vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostAnonym
2011 - Händelsernas år
#1
Efter några års grävande och undersökande i träsket av konspirationsteorier och oförklarliga saker som sker omkring oss, har jag sakta men säkert börjat nå en slutsats.
Det är denna slutsats jag nu ska försöka dela med mig av till er alla.
Hur obehagligt eller skrämmande detta än må låta, så begrunda och fråga er om det finns en annan förklaring?
Insikten om att 9/11 var en bluff var för mig nog den allra största ögonöppnaren, men samtidigt som det gav mig en del svar så öppnade det för ännu fler frågor.
Den största frågan av dem alla är, Varför?

När händelserna för en vecka sedan, den 11 Mars 2011, överensstämde med det som mina efterforskningar lett mig till, kan jag inte längre ignorera det faktum att jag tror mig ha upptäckt den sanna naturen i situationen vi befinner oss i. När du läser detta, kommer du säkert skaka på huvudet och avfärda mitt budskap på grund av "galenskap".
Men kom ihåg det jag har berättat här idag, senare under året, när fler händelser kommer ske och sanningen sakta men säkert kommer uppenbara sig för var och en av oss. Om inte annat för att kunna vidta lämpliga åtgärder när vi slutligen står inför faktumet och inte kan förhindra vad som komma skall i oktober i år. Förhoppningsvis kanske tillräckligt många av oss kommer att hitta ett sätt att fly det öde som de flesta snart kommer att uppleva.

Som Mayakalendern förutspår, att den 28 oktober 2011 kommer mänskligheten nå ett högre medvetande. En ny nivå av medvetenhet. Många undrar vad denna nya nivå av medvetande är, och hur det kommer att ske.
Tänk om vi alla plötsligt får reda på, i en punkt i tiden, att vi faktiskt inte är ensamma här? Att hela vårt så kallade liv, vår illusion av existens, varit manipulerad, från en annan art än vår egen?
Jag tror att det skulle passa ganska bra in på definitionen av ett plötsligt och globalt "uppvaknande".

Den utomjordiska närvaro och invasion som för varje dag har intensifierats inför den kommande attacken, är det bästa svaret och förklaringen som sammanfattar alla underliga, svårförklarliga och fruktansvärda händelser som har inträffat i historien.

Det har alltid varit En fråga som har plågat mig mer än andra, och det är när man försöker komma till rätta med händelsen den 11 september 2001. Att den i själva verket var iscensatt, och utförts av andra än den officiella historien leder oss till att tro. När du börjar gräva i fakta och kommer till insikt om att tornen sänktes i en kontrollerad rivning, och uppskattar den rena arbetskraft, framförallt i antalet människor, det måste ha krävts för att genomföra en sådan enorm operation, hur kommer det sig att efter alla dessa år inte en enda läcka från en trovärdig "whistleblower" har nått ytan? Om militären var ansvarig, eller om den amerikanska regeringen kontrakterade ett rivningsföretag för att placera sprängladdningar i tornen, då skulle åtminståne någon människa bland en så stor grupp lida i sitt samvete när de tvingas leva med vetskapen om att de varit delaktiga i mordet på nästan 3000 oskyldiga människor. Eller?

Denna komplexa fråga besvaras ganska lätt och känns faktiskt extremt rimligt, när du lägger skulden för dessa attacker på en annan art än vår egen. En art som har möjligheten att smälta in bland oss. En art som är här på vår planet som en förtrupp av en större kommande kraft. En art som inte besitter mänskliga känslor. En "femte kolonn".

En femte kolonn är en grupp människor som i hemlighet underminerar en större grupp, som en nation, eller förening, inifrån. Wikipedia definierar en femte kolonn som en hemlig grupp eller fraktion av subversiva agenter som försöker undergräva exempelvis en nations solidaritet med alla medel till sitt förfogande. En teknik i den femte kolonnen är infiltration i hela infrastrukturen i ett land under attack, i synnerhet på positioner av politiska beslut och nationellt försvar.
Femte kolonnsaktivister utnyttjar rädslan hos folket genom att sprida rykten och disinformation, samt genom att utöva mer standardiserade metoder för spionage och sabotage.

Ett intressant exempel är serien "V", ett populärt TV-program från 80-talet, som nyligen kommit tillbaka till TV-rutan i ny tappning genom ABC, om en invaderande främmande kraft som är reptiler under mänsklig hud. Serien följer en grupp inom denna invaderande utomjordiska kraft som sympatiserar med människorna, i tv-serien känd som en "femte kolonn".

Om vi åter igen tittar på terroristattackerna den 11 september 2001, är det otvivelaktigt att "synkronicitet" spelar en stor roll under åren fram till 9/11. Attackerna har varit en fråga som jag har haft svårt att känna tillfredsställelse inför. Hundratals föregående exempel finns om denna händelse, nummer, bilder, tecken som förekommer i alla former av offentliga och underhållande media, från innan attackerna. Från tiden inställd på klockor, till korta klipp där 9 och 11 visas bredvid varandra, eller flygplan som flyger in i byggnader och till och med bilder och filmer av hur tornen rivs. Snyggt inplanterat i allt från filmer till TV-program, reklam, serier och dataspel.

En sidofråga till detta som jag aldrig har kunnat ge mig själv ett tillfredsställande svar på, är vem som har makten att kunna implementera alla dessa dolda budskap i alla dessa medier över en så pass lång tid? Åter igen är det enda svaret, hur galet det än må låta, att hela vår verklighetsuppfattning har manipulerats och formats av en icke-mänsklig intelligens i syfte att hålla oss blinda, sovande och okunniga i väntan på den kommande invasionen. Denna verklighet förklarar varför vi har letts till att omedelbart förlöjliga och avfärda dem som nämner något så spejsat som UFO's eller utomjordingar.

Det största tricket dessa demoner, troll, dessa fallna änglar, någonsin har dragit var att övertyga världen att de inte existerar!

Hur kan vi som art på denna planet i universums oändlighet någonsin eventuellt kunna förbereda ett försvar om vi alla tror att det inte finns någonting att försvara sig mot?

Så varför har denna fråga, denna tés, aldrig blivit seriöst undersökt på "professionell" nivå? Om denna "femte kolonn" styr de flesta av våra medier som vi dagligen exponeras för, där de alla är en del av denna art med samma syfte, är den verkliga sanningen att du bara kan lita på dig själv och din egen intuition. Glöm allt du någonsin trott vara sant. Glöm det ständiga budskap som ges i filmerna om människor som alltid besegrar "de onda utomjodingarna". Hypnosen i vårt samhälle, som vår art har utsatts för, är så djup och effektiv att även nu när jag skriver detta hör jag mig själv ibland skratta högt av det faktum att jag försöker varna mina medmänniskor för en kommande alien-invasion!

Men varför i hela friden skulle de släppa ut sådana ledtrådar i media och filmer? (eller i illuminati-kortlekar för den delen) Jag tror att deras resonemang bakom att släppa ut sådana bilder och varningar beror på ett av två skäl:
1. De ser något slags nöje i att tapetsera sanningen framför våra ansikten, och att vi blint slätar över det hela, eller
2. Att det är en del av den hypnotiska processen, att implementera sådana meddelanden djupt i vårat undermedvetna, så när händelserna väl sker, får den på något vis den önskade effekten i våra hjärnor, där vi förkastar allt som fantasier och nonsens.

Den numerologi som konstigt nog finns överallt, som i attackerna 9/11, liksom i alla andra angrepp och händelser som skett sedan dess är ännu ett obestridligt faktum. Som att genomföra sådana fruktansvärda händelser på exempelvis ett särskilt datum. Jag har alltid avfärdat detta med numerologi som ren slump. Mönster som går att finna hur man än väljer att räkna. Men denna art är uppenbarligen mer tekniskt avancerade än oss, och har förmodligen en viss kunskap om hur universum fungerar. Hur universum och livet fungerar kan kanske beskrivas i matematiska termer, kanske är det därför deras numerologiska fascination är så stor? Eller, så är det så att dessa femte kolonnare, som förmodligen är en så pass stor och utspridd grupp individer över hela världen, kanske de helt enkelt följer en mall i detta matrix där numerologin är ett sätt för dem att kommunicera på ett sätt som för oss är svårt att förstå?

Tillbaka till 9/11, och numerologin som omger denna händelse, exempelvis hur det amerikanska larmnumret 911 fann sitt ursprung. Jag tänker inte fördjupa mig i detta närmare här och nu, google finns som verktyg för den som vill hitta dessa mönster, men titta också på fakta att siffrorna följer ett mönster som inte bara är relaterade till just den dagen, från flygnummer till passagerarna, till tiden på när tornen föll osv, utan även på storleken på byggnaderna och när de började byggas. Mönstret för dessa nummer går tillbaks ända till 1960 då byggandet av Pentagon började den 11 september. Eller att tornen var 110 våningar höga exempelvis. Många kommer att hävda att detta är ren slump.

Det är svårt för den mänskliga hjärnan att förstå hur en grupp skulle kunna ha förmågan att genomföra en sådan genomtänkt konspiration, med ursprung som går tillbaka i generationer, där inte en enda (!) trovärdig "whistleblower" har kommit ut för att exponera denna onda plan. Som Sickan skulle ha sagt, "Jag har en plan! ...in i minsta detalj". Den mänskliga naturen förhindrar helt enkelt att sådana hemligheter hålls så dolda. Vi människor har helt enkelt jävligt svårt att hålla tyst. Ologiskt, ja.

Det är lika svårt för den mänskliga hjärnan att förstå hur en annan människa, eller ens en grupp av människor, skulle kunna förmå sig att genomföra en sådan operation i syfte att orsaka så enorma rädsla, lidande och död, av deras egen art. Återigen, allt detta blir plötsligt logiskt om vi helt enkelt kan förmå oss att tro att dessa händelser inte utförs av människor alls, utan istället av en annan art. Denna femte kolonn, dessa troll, som vandrar mitt bland oss.

Denna teori uppfyller även en mängd andra konspirationsteorier, som allmänheten helt enkelt inte kunnat acceptera eftersom de är så upprörande. UFO fenomenet exempelvis, bland många andra.
Våra förfäder accepterade alla att det fanns varelser som besöker denna planet från stjärnorna.
Men ändå, är nu andelen människor på denna planet som hellre sätter sin tro på en övernaturlig kraft som de blivit tillsagda att kalla Gud, långt många fler än de som tror att liv kan existera utanför denna värld. Hur kunde en sådan förändring i det mänskliga medvetandet ägt rum?

Om dessa planer genomförs av hemliga sällskap, exempelvis Illuminati, som många konspirationsteoretiker har lett till att tro är fallet, hur kommer det sig då att de har kunnat hålla sin agenda så exakt till förutsägelser som Maya-kalendern? En mycket effektiv strategi för en femte kolonn är att sprida desinformation som syftar till att peka skulden åt ett annat håll. Med det inte sagt att "Illuminati" inte är inblandade. Det är de definitivt.

Genom mayakalendern, som funnits i tusentals år, har vi fått uppfattningen att slutet av denna kalender är den 21 december 2012. Det finns många forskare som tror den här kalendern är en kvarleva från en utomjordisk ras. Jag tror inte att någon människa eller grupp av människor, kan, eller någonsin kunnat göra, en sådan exakt förutspåelse som håller i hundratals, eller tusentals år genom att "titta på stjärnorna", och att sedan kunna hålla allt på rätt spår, speciellt när sådana planer skall förvaras dolt i mörker för den generella massan. Helt enkelt väldigt ologiskt. Och då nuddar jag inte ens vid pyramidernas existens, vilket skulle resultera i en minst lika lång artikel för sig själv.

Just nu, I mars 2011 är mängden filmer, TV-serier och dataspel enorm som alla håller samma tema: En utomjordisk invasion. Ta ett steg tillbaka och förstå att det mesta vi presenteras för idag, är designat med detta fenomen i åtanke, kallat "synkronicitet". Prekognitiv programmering av våra tankar helt enkelt.

Chemtrails, har blivit en allt större och mer genomgripande fråga på senare tid. Finns de? Finns de inte? Här är ännu en fråga som gäckat mina tankar en hel del, men som också passar in som en del av ramen för en utomjordisk invasion. Hur i hela friden kan annars en grupp av människor göra det möjligt att helt sonika bespruta våra skyar med kemikalier? Att vända vår himmel från blått till grått, och hålla det hemligt är en fråga som har hindrat många från att kunna acceptera denna verkligheten, att någon, eller något, aktivt håller på och förändrar vår atmosfär. Dessa "chemtrails", hur kan någon regering eller politiskt organ, ha befogenhet att utföra en sådana operation? Utan vår vetskap.

Det finns tusentals ögonvittnesskildringar, och youtube-videos som visar detta. Inte helt ovanligt är där chemtrails-plan "morphar" till uppenbara "UFO'n", eller helt enkelt försvinner i ingenting. Jag har själv sett det med egna ögon. Än en gång är en utomjordisk invasion den mest logiska slutsatsen/förklaringen, även om jag själv ännu inte helt förstår syftet, men jag har mina aningar.

Och HAARP, förmågan att orsaka jordbävningar finns, även om tekniken verkar främmande för de flesta av oss, och det är kanske just därför att det förmodligen handlar om utomjordisk teknologi. Om Nikolai Tesla satt med oss idag skulle han kanske lättare kunna förklara hur det rent praktiskt fungerar. Även detta kräver sin egen artikel, vilket jag inte kommer att bemöda er med idag.

Mycket av TV-programmen och filmerna under de senaste åren har alltmer lärt oss att undermedvetat hantera närvaron och existensen av utomjordingar. Förberett oss på sanningen som kommer uppdagas. Den senaste upptäckten i det numerologiska träsket, är en matematisk kod som är inbäddad i bibeln, som exakt förutsäger många av de händelser som hänt genom åren. Ni minns väl Da vinci-koden som exempel i hollywood-manér? Det kan vara en korrekt slutsats att denna matematiska kod, kanske en stor del av bibeln själv, skrevs av något annat än en mänsklig hand.

En av de mest effektiva strategier som en invaderande styrka med femte kolonns-agenter på plats i förväg, skulle göra är att implementera sina agenter i ledande poster i alla länder, i alla betydande poster. Avväpnandet av länder utanför "ringen" är såklart en viktig del av planen. Fundera en stund på varför det är så viktigt att ta hand om Libyen just nu exempelvis. Men även på andra vis infiltrera sig i samhället, som radio-program, TV, dokumentärer, musik osv. Eller varför inte upphöja någon av sina egna till ledare för någon form av motståndsrörelse? En mycket effektiv strategi är att ta de individer inom en population som känner att något är snett och ge dem tillräckligt med information för att tro att de verkligen har rätt i sina antaganden om ditten eller datten. Wikileaks är ett sådant exempel. Men denna desinformation är bara avsedd för att avleda dessa motståndsrörelser, och deras anledning till ilska, och det slutar med att de skyller på varandra inom deras eget samhälle. Som i detta fall, sin egen art. När invasionen äntligen sker, så kommer även de som har ägnat så mycket tid och ansträngning för att väcka sina medmänniskor till ett pågående hot, tas av lika överraskning. Mig själv inkluderat kanske.

En lika effektiv desinformations-taktik skulle kunna vara att långsamt introducera exempelvis ett datum för allmänheten för den nära förestående attacken. En dag, ett datum, utformad för att subtilt införas i vårat undermedvetna, så att alla som börjar vakna till i denna verkligheten till vad som komma skall, tror sig veta när saker och ting ska braka lös. Om du skulle attackera ett annat land, skulle en effektiv strategi vara att få dem att tro att attacken kommer ske långt in i framtiden, och sedan överrumpla befolkningen tidigare än väntat, medans de fortfarande är i förberedelsefasen. Den 21e december 2012 är ett exempel på en sådan skenmanöver. Om du frågar vem som helst på gatan idag, så kommer de flesta att kunna berätta att det har något att göra med jordens undergång, även om de förmodligen inte tror på det själva.
När den 28e oktober 2011 anländer, i ett plötslig fasansfullt ögonblick kommer vi alla att lära oss hur vi har blivit lurade.

Ett återkommande tema i många filmer är tanken att människan ska användas som en alternativ strömkälla. Terminator-serien, Matrix, Skyline, V, delar alla detta tema på ett eller annat vis. Många böcker, som exempelvis "The War of Souls" handlar om en art som kan resa mellan dimensionerna, och skörda människors själar för att driva sina maskiner. Filmen Avatar släpptes samtidigt som filmen Surrogates med Bruce Willis som båda inför idén om att främmande varelser kan använda organismer/robotar som ser ut som en del av befolkningen. Detta var bara några exempel bland en uppsjö av filmer och böcker som avhandlar samma tema.

Med detta i åtanke är det intressant att studera termen "solenergi", som är Vår energi här på jorden. En kall sten i en enorm omploppsbana besitter inte den lyxen. Framsteg inom den moderna vetenskapen har bevisat att det finns en mätbar elektrisk kraft inom varje människa. Många forskare tror att detta är det som faktiskt kan definieras som den mänskliga själen. Sedan tidernas begynnelse har det debatterats fram och tillbaks om vad själen egentligen är. Och i de flesta former av religion är själen evig. Som den perfekta energikällan som aldrig slutar brinna. Om en annan art som har utvecklats under miljontals år verkligen existerar, som kanske lever på just en kall sten som far runt i universum, är det då inte möjligt att dra slutsatsen att de kan ha upptäckt en form, ett sätt, att skörda dessa själar som en form av evig, ren energi?

Om detta verkligen är orsaken, och målet för denna utomjordiska invasion, kunde deras tidpunkt inte vara bättre med tanke på att den här planeten just nu är fullproppad med små vandrande "batterier". Närmare 7 miljarder för att vara exakt. Liksom jordbrukare vet när det är bäst att skörda sina grödor, kommer de kanske för att hämta sin skörd?
Ett fåtal blir lämnade för att på nytt bygga upp en civilisation tills det är dags för nästa skördetid om X antal år. Under den närmaste tiden kanske vi kommer att få lära oss mer om elenin's omloppsbana, som jag personligen tror är det alla kallar "Planet X" eller "Nibiru". Den kalla stenen som de kallar sitt "hem".

Sedmera har framväxten av en stor FN-komplott växt fram, för att få tillstånd att genomföra en enad världsregering vid en eventuell framstående "kris". En del, eller gren av denna plan, kallas "Project Blue Beam", som ganska oförklarligt dök upp via en reporter i USA 1994. Om man tar sig tid att gräva i detta ämne kan man lära sig att det finns mycket lite bekräftande bevis i fråga om denna teori, eller dess existens. En typisk konspirations"teori" med andra ord. Införandet av ett sådant koncept tjänar emellertid syftet väldigt väl gällande en fejkad invasion, när det väl kommer till den punkten att vi kommer börjar se saker på vår himmel. Tvivlet kommer att vara ett faktum, även för oss redan invigda. Åter igen som en mycket effektiv bit av disinformation. Om jag inte missminner mig så skall Wikileaks säga sig sitta på en del information gällande alien/UFO-agendan som snart kommer avslöjas. Kanske är det en del av blue beam-agendan? Blivande medlemmar i en framtida "motståndsgrupp" kanske kommer anse sig ha hela konspirationen uträknad. Och när väl invasionen visar sig för resten av allmänheten, kommer de att luta dig tillbaka, självbelåtna i tron om att det bara är en holografisk ljusshow som utförts av satelliter med hjälp av barium som sprutats ut i vår atmosfär med hjälp av chemtrails? Samtidigt körs HAARP för fulla muggar, den hemliga teknik som utformats av människor och som orsakar jordbävningar runt om i världen. Allt detta kommer att skapa tvivel på ursprunget av vår tro, liksom ursprunget till vår existens. Tvivel och disinformation är nyckelordet, och har alltid varit.

Slutsatsen är att en mycket effektiv strategi av disinformation i denna sörja är att denna så kallade "arrangerade utomjordiska invasion" i själva verket Är en riktig utomjordisk invasion. I oktober får vi svaret oavsett om vi är redo eller ej, Det är jag övertygad om.

Hur framtiden kommer utspela sig efter det kan bara tiden utvisa.

Detta är bara ett tappert (eller tafatt) försök att ge min sida av det jag tror håller på att hända runt omkring oss, hur tokigt det än må låta. Jag skulle kunna fördjupa mig ytterligare i varje enskilt ämne, men jag har redan skrivit alldeles för många ord. Oavsett vad så tänker jag inte sluta som ett batteri på en kall sten, och jag hoppas att ni minns dessa ord den dagen något oförklarligt dyker upp på våra skyar senare i år.

Fred och kärlek alla!

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 2011 - Händelsernas år
#2


See User information
Quote:
Som Mayakalendern förutspår, att den 28 oktober 2011 kommer mänskligheten nå ett högre medvetande.


Icke sa nicke, du fantiserar efter att ha tillbrtingat mycket tid på nätet i aliens New Age-agenda, du förstår inte vad som är agendan bara... Maya har aldrig sagt något sådant som ni New Ageare säger. Ni sysslar med konstant ömsesidig hjärntvätt.

Vaddå "nå"... du är nu som Avatar här, att nästa år så kommer det liksom ett paket seglande med "ett högre medvetande". De som ännu inte sett vad det gamla New Agetramset är sover djupt, och bidde inget annat än vilsegpngna och förvirrade aktivister, som går voilse på Kinnekulle... (annan tråd...).

Maya har aldrig sagt sådant, tok där

Quote:
... Om en annan art som har utvecklats under miljontals år verkligen existerar.


Det finns inget sådant som "utveckling", du utgår från fel tankar från början, och då blir konspirationstänksfrukten inte nyttig.

Quote:
"... men jag har redan skrivit alldeles för många ord."


Precis, disinfo och words har redan gått för långt.

Posted on: 2011/3/18 19:19
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 2011 - Händelsernas år
#3


See User information
Det du säger är rätt!

Allting löper ut på att det blir en riktig utomjordisk invasion(Orion Federation).

Tid och den fysikaliska världen kommer någ vara "variabel" efter 2012.

Posted on: 2011/3/18 20:18
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 2011 - Händelsernas år
#4


See User information
"Utomjordisk invasion"... Varför är ni så övertygade? För att ni kollar på Hollywood filmer med UFO-teman? Är det argumentet?

Posted on: 2011/6/9 23:53
The answer to 1984 is 1776

newworldsheep.com
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 2011 - Händelsernas år
#5


See User information
Det är helt klart någonting väldigt skumt som pågår, kan verkligen människor göra så här mot varandra? För er som dessutom har följt serien The Event, har ni sett alla liknelser och associationer till 9/11, Döda havsrullarna, väktare av mänskligheten och alla "utomjordiska" inslag?

Den som kommit på alla detaljer i serien verkar ha väldigt god insikt i politik/geopolitik/terrorism och framförallt psykologi..

Posted on: 2011/6/10 19:38

Edited by TeBe on 2011/6/10 23:33:57
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."

/Benjamin Franklin
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: 2011 - Händelsernas år
#6

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 2011 - Händelsernas år
#7


See User information
http://www.youtube.com/watch?v=eZPHCwyKuwc

Haha, hoppas inte du har rätt då. ;)

Posted on: 2011/10/26 20:52
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
45 user(s) are online (45 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 45

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS