vaken

Vakencorner
Vaken.se rekommenderar:
Studera > Lösningar

Lösningar
(1) 2 3 4 ... 15 »
Kall fusion bekräftad i ny vetenskaplig rapport av forskare på bland annat Uppsala universitet och KTH
Rapporten visar att reaktortuben kallad E-Cat under 32 dagar gett en nettoproduktion av energi på 1,5 MWh. Isotopsammansättningen av litium och nickel hade också efter reaktionen ändrats vilket indikerar att fusion har ägt rum.

Läs mer på e-catworld.com

Läs hela rapporten här
Send article

Överkom din rädsla i verkliga situationer
Några bra tips och allmänna råd i hur du kan överkomma dina rädslor och hur rädsla idag används som en kontrollmekanism av företag, stater m.fl.

Send article

Pål Bergström - filosof och tänkare
Pål berättar kring sina tankar om nutidens skeenden. Pål skriver på sin hemsida palbergstrom.com om bland annat 911 truth, vaccin och falskflaggterrorism.

Send article

Teslamotors gör sina patent Open Source
Teslamotors som bygger elbilar i en liten serie släpper sina patent i en strävan för ett mindre behov av fosila bränslen.

http://www.teslamotors.com/blog/all-our-patent-are-belong-you
Send article

Inspiration: Bygg ett eget växthus
Funderar du på att odla dina egna grönsaker? Då kanske denna webbsida med beskrivning av hur man bygger ett eget växthus komma väl till pass. Författaren David LaFerney menar att om man återanvänder begagnat material behöver det inte kosta mer än 50 dollar att bygga.

Open in new window

Följ länken här för att se beskrivningen:
http://doorgarden.com/10/50-dollar-hoop-house-green-house

2op.se
Send article

Varför betala för el när den är gratis?
"Nothing is impossible, except that the state of your mind makes it so"
Prof John R.R. Searl

Vi är grundlurade. Det finns uppenbart lösningar för fri energi och har funnits länge. Nikola Tesla visste detta för 100 år sedan. Att det finns en oändlig energikälla är logiskt med tanke på att vi är en del av ett högre system som inte är slutet.

Varför har inte detta nått ut till allmänheten? Varför är vi tvingade att betala för elen? Därför att el är ett instrument för makt över människor. Politiker, elbolag, media, är en del av denna maktsfär. Medvetet eller omedvetet.
Send article

Wake Up Records Ft. O-Hund - Tills den sista apan vaknar
Apan cirkulerar i oss alla! Det är inte alltid man märker av det men den finns där nånstans och stryker förbi ditt medvetande. Har ni vad som krävs för att konfrontera apan?

Send article

Alternativvården och klappjakten i media - varför?
En italiensk läkare vid namn Tullio Simoncini är cancerns gåta på spåren och har förstått att det är en form av svamp och att den enkelt kan behandlas med goda resultat.

Den cancerterapi som den konventionella vården erbjuder i världen räddar ca 50% av patienterna, medan Tullio Simoncinis behandling räddar ungefär 80%.

Detta har blivit uppmärksammat då Tullio Simoncini stödjer alternativterapeuter och andra vårdvägar. Tullio Simoncini kommer snart till Sverige för att hålla föredrag, lyft av alternativvårdssidan i Sverige.

Klicka här för att läsa vidare
Send article

Insamling till Wake Up Records
Nu har det startats en insamling för att köpa loss studiotid till Sabotage och Wake Up Records. Låtens tema kommer vara "Lösningar" och produceras av Viktor Ax, som har jobbat med många stora namn, t.ex Eminems grupp D12, King Magnetic och Ken ring. Det kommer spelas in en musikvideo så att frukten av arbetet kommer alla till del. Hjälp till att göra det möjligt, alla bidrag är välkomna. Tack!

Länk till insamlingen här

Send article

Växter som rensar ditt hem på kemikalier
Skulle du vilja ha en mer kemikaliefri vardag? Då kan kanske dessa tips hjälpa på traven.

Med hjälp av olika växter kan man både bli av med kemikalier och förbättra luftkvalitén inomhus. När NASA, den amerikanska rymdstyrelsen, ville ta reda på hur man kunde rena luften på en rymdstation, visade sig krukväxter vara den bästa lösningen.

Läs mer på 2op.se
Send article

(1) 2 3 4 ... 15 »
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Spot B