vaken

Vakencorner
Vaken.se rekommenderar:
Studera > Miljö och Hälsa

Miljö och Hälsa
(1) 2 3 4 ... 65 »
Lord Christopher Monckton om teorin om global uppvärmning
Lord Christopher Monckton berättar i in intervju om så kallade mänskligt skapade "klimatförändringar" och hur FN använder denna teori för att bygga en ny världsordning.Relaterat: John Coleman ( Weather Channel ) "Global uppvärmning en stor bluff"
Send article

Företag kan läsa dina mail och lyssna på dina samtal på din smartphone med hjälp av appar
Gary Miliefsky VD på SnoopWall och en av de som ligger bakom amerikanska Department of Homeland Security meddelar att appar på smartphones utgör ett säkerhetshot mot privatlivet för vanliga användare. Gary Miliefsky har en bakgrund som rådgivare till två Vitahuset-administrationer gällande ”cybersecurity” och han intervjuas här av Fox News.Läs mer på newsvoice.se
Send article

Hela föreläsningen med Suzanne Humphries
Nu kan du se Dr Suzanne Humphries föreläsning från Ängelholm på YouTube. Hela materialet är ca 2 timmar och 45 minuter långt och uppdelat på fyra klipp. I videomaterialet får du höra om Dr. Humphries bakgrund, om stelkramp, mässlingen, polio, immunitet, risker med aluminium i vacciner, vacciner och autism, vaccinförespråkarnas koppling till industrin, vaccination mot livmoderhalscancer, K-vitamininjektion av nyfödda, vikten av amningen och spädbarns immunförsvar.2op.se
Send article

Nokiachef avslöjar: Mobilstrålning förstörde min hälsa
Nokias tidigare tekniske direktör, Matti Niemelä, var involverad i utvecklingen av världens första mobiltelefoner, men blev allvarligt sjuk av mobiltelefonernas mikrovågsstrålning. Han fick till slut diagnosen multipel skleros (MS) men kände sig ändå lättad eftersom han befarade att det kunde vara något mycket värre: hjärntumör. Den före detta Nokiachefen kan i dag endast gå med rullator och får svåra symtom så fort han exponeras för mobilstrålning. Han berättar att personalen på Nokia inte vågade ta upp strålningsriskerna av rädsla för att få sparken. - Dessa saker har tystats ner alltför länge, säger han.

Läs mer på stralskyddsstiftelsen.se
Send article

Läkaren som vägrar stödja kampanjer mot cancer
Dr. Véronique Desaulniers är kritisk till att stödja insamlingskampanjer, såsom rosa bandet som är till för att samla in pengar i kampen mot cancer. ”Think before you pink”, säger hon och menar att ”den rosa industrin” inte har gjort någon önskvärd skillnad.

Rosa bandet eller ”pink breast cancer awareness month” som det heter i USA, startades av läkemedelsföretag och har mest genererat mer undersökningar och mer behandling av kemoterapi. Kampanjerna är inte inriktade på förebyggandet av cancer, såsom bättre näring och motion och betydelsen av gifter omkring oss. I stället går stora delar av de insamlade pengar till att forska på nya läkemedel, säger Dr. Desaulniers.Originaltext: 2op.se
Send article

Det Rosa Bandet, en attraktiv kommersiell symbol
Just nu pågår insamlingen till Rosa Bandet. En insamling som vill fokusera på kvinnors bröstcancer. Under oktober månad undgår det nästan ingen att passera en insamlingsbössa, ett rosa band eller en rosa produkt. Som alltid, vid alla insamlingskampanjer appellerar man till att folk öppnar sina hjärtan och sin plånbok för behövande i en svår situation. Och den handlingen i sig är naturligtvis otvivelaktigt positiv. Men med denna artikel vill vi fokusera mer på omständigheter kring just Rosa Bandet och Cancerfonden som kanske inte alla känner till.

Vad få vet om, är att det pågår två olika separata Rosa Band kampanjer parallellt.

Den ena drivs av Cancerfonden. 2012 samlade de in 59 miljoner kronor. Ca 15 % av insamlade medel gick till administration. Resten används till forskningsfinansiering, opinionsbildning och kunskapsspridning. Cancerfonden har mycket resurser att tillgå och kan lägga mycket pengar på att lansera insamlingen via media och därigenom attrahera stora företag. Denna produktplacering är åtråvärd. Företag som får lansera Rosa Bandet är få och utvalda. Kritiker talar om att det förekommer en form av ”pinkwashing”, ett sätt för företag att tvätta sig rena genom att placera hjälporganisationers symboler på sina förpackningar. I detta fall ett gulligt rosa band.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på 2op.se
Send article

Kraftig ökning av patienter som vårdas för hjärntumör av okänd natur
Allt fler vårdas för hjärntumör ”av okänd natur” i Sverige men ökningen återspeglas inte i Socialstyrelsens cancerregister. – Det är allvarligt om cancerstatistiken över hjärntumörer är felaktig eftersom cancerstatistiken används som argument för att mobiltelefoner inte ökar risken för cancer och hjärntumörer, säger Mona Nilsson ordförande för Strålskyddsstiftelsen.

Klicka här för att läsa vidare eller läs på stralskyddsstiftelsen.se
Send article

Åt sig frisk – då sa sköterskan att hon skulle dö
Carola Bakken övergav diabetesråden från den konventionella vården och började i stället äta lågkolhydratkost. När hon gick hon till diabetessköterskan för att berätta om att hon inte längre behövde äta medicin i samma mängd, då hennes blodsocker var mer stabilt efter att ha lagt om kosten, fick hon en oväntad reaktion. Diabetessköterskan fick total panik och sa till Carola Bakken att hon skulle dö av näringsbrist.

Klicka här
för att läsa vidare eller läs på 2op.se
Send article

Piloter, doktorer och vetenskapsmän berättar om chemtrails
Sammanfattning av en tre timmar lång utfrågning om chemtrails och geoengineering i Shasta county i Kalifornien.

Send article

Fed Up – dokumentär om matindustrin
Fed Up är dokumentären som behandlar ett av vår tids största problem, överviktighet och sockerberoendet. Dessa två skapar tillsammans ett recept som leder till sjukdomar och för tidig död hos vissa, och är ett problem som sträcker sig längre och längre in i samhället idag.Läs mer om filmen på denviktigasteinformationen.se
Send article

(1) 2 3 4 ... 65 »
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Spot B