vaken

Publisher >
 • Studera
 • Världsordningen
 • Nyheter
 • Talet från John F Kennedy som är värt att minnas.
 • Talet från John F Kennedy som är värt att minnas.

  Published by Al_Kyder on 07-Sep-2009 00:50 (3908 reads)

  Man kan ju fråga sig, vart har alla bra politiker tagit vägen.
  Vi lever på en planet där folket lever i frustration över att makten förflyttas mer och mer över till företagen med hjälp av regeringen.

  Numera ser vi hur politiker vill att folket ska lita på dom och inte ifrågasätta så mycket.

  Hur kan man lita på en regering som inte lyssnar på vad folket vill.
  Vi kan se tydligt i dagens samhälle hur regeringen vänder ryggen åt folket och endast vill samarbeta med de stora företagen. Ett namn för detta är fascism.  Själva ordet hemlighetsmakeri är motbjudande i ett fritt och öppet samhälle. Vi är, som ett folk, naturligt och historiskt sett emot hemliga sällskap, eder och tillvägagångssätt. Vi beslutade för länge sedan att faran med överdriven och obefogad överskylning av relevanta fakta vida överskrider faran för att rättfärdiggöra detta. Även idag finns det litet värde i att motsätta sig hotet av ett slutet samhälle genom att imitera självrådiga begränsningar. Även idag finns det litet värde i att garantera vår nations överlevnad om våra traditioner och sätt att leva inte överlever med detta. Och det föreligger en allvarlig fara i att röster höjs för att tillkännage behovet av en ökad säkerhet, att de som så gör är angelägna att utöka detta till det yttersta i form av censur och hemlighetsmakeri. I den mån jag kan skall jag motarbeta och
  inte tillåta detta.

  Vårt sätt att leva är under belägring. Dem som gör sig till vår fiende avancerar jorden runt. Våra kamraters överlevnad är i fara. Trots det har inget krig förklarats; inga gränser har korsats av marscherande trupper; inga missiler har avfyrats. Om du sitter och väntar på en ”klar och tydlig fara”, då kan jag bara säga att faran aldrig har varit så tydlig och dess närvaro har aldrig varit så förestående.

  För vi ställs emot, världen över, av en monolitisk massivt likriktad och
  obarmhärtig konspiration som förlitar sig på hemliga medel för att utöka sin sfär av påverkan; på infiltration istället för invasion; på omstörtning istället för politiska val; på hot istället för frihet att välja; på gerilla nattetid istället för arméer dagtid. Det är ett system som ansamlat omfattande mänskliga och materiella resurser till att konstruera ett högeffektivt maskineri som kombinerar militära, diplomatiska, ekonomiska, vetenskapliga och politiska verksamheter samt underrättelseverksamhet. Dess förberedelser är dolda, inte publicerade. Dess misstag är begravda, inte rubricerade. Dess ifrågasättare är tystade, inte lovordade. Ingen utgift eller slöseri är ifrågasatt; inget rykte skrivs ner; ingen hemlighet är avslöjad. Det bedriver Kalla Kriget, kort och gott, med en krigstidsdisciplin ingen demokrati någonsin hoppas eller önskar kunna mäta sig med. Detta är en tidpunkt av fred och fara som inte kan liknas vid någon annan tidpunkt i historien.”

  John F. Kennedy (27 april, 1961).
  Översättning av Roger Lasu (2009-05-27)


  Navigate through the articles
  Previous article Trailer: Fall Of The Republic: The Presidency of Barack Obama Robbie Williams pratar om "konspirationsteorier" i TV4 Next article
  Rating 0/5
  Rating: 0/5 (0 votes)
  Votes are disable!
  The comments are owned by the author. We aren't responsible for their content.

  Author Thread
  MrSmith
  Published: 2009/9/7 17:26  
  Joined: 07/11/2009
  From:
  Comments: 137
   Re: Talet från John F Kennedy som är värt att minnas.
  Helt rätt Al Kyder, våra så kallat Folkvalda Regeringar gå mer och mer mot Ofrihet, och DE sitter helt i knäna på Internationella Bankfamiljernas Agenda New World Order!

  Tekniken Problem Reaktion Lösning:

  Våra politiker används som spelbrickor av Eliten = Committee of 300 som använder Niccolò Machiavelli's teknik som går ut på att politikerna skapar Problem, Reaction, Solution = Problem, Reaktion, Lösning, Man skapar ett Problem i samhället och får sedan en önskad Reaktion bland allmänheten, som skriker med hjälp av ett kontrollerat media, --vad ska/tänker ni göra åt detta! Sedan för samma gäng som först skapade Problemet. De för sedan fram sin Lösning! Vilket går under namnet Machiavellian teorin Och den vanliga avledningstekniken Hegel, man skapar en ism =Tes, sedan skapar man en till ism=Antitesen som blir motståndaren till tesen! Syntesen ur detta är en önskad Kontroll, för den som först skapade kontrollsystemet och en behövlig styrning för att driva utvecklingen i en önskad riktning med mot centralisering och kontroll!

  Det politiska systemet skapades efter att Kyrkan eftersom tappade makten (officiellt) under 1600-1700 talet med feodalsamhället, där Eliten med de hemliga sällskapen och mäktiga familjer som Merovingians = Merovingian. Sällskapet Prieuré de Sion = Priory of Sion med deras KNIGHTS TEMPLARS,

  Tempelriddare som skapade vårt odemokratiska banksystem med ränta och skuld med amortering på pengar som inte existerar, och som nu håller mänskligheten i sitt strupgrepp!

  Tempelriddarna var även bakom agenten Martin Luther med kopplingar till Rosicrucians. Dessa sällskap formade sedan fram Frimureriet som sedan eftersom skapade de olika ismerna, ideologier som kontrollerar världens folk!

  Där toppen av Pyramiden med banksystemet står ovanför det politiska systemet! Historikern och författaren Donald Sassoon god vän med Huset Rothschilds skriver i sin bok HUNDRA ÅR AV SOCIALISM, här berättar han sanningen om våra stora ideologier.

  Socialismen skapades mitt i arbetarkampen av kapitalet, inte av arbetarna! (i boken Holy Blood, Holy Grail av Michael Baigent, Richard Leigh, Henry Lincoln så hittar vi Socialdemokratins symbol Rosen, genom de många olika hemliga sällskapen, Rose-Croix eller Rosicrucians = Rosenkreuzorden, med stormästare som Sir Francis Bacon, som många, många oberoende forskare (420 st i England protesterade offentligt angående detta!) De menar att den verkliga författaren till Shakespeares dramer var Sir Francis Bacon!)

  Från vaggan till graven hjärntvättas medborgarna, för att de inte skall upptäcka sanningen om vår märkliga värld, där kampen är "inte" mellan Högern eller Vänster!

  När Sverige går mot val 2010 så ska du inte tro att allt blir bra igen, Socialdemokratin samarbeter fullt ut med Bilderberggruppen, Och Mona Sahlin har även hon varit inbjuden dit!

  Utan kampen är mellan folket och de som finns högst uppe i toppen av pyramiden som Prof. Antony C Sutton skriver.

  När dessa Semi secret, dolda organisationer som Bilderberggruppen, Romklubben, CFR, RIIA, Round Table Group i London håller dagordningen så kan de bara sluta med en sak och det är nu Vetenskaplig Diktatur!

  Med en Kontroll Grid, som världen aldrig tidigare skådat, ja Hitler och Stalin, Mao skulle ha varit avundsjuka! Världens folk, som överlever den kommande ekonomiska kraschen, med Derivata på Rothschilds = J. P Morgan på runt 500 Trilljoner dollar och de kommande krigen till vaccin pandemierna med troligtvis otaliga sjukdomar i vaccinerna som både Dr Leonard Horowitz och Dr Deagle säger!

  Eliten kämpar för sin överlevnad och de är nu Hotade om vi tittar på USA, som står på randen av en Revolution, 2010- 2012.

  Se nya videon Camp Fema, överallt i USA finns kvarhållnings läger Gulag läger inne i städerna, det är perfekt kamouflerat, i form av Sportarenor Skolor och Universitet, till gigantiska lagerlokaler och nerlagda Militär förläggningar!


  Den utomordentligt skicklige bankmannen David Rockefeller ordförande och vice ordförande vid CFR i 40 års tid och f.d. ordförande i Bilderberggruppen och medlem av Trilaterala kommissionen och medlem av Committee of 300 berättar i sin bok Memoirs.


  Citat: David Rockefeller

  ”Under mer än ett århundrade, har ideologiska extremister i vardera änden av det politiska spektrumet kastats sig med glädje över publicerade nyhets incidenter. Som till exempel mitt sammanträffande med Castro som används för att attackera Rockefeller familjen över deras enorma påstådda inflytande inom Amerikanska politiska och ekonomiska institutionerna. En del tror att vi är en del av en hemlig sammansvärjning som arbetar mot USA:s bästa intressen!

  Beskrivningen av min familj och mig som Internationalister som konspirerar med andra runt om i vår värld för att bygga en mer enhetlig global politisk och ekonomisk struktur, kalla den gärna, ”en värld” om du vill! Om detta är anklagelsen. Så erkänner jag mig skyldig, och jag är stolt över det!”

  Källa: David Rockefeller, Memoirs, Random House, 2002, sid. 405

  "For more than a century, ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents such as my encounter with Castro to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as 'internationalists' and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure - one world, if you will. If that is the charge, I stand guilty, and I am proud of it."

  From page 405 of Rockefeller's 2002 book Memoirs.

  "We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order."

  At the Business Council for the UN, Sept. 14, 1994


  Visst är det Nice

  Author Thread
  Published: 2009/9/8 23:00   Updated:2009/9/9 1:12
  Joined:
  From:
  Comments:
   Re: Talet från John F Kennedy som är värt att minnas.
  Jag kan inte få bort känslan att en bidragande orsak var att han lovade att landsätta en man på månen under 1960-talet och detta var omöjligt.
  Kanske det som fick bägaren att rinna över.

  Tror Marilyn Monroe-affären också spelar in lite också.

  Många bäckar små...

  Author Thread
  poity
  Published: 2009/9/11 0:11  
  Joined: 09/10/2009
  From:
  Comments: 1
   Re: Talet från John F Kennedy som är värt att minnas.
  "Kunskap är frihet" står det överst på sidan, och i den andan kan det vara värt att veta vad Kennedys tal faktiskt handlade om. Talet hölls 1961 inför The American Newspaper Publishers Association. Syftet var att få amerikanska tidningar att bli försiktigare med vad de publicerade, eftersom kommunisterna i Sovjet och Kina fick mycket information genom amerikansk media som i längden kunde orsaka stor skada. Kennedy talade om den svåra balansen mellan att å ena sidan ha ett öppet samhälle där medborgarna har insyn, och å andra sidan hindra känsliga uppgifter från att läcka ut till landets fiender under det kalla kriget.

  Tyvärr har talet redigerats om i åtskilliga varianter på Youtube så att det tycks få en annan innebörd. Originalet finns att höra och läsa här:

  http://www.jfklibrary.org/Historical+ ... perPublishers04271961.htm
  Ikoner
  Paypal
  Stötta Vaken med en månatlig donation
  Facebook
  Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
  Annonsorer och reklam
  Annonser:


  Annonsorer och reklam 2


  Creeper MediaCreeper