Året var 1921. USA gick in i ett decennium av robust välstånd. Senare kallad ”The Roaring Twenties”, var det en tid av exempellös ekonomisk expansion. Skuldpengar från Wall Street banker var gott och lätt att få. Den ”stora kriget” var över.

Amerika spände sina industriella muskler. Fabriker byggdes och utvidgas i varje större stad. Bilar började rulla av Detroit monteringsband i rekordstort antal. Aktiemarknaden började skapa miljonärer. Folk var friska och lyckliga till stor del beroende på att den fruktade sjukdom (som decennier senare blev känd som ”1918 influensapandemi”) hade försvunnit. Två hela år hade gått utan några fruktade dödsfall rapporterats. Amerika hade anledning att fira, och firas gjorde det!

I själva verket var den amerikanska allmänheten så optimistisk och lycklig 1921, att relativt få människor var sjuka. För första gången på årtionden, var sjukhussängar tomma. De nyfödda American Medical Association, som bildats av John D. Rockefeller bara några år tidigare, var orolig. Verksamheten var på upphällning.

Vinsterna från vacciner och läkemedel var på väg nedåt. Något måste göras och det omedelbart. Falska rykten om smittkoppsepidemier skapades för att lösa problemet och hålla den medicinska maffians kassaapparater igång.

Vi vet att detta lömska plan verkligen hände, tack vare en medborgargrupp i Kansas City, Missouri, vid namn ”The Advertiser Protective Bureau” De anmälde och fick lokalavdelning av AMA, Jackson Medical Society, i staten Missouri åtalad. ”Protective Bureaus” officiella rapport av denna kallblodiga intrig lyder som följer:

”Hösten 1921 var hälsan hos stadens innevånare ovanligt god, till nackdel för läkarna. Så Jackson Medical Society hade ett möte och beslöt där att skapa en epidemi i staden. Enligt protokollet från detta möte: Man beslöt att rekommendera, till hälsostyrelsen, att en smittkoppsepidemi tillkännagavs ha uppkommit i staden.” (Undersökning senare avslöjade att det inte fanns några tecken på en epidemi vid den tiden, i staden, eller någonstans i staten eller i regionen!)

”Man beslöt om en VACCINATIONSDAG, då läkare skulle stationeras på alla skolor, kliniker, offentliga byggnader och sjukhus för att ge ’gratis’ vaccinationer.” (Vaccinationer är aldrig ”gratis”. Skattebetalarna är alltid tvingade att betala för var och ett av dessa.)

”Det rekommenderas vidare att genom omfattande publicitet slå fast att vaccineringen skulle förebygga smittkoppor, och att påpeka att det var absolut nödvändighet att vaccinera varje man, kvinna och barn i staden.”

”Protective Bureau” bevisade i domstol att det inte fanns någon epidemi innan vaccinationerna! Domstolens protokoll visar att Läkaresällskapet tillverkade stora mängder av affischer, flygblad, skapade berättelser i tidningar och annonser med fasansfulla och spöklik bilder på sjuka barn som täcktes av omfattande sår orsakade av smittkoppor och andra öppna sår. Det panikartade budskapet var tydligt — VACCINERA ALLA, eller stå inför en DÖDLIG sjukdom. Det pågick en ”omfattande epidemi” i staden, sjukdomen var ”ytterst smittsam” och skulle ”drabba de som inte vaccinerats” (Låter det inte precis som idag 88 år senare?)

Den medicinska maffians propaganda var framgångsrik och över en miljon tidigare friska och lyckliga amerikanska medborgare var så hypnotiserade och terroriserade att de lät sig injiceras med gifterna i vaccinet. Alla skolbarn i offentliga skolor i området vaccinerades medan de var i skolan! Föräldrar som vågade ifrågasätta vaccineringen av sina barn blev utstötta och offentligt förtalade.

Domstolsprotokollen är i detta fall mycket tydliga. Områdets vårdplatser var veckorna och månaderna efter ”massvaccineringar” till brädden fyllda med, av vaccinet framkallade, SMITTKOPPSFALL!

Tiotusentals människor blev sjuka, och många hundra oskyldiga dog och många fler blev krymplingar för gott ! Naturligtvis basunerade tidningarna då ut hur klokt det var av det medicinska etablissemanget att främja vaccinationerna och de påstod att dödssiffran skulle vara mycket högre utan vaccinationskampanjen! Otaliga miljoner dollar i vinst genererades av detta massiva ”medicinska” bedrägeri.

Tack vare ”The Advertiser Protective Bureau”, så avslöjades detta omfattande bedrägerie och ett framgångsrikt åtal ledde till fällande dom. Under rättegången bevisades bortom allt ”rimligt tvivel” tre häpnadsväckande fakta.

Fakta 1: Affisch- och reklambilder, som utnyttjas så framgångsrikt av ”läkare”, med sjuka och döende barn var inte ens lokala smittkoppsfall vilka de framställts som! ”The Advertiser Protective Bureau” dokumenterade att det var bilder på engelska barn som var offer för ”i domstol bevisade” fall av smittkoppsvaccin FÖRGIFTNING! En av bilderna var på en 5 veckors baby – Mona Stevenson, från Humphrey Street, Burnley. Ett tidigare friska och lyckliga barn som vid 5 veckors ålder hade vaccinerats mot smittkoppor. Fyra veckor senare lades hennes lilla kropp, full av koppor, i en liten kista och begravdes. De fasansfulla bilderna på lilla Mona och andra liknande fall i England hade tidigare publicerats i brittiska tidningar där information också gavs om de brottmålsrättegångar som följde. Fullständiga uppgifter om rättegångarna, liksom bilder, ingick också i en omfattand