vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostPsyktest på vårdcentralen?
#1


See User information
Har under många år haft ångest och kroniska depressioner. Varit sjukskriven i 6 år. Aldrig fått någon diagnos, inte ens varit tal om det då min gamla läkare inte ansåg att det vore bra eftersom hon trodde mycket berodde på yttre omständigheter och hoppades på min återkomst. Hon trodde mer på mig än jag gjorde själv då och jag är glad att hon hade rätt. Men jag ville själv ha en diagnos innan bara för att bättre få hjälp och förstå varför jag var som jag var. (Nu vet jag bättre) Nu mår jag bra. Bättre än jag nånsin kunnat drömma om. Ingen ångest, ingen deppighet och har varit stabil i ett halvår. Har slutat med alla mediciner på egen hand och känner mig redo att ta mig ut på arbetsmarknaden igen men med små steg.

Skall komma igång med arbetsträning eller liknande men för att inte behöva hamna på försörjningsstöd så har jag ansökt om förlängd sjukersättning under tiden jag skall få en prova-på-sysselsättning. Så jag var hos läkaren igår för ett läkarutlåtande. Min gamla läkare har slutat så jag fick en ny och nu till problemet. Hon verkade helskum. Trots att jag berättade att jag mådde bra nu men ville ta det försiktigt sa hon att hon skulle sätta upp en tid hos deras kurator så att jag kunde göra en del tester så att de en gång för alla får klarhet i vilken diagnos jag har!? Anledningen som hon sa var att jag skulle slippa krångel med eventuella myndigheter framöver eftersom jag gått hemma så länge. Vad är det för tester hon pratar om - personlighetsstörningar eller? Visste inte att de hade sånt på VC. Känner mig helt villrådig och var riktigt upprörd när jag gick därifrån. Allt jag vill är att komma bort från psykiatrin, medicamenten, stämplarna etc. och leva ett vanligt liv. Så varför i helvete vill hon stämpla mig nu??? Det värsta är att jag är rädd att hon drar in läkarintyget om hon inte har nån diagnos att skriva in och då får jag ju inte fortsatt sjukersättning, hamnar på soc. kastas rätt ut och kanske bränner ut mig igen och så e man tillbaka i eländet. De skall ju hjälpa en att komma på fötter igen, inte stjälpa en och så dåligt som jag mådde när jag gick därifrån igår har jag inte gjort på över ett halvår. Det är ju helt sjukt!

Personlighetstester är rätt lätt att lura om man nu skulle vilja det, men jag känner ju inte ens att jag skulle behöva eftersom jag nu mår bra. Har gjort en del här på nätet och de visar att jag är fullständigt "normal", tillochmed på plussidan, men om jag visar för bra resultat så kan de säkert vända och vrida på det också och knopa ihop någon diagnos. Blä! Lite nyfiken är man ju dock på de där testerna, men vill inte hamna i den sitsen där jag får en stämpel för resten av mitt liv.
Skall jag vägra eller skall jag göra de där testerna?

Till sist måste jag bara också berätta att när jag tog upp en annan sak som inte hörde hit. Nämligen att jag sedan nån månad tillbaka fått en del ödem, mina ben har varit så vätskefyllda att strumporna skavt in i benen och det blivit gropar när jag trycker på huden. Fingrarna är svullna på morgnar och har börjat få ont i hjärtat ibland när jag anstränger mig. Vet ni va hon sa rätt ut, utan att ens fråga vidare eller tänka efter att det är Panikångest. Hallå eller? Jag om nån vet hur panikångest känns och det är det definitivt inte. Aldrig hört talas om den kopplingen. Fan alltså, det var som hon tog det ur tomma intet och jag fick nästan känslan av att hon trodde jag är helt bakom flötet och skulle svälja hennes uttalande. Tycker det är väldigt oansvarigt att göra som hon har gjort. Tänk om det är nåt allvarligt som hjärtsvikt eller en propp på G och jag går och dör, vem skall ta ta det ansvaret?

Har sett filmen Psychiatry death industry och läst mycket på http://www.kmr.nu (Kommittén för mänskliga rättigheter) och denna nya kunskap gör mig ju inte direkt mindre orolig!

Posted on: 2008/1/9 10:44
~Jag vill skaffa mig en god utbildning - därför hoppade jag av skolan~
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Psyktest på vårdcentralen?
#2


See User information
Att må dåligt idag, är ett friskhetstecken, samhället är sjukt, inte konstigt att man mår dåligt, ta inte på dig skulden, det är inte ditt fel att det ser ut som det gör.

Vad jag vet beror de flesta depressioner på syrebrist, testa andningsövningar där du hyperventilerar och syresätter blodet med djupa andetag under ca 10 minuter. Gör detta under 2 veckor. Det extra syret, frigör kemikalier som "fastnat" i hjärnvävnaden. Du kommer veta om det hjälper. Om bra för dig, foretsätt varje dag, eller flera gånger i veckan, obeservera att du skall känna dig yr i luvan av allt syret.

Sluta helt med lök, och vitlök, detta disynkroniserar hjärnan, och gör att den inte fungerar som den skall. Testa.

Skölj munnen med olja, olivolja, solrosolja eller annan olja du gillar, under två minuter, svälj ej, detta kommer göra att kroppen kan göra sig av med tungmettaler, aluminium, kadmium, bly , Aluminium stoppar hjärncellernas kommunikation, detta kan leda till deppression. Oljan gör att metallerna kan tas upp inne i munnen, i slemhinnan, de kommer från blodet, och eftersom de är fettlösliga, kommer de fastna i oljan, som du spottar ut. Kolla ochså med amalgam lagningar, kvicksilver ger besär med psyket, detta är väl känt.

Gör detta under två veckor, varje dag, sedan 1 ggr i månaden.

Dessa tre tips är gratis praktiskt taget. andra tips, miljöombyte, sociala kontakter, skaffa en hund, ta promenader, du kommer träffa andra med hundar, kanske kul? Om du inte vill ha djur, ta raska promenader, minst 30 minuter, helst 1 timme. 3 gånger i veckan, detta ger samma effekt som andningsövningarna, men ger ochså en bättre allmänkondition.

Vad du än gör, ät inga lyckopiller eller ta psykofarmaka, dessa kommer göra dig beroende, och skaffa dig ett långvarit umgänge med psykobabblarna, som ju vill behålla sina "kunder", som alla andra, som lever på tjänster.

Mår man dåligt, kanske man har anledning till det, detta betyder inget negativt i sig, försök att se det positiva, detta kan vara starten på ett nytt liv!

Hoppas du har nån nytta av detta.
'
Jag rekommenderar att du inte gör tester utan du försöker lösa detta själv, om du testar detta, och inte finner en enda förbättring, finns det ju fler saker du kan göra, men inge ide heller att bara diskutera, du får testa, och se om det ger nåt, hoppas det ordnar sig!

Posted on: 2008/1/9 11:01
Don't be a sucker! We are not "anti-Semitic" for opposing Zionism
http://www.erichufschmid.net
Resized Image
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Psyktest på vårdcentralen?
#3


See User information
Tack för alla dina matnyttiga tips, skall tänka på det om jag nån gång blir deppad igen. Fast nu var det ju inte det jag undrade.
Du läste inte mitt inlägg förstår jag. Jag mår alldeles utmärkt idag, efter att själv ha forskat i området. Och vad gäller medicinerna så kan jag säga att jag åt Efexor depot och det var ett rent helvete att sluta med som jag inte önskar min värsta fiende så glöm att jag nånsin stoppar i mig det igen!

Tidigare svalde jag inte bara piller utan även allmänna åsikter och reglement utan ifrågasättande, det var mitt största misstag. Idag ifrågasätter jag allt och vill lära mig, ta reda på fakta och göra egen bedömning.
Jag har tillfriskat efter ett antal aha-upplevelser och självdiagnoser och har förstått att jag lider av

Anti-authority Disorder;)

"Resents supervision, does not like to be bound by schedules or habits, prefers to do things when they feel ready, appreciation for anarchy, has a need for complete freedom, would rather work for self than a company, questions everything, wants things done their way, prone to behavior problems in school, gets angry when they don't get what they want, subversive, tends to dislike organized religion, fears confinement, values loyalty, challenging."

Någon hade uttryckt att den verkliga betydelsen av begreppet Psykiskt sjuk = en person som inte tror på samhällsinformationen som den är presenterad.

Så då och endast då går jag med på att enas om att jag är psykiskt sjuk och jäkligt mycket dessutom

Posted on: 2008/1/9 11:31
~Jag vill skaffa mig en god utbildning - därför hoppade jag av skolan~
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Psyktest på vårdcentralen?
#4


See User information
ok sorry, fick intrycket av att du ville veta om du skulle gå med på ett psyktest på vårdcentralen, om du inte ens känner dig sjuk, undrar jag varför du frågar detta ens? Då är det gu givet, är man inte sjuk behöver man inte ett test, och är man sjuk, behöver man bli frisk, därav mina tips.

Jag tog ju förgivet att du ville vara frisk, eftersom du undrade om du var sjuk?

Hur är det nu, själv är jag riktigt sjuk, men bara om du frågar samhället, som jag ser det kan man inte bli friskare, men klart man är en fara för samhället, när man slutar "tro" på det, ja man kan ju till och med få för sig att sluta bidra till det, betala skatt osv, hur skall det då gå för systemet, jamenar kloaken (det är det ordet system betyder) jamenar samhället.

Posted on: 2008/1/9 13:30
Don't be a sucker! We are not "anti-Semitic" for opposing Zionism
http://www.erichufschmid.net
Resized Image
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Psyktest på vårdcentralen?
#5
Dra ut dina amalgam plomber.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Psyktest på vårdcentralen?
#6


See User information
Jag lägger en diagnos på mig själv och kommer fram till en GRAV AAD störning med råge! ÄR det ett friskhetstecken eller ska jag se om jag kan få lite ritalin eller annat passande läkemedel mot min störning?

Posted on: 2008/1/9 22:55
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."

/Benjamin Franklin
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Psyktest på vårdcentralen?
#7


See User information
Jag får nog ordinera en längre tids omhändertagande på Avdelningen.
Som vi sett så är ditt tillstånd "unikt"... - men Avdelningen har vår tids samlade Vetenskapliga framstegs alla metoder och botemedel, så det är inte hopplöst.

Resized Image


/Dr Klot

Posted on: 2008/1/9 23:19
Särskrivning borde bötfällas

Det är aldrig för sent att ge upp - förrän det är för sent...
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
41 user(s) are online (41 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 41

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS