Skicka in dina nyhetstips till vaken.se och bli redaktör eller översättare

0
3238
vaken

Bli en del i vaken.se och bidra till att förbättra det svenska nyhetsklimatet. Vi letar just nu efter nya översättare och nyhetsredaktörer och givetvis även skribenter. Främst någon som skriver nyheter i de ämnen som vi på Vaken fokuserar på men även andra typer av texter kan vara intressanta.

Som nyhetsredaktör jobbar du med att välja ut nyheter som passar för Vaken.se. Du redigerar text, du översätter om nyheten ursprungligen är på ett annat språk, du rubriksätter och jobbar med ingresser och bildhantering.

Som skribent kan det handla om allt från att skriva längre analyser till en kort beskrivning av en intressant Youtube-video. Verksamheten är helt ideell och alla inom Vaken jobbar när dom har tid och kan, alltså bygger alltid på just dina förutsättningar och ditt engagemang för att bidra till ett bättre nyhetsklimat i Sverige och Norden.

Du kan börja direkt. Gör en översättning av en viktig internationell nyhet du anser borde publiceras på vaken.se och skicka den till info@vaken.se, ange NYHETSTIPS i ämnesraden så vi snabbt hittar mailet. Du kan även använda kontaktformuläret på vaken.se för att skicka in dina nyheter.