vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To Post

(1) 2 »


Anonym
Avprogramering önskvärd! -tråden innehåller nerladdningsbara radioprogs-
#1
Hela våra liv styrs av tanken, allt som vi skapar börjar med en tanke. Allt som sker i din omgivning börjar också med en tanke. Hela vår planet ser ut som den

gör, för att det är tänkt att bli så här. Om politiker och regeringar ville och tänkte fred, så blev det det, - - - alltså måste det ligga en agenda bakom, så enkelt är det, men det var inte det jag ville komma till. Agendan finns där och det finns en mening med allt.

Med tanke på vad vi människor egentligen vill, när vi är "avprogramerade" från allt hat, hådvarubegär, avundsjuka, stress, svartsjuka mm, så ser jag ingen mening med att försöka rätta till detta system. Det är många som missuppattar mig när jag talar om framtiden, och vad vi behöver göra för förberedelser just nu. Jag tänker först och främst på människor som styrs av de spirituella och naturliga lagarna. Har dom också vaknat till så blir det ännu bättre. Det finns turligt nog också en regel som jag ser blir allt starkare för var dag, dom som får tillräckligt med info ser det så självklart, och blir spirituella dom också :) ... Hela världen kommer att fyllas utav bomull :)

Nåväl, skämt och sido.
Fråga? Vad tror ni att vi kommer att bygga upp när detta system rasat?, för rasa kommer det att göra. Större delen av detta system skapar stress i grund och botten, och tillgångar äter det upp med "ILFART", så vi är inte ens i närheten av nåt som skulle kunna kallas bra. Jag är mer eller mindre säker på, och hoppas givetvis på det också, att vi kommer att bygga upp fristad efter fristad, helt och hållet baserat på fri energi, och att alla fabriker stänger igen, pengar försvinner, försäkringar och allt vad det heter... Månne det gå fort :)

När behoven/programmen slutar störa vårt egentliga medvetande så finns det ingen nytta med allt vi har i dag. Tänk så mycket tid vi sparar, och får då istället tid att umgås och uppfostra våra barn på det vis dom behöver uppfostras på. Det är också helt ok att lägga sig ner och bara va! Vi kan också röra oss helt fritt då, och resa när vi vill, och vart vi vill. Allt det här kopplas till en tid då vi inte hade någon teknik, därför svider tanken. Många kallar det att backa tillbaka i tiden, men så är ju inte fallet. Vi vet vad vi vet, och medvetandet har vi alltid med oss. Vi skapar en civilization på andra grunder bara, 99% bättre!

Nåja, Jag skulle vilja skriva i timmar om detta för att det är så intressant, en förändring kommer, en avsevärt stor sådan också. Så ämnet är väl relativt relevant också... Dumt att lita på att "dom" skall fixa allt.

Vad tror ni om framtiden?... Kul ämne!

Hare gott....

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#2


See User information
Det är ett riktigt paradis som du målar upp. Kanske att det
är möjligt att skapa ifall viljan finns hos människorna,
men det är inte säkert.
Om vi utgår ifrån att reinkarnation är det vi tror på,
då behöver själarna alla problem och val som det nuvarande
livet bjuder oss. Problemen och valen är ju till för att vi skall
lära. Varje liv som vi lever, är som att genomgå en klass
i skolan och vi utvecklas och lär av svårigheterna och givetvis
av framgångarna.

Posted on: 2005/11/29 19:34
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#3


See User information
Webmaster - tycks vara en anhängare av David Icke. Han tycks gå på David Icke med hull och hår.

Visst - David Icke har sagt en massa bra saker. Jag har tittat igenom hans tre filmer som finns på www.vaken.se och jag har surfat på hans sajt. David Icke har avslöjat en hel del om Illuminati och satt fingret på 911 och sagt att det är Bush och hans gäng som ligger bakom - har utfört 911. Det är bra!

Men David Icke har också hamnat väldigt snett när han säger:
Infinite love is the only truth, everything else is illusion.

Och det som Webmaster skriver som är kommet ur Ickes tankesfär:
Hela våra liv styrs av tanken, allt som vi skapar börjar med en tanke. Allt som sker i din omgivning börjar också med en tanke. Hela vår planet ser ut som den gör för att det är tänkt att bli så här.

Och sen har David Icke fått reptiler på hjärnan.

Och David Icke har inga idéer om hur världen ska styras - inga idéer om demokrati.

David Icke har "knarkat" och fått en vision om att allt är ett och kärlek och av det drar han slutsatsen att allt är illusion och bara en tankeprodukt.

Visst - allt är ett - allt hör ihop - allt påverkar varandra ömsesidigt i växelverkan. Det är inte svårt att förstå. Dialektik är läran om detta.

Vi delar upp världen med våra tankar och värderingar MEN det finns något reelt bakom dessa delar - de är inte bara tankeprodukter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tänk dig att en sten är en fotboll och sen sparkar du på stenen samtidigt som du tänker att den är en fotboll. OK! Du kanske får dj-vligt ont i foten - kanske måste uppsöka sjukhus?

Säg åt din kompis att göra samma experiment. Om din kompis får ont i foten så säg att han måste äta lite svamp först - "knarka" lite för att förstå det här att bara man tänker så blir stenar fotbollar och då går bra att sparka på. Tja, somliga kompisar kommer att tro på det här! Och de är det synd om!

Varför får vi inte se David Icke göra det här experimentet från scenen? Eller hemma vid soffbordet? Nja, han pratar bara om att:
Hela vår planet ser ut som den gör för att det är tänkt att bli så här.

Och sen åker han till Afrika och får reda på av Muttwa att det är så!

Men han gör aldrig experimentet! Han vill inte hamna på sjukhus med bruten fot, skadade tår - och hans vision - hans snack - avslöjat som lögn.

Nej - istället för att "svampa"-"knarka"-"snacka Icke skit"
så lär man få sätta sig på ändan med bena i kors och upptäcka att man fortsätter att vara vid liv - utan en massa tankar och känslor. Och bli lite glad! Sen måste man säga något - göra något - använda sitt jag på ett bra sätt - försöka lära sig saker och ting - inte bara gå på intuition - det är därför Illuminati behärskar världen - de skapar sig kunskaper - de försöker själva se klart - de använder dialektik för att hitta en bra balans åt sig själva - sen försöker de sprida okunskap - David Icke hjälper dem - de använder dialektiken inte bara för att själva fatta utan också för att få andra att fatta.

Vi måste själva skaffa oss kunskap - väga, mäta, skapa teorier precis som naturvetenskapen gör - vi måste lära oss dialektik för att kunna balansera - skilja upp i motsatser - svart/vitt - förena motsatserna till enheter av olika slag - grått - svitt/vart/svirt/vatt - vad du vill - och vi måste kolla att dessa begrepp har med verkligheten att göra - så vi inte tänker att stenar är fotbollar.

Och vi måste skaffa oss demokrati!!!!!
Få till beslutande folkomröstningar så vi kan styra världen - vi som får ta konsekvenserna av besluten måste också se till att vi får fatta besluten.

Visst-David Icke har sagt en del bra saker men också en del väldigt dåliga.
Han verkar vara en dålig fotbollsspelare - Han kan sitta på avbytarbänken och snacka - men ut på plan ska han INTE!

Posted on: 2005/11/29 19:39
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#4


See User information
911,...här på vaken är det bara tomtar,...men du som är en "papegoja" varför flyger du inte till dom andra papegojorna på socialism.nu,...istället för att vara här och skräna...?

Posted on: 2005/11/29 21:12
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#5


See User information
Jag har inte sagt ett ord om socialsm!
Däremot skrev jag att David Icke - icke var helt att lita på - eftersom han påstår att allt bara är inbillning - och då får man ont i foten om man inbillar sig att en sten är en fotboll och ger sig till att sparka på den.

Vad jag också skrev att jag tror meditation - sitta på ändan med benen i kors - är bättre än att knarka. Vad jag har fattat så gillar du att knarka - precis som David Icke - och då kallar du mej för papegoja för du har inget bättre att säga än att hitta på öknamn.

Börjar man sätta öknamn på varandra - kalla varandra för papegoja och som du skrev i ett annat inlägg att jag pratade skit - då spårar samtalet ur - då hamnar vi i diket!

Lugna ner dig, Psilocyber !

Håll dig till ämnet som enligt cee-Webmaster var det här:
"Avprogramering önskvärd!
Hela våra liv styrs av tanken, allt som vi skapar börjar med en tanke. Allt som sker i din omgivning börjar också med en tanke. Hela vår planet ser ut som den gör, för att det är tänkt att bli så här. "

Eller var tyst - Psilocyber!

Posted on: 2005/11/29 21:28
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Avprogramering önskvärd!
#6
Jag skall posta 2 länkar till radioprogram som 911 kan lyssna på, sen kan vi diskutera vidare om saken!

Hare gott så länge!
återkommer...

PS, David Icke har inget med mitt inlägg att göra, jag tänker själv!

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#7


See User information
Varför kommer du inte med något nytt 911,...nåt du har provat själv, tänkt ut själv och förstått själv,...istället för att upprepa gamla socialdemokratiska floskler?

Frid/Psilo

Posted on: 2005/11/29 22:14
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#8


See User information
Vad är det jag inte tänkt ut själv?
Vad är det för socialdemokratiska floskler jag upprepar?

Kan du svara på det så ska jag ta dig på allvar!

Posted on: 2005/11/29 22:35
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#9


See User information
Hej,

Psilo:

Oavsätt vad 911 skriver så bör kritiken ske på ett värdigt och inte föremjukande sätt. (Påminner mig om när du klagade på att jag klagade på 911).


Posted on: 2005/11/29 22:44
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#10


See User information
911:

Jag är den enda riktiga webmaster (Alla andra är nedgraderade till operatörer). Jag ber dig nu och har bett dig förut - Skriv endast om 99,99 i den utvalda tråden (demokrati = folkstyre = vad?). Upprepa dig inte, om du tycker att David Icke är en grönsak, skriv det en gång. Vill du diskutera det vidare gör en tråd som heter David Icke. Om du inte följer dessa råd så kommer vissa åtgärder.Posted on: 2005/11/29 22:44
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#11


See User information
Det är bättre om du tar reda på saker och ting först!
Det var en viss person som avvek från den här tråden - började tala om socialsm.nu och socialdemokratiska floskler - som jag svarade.
Skriv någonting om detta istället - hota andra tycker jag inte är värdigt!

Sen handlar ämnet i den här tråden Avprogrammering önskvärd!
just om David Icke och hans idéer:
Hela våra liv styrs av tanken, allt som vi skapar börjar med en tanke. Allt som sker i din omgivning börjar också med en tanke. Hela vår planet ser ut som den gör, för att det är tänkt att bli så här.

och det leder till sådana här halvsanningar som är 99 procent fel för att skoja till det lite om det är tillåtet:

Det är också helt ok att lägga sig ner och bara va! Vi kan också röra oss helt fritt då, och resa när vi vill, och vart vi vill. Allt det här kopplas till en tid då vi inte hade någon teknik, därför svider tanken. Många kallar det att backa tillbaka i tiden, men så är ju inte fallet. Vi vet vad vi vet, och medvetandet har vi alltid med oss. Vi skapar en civilization på andra grunder bara, 99% bättre!

Det här är nonsens! om man inte talar om styresleskick - demokrati - och hur många som nu har beslutsrätt eller icke.

Om man inte kan diskutera det så är man en agent för Illuminati - medvetet eller för att man inte begriper bättre.

Varför diskuterar du inte demokrati?
Varför svarar berättar du inte om dina egna idéer i tråden
Demokrati=Folkstyre=Vadå?


Posted on: 2005/11/30 0:09
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#12


See User information
911 -
Snälla! Du nämner Demokrati och 99.996% och 0.004 Promille i varenda inlägg börjar bli en aning enerverande och att Psilo kallade dig papegoja var väl inget konstigt? Dom har en tendens att säga samma saker? Tack.

Nog om det.

cee -

Ja, då glömde man nästan bort vad tråden handla om?!..
Just det, framtiden. Verkligen ett intressant ämne, personligen så blir jag ibland alltför fixerad av framtiden att jag glömmer nuet dock inte så allvarligt som det låter :)

Vad som komma ska är en klurig fråga, jag suger åt mig all information jag kommer över, och har själv ställt mig frågan men har inte bildat mig en riktig uppfattning än.
Men det kommer säkerligen bli en radikal förändring. Framtidens teknik kommer handla om "levande energi" allting runtomkring oss är energi och vi kommer lära oss använda den och slutet för bensin, motorer m.m är en tidsfråga.

Och hur vi kommer leva kommer säkert också skilja sig radikalt, vårt samhälle är uppbyggt av Illuminati och gynnar bara dom rika, och tar man ett steg tillbaka och tittar på helheten så bör man se idiotin i det. Vi är inte skapade för att slava för dåliga löner dag ut och dag in för att sedan dö.

Hoppas det blev förståeligt, jag är trött och "klockan" är "mycket" som vanligt :)

Posted on: 2005/11/30 2:53
"Låt inte det onda ta överhanden. Besegra det genom att göra gott."
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#13


See User information
hehe Tack för det epic!!

Ja hade så mycket jag ville skriva här men d blev för mycket tillslut så jag kunde inte formulera mej. Så kliver du in och i stort sätt skriver vad jag tänkte (i Grova drag) .... som cee skrev:
"Det är också helt ok att lägga sig ner och bara va!"

ibland verkar det vara så
Peace&Love och ses

Posted on: 2005/11/30 3:11
"We don't receive wisdom, we must discover it for ourselves after a journey that no one can take for us or spare us."-Marcel Proust

Youngevity Associate
http://ygy-90-for-life.webnode.se/
http://naturligtvis.my90forlife.com/ http://tinyurl.com/Y...
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Avprogramering önskvärd!
#14
Ladda ner Michael Tsarions senaste radiobesök,
[ http://www.7-dayz.net/MTsarion.11.19.05.mp3 ]

Högerklicka, spara mål som. Han är en i mängden som snackar om likandana saker som Icke... Om länken inte funkar, klippa och klistra till browsern.

Skall se till att få upp en till som tar upp samma ämnen, fast ännu mer intressant :) ... Efter det kan vi snacka vidare...

Återkommer,

Hare...

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#15


See User information
Var hittade du Michael Tsarion?
Här?
http://www.taroscopes.com/

Här finns han också:
http://www.coasttocoastam.com/guests/811.html
Och man kan läsa:
Bio
Alternative historian and author, Michael Tsarion is an expert on the occult history of Ireland and America. Born in Ireland, he has researched mythologies of the world, as well as his own country's magnificent and mysterious Druidic history. Michael's work considers the consequences to civilization of extra-terrestrial involvement and answers many of the quandaries that have puzzled other "visitation" experts. It clarifies the disinformation about Atlantis and the lost continents of pre-history and it shows that the orchestrated chaos of today's world has roots in ancient times. Looking ahead, Michael offers profound solutions for the future.

Här hittar man honom också:
http://tribes.tribe.net/infobunker

Det finns några som vill försvara demokratin:
http://tribes.tribe.net/freedomguardians

A group of like-minded people who want to preserve Freedom, Equality and Democracy in America from anyone anywhere not just Texas or the United States.

Det verkar ju trevligt - men som sagt - man måste diskutera innehållet i ordet demokrati - för att veta vad man försvarar - det finns säkert en hel del amerikaner i Irak som anser sig försvara demokratin.

[Admin: Tar bort del som inte följer forumreglerna - Återupprepning, Offtopic]


Posted on: 2005/11/30 4:43
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Avprogramering önskvärd!
#16
Hmm, 911, prova att lägga bort systemtänkandet lite, ta bort ordet politik och demokrati en kort stund, och lyssna på
www.7-dayz.net/Swerdlow.MP3 ...

Jag med många har fått nog av tanken, att någon annan skall sitta över oss och bestämma! Dom som sitter och bestämmer över människan har alltid varit pilitiker, diktatorer, kungar etc. Finns inga system som håller i längden... Mina ord, inte Icke's...

Hare gott...Lite editering/uppdatering...
En till intervju med Michael Tsarion, den här gillar jag benhårt... En av dom bättre förklaringarna på hela agendan... *****
http://www.7-dayz.net/MTsarion.Jeff.Rense.Jan.25.2005.mp3


Hare gott igen...

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Avprogramering önskvärd!
#17
Go kväll!

Här är en art bell show som skrämmer skelettet ur vem som helst...

Jordan Maxwell @ Art Bell... Högerklicka, spara som...
Filen ligger online 23:30, laddar upp den nu, jettesakta :)

Kommentarer?

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Avprogramering önskvärd!
#18
I det senaste radioprogget jag postade innan detta, så snackar Jordan Maxwell om info han bara inte kan vidarebefodra... Är det någon som hört honom någon annan stans på senare tid, tala om vad detta är??? Har letat febrilt efter ytteligare info, utöver det han tar upp i detta radioprog...

Hare gott...

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#19


See User information
Jag har inspelningen från radioprogrammet Coast2Coast när Jordan var gäst och regeringens underättelseagenter gick in och stängde av hans telefon under sändningen. Vad jag minns så var det så att mot slutet av programmet när lyssnarna fick ringa in talade Jordan med en kvinna som kollat upp det här med att vi egentligen är produkter som vid födseln investeras som värdepapper på börsen. Jordan bekräftade att det är så (åtminstone i USA.) Det finns 2 sorters lagar i världen: "The law of the land" och "The law of the high seas." Det är den senare som är gemensam för världens länder och den övergripande. Den innebär att eftersom vi ligger i livmoderns vätska och sedan föds när vattnet går så lyder vi först och främst under sjölagen och är att betrakta som produkter av "The High seas." Liksom en båt som ankrar i en främmande hamn (Dock=hamn), måste ha ett certifikat, får också vi när vi föds ett certifikat; födelsebevis. av Doktorn (The Doc). Det här låter helt absurt men enligt Jordan Maxwell så fungerar det så här. Jag har för mig att han pratade om British Israel World Federation Movement och planeringen av WTC attacken strax innan. På Jordans hemsida finns ett dokument från slutet av 30-talet där de skriver att september 2001 ska bli inledningen på en Global Teokratisk Stat (The New World Order). Jag ska leta fram mp3-intervjuerna där Jordan Maxwell pratar om det här och lägga upp dem på Olles hub inom kort. Ni kan läsa dokumentet här:

http://www.jordanmaxwell.com/articles/british-israel.htm

Posted on: 2005/12/3 13:21
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Avprogramering önskvärd!
#20
Gott, jag är sugen på den sändningen...

Visst är vi en produkt...!!! Och visst fungerar det så...

Hare...

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#21


See User information
Släng gärna upp länkar om ni har mer mp3or!

Posted on: 2005/12/4 15:16
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Avprogramering önskvärd!
#22
Mer radioprogs kommer!

Hare...

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Avprogramering önskvärd!
#23
Mayan Prophecy decoded...

Vad säger man?... Kommentarer?

högerklicka spara som

Hare gott... Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Avprogramering önskvärd!
#24


See User information
Ska kolla in..!

Posted on: 2005/12/6 12:15
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
(1) 2 »
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
39 user(s) are online (39 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 39

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS