vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostIntergovernmental Panel on Safety of Biotechnology
#1


See User information
Efter framgångarna med att skapa åsiktsförbud gentemot avvikande uppfattningar i klimatfrågan har nu globaliseringens arkitekter skissat på ännu ett område där konsensus ska fastslås. Nu är det biotekniken som föreslås få en egen vetenskapspanel (av tankesmedjan Managing Global Insecurity). Det fastslås att upptäckter inom vetenskapen öppnar för möjligheten att förändra världens hälsa, matproduktion, energi samt “klimatförändringarna” (naturligtvis kom dessa med också). Detta innefattar nya bränslen, grödor som motstår torka och utrotandet av dödliga sjukdomar. För att skapa en sund grund för bioteknikens framtid och för att undvika att den missbrukas för “mörka syften” föreslår MGI att en ny regim skapas för att kunna upprätthålla en bioteknologisk trygghet samt säkerhet. De existerande internationella regimerna anses otillräckliga (Biological and Toxic Weapons Convention). Därför behövs en panel med vetenskapsmän från hela världen utformas för att nå ett vetenskapligt konsensus angående bioteknologins risker.

Det låter kanske som en bra idé att ordentligt utreda bioteknologin för att skydda oss mot dess mörka sida. Frågan är dock om det blir så. Min misstanke är att panelen genom att “rätt” vetenskapsmän väljs ut och att “summary for policymakers” skrivs av några få utvalda istället kommer att legitimera användandet av bioteknologin. All kritik mot att GMO-föda leder till hälsoproblem eller liknande kommer då att kunna hänföras till resultaten i panelens konsensusrapport. “Majoriteten av världens forskare säger att det är så”.

Det är också intressant att studera namnen som ingått i MGI:s rapport. Här återfinns mängder med höjdare inom det globala etablissemanget (Javier Solana, Jan Eliasson, Timothy Wirth, James Wolfensohn, Brent Snowcraft, Igor S Ivanov, Wu Jianmin). Deras andra slutsatser är att vi måste söka mer samarbete och bygga globala institutioner. De stora kriserna kräver “Global Governance”. Det måste kännas skönt för dem att kunna erbjuda medicin till en åkomma som de själva har varit med och skapat. Misstankarna mot att denna rapport inte är gjord för att göra den vanlige medborgarslavens liv bättre och mer demokratiskt stärktes när jag såg vem som har varit med och finansierat den. Här finns självklart Rockefeller Brothers Fund, men även ett par andra superkapitalistfonder som stödjer bygget av Rockefellers “Sköna Nya Värld”, representerade.

Vill man veta vad klanen Rockefeller anser om bioteknologi rekommenderas William Engdahls “Seeds of Destruction”. Här snackar vi “dark forces” i aktion

http://jacobnordangard.wordpress.com/ ... -safety-of-biotechnology/

Posted on: 2008/12/12 20:00
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
23 user(s) are online (23 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 23

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS