En tvåårig studie gällande raset av WTC 7, det tredje huset som rasade i New York den 11 september 2001, utförd på University of Alaska Fairbanks under ledning av Dr. J Leroy Hulsey visar att WTC 7 inte rasade på grund av brand. 2600 arkitekter och ingenjörer i ”Architects and Engineers for 9/11 Truth” (AE) menar alla tre husen demolerades med sprängämnen och kräver en ny utredning. I fallet med WTC 7 är det extra tydligt. Studien bekräftar misstanken.

palbergstrom.com

5 KOMMENTARER

 1. Självklart sprängdes husen! Skyskrapor som brinner faller inte ihop utan stålskelettet blir kvar stående och det sker också där andra skyskrapor brunnit, i flera dygn dessutom. Antingen var WTC-skraporna enorma fuskbyggen vilket inget tyder på, eller sprängdes dom.

  • Sprängdes av vem då. Fram man en enda indikation att de personer som skulle ha gjort det någonsin har existerat för utan dem ha det inte sprängts något.

   Det finns ingenting efter 15 år som kommit fram att de som skulle ha sprängt WTC har existerat. Inget avslöjade, ingen läcka, ingenting, absolut ingenting. Allt efter det om sprängningar av WTC är påhitt för första länken i kedjan finns inte.

   • Om du tror på den officiella versionen så är du mer hjärntvättad än många i sveriges avlånga land, då tror du även med andra ord på att det var en Boeing som flög in i ”Pentagon” som skapade detta hålet.

    • I dokumentärer har överlevande från händelsen berättat om flygplansdelar och även bilder finns på dem.

     Enligt de som inte kan fysik ska flygplan vara lika hållbara som om de var gjorda av solitt stål. Naturligtvis måste hålet vara mindre än flygplanet då inte alla delar av flygplanet passerade byggnaden. Det är utgångshålet som visas inte ingångshålet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här