vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostKabooom, Stuxnet, Mellanöstern
#1


See User information
Stuxnet är en datamask (trojansk häst) som upptäcktes i juli 2010. Masken anfaller systemet WinCC som skapades av Siemens för övervakning och styrning av industriprocesser. Enligt datasäkerhetsföretaget Symantec är masken det första programmen som inte bara utspionerar industrisystem utan även manipulerar dessa system.

Masken använder den i WinCC fast installerade databashanteraren Microsoft SQL Server och 4 olika säkerhetsluckor i Windows. Enligt Siemens hade masken fram till mitten av september 2010 infiltrerat 14 industrianläggningar.

Inga skador i dessa anläggningar blev fastställda. Som reaktion inrättade Siemens en webbplats för frågor angående Stuxnet. Senare i september 2010 meddelade den iranska kommunikationsministern Resa Taghipur att masken finns på 30 000 datorer i landet, däribland datorer i kärnkraftverket Bushehr.

Sedan i Juli så har stuxnet bekräftats på 63 persondatorer i Japan enligt bevakningsföretaget Symantec Corp

USA och Israel skapade Iran-datamask. Underrättelsetjänsterna i USA och Israel utvecklade gemensamt den avancerade datamasken Stuxnet för att sabotera Irans kärnutveckling, skriver The New York Times.

Enligt experter stängde Stuxnet ned en femtedel av Irans centrifuger för
urananrikning i höstas.

Masken ska ha bestått av två delar; en som orsakade fel i centrifugerna och en som gjorde att allt verkade normalt för operatörerna. Den ska ha testats i förväg
på Israels kärntekniska anläggning i Negevöknen.

Avslöjandet kommer bara dagar före planerade samtal om Irans kärnvapenprogram mellan Teheran och sex stormakter skriver TT-Reuters.

Från vad jag förstår av den pågående krisen i Japan så härstammar inte problemen vid de kärntekniska anläggningarna inga direkt betydande skador på reaktorerna i jordbävningen.

Istället var det överhettningsproblemet i reaktornkärnan som orsakades av ett avbrott i el och vatten som behövs för kylsystem. Problemet förvärrades av förstörelsen av reservgeneratorer till kylsystem pumpar i den efterföljande tsunamin.

I det förflutna, är majoriteten av dessa system som drivs manuellt eller analoga kontrollsystem som elektromekaniska reläer, men det förändras.

USA har moderniserat kontroller för dessa hjälpsystem Siemens PLC

I Japan använder minst en anläggningar som är särskilt Siemens PLC, samma typ attackerad av Stuxnet Natanz i Iran.

Fidel Castro har utfärdat en varning i landets parlament för första gången sedan sin hälsokris för fyra år sedan. Han påpekar där att USA förberedelser för ett kärnvapenkrig i Mellanöstern.

Vilket går hand i hand med "elitens" planer som bland annats diskuteras på det årliga Bilderbergmötet.

Bilderberggruppen är en inofficiell klubb med 120-130 medlemmar, representerande makteliten inom affärs- och industrivärld, media och politisk verksamhet.
Bilderberggruppen håller ett årligt möte med enbart inbjudna deltagare.

Det sker ingen rapportering från mötena officiellt, genom intervjuer med deltagare eller genom bevakande journalister även om också företrädare för mediabranschen deltar bakom dessa stängda dörrar.

Gruppens namn kommer från det hotell, Hotel de Bilderberg i Oosterbeek i Nederländerna, där gruppen hade sitt första möte 1954 under värdskap av SS medlemen Prins Bernhard av Nederländerna. Andra kända medlemmar har varit Henry Kissinger, David Rockefeller och Bill Clinton.

När medlemen Carl Bildts produkt Statsminister Fredrik Reinfeldt den 23 april 2010 besökte Tessinskolan i Nyköping svarade denne på frågan om varför han är medlem i Bilderberggruppen med: "Vi diskuterar det ekonomiska världsläget, jag har varit med några gånger bara.

Nu är jag den som tror att saker händer av en anledning och inte en slump. En kärnkraftverk/kärnvapen händelse var väntad när eliten diskuterade just detta 2010 års möte.Vad betyder då detta i och med situationen vi befinner oss i nu på världsscenen?

Vi har upplopp och krig pågående i denna stund i Egypten,Jordanien, Libien, Irak, Afghanistan, Syrien och Yemen. De är bara två jättar kvar i mellanöstern som ligger lugnt, Saudi arabien och Iran. Som lugnet före stormen. När Iran väl dras in i bilden kommer Israel utan tvekan vara med och leka.

Att det är nu ett globalt problem om så i startgroparna så bekräftar Kina och Ryssland– som inte har lagt in veto mot FN-resolutionen att dem beklagar de militära aktionerna. genom att igen sätta sig mot USA och Nato .

Nu kräver Ryssland eldupphör från båda sidor i Libyen. Den ryske presidenten Dmitrij Medvedev säger att Ryssland kan tänka sig att hjälpa till att medla i konflikten.

Nu borde snart även den blinde börja se.

Helt enligt planerna och för vissa ett mycket gynnfullt scenario

Posted on: 2011/3/27 21:43
"Truth is a pathless land"
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Kabooom, Stuxnet, Mellanöstern
#2


See User information
Stuxnet var ju märkligt.

Mellanöstern har ALLTID varit i krig sen Britterna kom dit egentligen.

Ryssland och alla aktörer spela ett bra spel framför massorna enligt manuset.

Som mellan 50 och 90 talets... Kalla kriget.

USA's valuta kommer att krascha inom kort och då finns en världsvaluta redan och väntar.

Livet gungar och allt ändras, och de med FYSISKT makt och TVÅNG kommer löper amok tills människor vakna.

Vi få se hur det går till, personligt tror jag INTE att Tsunamin och Kärnkraftverksolyckan var skapat, de stämmer inte med KÄRNKRAFT AGENDAN (aka: Koldioxid skräcken)...

Dubai ser fint ut för eliten och de rika, vricka till det lite politiskt och då finns ett fint område eliten kan leva väl bra ifrån massorna.

Mellanöstern skall inte gå i något atomkrig, jag tror att kärnvapens användingen kommer trappas ner, och då blir det mer Mikrovågsvapen och ljudvapen istället, då man kanske har Codex Agendan och andra soft weaponry för att passivisera människor... för smutsigt med Uran Vapen egentligen.... men det fungerade bra och de kände bra vinst med de.

Kalle Carl, jo han är inne med olika grupper hit och dit, och spelar hans roll i det hela, men historiskt blir något "move" där det ska fixa till fort, men historien upprepar sig INTE på samma sätt, fast agendan har till slut samma mål.

Vi pratar mycket med varandra nu, mycket information långt, om läget och så, fast lösningar är alltid lokala.

Eliten har studerat människor länge, på alla sätt.

De vet ungefär mycket om oss alla. De kan förutse de mesta, och lyckas inte alltid. De VET väl internet och cyber info spridning samtidigt de vet väl hur många leva som "vanligt" även efter 11 Sept.... även in NYC.... de kollar på oss....

De ser hur mer folk tar medicin, hur länge vi lever, vad vi har för betyg på skolor osv....

Det finns säkerligen flera på Bilderberg som är inte med agendan, var det Olaf Palme's öde? Han vill inte vara med leken helt?

Många frågor och påstående.... egentligen leva vi här och nu, bland familj och vänner, grannar och så....de andra som måste de fattar och inser en helhets bild.

Frågan är då :

Är de kapabla att hantera och agera?
Organisera och skapa?
Även tänka?

Posted on: 2011/3/27 22:03
Administration, VAKEN.SE
Courage is contagious.
Censorship is Freedumb. "Oh look, ANOTHER elephant in the living room, lets talk about it shall we?..."
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Kabooom, Stuxnet, Mellanöstern
#3


See User information

Posted on: 2011/3/28 1:33
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
42 user(s) are online (42 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 42

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS