vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (NoMoreWar)

BottomBottomRe: Nila Sagadevan on Hani Hanjour...
#1


vi vet att det är trams länkar för dig. det är din personliga uppfattning. med all rätt att ha det.

Posted on: 2006/9/13 0:15
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Nila Sagadevan on Hani Hanjour...
#2


Äh. Lägg av zpz.

Posted on: 2006/9/12 23:50
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Vad händer den 11:e?
#3


Quote:

PriMo wrote:
Nu finns även våran lilla "film" uppe för dem som är intresserade:
http://www.unknown.se/filarkiv/Demonstration_plattan[unknown.se].avi
(högerklicka spara som)
Kanske inte finns så mycket intressant material i filmen, men iallafall något.Mycket snyggt klipp. Det såg ut att stå mycket folk på plattan. Kul!

Posted on: 2006/9/12 23:45
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Vad händer den 11:e?
#4


Quote:

void wrote:
NoMoreWar: Var du i Chris under 11 september?

Mycket snyggt ihopklippt micro! Det var skitkul att träffa er som jag inte tidigare träffat IRL. Mycket bra start, nu drar vi upp temot och ökar aktivismen säger jag. Jag menar, det är ju lätt att göra _mer_ och oftare eftersom det är roligt, underhållande och man lär sig alltid nya saker och ny information kommer fram. Hade det varit jobbigt att vara aktivist ute i verkligheten så hade ju engagemanget kanske varit annorlunda, men nu är det ju den direkta motsatsen.

Old saying: "Vaken has more fun".

Synd att vi inte fick en chans att tala vid mikrofonen. Jag hade gärna sett Homopope köra loss hårt där... Det hade varit häftigt.Japp. I was there. But...:( Ingen Steven E Jones? En liten besvikelse att inte han dök upp som lovat. Men för övrigt var det en helgrym dag på chris. God mat, dryck och röka, glada människor och hundar. stämningen på topp med andra ord.

Kvällen inleddes med att journalisten Jesper informerade om kvällens 2 filmer. ( Painfull deception och eyewitness) vi gick efter en kort stund då Steven inte skulle träda fram på scen. och påsen skulle ju tömmas innan gränsen till Svensson land
När vi gick så var det kanske 50 pers som satt och kollade. Men jag tror att Al gore's miljödokumentär tog större delen av folket som brukar gå på Chris.

Posted on: 2006/9/12 20:47
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Vad händer den 11:e?
#5


Ingen från Malmö som ska över sundet idag? Jag tar bilen, det blir billigare om vi är fler i den. skicka ett pm isf.
ha det bäst.

Posted on: 2006/9/11 10:24
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Vad händer den 11:e?
#6


Någon som ska till Köpenhamn/Christiania i morgon?

Posted on: 2006/9/10 22:19
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: wtc 6
#7


javisst finns det bilder. Tydliga är de oxå. jag tror de finns i en tråd här på vaken. Men var? hmm. Jag tror tråden hette något med. "WTC7 enda bevis som behövs" det kommer nog fram om du letar. Eller någon annan kanske vet och kan lägga upp det igen?

Posted on: 2006/9/7 13:08
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Våga Vägra Votera
#8


Nja och nej, eller ja. Hmm.. Vet inte.
Men här kommer ett lite onödigt långt inlägg på hur jag ser på det.

Politik är för mig lögn, lögn och bedrägeri. Vi har sett löften brytas till höger och vänster år in och år ut. Jag kan inte förstå vad som krävs för att folk ska förstå att politiker bara är fulla av skit. Här kommer bara ett exempel/fråga:
Är det någon här som tror att spion härvan kom som en överraskning för sossarna? Att de valde mitt på natten, bara några timmar efter Fredriks utfrågning. Att kalla till presskonferens. Nu snackar vi timing a la pression. La ni märke till vilken tyngd och allvar de lade på frågan? För mig är det så falskt och genomskinligt att jag bara kan bekräfta det som lögner, lögner och pajkastning. Klart de vet att det har pågått en längre tid. Att offentliggöra det veckor innan valet blir för mig lika patetiskt som själva intrånget. Det lyser ett starkt sken av timing och dirty tricks som vanlig. Och dom har många förtroende för. Nej, Jag kan inte bevisa att sossarna har vetat en längre tid. Det är bara slutsatserna av liknande lögner som har bevittnats och bevisats genom åren. För mig är det glasklart att avslöjandet enbart var att skada. och timingen kunde inte vara bättre, 13 dagar före valet och timmarna efter Fredriks utfrågning. Politiker med de tankegångarna vägrar jag lyssna på, och framförallt rösta på. Och alla politiker spelar samma spelregler, annars får de ju inte vara med. Jag kan inte tro ett enda ord en politiker yttrar. Inte ett enda.

$ = roten till all ondska och orättvisa. Pengar är bara en bekräftelse på hur ett ego sällan är medmänskligt. Det handlar knappast om hårt arbete.
Hela det ekonomiska och politiska systemet är så komplext, att det inte går att efterleva utan korruption och orättvisor. Omöjligt.

Demokrati. Det är lätt att försköna men svår att efterleva. Ungefär som kommunism, det ser bra ut på pappret. USA är en diktatur som du säger, Ändå stödjer det demokratiska Sverige, USA med vapen. + några länder till.
Har något demokratiskt land vågat fråga sin befolkning om det ska utvecklas vapen? Utveckla kärnvapen?

Det där med parti, det skulle vara om alla vi som vägrar rösta går ihop, hoppar av tåget och startar upp något nytt utan att behöva rösta och fråga om lov. Tänk vad mycket några tusen kunde skapa. All den kunskap och kraft som samlas på ett och samma ställe för att uppnå samma mål under en längre tid.

Jag har svårt att se att meningen med livet skulle vara 40 timmar i veckan, i ca 45 år. För en taskig pension som en direktör har snuvat mer än halva kakan på. Det börjar med barnbidrag, Slutar med studiebidrag för att sedan gå över till återbetalningen. Denna typen av struktur står varje politiker bakom.

Idag är det 25-35 elever i varje skolklass. Det finns inte tid och utrymme att lära barnen annat än vad som står i läroböckerna. Tid för själförtroende, teater och filosofiska lektioner finns inte. Inskolningen går undan Och du ska ta ditt vägval vid 15 års ålder.
- Hmm. Vad ska jag utbilda mig till. Undra vad jag vill jobba med i 45 år. Hmmm??? Ska jag välja målare eller snickare?? Kanske tekniker? Hmmm, svårt det här… . men vänta nu, vad har jag för betyg? Shit, det blir verkstadsmekaniker

Eller.
- Pappa vill att jag ska bli….

Varför kunde inte skolan vara inriktad på självförtroende, medmänsklighet, talang och natur. Och framförallt vägvalet, kan vänta till en mognare ålder. Inrikta skolan på att barnen kan uppnå vad som helst. Då tror jag utvecklingen skulle gå snabbare och mot en mer positiv framtid. Men inte om vi skolar in alla till systematiska arbetare.

Frihet är för mig en saga. Det är mer regler och förbud är uppmuntran och hjälp, för exempelvis självförsörjare eller arbetare.
Man får inte ens konsumera vad man vill. Inte heller resa var du vill utan pass eller visum. Man måste fråga om lov först. Då är det ok at resa.

Vi står still eftersom de flesta slavar åt någon annan. Vi tillochmed betalar hyra till en fastighetsägare som tjänar fett på att hyra ut just till dig och mig. Om alla som bor i en stor hyresfastighet, köper loss den och driver den utan vinst. Då tror jag att det skulle utvecklas och möjligheter för utbyggnad eller andra aktiviteter skulle öka. Mer bostäder, inga hemlösa.
Hemlösheten är ett mycket bra exempel på hur ett starkt ekonomisk samhälle är oförmögen att lösa ett enkelt problem. Istället satsar man på vapen eller något annat omoraliskt.

Fri energi. Jag är övertygad om att den existerar sen långt tillbaka. Eftersom vi lever i den ekonomiska världen så blir den ekonomiska förlusten för stor för vinsttagarna, om de skulle släppa den till folket. Jag känner mig blåst och snuvad på något fantastiskt.

Bara för det så glider jag in lite of topix
Vi har ju motsatser till allt. Natt och dag, vått & tort, ondska och godhet, upp och ner osv. Men gravitationen och cirkeln? Är det antigravitation och spiral? Hur funkar det och vart leder det?

Topix: Jag vet att dessa idéer och tankar som jag har låter ogenomförliga för många. Det hade jag tyckt för ett tag sedan oxå. LOL. Men världen och samhället är allt annat än rättvis och medmänskligt. Och de flesta kommer aldrig att förstå det innan de drabbas själv. Av ex: arbetslöshet eller avstängning från a-kassan.

Ja ja… Jag skulle kunna gå vidare med orättvisor och lögner som, Skatter, bensinpriser, pensionen, tsunamin, estonia, sjukvård, äldreomsorg, skolan, banksystemet, 11:e september mm, mm, mm…. men risken för att det blir för bittert är överhängande. Men man blir ganska anti allt, när man får upp ögonen för lögnerna och det totala oförmågan att lösa ex: arbetslösheten eller de hemlösas situation. Det blir för mig dubbelmoraliskt att rösta på dessa lögnare. Som bevisligen ljuger. Och när man får höra saker som att, man har inte rätt att klaga om man inte röstar. Gör det bara än mer patetiskt, och viljan att inte rösta bara växer.

Hur många lögner ska folket ta innan de fattar?

LOL. Inte mycket hopp här va. ;) Jag är bara trött på att ens försöka tro på att en politiker kan förändra till det bättre för folket. Total likgiltighet har börjat smyga sig på. Vill verkligen skita i allt som har med den ekonomiska strukturen att göra, men det är inte lätt. Som att sluta äta nästan. Så visst lever jag också dubbelmoraliskt eftersom jag tjänar pengar och använder det. Men det är inte lätt att ta sig ur något som systematiskt har matats in i en under alla år. Och jag har inte lösningen på det komplexa samhället, men jag ser stora brister i det utan förbättringar i sikte.


Lite onödigt långt inlägg va?

Posted on: 2006/9/7 12:55
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Våga Vägra Votera
#9


Atlanuchi?
Så om det tar lång tid, ska vi strunta i att förändra då?`Är det bättre att spela elitens spelregler? Nä hoppa av tåget och bränn valsedeln. Bojkott har alltid fungerat när många deltar i den. Eliten har bara lyckats lura er att rösta, annars är ni "soffliggare" , eller " ni har ingen rätt att klaga om ni inte röstar. LOL. Kan det inte bara säga rakt ut att. Du har ingen rätt att leva om du inte röstar. Är inte det lika "demokratiskt".
Att rösta blankt, grönt, rött............osv, Är bara ett trick att få dig att tro. Att du förändrar om du engagera dig minst 1 gång var 4:e år. Sen stängs dörrarna.

Vilken tid på p1 imorgon ?

KUL


Posted on: 2006/9/6 21:51
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Christiania den 11: september 06
#10


Hej alla.

Nu på måndag Den 11: september visas två filmer i den Grå Hall på Christiania i Köpenhamn.

Pain full Deception och Eye Witness.

OCH FÖREDRAG AV STEVEN E. JONES

Journalisten Jesper Petersen inleder kvällen med bakrundsinfo om de filmer vi ska se.

VälkomnaPosted on: 2006/9/6 21:32
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Parningstider - Hundar
#11


Kan du inte stå på alla fyra och yla lite själv då? Om han gnäller och du vill ha tyst menar jag. Båda vinner ju på det?
Eller du kanske inte är stor nog för hunden?


Ps:Glidmedel kan va å tänka på.

Posted on: 2006/9/4 22:09
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Kalla mig petig och konservativ men.....
#12


Håller med om att det är lite surt, men ge det tid. Tanken är god.
Vi på vaken skriker efter förändringar i samhället och i våra liv, men själva fixar vi inte en omstrukturering på ett forum?

Posted on: 2006/9/4 8:28
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Steal this film
#13


En dokumentär om The Pirate Bay och fildelning.
Ett bra exempel på hur folket tar kampen för vad som är rätt, istället för att lyda någonting som är fel.

http://thepiratebay.org/search.php?q= ... %3Astealthisfilm&video=on


Posted on: 2006/8/26 22:14
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Våga Vägra Votera
#14


Hur fan kan man bli inräknad som deltagare i något man motsäger sig och bojkottar.
Frölunda - djurgården 3-2
Publik: 10.000 (som tänkte gå! eller som borde gått!)
Det låter helt orimligt i mina öron och det kan bara handla om politik! Låter det som demokrati? Snacka om att genarallisera och idiotförlklara en hel nation!

Kasta valsedeln i papperskorgen. Eller bränn upp den. Helst på torget framför valstugorna.

Posted on: 2006/8/25 12:45
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Valstugorna - here we come
#15


Frågor om Bilderberg verkar vara obekväma.

Posted on: 2006/8/24 2:24
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Våga Vägra Votera
#16


Kan inte bli tydligare än så.

Its just a trick

Posted on: 2006/8/24 1:28
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Dagens Citat!
#17


Du har bara ett val. fyllt av valmöjligheter.

Ingen

Posted on: 2006/8/23 17:37
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Våga Vägra Votera
#18


Att välja eller inte välja. Som att välja mellan pest och kolera.
Politik är bara ett trick. Du blir registrerad oavsett om du vill eller inte.
Om jag ska vara ärlig så tror jag valet är förutbestämt. hur vet jag inte det är bara en känsla. Historiskt så har det alltid handlat om dirty tricks av div politiker som vill vinna. Jag har inget förtroende för någon folkvald/demokrati i dag.

Posted on: 2006/8/23 17:16
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: WTC7 Det enda bevis som behövs
#19


Här kommer lite mer foton.
http://www.prisonplanet.com/articles/ ... 2006/230806wtccomplex.htm

Det brann betydligt mer i wtc5 och 6. Och de träffades av mycket mer föremål från 1:an och 2:ans torn än vad 7:an gjorde. Och ändå står de kvar.

Posted on: 2006/8/23 16:15
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Våga Vägra Votera
#20


Helt rätt!

Politic! Its just a trick.

Skällsord som Soffliggare mm. Använder de bara för att de vill att du ska gå och rösta och hamna i statistiken. De säger, Rösta blankt, rött, blått, grönt mm. Bara du röstar och hamnar i statistiken!
Vadå? klarar de inte av metematiken av uteblivna sedlar? Ser de inta missnöjet av uteblivna sedlar?

Släng lappen i papperskorgen.

Posted on: 2006/8/23 13:58
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: The Ghost Car
#21


Quote:

Mojo wrote:
Hmm har nu kollat x antal gånger... Det verkar som att han körde till höger om stängslet (ser ut som en öppning där)... Kan även ha kört över (under?) stängslet, så den "studsat" tillbaka fort som fan...
När han säger " hes back in a blink of an eye" så är där ett tydligt klipp. Man ser även tiden upp till vänster att dett fattas ca en minut.

Posted on: 2006/8/22 12:03
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Tro aldrig på någonting som skrivs om al-Qaida - Jan Guillou i Aftonbladet
#22


jag skrev 1 gång på "dagens citat" missförstånd föder pajkastning.
Av dig fick jag ett pm, du sa:
Alldeles korekt formulerat.
Det kan inte var så att du missförstår mig?

hur fan kan du sitta och säga att du äter FAKTA till frukost, lunch och middag när du inte gjort annat än siat om vad som skulle hänt om jag protesterade. Och hur oberest jag är, hur lite jag vet om livet. Var jag är uppväxt.

Jag uppmanar dig verkligen att kolla upp dubbelmoral

Posted on: 2006/8/20 23:59
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Terrorliga gripen i London - Aftonbladet
#23


Quote:

jaxtone wrote:
Jag fattar ärligt talat inte vad du håller på och tjatar om?Jag kanske kan friska upp minnet.

Quote:

NoMoreWar wrote:
In addition, photographs of passengers being ordered to pour liquids into one single container completely belies the claim that the alleged terrorists planned to mix the liquids to create the deadly explosives. If mixing liquids was a key component of the bomb making process then why are airport security ordering people to mix liquids?

LOL

Läs mer:
http://www.prisonplanet.com/articles/ ... 2006/130806liquidbomb.htm


Tänk att fölk lyder och tror på vad som hels som storebror tutar i oss. måste ändå erkänna att det ibland kan bli ganska komiskt att studera människans idioti. Vi står som i ett jävla led. Lucia tåg! Kalla det va du vill.


Lev Väl.Den finns kvar på sidan 3
Sen kan du kolla på sidan 4 vad du skrev. om morsan och nappflarran som jag aldrig har nämnt?

Posted on: 2006/8/20 23:39
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top 


Re: Tro aldrig på någonting som skrivs om al-Qaida - Jan Guillou i Aftonbladet
#24


Quote:

jaxtone wrote:
NoMoreWar:

Jag har bott i områden som ingen människa egentligen vill bo i, under större delen av mitt liv och kan bara le lite faderligt åt ditt tappra försök att verka kunnig om saker som varken du och Guillou inte har en aning om.Du tar upp det så tydligt även i denna tråd.

Vi har aldrig träffats. Du vet inte vem jag är eller hur min uppväxt såg ut eller hur jag bor och lever idag.

Men du kanske sitter på FAKTA som jag inte vet om. Eller du kanske tillochmed kan allt? Vet allt? Om invandrare, politik. Ja... hur hela världen funkar?
Du kan gott sitt där med din FAKTA och roa dig
LOL

Posted on: 2006/8/20 22:58
Mitt svar på Bodströmsamhället:
Bli kriminell nu! snart kan det vara försent.
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 11 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
19 user(s) are online (19 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 19

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS