.5 Asexual creatures are absent in the Quran
3.6 The blood-clot stage in human reproduction
3.7 Womb (belly) has 3 layers
3.8 Bones are formed before flesh
3.9 Milk comes from between excrement and blood
3.10 Do humans think with their heart or with their brain?
3.11 Jinns created from fire

4) Geology and Meteorology

4.1 Earth has seven atmospheres
4.2 Earth is still
4.2.1 Tafsir Ibn Kathir
4.3 Different seas have an impenetrable barrier between them
4.4 The concept of a flat Earth
4.4.1 Earth is level
4.4.2 Earth is flat
4.4.2.1 Tafsir al-Jalalayn
4.4.3 Earth is like a couch
4.4.3.1 Tafsir Ibn Kathir
4.4.4 Earth is like a carpet
4.4.5 Earth shaped as "wide"
4.4.6 Earth spread out
4.4.6.1 Tafsir al-Jalalayn
4.4.7 Earth is flatter without mountains
4.5 Mountains prevent earthquakes
4.6 Allah dropped down/cast mountains
4.7 Breasts contract with height
4.8 Earthquakes are for non-Muslims only
4.9 Hurricanes/blizzards are punishments for Non-Muslims
4.10 Pure rainwater
4.11 Rain from the sky grows plants
4.12 Allah didn't know about Water Cycle
4.13 Hail comes from mountains on the sky
4.14 There's an extreme east and west

5) Zoology

5.1 Sinful animals
5.2 Bees eat fruit
5.3 Horses created for our transportation
5.4 Allah makes the bird fly
5.5 Quranic science on classification of creatures
5.6 There are only eight types of cattle
5.7 Allah is negligent about disabled creatures
5.8 Allah left out poisonous sea creatures in his dietary advice
5.9 Birds fighting elephants

6) History

6.1 Christians worship Mary
6.2 Noah's Ark for every species
6.3 Pharaoh or Pharaohs
6.4 Jews say Ezra is the son of Allah
6.5 Destroyed cities are punishment from Allah
6.6 Humans sleep for three-hundred years
6.7 Humans living for a thousand years
6.8 Muhammad sees an imaginary mosque?

7) Sociology

7.1 Allah was not aware of the Eskimos
7.2 Muslims are protected in Mecca
7.3 Non-Muslims are deaf, dumb, and blind
7.4 All animals live in communities
7.5 Islam is only for people who speak Arabic
7.6 The heavens and earth rejected the "Trust"

8) Supernatural Tales

8.1 Humans supernaturally transform into apes and pigs
8.2 Mythical werewolves will roam the Earth
8.3 Delicious buffet magically appears from the sky
8.4 A stick miraculously transforms into a serpent
8.5 Solomon with his army of genies and birds
8.6 Jonah performs repentance prayer inside a fish
8.7 Humans and ants can communicate with each other
8.8 Muhammad flies on a winged horse called Buraq to heaven
8.9 Body parts can rebel against the host
8.10 The ocean split into half
8.11 Solomon can control the wind
8.11.1 Ibn Kathir translation
8.12 A dead man testified against his killer
8.13 A monster speaks to humans
8.14 Magical Hand in the Qur'an
8.15 Mountains and birds can sing human song

9) Others

9.1 Mathematical error in hereditary laws
9.2 People use the forehead to lie
9.3 Space flight is impossible

*******************************************************

För att titta lite mer på din godtyckliga matematik;


الخنزير العظيم الجميل
Översättning: Grisen, den store, den snygge.

8 facts were found in the preliminary analysis about this phrase:

19 letters:
19 = 19 x 1
Individual ANV, letter number:
11 302 6003 504 75 106 2007 18 309 7010 90011 1012 4013 114 3015 316 4017 1018 3019 = 19 x 59487370265658453687 99110368994742684863 22691737648231668957 001
Individual ANV, letter number, Sequence number:
1 1 30 2 600 3 50 4 7 5 10 6 200 7 1 1 8 30 9 70 10 900 11 10 12 40 13 2 1 14 30 15 3 16 40 17 10 18 30 19 3 = 19 x 59487370265658453687 95700510583684794802 11221654218587579847 464747
Sequence number, Word Size, Cumulative number letters:
1 7 7 2 6 13 3 6 19 = 19 x 932954401
Sequence number, Word ANV Series, Cumulative ANV:
1 13060050710200 898 2 130709001040 1949 3 1303401030 2063 = 19 x 59505289847474156954 24784216001025954228 42647477
Sequence number, Cumulative number letters, Local letter number:
1 7 1 2 3 4 5 6 7 2 13 1 2 3 4 5 6 3 19 1 2 3 4 5 6 = 19 x 90123456427959713852 17024
Sequence number, First&Last ANV Values, Cumulative ANV:
1 201 898 2 41 1949 3 31 2063 = 19 x 6325780216815437477
Sequence number, Individual ANV Value, Cumulative ANV:
1 1 30 600 50 7 10 200 8982 1 30 70 900 10 40 19493 1 30 3 40 10 30 2063 = 19 x 59505289847474156954 24784216001025954228 42647477

The phrase, "The Pig, the Great, the Handsome" (compare to, "In the name of Allah, the beneficient, the merciful") is also miraculous and we have not even tried other combinations of words and calculations, or we would find more similar bismillah related miracles.

Jag har redan visat hur man i din talteori räknar Alifs så att det ska passa med 19!Questions to Believers of the 19 Miracle


1. Can the Qur'an be corrupted, and has it been corrupted before?
2. How do you explain the fact that Rashad's translation is the only one to include his own name within the Qur'an itself, at least 8 times, whereas no other translation in the entire history of Islam, makes even a hint let alone a mention of anyone (even a messenger) to come after Muhammad?
3. Why are there so many Qur'ans, including the Arabic ones, that do not include Rashad in them?
4. Why are there extra verses in the other translations whereas Rashad cut them out (e.g. 9:128 & 129)?

Here are the two possible conclusions:

Khalifa's translation is an innovation of the Qur'an and of Islam. This was warned about in the hadith. He added his own name in there (in brackets) for his own gain; changing the implied meaning of the Qur'an. This means that the Qur'an was not corrupted; only Khalifa's translation is wrong. The Qur'an's claims of incorruptibility stands, and Khalifa and his innovative translation must be rejected.
The Qur'an was "corrupted" by ayahs being added to it. Khalifa was merely returning the Qur'an to its original state (however this still does not explain the addition of his own names).

Which of the two do you think is most likely? Does it not strike you as extremely convenient that Khalifa rejects the majority of the hadith (in which it is clear that Muhammad is the final messenger/prophet to be sent, and that innovation of the Qur'an and Islam will not be accepted) and he conveniently has his translation of the Qur'an that mentions him by name?

If you cannot change the Qur'an's existing words, but you can add to them (as some interpretations go) then it is equally conceivable that Khalifa has removed the verses he did not require, and added his own name in brackets as innovation. ie. he changed the implied meaning of those verses in order to include himself as a vital part of Islam.

The Qur'an was corrupted whichever way you look at it; either by everyone but Khalifa, or by Khalifa himself (adding to the Qur'an is corrupting it).

Conclusion

This "miracle" of 19 is not a miracle. The actual chance of finding this 'miracle' is 1 in 19 which is not an impressive probability at all. Equal number of miracles, or sometimes more, are found in anti-Islamic texts.
Where the Qur'an says, "over it are Nineteen," it was simply talking about the number of angels in Hell. This is also confirmed by Muslim websites.[3] Even Rashad Khalifa, the inventor of 19 'miracles' believes that 19 is the number of Angels in heaven (for him, he sees it as a 'miracle' that everything is 19)
Rashad Khalifa changed or 'corrupted' the Qur'an to highlight the 'miracles' of 19./TRÅD.


MODERATORER, HALLÅ!?

Posted on: 2013/6/20 18:03
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#11


Resized ImagePosted on: 2013/5/20 18:01
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#12Tacka Allah för komiker. =D<iframe width="500" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/iJqw-idO ... e=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Posted on: 2013/4/22 0:00
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#13


Quote:


sWiFt skrev:
Har din "gudomliga" bok några referenser till matematiken nedan?

Abyssinia skrev:
Svar:[31:29][41:11][41:12][13:2]


Snyggt självmål Abyssinia! Igen ställde jag en enkel fråga och istället för att resonera kring den så klistrar du in koranverser som handlar om solen, månen, och liknande lampor?!(aka ljus) Jag frågade om MATEMATIK, håll dig till ämnet nån gång. Jag har tidigare bett dig låta bli verser som svar, prova att argumentera för en ståndpunkt istället!

Hur har debatten gått hittills?
Det känns som att en sammanställning behövs efter alla dina kladdiga videos och färglada inlägg ur den arabiska gudens dagbok;

Du grundar denna tråd med att proklamera att koranens gudomliga ursprung är bevisat genom dess matematiska komplexitet i förhållande till (an)talet 19.

Jag visar sedan hur du använder godtyckliga beräkningar för grundtalen i dina efterföljande ekvationer (med tecken&verser). Du bortser då från denna enormt viktiga detalj och fortsätter istället med enorma talsystem. Dessa stora tal går att vrida och vända samt göra skalbara, det ger jag egna exempel på i ett antal inlägg. När jag använde en serie, gick du över till en annan...

Du har fått dussintals argument till varför 7 är mycket bättre representerat i koranen och hur dina 19-relaterade verser tydligt tagits ur kontext. Nu senast undrade jag hur koranen relaterar till några korta ekvationer som beskriver enormt intressanta delar av vår existens. Ditt svar var fler verser ur din version av boken som tog Muhammed 22 år att göra eftersom gud inte kunde skapa/skriva den för egen hand...

Jag kan tryggt undvika tråden med vetskapen om att du inte är kapabel att producera något bevis värt att ens uppmärksamma. Det lär dessutom vara tydligt för alla nu hur du är funtad efter dina hundratals sidor av ren dynga.

Godnatt Abyssinia Abd-Allāh.


<iframe width="550" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/cJDd2xS- ... e=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Posted on: 2013/3/10 10:59
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#14


Quote:

Abyssinia skrev:
sWiFt
<ul>Fortsätt övertala dig själv med vad du nu du har.


Jag är inte övertalad, herr fanatiker.

Har din "gudomliga" bok några referenser till matematiken nedan?

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/lxAZ_FLu ... e=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Posted on: 2013/2/26 22:24
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#15


...och Abyssinia målar vidare i tråden tråden med sina färgglada spyor ser jag.

<iframe width="550" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/ojVn4Rgl ... e=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Posted on: 2013/1/31 22:43
 Top 


Re: JUST NU DEBATT OM SVININFLUENSAN! VAD TYCKER DU!
#16


Quote:

joyhan skrev:
Rena idiotin på aftonbladet debatt


Fick du en idiot-chock?

Va jag inte förstår är att rätt många sitter på vaken.se o länkar till den där totalt efterblivna blaskan.

Vem i sitt rätta sinne går till en vriden skvallertablå för att läsa om nyheter eller hitta bra journalism?

Känns det bra att sponsra denna skit?
Hur kan ni nedvärdera er själva till aftonbladet-nivå?

Låt bli!

Posted on: 2013/1/9 19:09
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#17


Quote:

Abyssinia skrev:

<ul>sWiFt, du har fortfarande inte svart till denna inlägg..

Abyssinia skrev:
Versen säger att en man INTE ska ha sex med sin fru när hon är under menstruation.
Hur kan detta vara fel? Kan du ge en bra förklaring till hur detta kan vara fel?


Du skriver att jag är ivrig och desperat? Jag har ju gjort annat än att svara på ditt hjärndöda svammel och du nämner mig då i vartannat inlägg? Vem är då ivrig och desperat?
Uppenbarligen blev du helt till dig nu när du faktiskt kunde svara mig om något? Jag sitter och ruvar på ytterligare 173 filmer, en bok om nummer 19-teorin samt en fullt fungerande hjärna. Vi är alltså inte klara än på länge!

Problemet med den nämnda versen är att vissa tolkar verserna betydligt hårdare än dig, t ex att kvinnor ej får delta i bön och liknande. Detta skuldbelägger människor pga naturliga funktioner(som gud skapat). Det är även lite komiskt att du öht behöver en bok för att lära dig att man bör undvika brudar under mensen.. lol pms någon?

Quote:

Abyssinia skrev:
Också till denna vers, kan du ge en bra förklaring till hur detta kan vara fel?

[9:29] Ni ska slå tillbaka mot de som varken tror på GUD eller Sista Dagen, ej heller förbjuder de vad GUD och Hans budbärare förbjudit, ej heller rättar de sig eftersanningens religion - bland de som mottagit skriften - tills de betalar
skatten som ska betalas, villigt eller ovilligt.


Vanligtvis är beskyddarverksamhet maffians affärsidé.
Hur kan DU tycka det är rätt att avkräva folk en skatt för att de inte tror på "sanningens religion"?


Varför återfinns den vetenskapliga informationen från koranen även i andra från tiden kända och lika felaktiga skrifter!? Varför finns så många fel i en bok skriven av gud? Min förklaring är att mycket i koranen plagierats från andra. Vad är din?

Du skrev en vers från koranen som berättade hur ett foster växer, den versen beskrev förloppet felaktigt. KOMMENTERA DETTA TACK. Koranen påstår även att myror pratar, när jag påtalar detta svarar du för tredje gången att jag inte svarat på din analys av "mens-versen"..

Kom ur din förnekelse Abyssinia, du är uppenbart hjärntvättad och aningens korkad. Att klippa in dikter från en bok är inte samma sak som att argumentera för en ståndpunkt. Du har inte visat på ett enda bra argument för att koranen skulle vara gudomlig, tvärtom visar det sig mer och mer hur imperfekt den är och hur fanatisk du är.

Än igen, FÖRKLARA varför grekiska skrifter har så mycket gemensamt med de i koranen. Hur kunde Aelius Galenus veta sånt här hundratals år innan koranen beskrev det?


<iframe width="500" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/YMT_kNtO ... e=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Posted on: 2012/11/25 13:52
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#18


Koranen har helt fel om utvecklingen av ett foster.

..Sen påstår den även att myror har förmågan att kommunicera verbalt.

Det blir bara knäppare. Abyssinia, berätta mer om hur 19 bevisar att gud skrev den här boken trots alla uppenbara fel.

<iframe width="550" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/0uvpgq6U ... e=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Posted on: 2012/11/23 19:44
 Top 


Re: Koranen
#19


BUMP BUMP

Quote:

Abyssinia skrev:

Återigen bara ge mig mig en simpel förklaring till dessa verser,
Hur kunde människan veta detta i detalj för 1400 år sedan,
i dina ord?


Sura 23, De Troende vers 12 - 16
<ul>[12] Vi skapade
människan från en speciell sorts lera.

[13] Därefter reproducerade vi honom från en liten droppe
som placerats i en väl skyddad förvaringsplats.

[14] Sedan utvecklade vi droppen till ett hängande (emryo),
vidarutvecklade därefter det hängande
(emryot) till en munfull (foster),
utvecklade sedan det munfulla
(fostret) till ben, och täckte därefter benen med kött.
På så sätt skapar vi en ny varelse. Välsignad vare GUD, den bäste Skaparen.

[15] Därefter, senare, dör ni.
[16] Därefter, på Återuppståndelsens Dag,
kommer ni att återupplivas.
</ul>
</iframe>Menar du att gud inte vet hur ett foster blir till?
Ben och kött utvecklas parallellt, oavsett vad versen ovan påstår.


Vad säger detta om din gudomliga bok?


Vad säger detta om dig?Här kommer mer information i ett behagligt format.

<iframe width="550" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/L88668Dq ... e=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Posted on: 2012/11/16 0:30
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#20


Hur var det nu med gudomligt ursprung?

<iframe width="550" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/YNFwlIS2 ... e=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Fanatiska idioter som Abyssinia kommer aldrig kunna erkänna de tusentals fel och motsägelser som finns i Koranen.

Allt ni kan är svamla om gud hit o gud dit välsigne oss alla.
Posted on: 2012/11/15 22:34
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#21


Sura 9, vers 29 (9:29)
"Kämpa mot dem som, trots att de förr fick ta emot en
uppenbarad skrift (judar och kristna), varken tror på Allah
eller den yttersta dagen, och som inte förbjuder det som
Allah eller hans sändebud har förbjudit, och inte iaktar den
sanna religionens bud - kämpa mot dem tills dess de erkänner
sig besegrade och frivilligt betalar skyddsskatten"

4:12
Gud säger om era barn: En manlig arvtagare ärver lika mycket
som två kvinnor…. Allt detta är en bestämmelse från Gud; Gud
äro förvisso den Vetande; den Vise.

2:222
”… Undvik kvinnorna under menstruationen
och kommen icke vid dem, förrän de blivit rena”

HUR kan man tro att GUD har sänt en "ängel" för att recitera en bok med detta innehåll?

<iframe width="500" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/cJDd2xS- ... =player_profilepage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Posted on: 2012/11/8 19:27
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#22


Quote:

Asgeir skrev:
Jag känner mig som en riktig glädjefördärvare när jag nu påpekar att det finns över en miljon träffar på "contradictions in the Quran".


...Varav 130321 är träffar på denna tråd. ;)

Skämt åsido, man kan självklart googla sig till motargument på ett par sekunder, men det saknas inte direkt i tråden heller.
Jag har inte höga förhoppningar om att övertala just Abyssinia, men övriga läsare ser förhoppningsvis det komiska.

Bara ta exempel från de senare svaren jag fått;

Quote:

Jag:
"Hur kommer det sig att guden inte kan göra sig förstådd?"


Abyssinia:
"Det står på fyra ställen i koranen att den är lätt att lära"


ELLER

Quote:

Abyssinia:
1. "Basmalah", består av 19 bokstäver.
Är det teori eller fakta?


Jag:
"Bismi" skrivs ibland med en alif; باسم
"Bismi" skrivs ibland utan en alif; بسم

Abyssinia:
"Basmalah", består av 19 bokstäver.
Detta är min sista svar till dig. Må Gud vägleda dig och oss alla!


ELLER

Quote:

Jag:
* The number of alphabets used as Initials is 14, i.e. 7×2.
* The Initials are grouped into 14 different sets, i.e. 7×2.
* The numbers of the Quran’s alphabets is 28, i.e. 7×4.
* The number of the words in the first verse and the last verse in the Quran is 7.
* The number of words in the first Sura and the last Sura is 49= 7 × 7.
* The number of Suras whose numbers of verses are multiples of 7 is 14 Suras, i.e. 7×2.
Osv, etc, mm...


Abyssinia:

................ 19!


Resized ImagePosted on: 2012/11/4 12:57
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#23


Quote:

Abyssinia skrev:
<ul>Svar:
<ul>1. "Basmalah", består av 19 bokstäver.
Är det teori eller fakta?


1. Teori.

Alif motsvarar bokstaven A. Det är den första bokstaven i såväl alfabetet som guds namn. Känt som "Abjad" i arabisk numerologi har det värde och position nummer 1.

"Bismi" skrivs ibland med en alif; باسم
"Bismi" skrivs ibland utan en alif; بسم

Det tog 23 år att recitera Koranen, som innehåller max 78000 ord, det blir ca 10 ord varje dag. Då bör man väl hinna "korrekturläsa" ett par ggr?

Quote:

Abyssinia skrev:
2. Koranen består av 114 suror, vilket är 19x6.2. Fakta. Här kommer fler, inget delbart med 19.

6666 verser?
30 delar?
77701 ord?
323671 bokstäver?
5098 Waqf?
1000 Ruque?
39586 Zaer
93243 Zaber?
1015030 prickar?

Quote:

Abyssinia skrev:
3. Basmalah förekommer 114 gånger, trots frånvaro från Sura 9
(den förekommer två gånger i Sura 27) & 114 = 19x6.
4. Från den Basmalah som saknas i Sura 9 till den extra Basmalah i Sura 27,
är det precis 19 suror.3. Fakta, precis som;

The number seven has a great presence in our life and worship, because the heavens are seven, the colors are seven, the days are seven, the orbits in the atom are seven, we turn around the Kaaba seven times, we run between Safa and Marwa seven times, we stone Lucifer seven times, we are commanded by seven commands, we are forbidden to commit seven sins, the greatest sins that directly lead to Hell are seven, there are seven kind of people Allah will put them under His shade on the day of judgment, … and so many other countless things.

The previous makes the number 7 on the top of other numbers after the number 1 that indicates the Unitarianism of God Almighty, because he is one and unique. The number 1 is the most repeated number in the Quran, after it, comes the number 7, and that might be an indication to the Unitarianism of the Creator firstly, then to his power of creation. Allah says:

“It is Allah who has created seven heavens and of the earth the like. His command descends between them, that you may know that Allah has power over all things, and that Allah surrounds all things in (His) knowledge.” (Al-Talaq 65:12).

* The number of heavens is seven, and when we look in the Quran for the statement “seven heavens” we find that it is repeated seven times throughout the whole Quran exactly as the number of heavens!
* Among all the numbers, the number 7 is the first number stated in the Quran.
* When we look for the appearing frequencies of all the numbers in the Quran, we find that the number 7 is the most repeated number after the number 1.
* When we look at the first chapter in Allah’s book, that is Al-Fatihah (the opening), we find that it is made of seven verses, and it is composed of twenty-one alphabets, which is a multiple of 7 (21=7×3).
* But the astonishing thing in this great Sura which consists of 7 verses is that the number of letters of Allah’s name in this Sura is seven times seven!!! i.e. the number of the letters “A”, “L” and “H” in this Sura is 49 letters, i.e. 7×7.
* God Almighty has told us about the number of the doors of Hell, may Allah protect us from it, when He said: “To it are seven Gates.” (Al-Hijr 15:44). We find that the word “Hell” is repeated 77 times throughout the whole Quran and this number is also a multiple of 7, and made of 7 and 7, and equal to 7×11, so, Hell has seven gates and was repeated in the Quran in a number of times that is a multiple of seven.

The first time the number seven is stated in the Quran is in the verse where God Almighty says: “ ...then He directed Himself to the heaven, so He made them complete seven heavens, and He knows all things.” (Al-Baqarah 2:29).

And the last time the number seven is stated in the Quran is in the verse: “And We have built above you seven strong (heavens)” (Al-Nabaa 78:12).

* When we count the number of Suras from the Sura 2, where the number 7 is stated for the first time, to the Sura 78, where the number 7 is stated for the last time, we find that there are exactly 77 chapters, and this number is a multiple of seven.
* When we count the number of verses from the verse (2:29), where 7 appears for the first time, to the verse (78:12), where 7 appears for the last time, we find that there are exactly 5649 verses, and this number is also a multiple of seven.
* When we count the number of verses from the beginning of Surat Al-Baqarah 2 (2:1), where 7 appears for the first time, to the end of Surat An-Naba 78 (78:40), where 7 appears for the last time, we find that there are 5705 verses, and this number is also a multiple of seven!

The question now is: Is it a coincidence that the number of Suras is a multiple of seven, and the number of verses is also a multiple of seven, in verses that are talking about the number seven?!

The Most Beautiful Word - It is the word “Allah” Glory be to Him, God Almighty has arranged that word in his book following a strong pattern based also on the number seven as a proof that He is the Lord of the seven heavens.

The word “Allah” was stated for the first time in the first verse of the Quran, which is “In the name of Allah, most Gracious most Merciful.” (Al-Fatihah 1:1), while the last time this glorious name was stated was in the verse: “Allah, the Eternal, the Absolute;” (Al-Ikhlas 112:2)

Now look at the following wonderful facts and their relation with the number 7:

* From the Sura 1, where the word “Allah” was stated for the first time, to the Sura 112, where “Allah” was stated for the last time, there are exactly 112 Suras, and this number is a multiple of seven.
* From the verse (1:1) to the verse (112:2) there are 6223 verses, and this number is also a multiple of seven.
* The total sum of letters in the two verses is 28, which is a multiple of seven.
* The total sum of Allah letters (i.e. ‘A’, ‘L’ and ‘H’) in the two verses is 14 letters, which is also a multiple of seven!

* The number of alphabets used as Initials is 14, i.e. 7×2.
* The Initials are grouped into 14 different sets, i.e. 7×2.
* The numbers of the Quran’s alphabets is 28, i.e. 7×4.
* The number of the words in the first verse and the last verse in the Quran is 7.
* The number of words in the first Sura and the last Sura is 49= 7 × 7.
* The number of Suras whose numbers of verses are multiples of 7 is 14 Suras, i.e. 7×2.
* The first Sura among them is Al-Fatihah with 7 verses, and the last is Sura 112 Al-Ikhlas with 7 verses.
* The Arabic name for Sura 1 is composed of 7 letters and so is the Arabic name for Sura 112.
* The Prophet, may peace be upon Him, lived for 63 years, i.e. 7×9.

Quote:

Abyssinia skrev:

[74:30] Nitton råder över det.
Är det teori eller fakta?</ul></ul>Teori.

Sahih International - Surat Al-Muddaththir 74:30
"Over it are nineteen"

Dessutom försöker Rashad-anhängare undvika passagen som förklarar vad som åsyftas med uppräkningen ovan.

Jag frågar: Varför kan gud inte uttrycka sig bättre?
Du svarar: Det står i koranen på fyra ställen att den är enkel att lära.


Fåne.

Quote:

Abyssinia skrev:
Vet du varför du är här?


Jag är här som ett svar på tidigare händelser, det är helt orelaterat till ämnet i övrigt.

Allahu Asghar.

Posted on: 2012/10/27 20:52
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#24


Quote:

Abyssinia skrev:

Jag är inte ofelbar, korrekta mig gärna och det är bra
att du har släppt Hadith för att ingen förnuftig person kan tro på det och upprätthålla det som en religiös text.Jag har rättat dig hela tiden sedan mitt andra inlägg i denna tråd, du bortser från kritiken helt och svamlar om annat när man påvisar en brist i dina utlägg. Som med räkningen av Alifs i "Bismillah", som med "helt unika talserier som går att spegelvända", som med antalet ben i handen, mm.

Hadiths har jag inte läst en enda utav, Koranen har jag läst desto mer utav. Jag har även läst "inre vägar till yttre rymden", "en uppvaknande värld", "liftarens guide till galaxen" och många andra väldigt bra verk. (Bankerna och skuldnätet rekommenderas varmt) Det enda som dessa böcker har gemensamt är att de producerades för människor av människor.

När du talar om Hadither så menar du indirekt på att du är förnuftig. Detta alltså eftersom du istället tror på att "den-enda-sanna-guden-som-förtjänar-all-dyrkan" har sänt en "ängel" för att lämna ett meddelande till mänskligheten via en lång rad översatta och tolkade dikter av ord med multipla betydelser.... För att lära oss att vi inte ska göra det som guden redan vet att vi kommer att göra.... Därefter blir vissa bestraffade med eld eller kokande vatten...

Trots din skruvade logik så kan du väl hålla med om att det är Allahs vilja att jag kritiserar dig så frenetiskt. =D Ser du denna tråd som ett personligt/religiöst test? Hur kommer det sig att du spammar verser och milt relevanta videos i denna forumtråd om miraklet med 19?

Quote:

Abyssinia skrev:

Vidare angående Rashad varför haka sig fast på honom? Han är bara en människa med massa fel som alla andra. Han har bara det enklaste översättningen av Koranen.


För att Rashad är den som uppfann hela 19-teorin, anledningen till att denna tråd idag existerar.
Hur kommer det sig att guden inte kan göra sig förstådd?

Resized Image


Posted on: 2012/10/24 23:31
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 10 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
54 user(s) are online (54 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 54

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS