Två programledare, journalister, erkänner att de efter att ha sett och fått ta del av den tredje byggnaden som rasade 11 september WTC 7 att de nu är sålda på tanken om ett insiderjobb. De konstaterar att det inte var flygplanen som var orsak utan något annat.

palbergstrom.com

2 KOMMENTARER

  1. Fakta är bra, finns massor av fakta som pekar på att allt var uppgjort i förhand men nu får jag kväljningar av allt konspirations snack, jag tycker det är dags att låta den andra sidan komma till tals mycket mer, själv tror jag 9/11 var iscensatt/”false flag operation”. (en officiell term som myndigheter själva använder vid sådana här tillfällen, A. Hitler var väl först när han klädde ut tyska soldater och påstod att Polen attackerat Tyskland?).

    • Det finns motstridiga uppgifter om detaljerna. Både om hur det var med påstådda massmord på tyskar i Polen. Siffror på mellan 13000 och 50000 mördade tyskar har nämnts. Beträffande händelserna vid Gleiwitts sändaren har också helt motstridiga uppgifter framförts. Se tex denna källa som hävdar att det var bluff för att kunna skylla kriget på Tyskland.
      http://carolynyeager.net/gleiwitz-%E2%80%9Cfalse-flag%E2%80%9D-incident-pure-fiction
      Oavsett allt det ovannämnda hävdade den respekterade historikern Harry Elmer Barnes att det var Usa som tvingade fram andra världskriget. Usa och England övertalade Polen att inte förhandla med Tyskland. Även en månad efter invasionen av Polen erbjöd Tyskland fred om den orättvisa Versaillefreden annulerades.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här