OneAmerica är ett stort livförsäkringsbolag i Indianapolis. Dess VD Scott Davison meddelade just att döma av policypåståenden dör amerikaner i arbetsför ålder plötsligt i aldrig tidigare skådat antal. Han rapporterar att alla livförsäkringsbolag upplever en 40-procentig ökning av dödstalen. ”Bara för att ge dig en uppfattning om hur illa det är, skulle en katastrof på en på 200 år vara 10% ökning jämfört med före pandemin. Så 40% är exempellöst.” Det här är inte covid-dödsfall. De är dödsfall till följd av tillstånd som orsakas av vaccinet.

Brian Tabor, ordförande för Indiana Hospital Association, rapporterar en motsvarande enorm ökning av sjukhusfall, inte från covid utan från alla möjliga saker, saker som är kända för att vara risker med vaccinet.

Med andra ord är den extraordinära ökningen av dödsfall och sjukhusvistelser förknippad med covid-vaccinerna.

Under det senaste året och kanske längre har jag rapporterat resultaten och förutsägelserna från toppmedicinska forskare som inte är på Big Pharma eller Faucis lönelistor. Resultaten av dessa forskare har undertryckts av Fauci och presstituterna. Kort sagt undergräver vaccinet det mänskliga immunsystemet och förvandlar det till ett vapen mot din egen kropp. Resultatet är hjärtinfarkt och de olika biverkningar som nu förknippas med vaccinet. En upprörd och arg Dr. Sucharit Bhakdi förklarar processen här:

Ett antal experter har dragit slutsatsen att en stor andel av de vaccinerade kommer att uppleva funktionshinder och död. Som dr Bhakdi förklarar, så händer det inte alla direkt. Vissa upplever dödsfall eller funktionshinder omedelbart, vissa en månad senare, några ett år efteråt och andra under en längre tid.

Som jag förstår det kommer dödstalen och funktionshinder för covid-vaccinerade människor att öka med tiden. Om processen går snabbt kan en konsekvens bli samhällskollaps. Om processen är långsam, skulle de mest vaccinerade populationerna uppleva numerisk nedgång.

Det är uppenbart att vaccinationskampanjen var ett stort misstag, eller en avsiktlig befolkningskontroll. Men nu när det är känt att det finns mer fara i vaccinet än i viruset, bör all vaccination stoppas.

Censur av kända medicinska experter måste upphöra så att vi kan undkomma marknadsföringspropaganda och komma till en förståelse för den verkliga situationen.

Covid var inte dödligt förutom obehandlade personer med samsjuklighet. Den nuvarande varianten, omicron, verkar vara mildare än förkylningen, och eftersom vaccinet inte skyddar mot någon av dem är dess användning helt oansvarig. Mänskligheten kommer att betala kostnaden för mRNA-vaccinerna i årtionden framöver.

Paul Craig Roberts

Originaltext: anthropocene.live

2 KOMMENTARER

  1. Från 6 veckor efter födelsen t o m åk 8-9 erbjuds barn och ungdomar 32 vaccindoser i det Allmänna Vaccinationsprogrammet. Är det utan risker för hälsan?

  2. ”Bara för att ge dig en uppfattning om hur illa det är, skulle en katastrof på en på 200 år vara 10% ökning jämfört med före pandemin. Så 40% är exempellöst.”

    Skriv så man fattar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här