vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To Post

« 1 2 3 4 (5)


Re: Skribent Gripen För Avslöjat Sanningen.
#97


See User information
Kolla killens blogg, nu har han lagt ut mängder med nytt

Posted on: 2010/10/24 2:02
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Skribent Gripen För Avslöjat Sanningen.
#98


See User information
Vi är utsatta för en krypande statskupp
Publicerad: 2010-10-22, Uppdaterad: 2010-10-22

Jag har tre gånger genomkorsat Afghanistan till fots, under kriget mot Sovjetunionen, och rapporterade om det kriget i tre böcker.

Hur ska man beskriva det som har hänt i Sverige de senaste åren?

Svenska folket röstade för EU efter försäkringar om att det var förenligt med neutraliteten. När vi väl var inne fick vi snart veta att neutraliteten, ja den försvann om inte förr så med EU-inträdet.

Nu för vi krig tillsammans med USA och Nato i ett av världens fattigaste länder. En otänkbar tanke för oss som upplevde Vietnamkriget och hur Sverige kom att använda sin röst till de tidigare kolonialfolkens försvar.

Ett krig som folkviljan har haft minimala möjligheter att påverka:

1) Det såldes in som en FN-insats. Sen visade det sig att det var ett rent Nato-uppdrag, om än med någon sorts partiell välsignelse från FN:s säkerhetsråd. De villkor som s-regeringen ställt att uppdraget skulle vara tydligt skilt från USA:s är uppfylls inte alls från 2005, då Nato även formellt tog ledningen. Men det föranledde ingen som helst reaktion i riksdagen.


2) Man sa att vi var där på inbjudan av Afghanistans regering. Som UD kunde meddela mig i juni i år saknas en sådan inbjudan i statens arkiv, däremot finns en hemligstämplad inbjudan från Storbritannien, afghanernas ärkefiende, att skicka trupper till Afghanistan.

3) Just nu beskådar vi hur den majoritet av väljarna som röstade för nej-partier (de rödgröna och sverigedemokraterna) håller på att dribblas bort i en uppgörelse bakom kulisserna mellan regeringen och Mona Sahlin. Försvarsledningen manipulerar opinionen genom att ömsom mörklägga händelserna (under hela valrörelsen), ömsom överskölja tjänstvilliga media med krigsargumentation.

Vis av tidigare erfarenheter har storkapitalets regering kopplat ett järngrepp om krigsmakten, i strid mot folkviljan avskaffat värnplikten och samtidigt infört tvång för svenska officerare att på order delta i Nato-krig trots att detta uppenbarligen strider mot grundlagens tre villkor för utlandsoperationer.

Jag kan inte komma ifrån tanken att det vi ser av eftervärlden kommer att uppfattas som en statskupp, om än i slowmotion. Storkapitalets regering har tillsammans med krigsmakt, kungahus och kyrka (som välsignar svenska präster i vapen i Afghanistan) vridit klockan tillbaka ett hundra år, i vissa avseenden 200 år. Historiskt sett kan detta bara jämföras med 1905, 1914, 1940 och 1941. En skillnad är dock att folkviljan den här gången i stort sett saknar företrädare - de socialdemokratiska politikerna är djupt invävda i krigspolitik och vapenindustri.

1905 ville kungahuset driva Sverige i krig med Norge. Soldaterna stod beredda när Hjalmar Branting i ett tal som han fick fängelse för förklarade att goda socialdemokrater skulle placera de första kulorna i nacken på de egna officerarna. Krigsplanerna inställdes.

I februari 1914 höll kungen tal till ett upprustningsvänligt bondetåg och talade om "min flotta" och "min armé", vilket fick den liberala regeringen Staaf att avgå.

1940 vill krigsmakten, en stor del av riksdagspartierna understödd av aktivistiska intellektuella gå med i finska vinterkriget. Per-Albin förhalade det svenska stödet så länge att de första svenska krigsplanen bara kom fram på krigets sista vecka. De två första planen kraschade dessutom med varandra.

Under hela våren 1941 förberedde ÖB Olof Thörnell den svenska krigsmakten på att gå med i kriget mot Sovjetunionen. "En tysk seger skulle medföra kommunismens nedslående och vara av oskattbar fördel för vårt lands inre hälsa" skrev han i en hemlig PM till regeringen 19 juli. Men Per-Albin och de demokratiska krafterna höll stånd.

Idag pågår överläggningar mellan regeringen och Mona Sahlin om att hitta en kompromiss i Afghanistanfrågan. Vad är det som gör att plötsligt den sedvanliga riksdagsbehandlingen inte duger, kan man undra. Vad är det som kan sägas i förtroliga samtal som inte kan sägas i riksdagen?

Från försvarsmakten pågår en intensiv agitation för att visa att varje nedtrappning av den svenska insatsen är skadlig, att en hemtagning av trupperna som tekniskt sett (tack vare Nato:s C-17plan som vi köpt in oss på) kan genomföras på tre timmar, kräver minst fyra år.

Allmänheten intalas att afghanerna själva vill ha de utländska trupperna kvar och att det också är svenska folkets mening. Krönikörer och "krigsreportrar" gråter krokodiltårar över de svenska "hjältarna" som dog för att afghanerna ska få leva i säkerhet. I går mobiliserades till och med Percy Barnevik att i ett långt radioinslag tala sig varm för Afghanistankriget. Med vilken kompetens? Fräckheten har han i alla fall, mannen som tog 901 miljoner SEK med sig i fickorna när han lämnade sin post på ABB.

De arton afghaner som omkom i Nato-bombningar samma dag som två svenskar skadades bevärdigas inte med ett omnämnande i svenska media. Rasismen har blivit norm och minglar fritt i de fina salongerna. Skyll inte på sverigedemokraterna!


http://www.newsmill.se/artikel/2010/1 ... f-r-en-krypande-statskupp


Posted on: 2010/10/24 23:44
"Truth is a pathless land"
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Skribent Gripen För Avslöjat Sanningen.
#99


See User information
Någon som kollat in hans blogg senaste tiden?

Intressant besöksprofil = Talar väl sitt eget språk.

Posted on: 2010/10/30 11:47
Resized Image
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Skribent Gripen För Avslöjat Sanningen.


See User information
Han är tung det måste medges.

http://corruptio.blog.com/2010/10/30/ ... pens-propaganda-fullt-ut/


Du är hotad, Sverige hotas, demokratin är hotad… vi skall rädda dig från dessa hemska terrorister!

Det är inte svårt att se att SÄPO går Bilderberg gruppens och Rothschild´s ärenden. Sveriges maffia-organisation (Regeringen) har givit SÄPO order om att driva Adolf Hitlers välkända taktik för att förmå svenska folket att godkänna allt regeringen gör och dom nya smyglagarna som raderar ut våra mänskliga rättigheter. Hermann Göring beskrev taktiken och sade, “med skrämselpropaganda kan regeringen få folket att godkänna allt bara “hotet” försvinner”. Det är samma taktik som USA:s regering drivit sedan Bush & Co noga studerat dom tyska nazisternas taktik och tagit hand om alla forskare/vetenskapsmän som arbetade för Adolf Hitler.

Sveriges regering är en massmördar-organisation som har sålt ut Sverige och alla som bor i Sverige till Bilderberg gruppen/Rothschild. Familjen Rothschild är mäktigast inom Bilderberg gruppen. Rothschild äger sedan flera år Sveriges Riksbank. Bilderberg gruppen förstod sedan länge att alla dom förändringar som denna kriminella organisation vill uppnå, inte kan slutföras under en månads tid. Och absolut inte utan att skapa sjukdomar, krig, kriser, konflikter, hot… och rädsla hos folket. Rädsla först och resten sköter sig per automatik. Titta bara på valresultatet i det senaste valet i Sverige, vad såg Ni?

- Jo, man ser total förvirring och rädsla!

“För säkerhets skull” tänker 80% av Sveriges befolkning när den socialbidragstagande/socialbidragsberoende klubben (Media) lägger ut SÄPO:s och Reinfeldt´s utlåtande kring hotet från terrorister. “För säkerhets skull” svenskarna kommer att vara den grupp som leder oss alla rätt in i den nya världsordningen där vi alla blir slavar åt Bilderberg gruppen och där demokrati betyder, “du som kritiserar regeringen är terrorist”.Genom att vara tyst och likgiltig samt rädd har alla (Goyim) dömt våra barn och barnbarn till att bli slavar åt en liten grupp svårt sjuka varelser som inte har mänskliga känslor och bryr sig inte om vår miljö.

Äldre artiklar kring SÄPO´s propaganda, klicka på länken nedan.

Posted on: 2010/10/31 0:13
Resized Image
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Skribent Gripen För Avslöjat Sanningen.


See User information
Percy Barnevik är Bilderbergare också som ni alla vet.

Sverigedemokraterna har sin roll att fylla i detta spektaklet, hur skulle det annars vara möjligt att de fått så mycket makt?

Posted on: 2010/11/1 20:48
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Skribent Gripen För Avslöjat Sanningen.


See User information
Network har huvudet på skaft.


Lägg upp Corruptio på vaken frontsidan.

Posted on: 2010/11/2 7:47
Resized Image
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
« 1 2 3 4 (5)
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
43 user(s) are online (43 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 43

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS