Efter Nikola Teslas död så gick John Trump som är Donald Trumps farbror igenom Teslas dokument, han kom efter tre dagar fram till att arbetet var spekulativt och inte kunde appliceras. Fast det uppgavs att Teslas ritningar och dokument försvann så fortsatte man utveckla många av hans uppfinningar i det dolda. Nu har USAs marin börjat använda patent som säger sig kunna ändra verklighetens struktur med patent som kan liknas vid UFO-teknik.

Tekniken liknar vad visselblåsare säger att USAs militärindustriella komplex arbetat på under lång tid. Frågan är varför dessa patent nu officiellt används av USAs marin?

banned.video

1 KOMMENTAR

  1. Helt klart! Dessa farkoster används idag för att styra vädret med molnsådd. De är även utrustade med teknik som gör dem odetekterbara för det mänskliga ögat.

    En insändare i en lokal amerikansk tidning anklagar amerikanska armén för att i hemlighet utvecklat svävande farkoster som gör dolda utsläpp och utövar ”molnsådd”. Farkosterna är konstruerade för att inte kunna uppfattas av det mänskliga ögats synspektrum”
    Undertecknat ”f.d statsanställd”

    Vi har haft detta system över Europa sedan i slutet av år 2000. Håll utkik efter konturer, skuggor, triangelformade farkoster i och runt nya märkliga moln. De nya farkosterna kräver mindre mängd ”chemtrail” (metamaterial för maskering) än tidigare modeller 200-2015 som krävde rikliga mängder.
    https://youtu.be/DjrQVZymNR4

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här