vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostIntressant klipp om zionister och khazarer
#1


See User information
OuR ZIONIST RULERS-Of what we think!
http://www.youtube.com/watch?v=Axc_A6Sq77o

Posted on: 2008/10/3 15:41
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Intressant klipp om zionister och khazarer
#2


See User information
Ok....
Verkar vara flera klipp, och Snubben är arab som bor på Island...?

Posted on: 2008/10/3 17:59

Edited by The Lorax on 2008/10/3 18:18:31
Administration, VAKEN.SE
Courage is contagious.
Censorship is Freedumb. "Oh look, ANOTHER elephant in the living room, lets talk about it shall we?..."
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Intressant klipp om zionister och khazarer
#3


See User information
Om hans youtube-profil stämmer så är han 40 år och kommer från Kanada. Jepp, verkar som han klippt ihop en del olika videosekvenser.

Posted on: 2008/10/3 18:21
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Intressant klipp om zionister och khazarer
#4


See User information
Anti-Zionist Jews meet with Iran's president and bless him

http://www.youtube.com/watch?v=q9t6zMPPKvw

Det här gillar inte Israel....

Posted on: 2008/10/3 21:22
Ju flera kockar ju mindre till gästerna..
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Intressant klipp om zionister och khazarer
#5
Bra tråd jin!

Judefrågan, dvs ashkanazim och "riktig"-jude är en viktig del och om man bara släpper sina nedärvda och inpräntade känsloelement kring ordet, jude, så kan man se många intressanta kopplingar.

slänger in lite text från boken, Israels makt i Sverige.Den sionistiska makten över massmedierna


I västvärlden är man stolt över att pressen är fri och oberoende samtidigt som man oroas över att särskilt TV blivit alltmer kommersialiserad, ytlig och förflackande.

Men är verkligen pressen, radion och TV så fri och oberoende som man ständigt påstår?Inte ens de mest radikala och i egna tycken frimodiga och djärva tidningar vågar kritiskt granska den världsomspännande sionismen. Sionismen betraktas i västvärldens media efter sionistisk diktamen, som uteslutande, "en legitim judisk nationalism för skapandet av den judiska staten Israel" - på, som vi alla vet, det palestinska folkets bekostnad!För att citera vårt århundrades mest kända fysiker och sionist jude, Albert Einstein:

"På två veckor kan tidningarna försätta den omdömeslösa massan i ett land i ett sådant tillstånd av raseri och upphetsning, att männen är beredda att, klädda till soldater, döda och låta sig dödas för ovärdiga mål och deras okända tillskyndare"Vad Einstein här säger är att pressen kan piska upp massornas nationella lidelser och förmå dem att hata en utpekad fiendenation till att gå ut i krig mot den. I västvärlden skedde detta under före och under första världskriget liksom före och under andra världskriget. Massmedias oerhörda makt ligger däri att den kan skapa ett hat objekt - och därmed kommer vi in på sionismens makt över västvärldens media och på sionismens speciella hatobjekt: å ena sidan nazismen och det nazistiska Tyskland som inkarnation för den såkallade antisemitismen eller judehatet, å andra sidan den islamistiska världen i allmänhet och palestinierna i synnerhet.

Israel kan endast fortleva genom stöd från västvärlden, i synnerhet USA, och västvärldens stöd till Israel är beroende av att nazismens judeförföljelser och påtalade judemord ständigt genom makten över massmedierna hålls vid liv, dels för att injaga skuldkänslor hos alla icke-judar (goy/goyim) i västvärlden över att man inte krossade nazismen, dels för att få icke-judar i västvärlden att tro att nazismens onda kan återuppstå med judehat och därför ständigt måste bekämpas genom att ge judarna vad dem vill ha, inklusive staten Israel. Genom detta så avleds uppmärksamheten från judarnas ockupation av Palestina idag.Don Heddesheimer har samlat ett omfattande material, som visar att den propaganda, som amerikanska sionistiska organisationer så intensivt drev under andra världskriget har en betydligt äldre förhistoria. I sin bok "The first holocaust - jewish fund rasing campaigns with holocaust claims during and after world war one, 2003" visar han, som boktiteln anger, att judiska organisationer redan under första världskriget och åren därefter drev kampanjer för penninginsamling I förening med påståenden o matt miljontals judar var hotade av förintelse. Dessa fick otroligt stor publicitet i den sionist ägda pressen och stöddes i denna press genom mängder av propagandistiska artiklar. Här följer några exempel:
"New York Times, 4:e Dec 1926: fem miljoner människor svälter, hälften av världens judar pinas av svält och pest"
"New York Times, 21:a april 1926: Detta är det skri som går ut från Europas judar, ett helt folk håller på att dö, miljoner judar sitter i Europa fällan"
"New York Times, 1:e maj 1920, s.8: sex miljoner människors liv väntar på vårt svar."Detta skrev långt innan andra världskriget och naturligtvis förekom det ingen sådan förintelse av miljontals judar under eller strax efter första världskriget. I själva verket, och enligt Lars Adelskogh så var judarna ett av få folk i Europa som i sin befolkningsutveckling inte menligt påverkades av första världskriget. Tvärtom, under tiden från 1900 till 1920 mer än fördubblades den judiska världsbefolkningen enligt gängse referenslitteratur. World Almanac av år 1900 anger världsjudeenheten till 7 186 000, varav 3 400 400 i Ryssland och 1 700 000 i Donaumonarkin. World Almanac av år 1920 anger hela världens judiska befolkning till omkring 15 miljoner, varav 10,9 miljoner i Europa och 3,5 miljoner i Nord- och Mellanamerika. Under samma tjugoårsperiod ökade världsbefolkningen med 25% från 1,2 miljard år 1900 till ca 1,6 miljard år 1920.Dom Heddesheimer har rent av grävt fram ett propaganda stycke från år 1900. Den 11 juni detta år återgav New York Times ett tal av den framstående amerikanske sionisten rabbi Stephen Wise. I talet yttrade han bland annat: "Det finns sex miljoner levande, blödande, lidande argument till förmån för sionismen"


Även Mel Gibson fick en otrevlig överaskning när han regisserade sin film "Passion Of The Christ" där han förmedlar att det var judarna som avrättade, korsfäste Jesus. Ingen kunde väl undgå smutskastningen av honom och filmen under den perioden?

Israels makt i Sverige

Sionist medians makt i Sverige styr kritiken mot Israel till sin egen favör. Det är självfallet inte ständiga lovsånger till Israel, eftersom det genast skulle avslöjas som Israelisk propaganda och få motsatt effekt. Nej, det är istället att förhindra all sådan grundlig kritik av Israel som - i en demokrati som Sverige - kan leda till bredare folkliga protestyttringar med krav på den svenska regeringen och det svenska oppositionspartierna att bojkotta Israel som en orättfärdig och grym rasiststat liksom Sverige bojkottar apartheids Sydafrika.Vad gör då Israel för att förhindra alltför ovälkommen och granskande kritik? Genom sina instrument Världssionistiska Organisationen och Världsjudiska Kongressen har dom lyckats på ett iögonfallande sätt.Påvisade fakta och kritiska granskningar påvisas som antisemitism och är brottslig. Kritik eller granskande av andra religioner, trosuppfattningar kallas alltjämt för yttrandefrihet. FN´s beslut 1975 att sionismen är en form av rasism och att likställa med Sydafrikas apartheidsystem har bestämt avvisats av den svenska regeringen liksom av alla de stora riksdagspartierna - trots att FN i andra sammanhang alltid respekterats av Sverige.Inga av de ledande riksdagspartierna och inga kraftfulla opinionsyttringar i massmedia har någonsin framfört krav på sanktioner mot Israel, trots att Israel konstant - under hela sin existens har brutit mot folkrätten liksom mot alla FN resolutioner riktade mot den judiska staten.Däremot har massmedia ständigt stora pådrag om judarnas lidanden i det förflutna, särskilt under andra världskriget, för att indoktrinera massorna i den önskade sionistpropagandans bild av judarna som det oskyldiga offer lammen i historien och dessutom för att avleda uppmärksamheten från det aktuella och ständigt pågående sionistiska förtrycken mot palestinierna - alltså, just vad Israel vill. För att citera Israels tidigare och i västvärlden så uppburna premiärminister, Golda Meir:

"Det finns inga palestinier."

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
26 user(s) are online (26 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 26

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS