vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostAnders Breivik Tidslinje
#1


See User information
Kanske lite meningslös men samtidigt lite intressant. Har tagit uppgifterna ifrån Breviks rättegång och gjort en Tidslinje av vad som sagts om vad som gjordes när.Anders Behring Breiviks Tidslinje

1994:
Anders Breivik say in the main interigation that he was sceptic to muslim at the age 15. He claims that the militant nationalist in europe have to goals. One is to attack the muslims that is the minoriy while the other faction whants to attack the elite that is responsible and accountability.

1996-1997:
This is an very intresting fact and that is that Breivik new about Freemasonry at the age of 17-18 and that he whanted to join this early. Is he from a Freemason family perhaps?

1998-1999
Brevik say that he already at age 19-20 was thinking of using violante actions. He say that a militant nationalist recommended him to join Freemasonry.

2002
This Breivik he claims to have joined the underground movements PCCTS, knights Templar that have a clear facist ideology at age 23. It was the year 2002 or 2006 that he started writing his manifest. It is this year that he starting his capitalization phase to gain money for operation.

2003-2004:
According to Breiviks cousin Femme Nilingen Breivik he first meet Anders Breivik between 2003 and 2004.
http://www.rb.no/22juli/article6019580.ece

2005:
It was 2005 where Breivik cousin Femme Nilingen Breivik celebrated chrismas home at Breviks mother and where he talked with Anders Breivik how he was suppose to join Freemasonry. He claims to have given him a Freemason Matrikel where and give him instruktion to find someone that he knew that woul become his sponsor. You need two to join Freemasonry and one was his cusin so he needed to find another one.
http://www.rb.no/22juli/article6019580.ece

2006:
The first meeting at John Masonic Lodge St Olaus januari
2006. Breivik claims that he was not an active member but that if he had he would have seventh degree. He claims to only been at five meetings but somehow he got the higest Master mason degree in Johannes lodge. It was 2006 he started to plan his operation but it can also have been 2007 or 2008. It was this year he stopped his Capitalization phase.
http://www.nrk.no/227/artikler/dette- ... tten-_-dag-fire-1.8084366

2007
Anders Breivik starting to write on his Manifest part one, history part two and ideology part three and last the military part.

2009
This was the year Brevik wrote that he decided to use vi violent action and even execution if it was demanded.

2010-1011
Anders Breivik joined Oslo gun clubb between july 2010 to 4 march 2011.

2011
22 July 2011 Anders Breivik blow up a bomb at the goverment headquarters in Oslo. He then go to the island Utøya to a camp organized by AUF youth section for the norwegian labour party. There he executing 77 people before he surrender to the police.Källor: (öppna sidorna med chrome. Högerklicka på sidan och välj svenska så översätter chrome hela hemsidan)


A militant nationalist rekommended that Breivik should join Freemasonry - http://www.rb.no/22juli/article6019580.ece

Breivik claims to be a member of Knights Templare - http://www.nrk.no/227/artikler/dette- ... tten---dag-atte-1.8102651


Day 1 of Breiviks trial: http://www.nrk.no/227/artikler/dette- ... retten-_-dag-en-1.8082911

Day 2 of Breiviks trial: http://www.nrk.no/227/artikler/dette- ... retten---dag-to-1.8079582

Day 3 of Breiviks trial: http://www.nrk.no/227/artikler/dette- ... etten-_-dag-tre-1.8081812

Day 4 of Breiviks trial: http://www.nrk.no/227/artikler/dette- ... tten-_-dag-fire-1.8084366

Day 5 of Breiviks trail: http://www.nrk.no/227/artikler/dette- ... te-dag-i-retten-1.8090298

Day 6 of Breiviks trail: http://www.nrk.no/227/artikler/dette- ... tten-_-dag-seks-1.8095507

Day 8 of Breiviks trail: http://www.nrk.no/227/artikler/dette- ... tten---dag-atte-1.8102651

Posted on: 2014/1/17 14:37
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Anders Breivik Tidslinje
#2


See User information
Norway Attack Jeopardy

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/XucLleDWdPA?list=UUf-gHgavkjw84NSWJBHrP8A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

http://www.youtube.com/watch?v=XucLle ... =UUf-gHgavkjw84NSWJBHrP8A

Posted on: 2014/1/17 23:14
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Anders Breivik Tidslinje
#3


See User information
Jag tittade igenom en par länkar i det inledande inlägget i denna tråd och fäste mig vid två saker.

Nr 1 är att man uppenbarligen inte riktigt förstått vad World of Warcraft är. Spelet gör att man kan få nån sorts mentor som talar om för en om man gjort nåt smart.

Dessutom är det ganska besvärligt att betala och väldigt mycket myssel med konton, skulle inte förvåna mig om det på ett eller annat sätt går att överföra pengar mellan deltagarn. Jag har faktiskt ett konto, skall lusläsa det men det är väldigt mycket svår engelska i bestämmelserna.

Men jag har en svag känsla av att dom man är ute på att hitta en person som besitter de rätta psykiska egenskaperna för att kunna planera och genomföra ett terrordåd, så är World of Warcraft ett av ställen man kan titta.

Sen har vi det knepiga foretaget inom mobiltelefoni med det flotta namnet där Breivik uppenbarligen både haft nån sorts styrelsepost och varit upp i storfinansen på något sätt.

Ungefär vid samma tid råkade jag själv få ett visitkort med en örn på som såg väldigt vasst ut. Det gick ut på att man skulle på ett eller annat sätt satsa på den kraftigt växande mobiltrafiken och sedan få kapital och inflytande. Ingen ont i det, det är så det går till.

Men den maffiga örnen på visitkortet var liksom ett par snäpp för mycket, åtminstone för en som inte är fjortis själv men det var Brevik då.

Själv är jag så gammmal att jag lekt Hitlerjugend med örnar målade på masonitsköldar och vrålat Heil när jag var småpojke, det gjorde man i Mölndal på den tiden.

Den örn som var på "telebolagets" visitkort var utan tvekan kopierad på en av de örnar som fanns på min tid (Jag bodde till och med på Örngatan!).

Men Breivik svalde betet som alltså var agnat med godis för fjortisar.

Jag tycker att utredningen gled helt oförstående över detta... nog fan har han svalt krok lina och sänke och nu ställer sig ingen frågan om vem som var fiskaren!!!

Sherlock Holmes, vart tog du vägen...

Posted on: 2014/1/20 17:14
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Anders Breivik Tidslinje
#4


See User information
Quote:

Asgeir skrev: Nr 1 är att man uppenbarligen inte riktigt förstått vad World of Warcraft är. Spelet gör att man kan få nån sorts mentor som talar om för en om man gjort nåt smart.


Jo de får man i Frimurereit också och det heter en ledsagare som ska lära en se ljuset då man tidigare varit i mörkret.


Quote:

Asgeir skrev: Men jag har en svag känsla av att dom man är ute på att hitta en person som besitter de rätta psykiska egenskaperna för att kunna planera och genomföra ett terrordåd, så är World of Warcraft ett av ställen man kan titta.


Quote:

Asgeir skrev: Men den maffiga örnen på visitkortet var liksom ett par snäpp för mycket, åtminstone för en som inte är fjortis själv men det var Brevik då.


Så World of Warcraft, visitkort med örnar var det som fick Breivik att mörda dessa människor?

Att Brevik kände oro vid 15 års ålder för muslimer och att han ville gå med i en sekt redan vid 17 års ålder där man lurar i sina medlemmar att de härstammar ifrån Kung Salemon och Tempelriddarna hade säker inget med det manifest som han senare skrev som var fylld med tempelriddare och glorifierade korståg.

Jo så var det nog, Wow och visitkort med örnar fick "Tempelriddaren" Breivik att mista förståndet. De var därför han hade den här fina cosplay bilden av sig sig utklädd till WOW Wizard level 47? http://charlesfrith.blogspot.se/2011/ ... ders-breivik-behring.html


Jo håller med dig. Var tog du vägen Sherlock Holmes?

Posted on: 2014/1/20 19:13
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Anders Breivik Tidslinje
#5


See User information
Om man går till den som borde veta mest om nazismen kan man ju fråga sig var Adolf Hitler själv stod i frågan.

Han tyckte INTE om frimurare. Han ansåg att dom stod i förbindelse med zionismen och alltså var fiender.

I Köpenhamn där jag haft en del av min uppväxt uppstod eldstrider runt den stora logen och frimurare dödades av tysk militär vid den stora porten.

Därför ställer jag mig frågande till det ständiga sammankopplandet av frimureri och nazism.

Att Hitler verkligen var nazist själv kan väl inte ifrågasättas?

Han var själv tydligen åtminstone delvis intresserad av ordensliv men då tydligen av Ljusets Loge. Det konstiga med det är att även den berömde Torgny Segerstedt tycks ha varit medlem där.

De kallades Ljusets Loge, eller VRIL, efter begynnelsebokstäverna i logens devis Veritas Requescit In Lucem.

"Sanningen döljer sig i Ljuset" på svenska. Ungefär som att flygangrepp med Solen i ryggen är bästa taktik...

För den som får en Aha-upplevelse och tänker "nu har vi jävlar i min lilla låda hittat självaste Illuminati!" kan jag nämna att huset där logen inrymdes högst upp på Föreningsgatan revs för kanske femton år sedan. Jag var faktiskt inne och smög lite i det tomma huset och kan alltså säga att jag varit i självaste Illuminatis lokaler. Men såvitt jag forstår var logen nerlagd på grund av sviktande medlemsantal och Torgny Segerstedts systers protester mot rivningen hjälpte föga.

Den som vill förstå vad det hela handlar om kan ju gå ner och ställa sig på Vasaplatsen nedanför i stället, med ryggen mot stelen längst ner på den trekantiga gräsmattan, vänd mot staden. Blickar man rakt fram tittar man ner mot Frimurarlogen vid Stora Hamnkanalen och Brunnsparken. Tittar man rakt åt höger ser man mot B'Nai Brith och vänder man sig mot vänster ligger det stora Ordenshuset där.

"Och fåglarna plöja fria sin väg mot himlen..."

Posted on: 2014/1/21 9:20

Edited by Asgeir on 2014/1/21 9:43:20
Edited by Asgeir on 2014/1/21 9:52:29
Edited by Asgeir on 2014/1/21 9:54:47
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Anders Breivik Tidslinje
#6


See User information
Denna "Anders" må fan vara en magiker för fixa allt självt...

Likt klantskallen i STHLM som kanske ångrade sig å "fan oxå" fepplade och åsamkades. Säpo visste ju om det, även varnade sina nära å kära...

Hörde på Norska radion efter stockholmarns lyckliga "klanteri" att ja" svensken kan fostra en terrorist, som enbart kan klanta sig å bara spränga sig självt i luften"

Detta var på radion i Norge... Intressant med denna monopolverksamhet och hur "Anders" kom till...

Borde vi inte se CIA även utvecklats? Som ett mer nästlande äckel, som med sina finuliga instrument gäckat som andra?

Tusan vad jag älskar denna vaknande, av mina medmänniskor!

Testa själva att ringa just. dept. och fråga vem som gav ordern om att Sverige skulle reggas som bolag på Wallstreet? Lovar er, ni får luren påslängd...


Framförallt, utvecklas trollen... Inte att förglömma dessa. Dom är ju i frontlinjen!? Fick för övrigt självt en flickvän, jag inte visste fanns...

I fred och <3!

Posted on: 2014/1/24 3:04

FRI
Ej Kontrakterad av företagspolicy av stat, företag eller annan fiktion.

Jag ger er En nyckel, men det är Du som måste vrida om låset där det passar.

Bättring för alla!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
32 user(s) are online (32 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 32

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS