vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostECOLIBAKTERIEN ETT AV MÅNGA BIOVAPEN BERÄTTAR MIKE ADAMS
#1


See User information
Ecolibakterien har nu krävt 47 st människoliv den 28 juni, 2011!

Mike Adams intervjuas av Alex Jones om Nya Biovapnet, EHEC COLIO104-stammen har ALDRIG KOMMIT FRÅN NATUREN, DET ÄR OMÖJLIGT, UTAN FRAMTAGET I ETT BIOVAPEN LABB!

ELITEN använder detta Biovapen för att föra fram ett globalt Tyranniskt Dekret som har som slutligt syfte att förstöra de mindre små Organiska bönders odlingar!(Läs Krav Märkta Odlingarna!

Allt för att föra fram GMO och den processade Industrimaten!) Samt föra fram Världsbyggarnas farliga mat, Mike Adams säger att det vi ser är en klassisk Problem Reaktion Lösning!


2 videos Mike Adams: European E.Coli Superbug Bioengineered to Produce Human Fatalities 1/2

http://www.youtube.com/watch?v=rtdeaJ-BssE&feature=related

Mike Adams: European E.Coli Superbug Bioengineered to Produce Human Fatalities 2/2

http://www.youtube.com/watch?v=BPDx2m_YVdI&feature=related

Mike Adams berättar att Eliten försöker Döda all Mat! Man Hettar Upp allt mer av vår Mat så att de Viktiga Bakterierna, enzymerna försvinner! Vilket måste fyllas på i Tarmen/Tarmarna annars sätts Immunförsvaret hu funktion!

Det havererar som (Dr Mercola.com berättar att 80% av Immunförsvaret sitter i dina Tarmar!)
http://www.mercola.com/

När Immunförsvaret havererar kommer sakta men säkert sjukdomarna, via vaccinerna med passagerarvirusen, kemikalierna med E-tillsatserna i maten!

----------------------------------------------------------
Det finns 2 typer av Virus, Pilot virus med en genetisk kod som snabbt orsakar sjukdomar, sen finns det en typ, den vanligaste som kallas passagerarvirus som vilar i kroppens celler och hålls under kontroll av kroppens immunförsvar!

Du kan leva hela livet utan att du märker av det, inte förrän ditt Immunförsvar saktar in på ålders höst, eller vid ett trauma och när kroppens biologiska system är förorenat av onaturliga tillsatser:

EX: Ett passagerarvirus är XMRV Viruset (Ett Musvirus! som orsakar Prostata Cancer efter mycket lång tid!

Myndigheterna vet om Viruset XMRV, och man undersöker Ändå inte BLODBANKANA på landets Sjukhus, och Smittskyddsläkarna gör inte sitt jobb!
http://vaken.se/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=172211
-----------------------------------------------------------
MER OM ECOLI PÅ: http://www.nyapolitiken.biz/medicin_o ... genmanipulerad-ecoli.html

Måndag, 6 juni, 2011
Av Mike Adams, Editor för NaturalNews.com

http://www.naturalnews.com/032622_ecoli_bioengineering.html
Översättning Gertie Dahlberg

Ecolibakterien var genmanipulerad till att producera mänskliga dödsfall! Den här speciella Ecoli-variationen är en medlem av O104-stammen och O104-stammen är nästan aldrig (normalt sett) resistent mot antibiotika. För att de skall få ett sådant motstånd måste de upprepade gånger ha utsatts för antibiotika för att ge ”mutationstrycket” som knuffar dem mot fullständig drogimmunitet.

Även om vegetarianernas beskyllningsspel nu pågår runt hela EU, där en superresistent stam av Ecoli gör patienter sjuka och fyller sjukhusen i Tyskland, är det praktiskt taget ingen som talar om hur Ecoli kunde så magiskt ha blivit resistenta till åtta olika klasser av antibiotika och sedan helt plötsligt dyka upp i livsmedelskedjan.

Den här speciella Ecoli-variationen är en medlem av O104-stammen och O104-stammen är nästan aldrig (normalt sett) resistent mot antibiotika. För att de skall få ett sådant motstånd måste de upprepade gånger ha utsatts för antibiotika för att ge ”mutationstrycket” som knuffar dem mot fullständig drogimmunitet.

Så om ni är nyfikna på ursprunget till en sådan stam kan ni i grunden vända på den genetiska koden för Ecoli och bestämma ganska exakt vilken antibiotika den utsattes för under sin utveckling. Detta steg har nu tagits (se nedan) och när ni tittar på den genetiska avkodningen av denna O104-stam som nu hotar livsmedelskonsumenter över hela EU så framträder en fascinerande bild av hur detta måste ha kommit till stånd.

Den genetiska koden avslöjar historien

När forskare vid Tysklands Robert Koch Institute avkodade den genetiska makeupen av O104-stammen så fann de att den är resistent till alla följande klasser och kombinationer av antibiotika:

* Penicillin
* Tetracyclin
* Nalidixinsyra
* Trimethoprim-sulfamethoxazol
* Cephalosporiner
* Amoxicilin/Clavulanicsyra
* Piperacillin-sulbactum
* Piperacillin-tazobactam

Dessutom besitter O104-stammen en förmåga att producera specialenzymer som ger den vad som kan kallas ”bakteriers superkrafter”, mer kända tekniskt som ESBL:

”Extended-Spektrum Beta-Lactamases (ESBL) är enzymer som kan produceras av bakterier som gör dem resistenta mot cephalosporins e.g. cefuroxime, cefotaxime and ceftazidime – som är den mest använda antibiotikan på många sjukhus”, förklarar Health Protection Agency i Storbritannien http://www.hpa.org.uk/Topics/Infect ... ).

Bioteknik är en dödlig superbug

Så hur, exakt, har en bakteriestam kommit att existera som är resistent till mer än ett dussin antibiotika i åtta olika drogklasser och har två dödliga genmutationers plus ESBL-enzymers kapacitet?

Det finns egentligen bara ett sätt som detta kan hända på (och endast ett sätt) – man måste exponera den här stammen av Ecoli till alla åtta klasserna av antibiotiska droger. Vanligtvis sker inte detta på samma gång, naturligtvis: Först utsätter man det för penicillin, sedan tar man dessa överlevande kolonier och utsätter som för tetracycline. De överlevande kolonierna är nu resistenta till både penicillin och tetracycline. Sedan utsätter man dem för en sulfadrog och samlar de överlevande kolonierna från det – och så vidare. Det är en process av genetiskt urval, gjort i ett laboratorium med ett önskat resultat. Detta är i grunden hur vissa biovapen är konstruerade av USAs armé i deras laboratorieanläggningar i Fort Detrick, Maryland.

Det är praktiskt taget omöjligt att föreställa sig hur detta kunde hända helt av sig själv i den naturliga världen. Till exempel, om den här bakterien har sitt ursprung i maten, som ni har fått höra, när förvärvade den all denna resistens mot antibiotika med tanke på det faktum att antibiotika inte används för grönsaker?

Skapad och sedan utsläppt i det vilda

Bevisen pekar nu på att denna dödliga stam av Ecoli varit konstruerad och sedan antingen släppts in i livsmedelsförsörjningen eller på något sätt rymt från labbet och gått in i livsmedlen oavsiktligt. Om ni inte håller med om den slutsatsen – och ni är absolut välkommen till det – då måste ni dra slutsatsen att denna octobiotiska superbug (immun till åtta klasser av antibiotika) utvecklades slumpmässigt av sig själv… och att slutsatsen då låter mer skrämmande än en ”genmanipulerad” förklaring, eftersom det betyder att octobiotiska superbugs helt enkelt kan uppträda varsomhelst och närsomhelst utan orsak. Det skulle faktiskt vara en ganska exotisk teori. Då är min slutsats faktiskt mer logisk: Denna stam av Ecoli var nästan helt säkert skapad och sedan släppt in i livsmedlen av en speciell orsak. Vad skulle den orsaken kunna vara? Det är ganska uppenbart, hoppas jag.

Det är allt Problem, Reaktion, Lösning som är i arbete här. Först orsakar man ett PROBLEM (en dödlig stam av Ecoli i livsmedelskedjan). Sedan väntar man på allmänhetens REAKTION (enorma ramaskrin när befolkningen terroriseras av Ecoli). Som ett svar på det statuera den önskade LÖSNINGEN (total kontroll över den globala livsmedelsförsörjningen och ett förbud mot råa grönsaker, obehandlad mjölk och råa groddar).

Detta är naturligtvis vad det hela handlar om. FDA åberopar samma fenomen i USA när de driver på för sin senaste ”Food Safety Modernization Act”, vilken i grunden förbjuder små ekologiska familjegårdar om de inte slickar stövlarna på FDAs tillsynsmyndigheter. FDA kunde krossa bodgårdarnas frihet i Amerika genom att åka snålskjuts på den vida spridda rädslan som följde på utbrottet av Ecoli i USAs livsmedelsförsörjning. När folk är rädda, kom ihåg att det inte är så svårt att få dem att gå med på nästan vilken nivå som helst för reglerad tyranni. Och få folk att bli rädda när det gäller maten är en enkel sak… några få pressmeddelanden från myndigheterna, emejlade till de traditionella mediernas nyheter, är allt som behövs.

Först förbjuder man naturliga mediciner, sedan attackerar man livsmedlen

Kom ihåg detta: Allt detta inträffar i hälarna på EUs förbud för medicinalörter och kosttillskott – ett förbud som uppenbarligen gör näringsmässiga terapier olagliga som hjälper till att hålla människor friska och fria från sjukdomar. Nu när alla dessa örter och tillskott är förbjudna är nästa steg att göra folk rädda för färsk mat, också! Därför att färska grönsaker är läkemedel och så länge som allmänheten har rätten att köpa färska grönsaker kan de alltid förebygga sjukdomar.

Men om man kan skrämma människor för färska grönsaker – eller till och med förbjuda dem helt och hållet – då kan man tvinga hela befolkningen till att äta döda livsmedel och förädlade livsmedel som främjar degenerativa sjukdomar och därmed öka förtjänsten hos de mäktiga läkemedelsföretagen.

Allt är en del av samma agenda, förstår ni: Håll människorna sjuka, neka dem tillgång till helande örter och kosttillskott, sedan tjäna på deras lidande då de är i händerna på den globala drogkartellen.

GMO spelar en liknande roll i allt detta, naturligtvis: De är utformade för att kontaminera livsmedel med en genetisk kod som orsakar omfattande infertilitet hos människor. Och dessa som på något sätt kan reproducera efter att ha utsatts för GMO lider fortfarande av degenerativa sjukdomar som berikar läkemedelsföretagen för ”behandlingen”.

Minns ni vilket land som var måltavla i denna senaste Ecoli-skräck? Spanien! Varför Spanien? Ni kanske kommer ihåg att läckta meddelanden från Wiki-Leaks avslöjade att Spanien motsatte sig införandet av GMO in i sitt jordbrukssystem. Även då USAs regering hotade med politisk hämnd för motståndet. Denna falska beskyllning på Spanien för dödsfall av Ecoli är antagligen en hämnd för Spaniens ovilja att hoppa på GMO-tåget.

Detta är den verkliga historien bakom den ekonomiska förödelsen av Spaniens grönsaksodlare. Det är en av de mängder av sidointriger som satts igång tillsammans med denna Ecoli superbugskam.

Mat som vapen i krig – skapat av Big Pharma?

Förresten, den mest troliga förklaringen till var någonstans denna stam av Ecoli skapades är att drogjättarna kom upp med den i sina egna laboratorier.Vem annars har tillgång till all den antibiotika och utrustning som krävs för att hantera de riktade mutationerna av potentiellt tusentals Ecoli-kolonier? Läkemedelsföretagen har en unik position för att både genomföra den här plotten och tjäna på den. Med andra ord, de har både medel och motiv för att engagera sig i precis sådana här aktioner.

Posted on: 2011/6/28 9:15

Edited by san_sannson on 2011/6/28 9:30:27
Edited by san_sannson on 2011/6/28 9:31:00
Citat: Prof. Antony C Sutton "Det var ingen frihet i Hitlers Tyskland, och det var ingen frihet under Marxismen, och inte heller kommer det att vara någon frihet under New World Order, om det låter som George Orwells 1984 så är det det!"

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: ECOLIBAKTERIEN ETT AV MÅNGA BIOVAPEN BERÄTTAR MIKE ADAMS
#2


See User information
Senaste Nytt om den Livsfarliga Bio Vapnet E-Coli 111 SVT Text Onsdag 29 jun 2011
INRIKES Publicerad 29 juni

Groddar återkallas från matbutikerna

Oron växer bland landets livsmedels-
producenter efter tisdagens besked
att en man i Skåne smittats av den
allvarliga typen av ehec.


Groddar, som tros ha varit smittkällan
i Tyskland, återkallas från butikerna.
Ica drog in hela sortimentet i måndags
och nu stoppar även Coop och Axfood
all försäljning av groddar
, inklusive
skott, i sina butiker.

Svenskt Sigill, som kontrollmärker
svensk mat, efterlyser besked om var
smittan kommer ifrån. -Är det fröerna
eller bevattningsvattnet?, undrade
Anna Richert i Ekot på morgonen.

Mer på nästa sida och på svt.se

Kommentaren: Mike Adams säger att det vi ser är en Klassisk Problem Reaktion Lösning!

Man misstänkliggör den Bästa Levande maten, som ger människan en kraftfull hälsa! Ska man som (LÖSNING PÅ PROBLEMET, HETTA UPP, PASTÖRISERA, ÄVEN DEN råa maten!) Då Dödar vi det mesta av den viktigaste näringen, enzymerna!

Det vi kommer att få se säger Mike Adams, är Globala Regelverk, av Världsbyggarna! Regler tar ingen hänsyn, till det hållbara samhället, utan är skapat för att hjälpa Jättarna inom Matindustrin! Och vi kommer att få se hur eftersom när den nya omöjliga Kraven Slår sönder de små
Lokala Odlarna!

TRODDE DU ATT DET HANDLADE OM HÅLLBART SAMHÄLLE???Biologisk krigföring är vad det är säger Mike Adams, Vakna ur din dröm, och se VERKLIGHETENS MATRIX! FÖRST av allt SLÅ AV DUMBURKEN! Och börja studera oberoende nyhetskällor!
Posted on: 2011/6/29 10:35
Citat: Prof. Antony C Sutton "Det var ingen frihet i Hitlers Tyskland, och det var ingen frihet under Marxismen, och inte heller kommer det att vara någon frihet under New World Order, om det låter som George Orwells 1984 så är det det!"

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: ECOLIBAKTERIEN ETT AV MÅNGA BIOVAPEN BERÄTTAR MIKE ADAMS
#3


See User information
Nu ska det till radioaktiv strålning för att skydda oss från ehec.

"Företrädare för FN:s internationella atomenergiorgan IAEA tycker att tiden är mogen för att döda bakterierna med radioaktiv strålning"

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hen ... ipper-vi-ehec_6280270.svd

Känns lite som problem-reaction-solution. Pyttelite mat är dålig. Låt oss stråla all mat!

Posted on: 2011/6/29 13:49
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: ECOLIBAKTERIEN ETT AV MÅNGA BIOVAPEN BERÄTTAR MIKE ADAMS
#4


See User information
110 SVT Text Torsdag 30 jun 2011
INRIKES Publicerad 29 juni

Bockhornsklöver misstänkt källa

Enligt EFSA, den europeiska
myndigheten för livsmedelssäkerhet,
kan export från Egypten av
bockhornsklöverfrön ligga bakom ehec-
utbrotten i Tyskland och Frankrike.


-Bockhornsklöverfrön blandas ofta ut
med andra frön i en mix. Därför är
det viktigt att man värmebehandlar
alla groddar innan man äter dem,
säger Lars Plym Forshell, smittskydds-
samordnare vid Livsmedelsverket.


Fröexporten från Egypten skulle ha
skett redan 2009 och 2010, enligt
EFSA.

Kommentar: Ren spekulation, dessa många olika Myndigheter gissar, och det Kan Du lika bra som dom! Man kommer nu att hålla på att Misstänka den ena Grönsaken efter den andra, allt enligt Agendan!

Vi ser nu vad Lars Plym Forshell, smittskydds-
samordnare säger vid Livsmedelsverket.

Citat: Lars Plym Forshell "...det viktigt att man värmebehandlar
alla groddar innan man äter dem...


DU KAN VÄRMEBEHANDLA DINA GRODDAR DU, OCH ÄTA EN TOTALT FÖRSTÖRD MAT, VITSEN MED ATT ÄTA RAW FOOD = LEVANDE FÖDA ÄR FÖR BÖVELN, ATT DU SKA FÅ I DIG ENZYMERNA OCH VITAMINERNA OFÖRSTÖRDA, SAMT MINERALER!Vad som behövs är ett STOPP av Frihandeln av Mat mellan Länder I DETTA LÄGE, samt Globala Beslut i FN, EU, USA som för fram EKOLOGISKA SJÄLVSTÄNDIGA SMÅ GÅRDAR SOM BARA SÄLJER SIN MAT INOM ETT LITET OMRÅDE, DÅ KAN MAN OMEDELBART RINGA IN OM DET HÄNDER NÅGON INCIDENT! Men det kommer aldrig att hända!

Posted on: 2011/6/30 10:05
Citat: Prof. Antony C Sutton "Det var ingen frihet i Hitlers Tyskland, och det var ingen frihet under Marxismen, och inte heller kommer det att vara någon frihet under New World Order, om det låter som George Orwells 1984 så är det det!"

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: ECOLIBAKTERIEN ETT AV MÅNGA BIOVAPEN BERÄTTAR MIKE ADAMS
#5


See User information
Som tidigare inlägg också noterat.
Så var det sveriges och egyptens fel!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/utpe ... parti-sparat-till-sverige

Posted on: 2011/7/5 11:48
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
50 user(s) are online (50 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 50

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS