VIPS-analys torpederar kuppförsöket mot Trump

En grupp amerikanska underrättelseexperter med lång erfarenhet, Veteran Intelligence Professionals for Sanity, VIPS, konstaterar i en rapport den 24 juli att det nu är fastslaget att datorerna hos Democratic National Committee (DNC) inte blev ”hackade”, alltså tappade på information via internet, utan att informationen som fanns på dessa datorer, och som publicerades av Wikileaks i juni 2016, hade kopierats över till en extern minnesenhet av en person med direkt fysisk åtkomst till DNC:s server. Samma server manipulerades sedan i juli 2016, med syftet att misskreditera Wikileaks-informationen, genom att metadata ändrades så att det skulle se ut som att DNC:s datorer blivit hackade av ryssar.

Läs mer på larouche.se

5 KOMMENTARER

 1. Vid koll är detta en åsikt från VISP och inget de har bevisat och de beror på att många i VISP är pensionerade sedan decennier sedan och därför inte kan direkt åtkomst om uppgifter som gäller händelser under senaste presidentvalet.

  • How to recognise an Internet troll:
   1. Bad grammar, spelling and punctuation √ CHECK
   2. Very active online, receive more replies, successful in luring people into time-consuming discussions. √ CHECK
   3. They won’t let it drop: they are first to comment and persist with replies until they get someone interested. √ CHECK
   4. They always comment, even if there is no reason or comment has nothing in common with article. √ CHECK
   5. Trolls are not good at arithmetic, and they oversimplify the facts. √ CHECK
   6. Anonymous, using one simplified account info for one site. √ CHECK

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here