Uganda kan tycks långt bort men vad som sker där gällande nya lagar om vaccinering är en allvarlig varning till svenska föräldrar då det uppenbart handlar om en världsomspännande strategi för att införa tvångsvaccinering.

Föräldrar i Uganda som inte vaccinerar sina barn kan få sex månaders fängelse enligt en ny lag signerad av president Yoweri Museveni. Barn måste också ha immuniseringskort för att få gå i skolan.

Kalifornien genomdrev i juni 2015 en liknande lag SB 277 som dock inte är lika dramatisk som den i Uganda. Straffet blir istället att barn som inte vaccineras utesluts ur skolan. Lagen träder i kraft i 1 juli i år. Fler stater i USA är på gång med samma sak. Australien går samma väg.

Även Sverige går mot tvångsvaccinering. I Sverige har moderaten Sofia Arkelsten lagt ett förslag för just detta med Motion 2015/16:430 “Obligatoriskt allmänt vaccinationsprogram”.

Utveckling är mycket oroande då det inte bara är ett hot mot våra barns hälsa utan mot demokratin. Varje form av tvångsmedicinering bryter mot grundläggande rättigheter och om det finns någon demokrati kvar måste riksdagen stoppa detta vansinne.

Det finns klara bevis för att vaccin kan ge upphov till autism, andra skador och sjukdomar. I USA har idag 1 av 50 barn autism. Runt år 2030 räknar man med att den siffran kommer vara 1 av 2 barn. Sverige kommer följa efter om vaccineringshysterin inte stoppas.

palbergstrom.com

10 KOMMENTARER

 1. Självklart måste man börja med tvångsvaccinering om de gamla ”utrotade” sjukdomarna kommer tillbaka. Det kommer så mycket sjukdomar hit nu som vi äntligen hade fått bukt på tack vare vaccinering – vi vill väl inte gå tillbaka till 1800 talet. Difteri, Polio och TBC samt andra sjukdomar. Om det är på frivillig basis så kommer de att sprida sig och då är vi där.
  Om ditt barn får polio när du valt bort vaccinet – kan du förklara det för ditt barn, kan du försvara det för ditt barn????

  • Att vi blev av med många vanliga sjukdomar i slutet på 1800-talet var pga bättre hygien, både personlig och i avloppen m.m, har INGET med vaccin att göra. Läs på lite istället för att komma med dessa känsloargument.

  • Kan du förklara varför ingen dör i Polio idag när nästan alla som är födda från 80 talet och äldre inte har någon som helst vaccin skydd kvar i kroppen? Inte ens Difteri har spridits trots att vi gamlisar inte är vaccinerade? Kan du förklara det?? Dags och läsa på, börja med pappret som ingår med medicinen/vaccinet.

  • Finns så många naiva dårar som tror allt eliten säger. Det är så stora pengar i läkemedelsindustrin och framför allt i vaccineringar så de skiter fullständigt i om det är bra för oss eller ej. Titta bara på tobaksindustrin som i flera decennium inför högsta domstolen i USA svor på att nikoting inte är farligt och inte är beroendeframkallande. Idag har alla höga chefer som svor på detta fått betala miljarder dollar i böter för att de ljög.

 2. Det räcker med att rillansig lite i leran som barn än gång i tiden gjorde så bygger man upp ett gedigert immunförsvar…. Vaccin=Health&cash from stupid people….informera er istället för att vara blåögda

 3. Det er uetisk å vaksinere millioner mennesker i utviklingsland. Måten å hjelpe på er ikke å gi vaksiner til de som har dårlig ernæring og kompromitert immunitet på grunn av sykdommer, fordi da vil de bli enda sykere: Vaksiner destabiliserer og hemmer immunitet.

  Måten å hjelpe på er å gi mulighet for tilgang til rent vann, god næring og tilfredsstillende bofasiliteter. Dette vil føre generelt til bedre helse, sterkere immunitet og reduksjon av smittsomme sykdommer. Men vaksiner er mer profitabelt.

 4. I norra Burma har ca 50 personer dött i mässling, mest barn, då sjukvården fungera dåligt där så de inte kan vaccineras.

  Så vad är farligaste i denna situation. Mässlingen eller vaccinet där de senare måste döda 50 personer med mässlinsvaccin för att de ska bli lika.

  Det har enligt vad jag vet aldrig inträffat.

 5. Polio som var vanligare förr finns inte idag och man har i decennier vaccinerat mot polio så den har försvunnit som sjukdom i vårt samhälle. Har någon fått polio av vaccinet. Inte vad jag vet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här