vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostBehöver era Tips och råd!
#1


See User information
Hejsan alla på vaken.se , jag är ny här på sidan 25 år och uppvuxen utanför jönköping hade behövt råd och tips angående min bror som har blivit säng liggandes och är jätte smal och musklena förtvinat så han inte kan gå längre eftersom han luggit så länge..

min bror är 29 år, är helt normal, men för några år sen så kände han att han hade ont i kroppen, å började leta fel han orkade knappt gå ur sängen längre, han har fel på binjurarna och något mer minns inte exakt va som står i hans papper.
men han letade fel hos olika läkare men ingen kunde hitta något. i samma veva när han började bli dålig så träffade han en tjej och han kunde fortfarande gå och allt va helt okej,
sen när ja å morsan kom bort till brorsan så låg han nästan bara i sängen och hon gjorde allting borstade tänder på han osv, och sen en dag så sa hon bara nu har vi flyttat så dom hade tagit sina grejer å flyttat ut till skogen i ett torp 10min från där vi bor. dom hade kontaktat nån gubbe som hade åkt till min bror å gjort mätningar å sagt han va elöverkänslig och efter detta så har han kört på de
så man får inte ha me sig mobilen dit då säger han att han får strålning och blir jätte dålig ..

nångång har ja haft me mobilen fast på ljudlös och då är de ju lugnt då märker han de inte, men de har hänt att han sett nån som haft de på sig å då helt plötsligt blir han jätte dålig. ja tror ju de sitter mycket psykiskt att han inbillar sig, men de gått så långt så han blir ju verkligen dålig på riktig.

han har hjälp från kommunen dom är där några timmar om dagen och matar honom, min mamma får ta hand om honom resten av timmarna hon e helt förstörd och mår psykiskt dåligt på grund av detta,hon e sjukskriven från jobbet och tar hand om brorsan, vi vet inte vad vi ska göra.

han har ju luggit så länge nu, han sitter upp å käkar men hans muskler har förtvinat så han kan inte gå. så långt har de gått, jag har tjatat på honom å sagt han måste träna å träna för att bli bättre å komma på fötterna men han säger han måste lösa allt annat först innan han kan de att han e för klen för å ens göra något, hans motorik fungerar inte säger han.. när de hade gått ungefär 2 år ute i stugan så kontaktade ja alla brorsans gamla vänner och samlade dom ute i stugan och vi ville att han skulle in till sjukan å få vård där istället som rehab så han kommer på benen igen,
så nån vecka senare sen så bokade vi ett datum så ambulansen skulle hämta in honom och han skulle få ett rum, nä då samma dag så hade hans tjej ringt den där gubben å han hade åkt in till sjukhuset å mätt elen där så då hade han sakt att min bror kommer dö ifall han åker in dit .
allting är som en film, henne har ja velat åka ut å mörda ett antal gånger, men hon är inte med i bilden längre som tur är. hon orkade inte med å va i stugan längre men de va hon själv som gjorde så han kom ut dit och gjorde han ännu sämre .. enligt mej

Mina egna tankar om allt är att han är psykiskt sjuk, men ja är ingen läkare och kan ingenting, elöverkänslighet tror ja inte på. ja tror nån kan ha de , men mycket sitter nog i skallen på sånna, ursäkta menar inget illa ifall någon tror de, är bara frustrerad han har luggit i stugan 4 år nu,
ja bor 1,5timmar där ifrån nu men försöker hälsa på så ofta ja kan, när jag väl är där så är han helt normal vi skojar å skämtar om när vi va ute å drack å hade roligt tillsammans, Vill bara ha råd å hjälp med va ni tror man kan göra, skrev detta lite snabbt har bråttom iväg här nu..
men vill ju inte min bror ska dö en dag bara då hade ja själv inte kunnat leva eftersom ja tror de måste finnas något man kan göra, och eftersom allt påverkar alla runt om kring så är de bara jobbit ser att min mamma må dåligt är inte kul de heller hon har inget liv längre .. och ja hjälper till med ekonomin med mat osv men de blir sämre för varje månad som går , så hade varit tacksam för något råd lr tips ha de bra allihop

Posted on: 2015/2/13 12:42
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Behöver era Tips och råd!
#2


See User information
Herregud, det låter ju fruktansvärt!
Att du säger att han myttar om sin elöverkänslighet tycker jag är helt fel. Klart han mår dåligt om ingen tror på honom.
Nu är jag inte helt insatt i diskussionen, men jag VET att el och strålningskänslighet ÄR bevisat och den där "gubben" kan mycket väl ha haft rätt. För din bror verkar inte må bra och jag skulle aldrig skicka in honom i en miljö som ett sjukhus med mobiler, el, röntgen och många andra avancerade maskiner.
Symptomen låter nästan som ALS. Men det antar jag ni testat. Det kan inte vara så att han är metallallergisk? Har han någon gammal amalgamlagning, titanspikar i höften eller något annat som skulle trigga hans allergi. Symptomen du nämner är nämligen mycket lika.

Om inte annat, så försök kom i kontakt med fler personer som jobbar för elöverkänslighet och försök på en second opinion på honom.

Posted on: 2015/4/27 21:32
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Behöver era Tips och råd!
#3


See User information
Prova med kolloidalt silver från Ion Silver, finns att beställa från t.ex. Bodystore. Det har hjälpt mig med massa olika tänkbara åkommor. Skulle inte förvåna mig om det även hjälper mot elallergi. Kostar ca: 200 kronor.

Jag brukar ha silvret under tungan några minuter innan jag sväljer det. typ, en matsked 4-5 gånger under en dag.

Jag vet ingen, eller har inte läst om någon som provat silver och säger att det inte fungerar. Om det fungerar mot el-allergi låter jag vara osagt, men så här skriver VD:n för Ion silver:

"Nya rön pekar även på att vissa elallergiker får en fantastiskt god effekt på sin elallergi med kolloidalt silver. Det är möjligt att elallergi till stor del orsakas av patogena mikroorganismer. Den systemiska infektionen sätter ner immunförsvaret så mycket att kroppen får svårt att värja sig för till och med elektromagnetiska variationer i miljön."


http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/03nr2/03-2art1.htm

Posted on: 2015/5/1 0:30
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Behöver era Tips och råd!
#4


See User information
Annars kan du prova mer mer basisk kost, men skulle gissa på att kolloidalt silver fixar det.

Posted on: 2015/5/1 0:31
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
24 user(s) are online (24 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 24

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS