vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (miksjo)

BottomBottommiksjo
#1


Jag lämnar detta forum nu, för gott. Det här forumet har blivit liksom en hink med spyor. Det finns många matnyttiga små bitar men det är alltför otrevligt att gräva i det.

Quote:

När Jesus sedan satt på Oljeberget och lärjungarna var ensamma med honom, gick de fram till honom och frågade: "Säg oss: När skall detta ske, och vad blir tecknet på din återkomst och den här tidsålderns slut?" Jesus svarade dem: "Se till att ingen bedrar er. Ty många skall komma i mitt namn och säga: Jag är Messias, och de skall leda många vilse. Ni kommer att höra stridslarm och rykten om krig. Se då till att ni inte blir skrämda. Ty detta måste hända, men därmed har slutet ännu inte kommit. Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike, och det skall bli hungersnöd och jordbävningar på den ena platsen efter den andra. Men allt detta är bara början på 'födslovåndorna'.

Då skall man utlämna er till att misshandlas och dödas, och ni kommer att bli hatade av alla folk för mitt namns skull. Och då skall många komma på fall, och de skall förråda varandra och hata varandra. Många falska profeter skall träda fram och bedra många. Och eftersom laglösheten tilltar, kommer kärleken att svalna hos de flesta. Men den som håller ut intill slutet skall bli frälst. Och detta evangelium om riket skall predikas i hela världen till ett vittnesbörd för alla folk, och sedan skall slutet komma.

Matteus 24:3-14

Posted on: 2009/1/26 23:48
 Top 


Re: Är Israel Dömt Till Sin Egen Undergång?
#2


Quote:

Spartacus88 skrev:
Har du studerat Revisionisternas info om den så kallade " Förintelsen " ??
http://www.google.se/search?q=Revisio ... official&client=firefox-a


Du måste vara mer specifik! Revisionister vill skriva om historien. Vilka revisionister syftar du på?

Posted on: 2009/1/26 20:53
 Top 


Re: Jordan Maxwell, Lies and Deceptions, Mystery Religion
#3


Quote:

SuperSonic skrev:
Det känns som du blandar ihop new age med andlighet.

Enligt mig är det andlighetens smutskastning som är illuminati desinformation.

Eliten vill inte att vi ska vakna upp till den andliga delen för det är då vi blir okontrollbara.


New Age är en form av andlighet. Den definitionen som jag länkade till i förra inlägget är just denna typ av andlighet som Blavatsky, Bailey m.fl. står för och till med har skapat/definierat. Den typen är den som NWO aktivt promotar; evolution, ingen skapande Gud som står utanför skapelsen, utan en Gud som finns i oss själva och i naturen och överallt, i den världen finns inga absoluta moraliska regler utan där är allt tillåtet, och möjligt. Det är dit de vill ha oss, ur detta andliga kaos kommer NWO att skapa den nya ordningen när det är dags för "The Ascended Masters" att ta över. Den som är kristen och har studerat Bibeln vet att det är Antikrist som sätter upp sitt imperium och kommer därför att vägra att inordna sig i det systemet.

Posted on: 2009/1/26 20:49
 Top 


Re: Jordan Maxwell, Lies and Deceptions, Mystery Religion
#4


Quote:

SuperSonic skrev:
Jag kunde lika gärna gjort det med kristendomen... det av något är ju NEW AGE med stora bokstäver ;)
Pejjz


Läs det här inlägget, om NewAge vs Bibeln:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=114105#forumpost114105

Det är en solklar skillnad på vad NewAge lär ut mot vad Bibeln lär ut. Det är andra gången jag har postat den där listan. Det borde vara obligatorisk kunskap för alla.

Posted on: 2009/1/26 19:26
 Top 


Re: Är Israel Dömt Till Sin Egen Undergång?
#5


Quote:

SuperSonic skrev:
Bra information....


När du säger "bra information", menar du då att den är sann?
Eller menar du att den passar in i din världsbild?

Ni ser väl att Machiavelli antyder att judeförintelsen inte har ägt rum. Och det gör han baserat på vad den där Shlomo Sand skriver.

Posted on: 2009/1/26 19:10
 Top 


Re: Jordan Maxwell, Lies and Deceptions, Mystery Religion
#6


Quote:

Säger du att Blavatsky var illuminat?


Nej. New Age Mamma kanske.

Quote:

Jag har inte läst hennes böcker men jag har vänner som har gjort det och vad jag vet så var det hon som var förföljd och jagad av just illuminati.


Jaså. Säger vem? Tsarion? ;)

Quote:

Har du läst hennes böcker?


Bara delvis. Lösryckta citat. Mycket av det newage-typerna säger är ju direkt hämtat från hennes böcker.

Man kan konstatera att en hund har loppor. Man behöver inte räkna alla lopporna. Man behöver inte studera lopporna under mikroskop. Förstår du vad jag menar?

http://en.wikipedia.org/wiki/Madame_Blavatsky

Posted on: 2009/1/26 19:04
 Top 


Re: Jordan Maxwell, Lies and Deceptions, Mystery Religion
#7


Passa er, för näste man till rakning är.....trrrrrrrrrrrr... BING! Michael Tsarion!

Yes, Tsarion är en lurig man också. Jag kommer ihåg första gången jag såg honom när han presenterade sin "Origins of Evil" och jag tyckte direkt om det. Här har vi en som tagit pulsen på vår samtid och har en trovärdig förklaring, tyckte jag. Men sen börjar också han att höja upp H. Blavatsky, "Oh my goodness, she is misunderstood...", sen har vi det där med att han påstår att alla civilisationer har sitt ursprung på Irland! Precis som Maxwell kör han med sina lingvistiska tolkningar som är fullständigt absurda i många fall.

De följer samma mönster. De bygger upp ett förtroende genom att ta upp precis de frågor som diskuteras i truth-rörelsen. Sen tar dom även kristendom och stoppar in det också i konspirationen. Sen är det New Age för hela slanten, Blavatsky, panteism, humanism..... Det är "The Externalization of the Hierarchy" som Alice P. Bailey skrev om, eller rättare sagt kanaliserades genom henne från Djwhal Khul. Kärnan är Satanism, Lucifer-dyrkan.

Här är den för den som vill veta mer:
http://www.bibliotecapleyades.net/soc ... rnalisation/contents.html

Know your enemies!

Posted on: 2009/1/26 17:34
 Top 


Re: Jordan Maxwell, Lies and Deceptions, Mystery Religion
#8


Quote:

TeBe skrev:
miksjo, Maxwell är ju kristen, han står väl för en kristen syn på livet, hur går det ihop med att han påstås vara NWO-agent?


Man kan inte följa Blavatsky och samtidigt vara kristen, det är omöjligt. Och Maxwell gör ju helt klart var han hämtar sin inspiration.

Jag vet att jag kanske framstår som en "predikant" och att inte alla gillar det. Alla vill bilda sig en egen uppfattning och det är helt i sin ordning. Det enda jag vill ha sagt är; se upp för vad de här människorna säger, de bakar in rena lögner i sina fabler och får det att låta trovärdigt. Dubbelkolla deras påståenden, trippelkolla! Eller "Do your homework!" som Maxwell själv brukar säga.

Posted on: 2009/1/26 17:16
 Top 


Re: Är Israel Dömt Till Sin Egen Undergång?
#9


Jewish History, Inventing an invention:

http://www.haaretz.com/hasen/spages/999386.html

"According to Shlomo Sand, everything you ever thought you knew about the Jewish people as a nation with ethno-biological origins is false. Israel Bartal, however, says Sand didn't do his homework."

Du kan säkert hitta många fler diskussioner runt Shlomo Sand.


Gör inte misstaget att hänga upp för mycket på vad en person, Shlomo Sand, skriver. Skulle du t.ex. hänga upp hela din bild av USA på vad en enda Professor på ett amerikanskt universitet skriver? Många tycks tro att Israel är en extremt homogen stat där alla tycker lika. Deras stat, media och universitet är precis lika infiltrerade av NWO agenter som USA och andra länder. Det som är otäckt tycker jag är att det banar vägen för en ny judeförintelse.

Posted on: 2009/1/26 11:51
 Top 


Re: Jordan Maxwell, Lies and Deceptions, Mystery Religion
#10


Quote:

Dvs han kommer från en kristen programmerad bakgrund


Där har du ju själva kärnan i problemet. Du anser att kristendom är en "programmering". Om du tror det så ligger ju vägen öppen för dig att tro på Maxwell och alla andra NWO-slavar som det finns så gott om nu. De baserar sina "teorier" på Helena Blavatsky, Manley P Hall och andra, precis samma tankar som Zeitgeist grundar sina lögner om religion på. Det ÄR NWO's agenda att radera bort Gud och religion från allas medvetande och istället tro på en naturalistisk/humanistisk värld. Du vet det där med att livet uppstod från "ur-soppan" genom en slump. Att vi inte behöver Gud utan vi kan bygga allt på "mänskliga rättigheter". Jag säger att det leder raka vägen till koncentrationsläger och "etnisk rensning" i en skala som vi aldrig sett förr.

Jag vet att det är svårt att göra sig fri från ateist-programmeringen. Jag har ju själv haft den väldigt länge innan jag själv gjorde mig fri från den. Den Svenska staten jobbar ju stenhårt på att befästa den i media. Sen har vi ju vår egen "Richard Dawkins", nämligen Christer Sturmark som promotar ateism, budskapet är "titta så många kändisar som är ateister" och "det är helt ok att inte tro på Gud", "människan behöver inte Gud i dagens moderna och upplysta samhälle". Varför tror du de dyker upp nu i stor omfattning?

När vaken.se har Zeitgeist som rekommenderad film så följer inte vaken.se NWO's agenda, utan vaken.se plogar vägen för den!

Posted on: 2009/1/26 11:32
 Top 


Jordan Maxwell, Lies and Deceptions, Mystery Religion
#11


Debunking Jordan Maxwell - The Movie

"Debunking Jordan Maxwell, The Movie Jordanus Maximus From http://nowheretorun.podomatic.com This is a film detailing the many mistakes and outright lies of Jordan Maxwell. After months of research and checking Jordan Maxwell’s “facts” I found him to be a very deceptive and manipulative teacher. In addition to debunking many of his claims this films looks at his motivations and associations and shows that his philosophy is exactly that of the So called New World Order although its very cleverly hidden."

Posted on: 2009/1/26 0:56
 Top 


Max CO2-märker sina hamburgare
#12


Jag tycker att det är rätt komiskt att gå in på Max och se att det sitter en CO2-märkning på all maten. Så j-a sjukt vårt samhälle har blivit!

Resized Image


http://www.max.se/environment.aspx?page=markning

Posted on: 2009/1/25 23:25
 Top 


Re: SSPX
#13


Quote:

gaston skrev:
The Fake Jew World Order & the "Truth" Movement
http://www.youtube.com/watch?v=2WErZ2R4a5I


Den där filmen sammanfattar väldigt bra min egen bild av läget just nu. Just det att "truth"-rörelsen är infiltrerad och vilseledd av en massa newage-tomtar (Maxwell, Tsarion, Icke,.....).

Chris White nowheretorun1984 videos

"Wake up to the Zeitgeist route", så sant, jag har försökt att uppmärksamma folk på felaktigheterna speciellt i ZG's religionsdel.

"Everyone turns into little Masons", ja det är ju faktiskt sant.

Man såg Maxwell där hålla upp skylten med "IsRaEl". Somliga här har ju faktiskt gått på det där.

Svenskar, speciellt ungdomar, är programmerade att bli först ateister, sedan kan de lätt ledas in på newage-spåret, "the pure doctrine of Lucifer".

Posted on: 2009/1/25 23:11
 Top 


Re: Fri vilja
#14


Kom igen nu seilon, om alla vore Jesus så skulle inte världen se ut som den gör.

Sen blir jag illamående när du påstår att "alla är ett", "alla är varandra", och sånt där. Nej, jag är en individ, med mina unika egenskaper. Bejaka individualism, inte kollektivism.

Posted on: 2009/1/25 17:25
 Top 


Re: SSPX
#15


Jag vill varna för Biskop Williamson. Han föreläser nämligen också om 9/11 och ansluter sig helt till "truth"-rörelsens bild av händelsen, alltså kontrollerad demolering, inget plan i Pentagon, Usama + 19 Araber är en fiktion etc. Därför kan han ge legitimitet bland "truth"-rörelsen till att förneka Judeutrotningarna under WWII. Det är nog också därför Påven upphäver sin bannlysning.

Lite mer info om Påven/Vatikanen:
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=114550#forumpost114550

Det är inte första gången som Påven bannlyser personer och rörelser som de i hemlighet skapar och stöttar. Påven är lögnernas fader.

Jag skrev i en annan tråd att NWO kommer att använda 9/11, exponera det som ett "inside job", och sen använda det för att bryta ner USA och Israel. Det här kan vara första tecknet som vi ser.

Kom ihåg att 9/11 bara var ett litet steg på vägen till den nya världsordningen. De förutsåg givetvis att den här "truth"-rörelsen skulle uppstå. De har planer för hur den ska hanteras. Vad kan vara bättre ur deras perspektiv än att ta över hela rörelsen och använda den mot deras fiender. Det ultimata målet är att eliminera judar och kristna.

Posted on: 2009/1/25 10:50
 Top 


Re: Vad Handlar Det Här Blodbadet Egentligen Om?
#16


Ja det var vad jag menade, jag anser inte att Pike var en profet. Du behöver inte undervisa mig om Pike. Jag vet vem han var.

Annars då Machiavelli, var det allt du hade att bidra med i den här diskussionen?

Posted on: 2009/1/25 10:23

Edited by miksjo on 2009/1/25 10:55:47
 Top 


Re: Inget tyder på NWO:s existens
#17


Ursäkta sale, men jag har ingen aning om vad du försöker säga.......

Posted on: 2009/1/24 20:22
 Top 


Re: Inget tyder på NWO:s existens
#18


Quote:

sale skrev:

Tiil och med Påven (Vatikanen )Talar om UFO...

Förintelsen är en BLUFF


Att du försöker öka trovärdigheten på något genom att referera till Påven eller Katolska Biskopar visar bara hur lite du kan om den Romersk-Katolska kyrkan (RKK).

RKK grundades av kejsar Konstantin genom att förena gamla hedniska traditioner med kristendom. De påstår att Påven är Guds ställföreträdare på Jorden och att de fått sin auktoritet direkt från aposteln Petrus. Petrus blev som bekant korsfäst (upp-och-ner) av Romarna år 64.

Genom hela historien är Påve-ämbetet kantat av intriger, mord, korruption, girighet och ondska som saknar motsvarighet i historien. Miljontals människor, främst Judar och Kristna, har fått sätta livet till pga RKK. Inkvisitionerna pågick i flera århundraden. Tortyrmetoderna som de använde är de mest fasansfulla metoder som någonsin funnits, allt sanktionerat och till och med i detalj utformat av Påvarna och hans Biskopar.

RKK samarbetade med både Mussolini och med Hitler (Hitler var Katolik) och de gjorde inget för att stoppa Judeutrotningen. RKK samarbetade intimt med Ustasha-fascisterna i Kroatien, som slaktade huntratusentals, Judar och kristna Serber. Till och med tyska nazister förfasade sig över deras metoder.

Efter WWII upprättade Vatikanen ett omfattande nätverk (Vatican Ratlines) för att rädda krigsförbrytare undan åtal, tyska Nazistledare och t.ex. Ustasha-ledaren Ante Pavelic. Massvis av de grymmaste krigsförbrytarna undkom m.h.a. Vatikanen, de fick nya identiteter och många slussades vidare till Sydamerika.

För att koppla ihop med NWO som tråden handlar om så är Påven och Vatikanen med i den agendan i allra högsta grad. Själva går RKK i spetsen för den ekumeniska rörelesen som är en del av NWO. I samband med att Sovjet föll så träffades Bush Sr, Gorbachev och John-Paul II på Malta, för att dra upp riktlinjerna för NWO.

För den som vill veta mer om RKK så rekommenderar jag Dave Hunt's "A Woman Rides The Beast", en mycket bra översikt över RKK's historia. Det är nödvändigt att informera sig om det här om man vill förstå den nya världsordningen. Det är också nödvändigt att lära sig se skillnad på Kristendom såsom den beskrivs i Bibeln, och Romersk-Katolsk kristendom såsom Påven definierar den.

Posted on: 2009/1/24 19:49
 Top 


Re: Vad Handlar Det Här Blodbadet Egentligen Om?
#19


Nej jag diskuterar inte över PM. Jag läste ditt inlägg i "Månen"-tråden och då förstår jag mycket bättre var du står.

Nej jag jämför inte dig med Pike, jag skrev att Pike förutsåg vad som skulle hända i framtiden, mer än 100 år efter att han skrev det där. Olika trosinriktnigar kommer att nötas mot varandra, och det är ju vårt tjafs här ett bevis på , inte sant? Vilka kommer att tvingas ge upp sin tro i den nya världsordningen? Jo det är de som står för en mer fundamentalistisk tro där det finns klara moraliska regler. Titta på nyheterna nu vad som händer, det börjar med att man tvingar kyrkan att ta ställning till gay-bröllop, för att sen gå till att göra äktenskapet till en ren civilrättslig angelägenhet. I framtidens kyrkor kommer nog ingen som helst predikan att ske, det blir kanske bara sång o musik, bara mer entertainment.

Jag håller fast vid min rättighet att få deklarera min tro i ett forum som det här. Staten deklarerar ju sin tro i media varje dag. Varje dag påminns man om evolution och Darwinism och om hur "vetenskapligt" det är. Det är tv-program om folk som pratar med andar, hemsökta hus osv. Statens officiella religion är ockultism. Ska då vi människor införa självcensur? Det är ju det du vill tydligen.

Sen vill jag säga en sak om sekter och hemliga/slutna sällskap. De bygger upp en maktbas genom att påstå att de sitter inne med viktig kunskap, till och med att de sitter inne med "sanningen", som deras initierade medlemmar får ta del av. De säger att "kom till oss så får du alla svar som du har sökt i hela ditt liv". För mig är det en tydlig signal att INTE ha nånting med deras system att göra.

Posted on: 2009/1/24 14:32
 Top 


Re: nassim haramein
#20


Jag har sett hans genomgång och jag tycker också att det känns mer intuitivt "rätt". Det där dom jagar efter i Cern, de minsta partiklarna, är ett meningslöst stickspår anser jag, ett "dead end".

Jag har läst en hel del fysik, även "modern" fysik som kvantfysik, och jag måste hålla med om att mycket känns fel. Ta det där med dualiteten i elektroner och fotoner t.ex. De är både partiklar och vågrörelser, samtidigt som de är varken eller. Well, what the hell is it? Men de ger inga svar, man lämnas hängande där. Även de stora fysikerna var ju djupt oense. Senare har en sorts "konsensus"-fysik utvecklats på universiteten, det inkluderar även bigbang-kosmologin som jag också anser är en felaktig teori. En felaktig teori i en felaktig modell.

Jag anser att fältet ligger öppet för en ny "unified theory" och det kan mycket väl komma från någon helt utanför universitets-"boxen".

Posted on: 2009/1/24 13:46
 Top 


Re: Vad Handlar Det Här Blodbadet Egentligen Om?
#21


Quote:

Serenity skrev:
Mitt tips är att du som människa inte är speciellt gammal oavsett vad du försöker hymla med....håll dig till sanningen!


Du får gärna utveckla det där. Vad menar du? Vad är det jag hymlar med?

Det andra... ja vad ska man säga. Jag ser framför mig hur Albert Pike gnuggar sina händer. Till och med språket bryts ner och förlorar sin mening.


George Orwell skrev i "Politics and the English Language":

Quote:
The great enemy of clear language is insincerity. When there is a gap between one's real and one's declared aims, one turns as it were instinctively to long words and exhausted idioms, like a cuttlefish spurting out ink. In our age there is no such thing as "keeping out of politics." All issues are political issues, and politics itself is a mass of lies, evasions, folly, hatred, and schizophrenia. When the general atmosphere is bad, language must suffer.


Det är extra tydligt när man läser inlägg av såna som är "påverkade" av NewAge.

Posted on: 2009/1/23 0:03

Edited by miksjo on 2009/1/23 0:44:50
 Top 


Re: Vad Handlar Det Här Blodbadet Egentligen Om?
#22


Quote:

Despertando skrev:
Quote:

miksjo skrev:

Den som tar Bibeln på allvar vet också att Israel inte kommer att förgöras.

Den som tar Bibeln på allvar och lystrar till vår Herres ord vet också att de moderna staten Israel är Satans springpojk. Men inte evangliker som du, ni går förundrade omkring på Jerusalems gator medans judarna skrattar åt de dumma goyerna, deras nickedockor...


Jag vet ärligt talat inte vad du vill ha sagt med det där. Du drivs väl av någon sorts hat antar jag....

Jag nekar inte till att det finns ondska inom staten Israel. Jag skrev att Israel inte kommer att förgöras. Jag grundar det på Bibelns profetior. Där står också att Israel skall återuppstå vilket det gjorde 1948, bara det är väldigt anmärkningsvärt.

Posted on: 2009/1/22 23:39
 Top 


Re: Vad Handlar Det Här Blodbadet Egentligen Om?
#23


Quote:

Serenity skrev:
Och Miksjo... jag må respektera att du har en tro och att referera till Bibeln i rent fakta syfte känns ok men att sitta och pracka på oss andra som har annan religiös inriktning med en massa jaddajadda som inte har någon fast grund i ämnet anser jag fel.

Visst here we go again men jag prackar inte på någon annan det jag tror på och vill inte att någon ska göra det omvänt heller. Det finns för många åsikter i detta ämne för att det ska anses göra en diskussion trovärdig...


Det jag skriver står jag för. Det är mina åsikter, vissa saker kan jag backa upp med fakta, andra saker är min tro. Detsamma gäller väl alla här inne? Prackar de också på andra sin tro?

Vad är skillnaden på att "pracka på" och att skriva ner sina åsikter? Om du vill stänga igen möjligheten för alla att lufta sina åsikter och sin tro så har du faktiskt uppfyllt Albert Pike's "profetia", den om att nöta ut folk med olika tro mot varandra så att till slut Lucifers "rena lära" kan ersätta alltsammans.

Du får gärna ifrågasätta allt det jag skriver. Men be mig inte om att vara tyst.

Posted on: 2009/1/22 22:08
 Top 


Re: Dagens skratt!
#24


Hittade den här kul intervjun med Lef GW Persson:

Måndagsbörsen: Lef GW Persson 1981

Måndagsbörsen hade massor med bra artister som gäster, och så Jonas Hallbergs helt egna stil. Kolla den här intervjun med Joey Ramone:

Måndagsbörsen. The Ramones, 1981

Låtarna är "Sheena is a punk rocker" och "The KKK took my baby away".

Posted on: 2009/1/22 21:05

Edited by miksjo on 2009/1/22 21:21:32
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 19 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
24 user(s) are online (24 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 24

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS