vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To Post

« 1 2 (3)


Re: Obama Bin Laden
#49


See User information
Min ide om vad en artikel bör ta upp:
Först bör det understrykas att UBL inte är vem som helst. I princip varje nyhetsartikel eller uttalande om UBL upprepas och understryks hans exeptionella status som terrorsymbol. Han är symbolen för den svårfångade och osynliga terrorn och används i myndigheters och analytikers retorik och argumentation för krigsinsatser i mellanöstern, "säkerhetsåtgärder" och tummandet integritetslagstiftning på hemmaplan.

Artikeln bör ta upp att han annonserats död minst 8 gånger tidigare och konkretisera med 3 av de mest tunga uttalandena.

Huruvida han levde eller ej är alltså en öppen diskussion och har alltså konsekvenser för hela rättfärdigandet av kriget mot Afghanistan och "war on terror" i synnerhet.

Alltså är det av största vikt att det produceras otvetydiga bevis för att han faktiskt dog först häromdan. Det räcker inte att bevisa att han är död - det är förmodligen inte så svårt - jag tror att han varit död sedan länge. Den stora frågan är om USA kan bevisa att HAN FAKTISKT VAR VID LIV strax innan räden i Abbottabad.

Vi kan ännu bara spekulera i sanningshalten om vad som hände i Abbottabad häromdagen så länge inga tydliga bevis framläggs.

Slutligen: OM hela historien att han faktiskt var vid liv och dödades först häomdan av USA är sann är frågan: Varför väljer USA att inte lägga fram tydliga bevis som man tex gjorde med Saddams bröder vars döda kroppar paraderades för allmänheten? Vad har de att vinna på att UBLs liv och död är höljt i dunkel? Jag har klurat på detta och kommer inte på någon vettig förklaring. Man kan gripa efter halmstrån såsom att "De var tvugna att respektera muslimsk sed" eller "Det är för känsliga bilder för att visas för allmänheten" eller "Det är en säkerhetsrisk att delge detaljer om händelsen" eller "inga bevis behövs för USA är så rättfärdigt och mäktigt att det inte finns någon anledning eller ens möjlighet att ifrågasätta." Allt jag kan komma på är bara skrattretande patetiska bortförklaringar.
Jag kan däremot se många självklara fördelar för USA att de faktisk lägger fram skarpa bevis.

Allstå vilken bevisbörda bör man kräva av USA. Finns det någon som helst anledning att acceptera att USA inte lägger fram bevis som röjer alla tvivel om att han faktiskt dödades härmodan? Jag hoppas artikeln kan skapa ett tryck på att skarpa bevis måste läggas fram med tanke på UBLs exeptionella symbolstatus. Ord står mot ord och vi har ingen anledning att lägga större tilltro till ord bara för att de skrivits på Obamas teleprompter.


Posted on: 2011/5/4 11:35
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Obama Bin Laden
#50


See User information
Micro, fråga dig själv varför han vill ha med dig att skriva en artikel?

Jag spekulerar lite, Låt oss säga att du skriver under med ditt namn i en artikel i Aftonbladet och lägger fram dina bevis!

TÄNK om det sen kommer "bevis" på att det var Bin Laden som dom tog dödade i Pakistan. Sen om dom bevisen är manipulerade eller inte spelar ingen roll, vilken har mest förtroende, DU eller Aftonbladet/Pentagon, man måste räkna in människors blinda förtroende för massmedia/auktoritet..

DESSUTOM, Alex påstod häromdagen att Osama legat nerfrusen, om man tinar upp honom och presenterar honom för världen, vad händer då? Nu påstår dom ju att han ligger i havet, så jag vet inte riktigt hur dom ska kunna presentera kroppen isåfall, vem vet han kanske flyter iland nånstans?

Dom kan dessutom plantera hans kropp på en strand nära Pakistans kust närsomhelst, när det väl behövs och sen påstå att han måste ha flutit iland!?

Alla ovanstående scenarion är tänkbara, Vita Huset/Obama/Pentagon behöver pluspoäng just nu för att kunna rättfärdiga sig själva och deras militära insatser, törs man satsa på ytterligare en bluff???? Utökade militära insatser är ju dessutom på gång..

Posted on: 2011/5/4 12:26
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."

/Benjamin Franklin
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Obama Bin Laden
#51


See User information
(Bortsett från att jag misstänker att det är teater denna gång)

varför döda någon misstänkt utan förhör eller åtal?
Det brukliga brukar vara att hålla den misstänkte i liv så man kan förhöra den och få information om organisationen, eventuella planer mm. Titta bara på alla Nazister som stoppade en cyanidkapsel i munnen så fort dom insåg att dom skulle bli tillfångatagna, dom ville inte avslöja något!
Den som dödar en misstänkt som sitter inne med viktig information gör sej skyldig till förstörande av bevis, vare sej det är den misstänkte själv eller någon annan utför gärningen.

Så om nu dessa uppgifter om Bin Ladens död av en händelse skulle vara sanna, så får man ur ett (ärligt) militärt perspektiv se det som ett stort misslyckande.Posted on: 2011/5/4 12:53
Never believe anything until it has been officially denied
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Obama Bin Laden
#52


See User information
http://www.youtube.com/watch?v=74dxhpsFrQc&feature=feedu

Bekräftat; 911 var ett insidejobb och Bin Laden har varit död i snart 10 år? Är det här beviset? In your face!

Posted on: 2011/5/4 13:53
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Obama Bin Laden
#53


See User information
Det är möjligt att Bin Laden varit död i tio år.

Grejen är att man aldrig kan vinna en diskussion genom att ha rätt, helt enkelt. Själv vet jag ju innerst inne att jag har rätt för det har jag nästan alltid, men att avslöja det är detsamma som att säga adjö till debatten och egentligen älskar jag debatten mer än att vinna den...

Folks självkänsla håller helt enkelt inte för insikten att allt varit lögn. Dom klamrar sig desperat fast vid lögnen. Jag glömmer aldrig följande episod:

Jag bodde i Ängelholm. När det blev varmt väder studsade tv-vågorna på ett lustigt sätt så att jag fick in östtysk (DDR) TV. Jag brukade se nyheterna på deras nyhetsprogram "Aktuelle Kamera". Dom hade ett program efteråt som hette "Wie scheidet mann Wirklichkeit und Parteilichkeit? (Hur skiljer man på verklighet och propaganda).

En dag kom frågan upp om DDR verkligen alltid skulle förbli socialistiskt.

Då sade nyhetstjejen förvånat: "Va? Ingen socialism??? Men utan socialism finns det ju inget DDR!"

Nej, just det. Tio år senare var både socialismen och DDR väck. Men ingen kunde föreställa sig detta, det var helt grundmurat och hade man talat om det för folk hade dom bara blivit ledsna.

Vi måste vara rädda om våra medmänniskor och inte utsätta dom för alltför starka doser Sanning. Tids nog skall dom vakna... och det är ganska otroligt att dom blir gladare än nu när dom lever i sin illusion!

Det fanns faktiskt en del som var bra i DDR också. Det finns det i USA också.

Folk väjer sig för Sanningen för att dom inser att om verkligen USA och Obama faller så får det ofattbara konsekvenser även här på hemmaplan.

Det är ett grundmurat trygghetssystem med USA som Farbror Polisen som bara rivs väck. Vi kommer att stå ensamma med våra tokiga grannar och den morrande ryssen och kanske drabbas av konflikter i vårt närområde i områden vi knappt vet namnet på.


Posted on: 2011/5/4 14:16

Edited by Asgeir on 2011/5/4 14:32:23
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Obama Bin Laden
#54


See User information
Halten av bevisning är ganska tunn i en okänd tittares telefonsamtal till Alex Jones. Jag skulle knappast vilja kalla ett YouTube-klipp för bevisning. Jag tror på det som sägs, men det är knappast bevisning.

Posted on: 2011/5/4 14:28
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Obama Bin Laden
#55


See User information


Oba...Osama, ja...

Har länge känt att detta med Al-CIAda borde nast vara urtjatat, så kommer detta... Människor vänjer sig vid allt som slängs mot dom och nu är resultatet av Al-CIAda fearmongeringen kommit till sin spets, perfekt avslut på teatern. När du vridit ur trasan så hårt och tagit ut allt du kan, varför inte avsluta med att fixa populäriteten och fjädern i hatten av det?

Men...

Nu kvarstår om vad som komma skall, vem blir nästa syndabock. För spåret dom valt är inte klart än, men jag misstänker snart en "re-run" i större skala är på väg.
Är övertygad att Iran ligger i siktet inför nästa steg, som har kärnvapen.
Och hur skulle detta kunna vändas att samla människorna bakom "fanan" för att slå ut Iran (Med början i Pakistan, som även har kärnvapen)? Jo, en form av attentat med nukleär variant av 9/11 i Europa. Frankrike, Paris verkar trolig plats. Detta är en teori jag finner är högst trolig.

Och en Al-CIAda har inte kvar momentet i sig, för att beskriva hotbilden på samma sätt, det behövs mycket mer vatten på kvarnen för att gå vidare nu.

Ni har väl inte glömt alla lagändringar och förberedelser som görs, allt mer öppet. Se bara skolfesten här, vilket tydligt visar på praktisk övningstilfälle, från Polisens håll.
Del 1. http://www.youtube.com/watch?v=q3wl-Kcy7ec
Del 2. http://www.youtube.com/watch?v=PSUcHpLfcm4

För den som tror detta är över... Vänta ni bara. Poläriteten håller enbart på att byggas upp.

Allt detta hänger samman, på fler sätt en Ett.


Posted on: 2011/5/4 14:32

FRI
Ej Kontrakterad av företagspolicy av stat, företag eller annan fiktion.

Jag ger er En nyckel, men det är Du som måste vrida om låset där det passar.

Bättring för alla!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Obama Bin Laden
#56


See User information
James Corbett: The Osama Psyop
Posted on: 2011/5/4 18:50
Administratör

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Obama Bin Laden
#57


See User information
Jag minns när CNN visade bin Ladin (en tjock sådan) några veckor efter 9/11. Då bar han på en del bling bling vilket är förbjudet enligt Islam, om jag inte minns fel?

Hur många dubbelgångare finns det egentligen och var det den tjocka bin Ladin som dödades den här gången?

Stämmer det att det var ett bin Ladin tal från 2004 där han sa att Sverige skulle aldrig attackeras av al-Qaida? Självmordsbombaren i Stockholm planerade tydligen sitt dåd ett år innan bin Ladin talet där ledaren yttrade sig om Sverige och hur de aldrig skulle utföra några attentat emot vårat land.

Vet man vad Taimour Abdulwahab hade för kopplingar till t.ex. Al-Qaida eller andra terroristorganisationer (CIA, M-I6, Mossad etc)?

Posted on: 2011/5/4 19:36
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Obama Bin Laden
#58


See User information
http://www.dn.se/nyheter/varlden/disk ... adins-dod#article-readers

Läs lite kommentarer här och begrunda om fårskocken verkligen förtjänar att någon kämpar för deras frihet och suveränitet?
När börjar hockey-VM?

Posted on: 2011/5/4 20:19
Administratör

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Obama Bin Laden
#59


See User information
Det senaste om Oba... Nej Osama, Pentagon/Vita Huset har lite svårt att hålla ihop detaljerna i händelseförloppet..

Pentagon, White House Can’t Get Their Bin Laden Fairy Tale Straight
http://www.prisonplanet.com/pentagon- ... -fairy-tale-straight.html

"White House Press Secretary Jay Carney told reporters Tuesday “Even I am confused” when he was questioned over the exact details of the Navy SEAL raid on the so called “compound”."

"While Brennan had said that Bin Laden engaged in a firefight with US commandos and resisted capture, Carney told reporters that the al qaeda leader “was not armed”."

"He [bin Laden] was engaged in a firefight with those that entered the area of the house he was in. And whether or not he got off any rounds, I quite frankly don’t know,” Brennan had said Monday. Other pentagon officials told the same story earlier in the day."Läs hela artikeln så märker ni själva hur uppdiktad den här historien verkar vara. Tydligen så har Vita Huset reviderat sin historia och kablat ut den genom Reuters.. Go Figure!

Posted on: 2011/5/4 23:02
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."

/Benjamin Franklin
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Obama Bin Laden
#60


See User information
Vad som än hände så luktar det hastverk om allt...

Posted on: 2011/5/4 23:05
Administratör

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
« 1 2 (3)
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
43 user(s) are online (43 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 43

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS