vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostIndigo_Awake
#1


See User information
Jag har aldrig passat in och det menar jag på ett sätt där man inte kan passa mig in. Mitt intresse har under min hela uppväxt vart att analysera människor och filosofera. Jag har hört att jag har ODD men jag fungerar som människa men kan inte förstå komplexiteten i samhällsstrukturen.

När jag var ung väldigt ung så förstod jag inte varför jag tänkte att livet fanns bakom skuggorna och har hela tiden hört om hur mitt överempatiska tänkande för andra och mindre tänkande för mig har blivit bekräftat att det gått i arv.

Jag har dragit väldigt logiska paralleller från personer och gått på djupet av att bara se foton av okända människor och sedan målat upp en bild för hur personen är vad den gillar hur dess uppväxt vart och det är enbart logik och sedan fått det vidarebekräftat av personen att jag slog 9 spikar av 10

Jag har gråtit över munkar i Burma medan folk har sagt att du kan ju inte bete dig så eftersom det inte är ditt problem och att höra sedan att jag måste leva här och nu.

Jag har sett ett stark ovalt objekt i skyn för att sedan från stillastående/svävande försvinna på en millisekund.

Jag har sett en större mörkare siluett på himlen i hög fart med vittnen, skära genom luften så det enda man hörde var luft och inget ljud under tiden då Island Vulkanen hade utbrott och det var flygförbud.

Jag har vart pacifist så länge jag kan komma ihåg.

Jag har alltid vart intresserad av psykologi och har även läst det.

Jag har alltid försökt att hjälpa andra människor.

Jag älskar att kolla på stjärnorna och le och önskar att få se något igen.

Jag har jobbat för världens barn.

Jag har involverat mig politiskt för att försöka öppna ögonen på människor som tror sig leva i demokrati.

och jag känner mig väldigt gammal.. och har vart trött länge på propagandan i världen samt försöken att fördumma och förslava mänskligheten och våldta gaia enbart för profit.

Nog om mig mer om er.

I honor the place in you in which the entire Universe dwells, I honor
the place in you which is of Love, of Integrity, of Wisdom and of Peace.
When you are in that place in you, and I am in that place in me, we are
One
.


Resized ImageVad kommer att hända i Sverige nu? Kommer alliansen ta itu med de viktiga frågorna som segregationen, utanförskapet, äldreomsorgen, jobben, välfärden och den absoluta rätten till att kunna läsa upp sina betyg. Om det är vi människor som bestämmer, hur kommer det sig då att vi blir mer giriga och inte ser helheten.

Vi behöver fasta jobb, vi behöver en stark välfärd, vi behöver ta hand om våra äldre och satsa på vården. Vi behöver skaffa fler och kompetensberikade lärare och sluta skylla på eleverna. Unga idag har stressymptom, ångest och koncentrationssvårigheter. Vi behöver anställa fler kuratorer som kan ge unga det stöd som behövs.

Börja satsa på nya miljövänliga energialternativ och utveckla Sverige till det land det var då vi gick som föredöme för andra länder.

Jag är arbetssökande i nuläget och har som många andra sätt botten under tiden då ekonomikrisen svept igenom Sverige. Statistik säger mig inget när man ser med egna ögon vad som händer med människor angående jobb, välfärd och utbildning, för att inte minst nämna vården. Vad som menas är att det går att skugga statistik med att sätta folk på aktiviteter och andra alternativ som praktik. Allt går att manipulera med lite hjälp av media och siffror. Men det är dags att vakna och ta itu med rötterna till alla de problem som inte går att förbise.

Hur länge går det att skylla på ekonomikrisen för att blunda för de viktiga frågorna som alliansen lovade att ta itu med i valet 2006? Vad hände med studentbostäderna? Vad hände med billiga hyresrätter? Vad hände med hela vårt system som involverade en trygghet på arbetsmarknaden? Och vad hände med våra äldre och sjuka? Vad hände med vår rätt att kunna plugga vidare? Vad hände med välfärden för dem som har hamnat fel eller kommit precis hit?

I detta nuläge har jag aktivitetsstöd och får komplittera med biståndspengar, det vill säga socialen för er som inte vet vad det är för något. Jag har aldrig tillhört någon politiskt sida. Jag vill helt enkelt att mina medmänniskor ska ha det bäst i frågorna som är viktiga som ligger i grund för ro och frid. Jag kommer att kämpa för vår frihet och jag kommer kämpa för dig! Sluta snacka i politiska termer och säg till folket exakt som det är.

Om politik är smutskastning, röstfiske och ren idioti så tänker jag starta ett eget parti för vi ska leva i en ren demokrati som talar för folket. Jag vill att ni politiker tar erat ansvar och tar itu med de verkliga frågorna och problemen som ligger i grogrund för alla problem. Då lovar jag att vi kommer få se en mycket ljusare framtid för vårt land och vårt folk som bor i detta land.

Detta är bara toppen på isberget men det är en början.Det här var hur min hjärna fungerar och berättar om mig för er ..och det här är jag in i kärnan på djupet.

Resized Image

Posted on: 2010/11/9 1:16

Edited by Indigo_Awake on 2010/11/9 1:41:51
Edited by Indigo_Awake on 2010/11/9 1:43:00
Resized Image
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Indigo_Awake
#2


See User information
Lol kan man tänka själv passar man inte in.

Sverige går åt helvete så länge folk inte litar på varandra.

Mm ochså sett Ufon,, dom byggs av statsmakter kopierade från ufot som krashade i roswell.

Jag såg 3 st passera 20 meter ovan huvudet på mig i triangelformation mitt på ljusa dagen.

Så hörde jag ett litet surr som en transformator och ett litet visslande strax innan dom dök upp bakifrån.
Var fjärde person har sett ett Ufo.

Men så småningom kom alla använda magnetvortex i Ufon och idag byggs dom lite varstans.

Mmmm vaken bör starta ett parti.

Startar du ett parti har du min röst iallafall.

Posted on: 2010/11/9 10:20
Resized Image
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Indigo_Awake
#3


See User information
Tack så mycket det var väldigt värmande. Jag är medveten om backengineering. Även om det hände under roswell kraschen så kom objekt från någonstans och det är då en kopia som motsvarar intelligent liv och jag har sett Oidentifierade objekt och vetat under en lång period i mitt liv att vi är inte ensam då vi är ett damkorn på en oändlig strand.

Våran skyldighet är att som människor bry oss om varandra att ställa oss upp och höja våra röster under en fredlig demonstration där ingen är maskerad självklart för att vi ska kunna filtrera dom som är där för att bråka och skapa mer kontroll över dom som demonstrerar fredligt över viktiga frågor som inte tas upp i media.

Folk måste vakna även om verkligheten är hård och om engagemanget existerar hos människor för att det kan vara svar och frågor som kan vara underliga att greppa när man sovit så länge, det är en chock och det är svårt att ta tag i verkligheten.

Man måste vara seriös och rikta sig till folket och samt vara väldigt professionell i dom här viktiga frågorna som jag och många andra brinner för som jag ser här.

Du kan inte stå på stan med en liten stereo och med färglada kläder och en hampa väska och hoppas på att folk ska vrida sin verklighet mot dig och stanna upp lyssna även om budskapet är rätt.

Vi måste anpassa oss till verklighetens människor för att nå ut till dom och vissa att vi finns, det här existerar dom här stora sakerna är inte enbart haschrökande frågor som skapats ur tomma intet för att hantera problemen och vi tänker inte ta det utan en politisk fight eller åtminstone sprida ringar på vattnet för att sedan sprida vidare.

Jag vet att jag kommer kämpa för att jag skulle inte kunna sova på natten om jag bara stod vid sidan om och kollade på och sedan hoppades på att det kommer lösa sig själv då verkligheten drar åt repet mer och mer.

Vi är medvetna om UFO´n vi är medvetna om NWO vi är medvetna om mass reduction vi är medvetna om propagandan som ska hjärntvätta våra medborgare vi är medvetna om bilderberg gruppen vi är medvetna om försöken att mat ska industrialiseras och pumpas full med e-medel vi är medvetna om att pengar är självslaveri och att pengar är en I.O.U lapp i bomull.

Men vi är också medvetna om att något måste göras åt dom här problemen det handlar bara om hur mycket mer vi tänker tåla.

Rösten måste göras hörd, folket måste göra sig hörd, demokrati ska råda och dom stora mörkningarna ska fram i ljuset för att belysa alla som tvivlar. Vi ska leva i fred visdom kärlek utan en profit på mörkläggningar, krig, folks lidande och utnyttjande.

Namaste alla och ha en trevlig kväll

Resized Image

Posted on: 2010/11/9 23:24
Resized Image
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
59 user(s) are online (59 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 59

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS