vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To Post2012
#1


See User information

Posted on: 2010/9/5 17:23
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 2012
#2


See User information
Föredrar 2022:

http://2022.nu

Posted on: 2010/9/5 21:39
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 2012
#3


See User information
Nick, en jätterolig text jag fick mig ett garv till morgonkaffet.

MEN...
...synd att du inte kör copy/paste, utan bara postar länkar (förmodligen för att öka trafiken till din blogg?) vilket leder till att du får aningen mer besök på bloggen men färre som verkligen läser texten pga att dom inte orkar trycka på länken.

Posted on: 2010/9/6 9:06

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 2012
#4


See User information
Lade först upp den som artikel - men inget hände..

Posted on: 2010/9/14 9:32
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 2012
#5


See User information
Lite och fundera över.Ni kommer att få höra stridslarm och krigsrykten. Se till att ni inte låter skrämma er. Sådant måste hända, men det är ännu inte slutet. Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike, och det blir hungersnöd och jordbävning på den ena platsen efter den andra..." (Matt 24:4-7)

Det skall bli ett lidande vars like inte har funnits från världens början till denna dag och inte heller kommer att finnas. Och om inte den tiden förkortades skulle ingen människa bli räddad" (Matt 24:21-22)

Gud kommer att ingripa innan mänskligheten utplånar sig själv. När Jesus kommer tillbaka till vår planet gör han det för att rädda mänskligheten undan total förintelse. Och det är för "de utvaldas" skull han ingriper (Matt 24:22).

Då skall man utlämna er [Jesu lärjungar] till att plågas och dödas, och alla folk skall hata er för mitt namns skull. Då skall många komma på fall och ange varandra och hata varandra. Många falska profeter skall framträda och bedra många (Sanningsrörelsen sanna). Genom att laglösheten tilltar kommer kärleken att kallna hos de flesta. Men den som håller ut till slutet skall bli räddad" (Matt 24:9-13)


Strax efter den tidens lidanden skall solen förmörkas och månen inte ge sitt sken. Stjärnorna skall falla från himlen, och himlens krafter skall skakas" (Matt 24:29)


Vid den första basunens ljud ser Johannes hur hagel och eld slår ner på jorden och hur förhärjande bränder sveper fram över planetens yta. När den andra basunen ljuder ser han hur något som liknade ett brinnande klippblock slår ner i havet med både svåra fartygskatastrofer och omfattande fiskdöd som följd. Basunerna fortsätter att ljuda och Johannes ser den ena "filmsekvensen" efter den andra...
Något som för tanken till en brinnande fackla och bär namnet Malört smittar ner vattnet så att mängder av människor dör. Solen, månen och stjärnorna förmörkas så att de inte lyser med mer än en tredjedel av sitt ljus. Så träder "krigets Gud", Apollyon, in på scenen. Jorden läggs i mörker och Johannes ser en värld plågad av krigets fasor. Därmed återstår en basunstöt.
"Men i de dagarna när den sjunde ängelns röst hörs och han blåser i sin basun, då är Guds hemlighet fullbordad, så som han har förkunnat i det glädjebudskap han gett sina tjänare profeterna" (Upp 10:7)


När lidandet har nått sin kulmen och mänskligheten står på randen till utplåning ljuder slutligen den sjunde och sista basunen. Då är slutet inne. Stunden är kommen för det som bibeln beskriver som "Guds vrede" - då Gud ska ingripa och sätta stopp för mänsklighetens dårskap, "förgöra dem som förgör jorden" (Upp 11:18) och förkorta tiden av lidande "för de utvaldas skull" (Matt 24:22).


Och Gud ingriper i Jesu gestalt. Efter denna tid av nöd (Matt 24:29) - "den stora vedermödan" - som överträffar allt som "förekommit sedan världens begynnelse och aldrig mer skall förekomma" (Matt 24:21) kommer Kristus att återvända till jorden på samma sätt som han en gång för snart 2000 år sedan lämnade den (Apg 1:9-11), den här gången för att hämta sina trogna som inte ska behöva genomlida den gudomliga vredesdom som kommer att drabba jorden:
Se jag säger er en hemlighet: Vi skall inte alla insomna, men vi skall alla förvandlas, i ett nu, på ett ögonblick, vid den sista basunens ljud. Ty basunen skall ljuda och de döda skall uppstå odödliga, och vi skall förvandlas" (1 Kor 15:51-52)
"Med starkt basunljud skall han [Kristus] sända ut sina änglar, och de skall samla hans utvalda från de fyra väderstrecken, från himlens ena ända till den andra" (Matt 24:31)
"Då skall två män vara ute på åkern. Den ene skall tas med, den andre lämnas kvar. Två kvinnor skall mala på en handkvarn. Den ena skall tas med, den andra lämnas kvar" (Matt 24:40-41)


Efter att ha krossat de väldiga styrkor som samlats i Mellanöstern - och som vid hans återkomst gör gemensam sak för att stoppa denna "invasion från rymden" - kommer Kristus och hans heliga att återvända till samma plats som den varifrån han steg upp till himlen den där vårdagen för snart 2000 år sedan:
Så kommer Kristus att inleda arbetet med att upprätta sitt rike (Guds rike) på jorden.
I den uppenbarelse som Jesus gav Johannes för 1900 år sedan lät han honom se en skymt av denna framtidsdag, då Människosonen har intagit sin tron som "konungarnas konung" (dvs den högste regenten över alla styrande i jordens olika länder) i Jerusalem. Inför tronen stod 144 000 människor från Israels 12 stammar och "en stor skara som ingen kunde räkna, av alla folk och stammar och länder och språk... de som kommer ur det stora lidandet" (Upp 7)

Posted on: 2010/9/15 12:27
Resized Image
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 2012
#6


See User information
Helt klart en agenda i sikte ; )

Posted on: 2010/9/15 12:28
Resized Image
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 2012
#7


See User information

Det ripplar på som tusan nu.


A Fractured Consciousness 1/4
http://www.youtube.com/watch?v=H-lsLrIGfeEPosted on: 2010/9/18 17:24

FRI
Ej Kontrakterad av företagspolicy av stat, företag eller annan fiktion.

Jag ger er En nyckel, men det är Du som måste vrida om låset där det passar.

Bättring för alla!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
51 user(s) are online (51 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 51

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS