vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To Post

(1) 2 »


vad vet ni om cannabis?
#1


See User information
Vad vet allmänheten om cannabis?
Jag har precis skrivit en c-uppsats om ämnet och kan sumera allmänhetens, socialstyrelsens och regeringens hållning med följande rad.

Om ni tror på den officiella sanningen. -Allt ni tror er veta är fel!

Alla de farliga aspekterna av cannabis som ni hört är inget annat än myter. Inget är sant! Absolut ingenting. Jag har plöjt senatsrapporter och forskning från förra sekelskiftet och framåt. jag undersökte forskningen och myternas ursprung. Myterna ledde mig till 1920-talets USA. De ekonomiska och personliga motiv som då fick vissa industrisektorer och maktpersoner att lobba mot cannabis. Detta var främst oljeindustrin, den petrokemiska industrin och läkemedelsindustrin.
Varför?

Det hela började med att mexikanska gästarbetare förde med sig sina vanor till det rika landet i nord, USA. William Hearst var en av dåtidens mäktiga män då han ägde ett landsomsträckande tidningsimperium. Hearst var också skogsägare. Hans personliga motiv kom när Rebellen Villa och hans män erövrade en stor bit av Hearst mexikanska skogegendomar. Detta i kombination med en rasistiskt och postkolonialt tankearv började Hearst hetsa mot marijuana. Han spred genom sina tidingar historier om den galne marijuanarökande mexikanen. "Weed with roots in hell". Mexikanen blev galen och mordisk, fick superkrafter av marijuanan pumpade Hearst ut i sina tidningar. Detta resulterade i några delstatliga förbudslagar. Den propagandaboll Hearst satte igång omfamnade fler och fler människor i kampen mot marijuana. Näst på tur var FBN-chefen Anslinger vars myndighet efter förbudstiden var tämligen sysslolös. Han såg sin chans till nytt jobb och fortsatt mediebevakning i kampen mot marijuanan som hade börjat sprida sig över landet bland svarta jazzmusiker och vidare till jazzens vita publik. Sen rullade det på. Anslinger stödde sig på Hearst tidningsartiklar. Det fanns ingen forskning om cannabis vid denna tidpunkt så några tidningsartiklar i nivå med En Ding Ding Värld fick duga som propagandavapen. Anslinger lyckades med sina familjära kontakter i diverse departement till slut kuppa igenom ett totalförbud bakom ryggen på den amerikanska läkarkåren (AMA). Vilka protesterade högljutt när dom förstod att ett av som dom själva sa, säkraste och stabilaste läkemedel nu var förbjudet just som man börjat kartlägga de medicinska effekterna.

Oljeindustrins motstånd bottnade/bottnar i: Cannabis är den enda plantan om har potentialen att helt ersätta vårt oljeberoende.

Den petrokemiska industrin är en bi-industri till oljeindstrin. Dom tillverkar och förvandlar fossil olja och oljerestprodukter till bland annat giftiga plaster, giftiga kemikalier och giftiga syntetiska oljor och fetter. Cannabisplantans frön är de mest oljerika fröna i växtriket. Av denna naturliga och mycket nyttiga olja kan man tillverka allt det som den petrokemiska industrin tillverkar fast giftfritt och utan att förgifta vår planet. Diesel, etanol, starka plaster (Henry Ford gjorde detta redan 1921, en bil som gick på etanol vars kaross bestod av hampaplast stärkt med växtfibrer, detta skrämde slag på olje- och plastindustrin. Plastindustrin under denna tid dominerades av 1 företag, DuPont som hade patent på nån plast jag inte minns namnet på.


Läkemedelsindustrin: Vid en legalisering av cannabis skulle 100-tals patentbelagda mediciner få en överlägsen och framför allt patentfri konkurrent. Därmed står industrin inför en förlust i mångmiljardklassen och kanske också slipper vi okcås deras gifter när dom då riskerar att gå i konkurs. (Inshallah, om Gud vill) (Gud=Marx) Cannabis fungerar som medicin åt ett hundratal vitt skilda åkommor. Allt från astma, grönstarr till ja massa mer. Om den medicinska aspekten bl a kan ni fördjupa er om här; www.hampa.net/anv_lakemedel.htm
Andra cirkulerande myter är: Beroende: DN skrev en artikel av socialsyrelsens senaste bok för några år sedan: "Så farligt är Hasch". Överskriften p åartikeln var så klart: "HASCH FARLIGARE ÄN HEROIN". Alla de 29 miljoner europerer som använder drogen kände inte igen sig i den beskrivningen. Det rimmar ännu mera fel i mycket av den forkning som gjorts. [Läs: Zimmer/Morgan Marijuana Myths: A review of the scientific facts] Hela förbudspolitiken vad gäller cannabis vilar på en politisk grund. Man skyddar industrin och deras ekonomiska intressen. Men det framställs som att förbudet vilar på politikers omtanke och skydd av allmänheten. Cannabis kan vara psykiskt beroendeframkallande. På samma sätt som andra ting som ger oss njutning och positiva upplevelser kan vara. Såsom, fika, socker, spel, mat, sport, köra bil med mer. Med andra ord klarar de allra flesta själva reglera sitt bruk och sluta utan hjälp av professionella.
Skulle vi vara rationella och tillämpa lika hårda kritierier för biverkningar, vara lika skadefokuserade i andra ting som förbudsanhängarna är mot cannabis, Dvs, om det finns en minsta risk för oönskade biverkningar såsom missbruk så hade vi varit tvungna att förbjuda i princip allt i vår omgivning. TV ökar risken för ahlzeimer, mat kan missbrukas och kan vara skadligt under vissa kriterier, alkohol, bilar, tobak, pennor, socker, fett, alla de tungmetaller som cirkulerar i vår luft, de hundratals eller tusentals hushållsnära kemikalier som är cancerogena, allergena, manipulerar gener och såå vidare. Till och med vatten kan vara skadligt och därmed också vara föremål för ett förbud eller stark reglering. I princip lika få verkliga farlighetsmotiv finns det bakom cannabisförbudet. Faktum är att förbudet orsakar betydligt mer skada än än plantan i sig. Detta gäller för övrigt samtliga droger och hela den förbuds- och straffokuserade narkotikapolitiken. Man kan itne straffa bort ett beteende och ännu mindre bygga en lag på moraliska föreställningar. "Det är fel att droga"- "Detta fel ska vi lagstifta och straffa bort". Det går inte oavsett hur mkt socialstyrelsen med knähundar i det übermoralistiska antiknarkträsket.

Gateway-teorin: Är en myt. Enda tänkbara anledningen till att cannabis skulle leda till tyngre droger är just förbudet. Att den som valt att konsumera cannabis tvingas uppsöka miljöer där andra tyngre droger också återfinns.
Det har utan att det funnits tillgång till forksning, eller ännu värre, när forkning redan bevisat motsatsen hävdats att cannabis leder till allt från hormonrubbningar (män har påståtts utveckla bröst), cancer, zchizofreni, psykoser, agressivitet, galenskap. FN drog slutsaten ännu längre och kopplade samman marijuanakonumtion med terrorism och utvecklande av kriminellt beteende. Det är så man baxnar! Här i Sverige gick Bodström nyligen ut och påstod att Hollands coffieshops skulle stängas år 2010 efter politiska beslut. Det är en ren och skär lögn. Går man in på regeringspariets (D66) hemsida och tittar hittar man ett uttalande mot en stängning av coffeshopsen. Här är en länk för er som förstår holländska; http://d66.nl/news/item/Coffeeshops%20moeten%20open%20blijven/

Vad hade vi konsumenter vunnit på en legalisering?
Vi hade vunnit en planta som blommar en mångsidig medicin som var och en hade kunnat odla själv.
Vi hade vunnit den relativt minst skadliga drogen att koplettera med statens subventionerade lösningsmedel som vi häller i oss varje helg.
rent hälsomässigt skulle det innebära ett lyft för alla som kan använda drogen. Det har visat sig att den milda euforiska effekt som ruset ger hjälper deprimerade till ett mer positivt sinne. Det dämpar ängslan och stress vilket börjar bli ett problem i ett samhälle som allt mer luckrar upp grundtryggheten för oss här nere på golvet. Är man lugn och avslappnad så tänker man bättre. tänker man så kan man dra slutsatser som slutligen leder till en organisering av en revolution. Hähä skämt o sido.
Nationellt och regionalt hade vi kunnat bli självförsörjande med biobränsle i alla dess former. Tänk vilken avlastning för naturen att slippa fler oljeutsläpp och katastrofer. Moder jord hade också sluppit de enorma utsläpp som sker till följd av oljetransporter kors och tvärs över jorden. Plus att vi slutar öka halten av koldioxid i luften, plus att moder jord och alla dess varelser slipper onaturliga och ofta mkt svårnedbrytbara kemikalier o skit o mög.

Beskjut mig med reflektioner, frågor, attackera mig. Jag lovar att jag besvarar alla frågor med hänvisning till källor om så önskas.


Schaize, det var inte meningen att skriva så mkt!

mvh
Adelsman

Posted on: 2006/3/24 3:57
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: vad vet ni om cannabis?
#2
detta måste vara den bästa läsningen på länge, grymt sammanfattat..

Jag har en personlig erfarenhet på minst 10 år av regelbundet brukande av växten som hjälpt mig oerhört mkt genom dom mörka perioder av ångest som allt konspirerande nu orsakar, åtminstone till en början..

Hitills har jag inte stött på några som helst biverkningar förutom vid konsumtion av hash då som kan klägga igen halsen lite..

Jag anser att förbudet mot denna växt är en storslagen konspiration i sig självt då man ständigt måste fäktas med opposition som blivit tvångsmatade med skräckpropaganda..

tack för en viktig tråd!!

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: vad vet ni om cannabis?
#3
Fan de e ju dyrt också nu för tiden.............

Äh, bättre va de förr när man köpte canabasiz på apoteket
om utifall huvudvärk eller annan åkomma.
Botad? Yes man

Lagligt, och sen fick bankerna fatt i det hela å såg fan mycke pengar här å göra

Idags läget finns det inga droger utan att gubbarna i toppen får en del, för dom styr det från lindan av poppuies planta. Får en del, (: förresten dom styr ju det hela iallafall brainjack.
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: vad vet ni om cannabis?
#4


See User information
Tack för responsen! Roligt att ni gillade den.

Helt riktigt att det är gubbarna på och runt toppen. Faktum är att i princip samtliga piller av lugnande och ångestdämpande karraktär är kemiska kopior av cannabis psykoaktiva verkan.
Så bra eller hur? Vaje år dör flera hundratusen människor i Västvärlden och den beslavade delen av världen. I väst dör vi av lagliga läkemedel. I syd dör man av läkemedel, läkemedel som förbjudits i västvärlden eller USA. Det var Bush d.ä som såg till att lobba igenom en lag som gjorde detta möjligt; att sälja i USA förbjudna läkemdel till intet ont anande fattiga länder.
Men inte ska väl de fattiga kinka för det. Dom får ju den biligt..

Posted on: 2006/3/25 2:33
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: vad vet ni om cannabis?
#5
Jo det finns en del info om Bushfamiljens droghandel på nätet.

Annars så är ju Hampan inte bara rök & rep. Den är universal i den meningen att det finns 1200 användingsområden. den innehåller mer vitaminer än växtriket tillsammans (nästan), man kan göra mat, läkemedel, fan Mr Ford byggde en bil av hampa som var bättre än dåtidens plåtbilar, mer hållbar.

Men en sån växt kan vi inte ha på planeten det går ju bara inte, en växt som har så många plus.


 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: vad vet ni om cannabis?
#6
Glömde länkarna, ..............
hu tidigt på morron?????????

http://www.counterpunch.org/valentine0621.html

http://www.fromthewilderness.com/free/ciadrugs/
bush-cheney-drugs.html

De finns mer om dessa gossar, Hitler va en korgosse om man jämför dom.

God helg

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: vad vet ni om cannabis?
#7


See User information
här kan man ansöka om medicinsk maja frö billigt..
http://www.treatingyourself.com/vbulletin/index.php

Swedish Cannabis Organisation: Medicinsk cannabis
http://www.swecan.org/modules.php?name=News&new_topic=6

Posted on: 2006/3/25 15:48
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: vad vet ni om cannabis?
#8
Got that right

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: vad vet ni om cannabis?
#9


See User information
Its legal as medicine inn Canada, USA in certain states, england etc.

I guess Swedish Narco Nazis know better than ALL of them tho.

Posted on: 2006/3/25 19:40
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: vad vet ni om cannabis?
#10


See User information
Cannabis verkar faktiskt ganska ofarligt. Dock har man hört talas om folk som fått hemska psykoser, men risken för det känns väldigt liten.

Jag hoppas ni har sett filmen Grass. Ganska roligt att se anti-cannabis propagandan. :)

Posted on: 2006/3/29 16:57
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: vad vet ni om cannabis?
#11


See User information
Jag läste ju inte allt du skrev, eller de andra inläggen. men, av det jag läste...jag tror att vi ibland lägger skulden på sådant som det är enkelt att göra det; eftersom det kan bli för komplicerat att bena upp alla småproblem.

Det finns både bra och dåliga egenskaper med cannabis. Själva växten är ju helig, den borde inte missbrukas så (liksom kaffebönan, tobaken, du vet). det är snarare fråga om en medicinsk växt.

Allt missbruk leder till baksmällor och flera missbruk, eller hur?
Att det är illegalt att röka fett är väl i och för sig lågiskt, liksom det inte är tillåtet för vem som helst att spruta i sig insulin.

Det var väldigt intressant att läsa historiken. du ger en klar bild över det hela.

EC
Quote:

Adelsman skrev:
Vad vet allmänheten om cannabis?
Jag har precis skrivit en c-uppsats om ämnet och kan sumera allmänhetens, socialstyrelsens och regeringens hållning med följande rad.

Om ni tror på den officiella sanningen. -Allt ni tror er veta är fel!

Alla de farliga aspekterna av cannabis som ni hört är inget annat än myter. Inget är sant! Absolut ingenting. Jag har plöjt senatsrapporter och forskning från förra sekelskiftet och framåt. jag undersökte forskningen och myternas ursprung. Myterna ledde mig till 1920-talets USA. De ekonomiska och personliga motiv som då fick vissa industrisektorer och maktpersoner att lobba mot cannabis. Detta var främst oljeindustrin, den petrokemiska industrin och läkemedelsindustrin.
Varför?

Det hela började med att mexikanska gästarbetare förde med sig sina vanor till det rika landet i nord, USA. William Hearst var en av dåtidens mäktiga män då han ägde ett landsomsträckande tidningsimperium. Hearst var också skogsägare. Hans personliga motiv kom när Rebellen Villa och hans män erövrade en stor bit av Hearst mexikanska skogegendomar. Detta i kombination med en rasistiskt och postkolonialt tankearv började Hearst hetsa mot marijuana. Han spred genom sina tidingar historier om den galne marijuanarökande mexikanen. "Weed with roots in hell". Mexikanen blev galen och mordisk, fick superkrafter av marijuanan pumpade Hearst ut i sina tidningar. Detta resulterade i några delstatliga förbudslagar. Den propagandaboll Hearst satte igång omfamnade fler och fler människor i kampen mot marijuana. Näst på tur var FBN-chefen Anslinger vars myndighet efter förbudstiden var tämligen sysslolös. Han såg sin chans till nytt jobb och fortsatt mediebevakning i kampen mot marijuanan som hade börjat sprida sig över landet bland svarta jazzmusiker och vidare till jazzens vita publik. Sen rullade det på. Anslinger stödde sig på Hearst tidningsartiklar. Det fanns ingen forskning om cannabis vid denna tidpunkt så några tidningsartiklar i nivå med En Ding Ding Värld fick duga som propagandavapen. Anslinger lyckades med sina familjära kontakter i diverse departement till slut kuppa igenom ett totalförbud bakom ryggen på den amerikanska läkarkåren (AMA). Vilka protesterade högljutt när dom förstod att ett av som dom själva sa, säkraste och stabilaste läkemedel nu var förbjudet just som man börjat kartlägga de medicinska effekterna.

Oljeindustrins motstånd bottnade/bottnar i: Cannabis är den enda plantan om har potentialen att helt ersätta vårt oljeberoende.

Den petrokemiska industrin är en bi-industri till oljeindstrin. Dom tillverkar och förvandlar fossil olja och oljerestprodukter till bland annat giftiga plaster, giftiga kemikalier och giftiga syntetiska oljor och fetter. Cannabisplantans frön är de mest oljerika fröna i växtriket. Av denna naturliga och mycket nyttiga olja kan man tillverka allt det som den petrokemiska industrin tillverkar fast giftfritt och utan att förgifta vår planet. Diesel, etanol, starka plaster (Henry Ford gjorde detta redan 1921, en bil som gick på etanol vars kaross bestod av hampaplast stärkt med växtfibrer, detta skrämde slag på olje- och plastindustrin. Plastindustrin under denna tid dominerades av 1 företag, DuPont som hade patent på nån plast jag inte minns namnet på.


Läkemedelsindustrin: Vid en legalisering av cannabis skulle 100-tals patentbelagda mediciner få en överlägsen och framför allt patentfri konkurrent. Därmed står industrin inför en förlust i mångmiljardklassen och kanske också slipper vi okcås deras gifter när dom då riskerar att gå i konkurs. (Inshallah, om Gud vill) (Gud=Marx) Cannabis fungerar som medicin åt ett hundratal vitt skilda åkommor. Allt från astma, grönstarr till ja massa mer. Om den medicinska aspekten bl a kan ni fördjupa er om här; www.hampa.net/anv_lakemedel.htm
Andra cirkulerande myter är: Beroende: DN skrev en artikel av socialsyrelsens senaste bok för några år sedan: "Så farligt är Hasch". Överskriften p åartikeln var så klart: "HASCH FARLIGARE ÄN HEROIN". Alla de 29 miljoner europerer som använder drogen kände inte igen sig i den beskrivningen. Det rimmar ännu mera fel i mycket av den forkning som gjorts. [Läs: Zimmer/Morgan Marijuana Myths: A review of the scientific facts] Hela förbudspolitiken vad gäller cannabis vilar på en politisk grund. Man skyddar industrin och deras ekonomiska intressen. Men det framställs som att förbudet vilar på politikers omtanke och skydd av allmänheten. Cannabis kan vara psykiskt beroendeframkallande. På samma sätt som andra ting som ger oss njutning och positiva upplevelser kan vara. Såsom, fika, socker, spel, mat, sport, köra bil med mer. Med andra ord klarar de allra flesta själva reglera sitt bruk och sluta utan hjälp av professionella.
Skulle vi vara rationella och tillämpa lika hårda kritierier för biverkningar, vara lika skadefokuserade i andra ting som förbudsanhängarna är mot cannabis, Dvs, om det finns en minsta risk för oönskade biverkningar såsom missbruk så hade vi varit tvungna att förbjuda i princip allt i vår omgivning. TV ökar risken för ahlzeimer, mat kan missbrukas och kan vara skadligt under vissa kriterier, alkohol, bilar, tobak, pennor, socker, fett, alla de tungmetaller som cirkulerar i vår luft, de hundratals eller tusentals hushållsnära kemikalier som är cancerogena, allergena, manipulerar gener och såå vidare. Till och med vatten kan vara skadligt och därmed också vara föremål för ett förbud eller stark reglering. I princip lika få verkliga farlighetsmotiv finns det bakom cannabisförbudet. Faktum är att förbudet orsakar betydligt mer skada än än plantan i sig. Detta gäller för övrigt samtliga droger och hela den förbuds- och straffokuserade narkotikapolitiken. Man kan itne straffa bort ett beteende och ännu mindre bygga en lag på moraliska föreställningar. "Det är fel att droga"- "Detta fel ska vi lagstifta och straffa bort". Det går inte oavsett hur mkt socialstyrelsen med knähundar i det übermoralistiska antiknarkträsket.

Gateway-teorin: Är en myt. Enda tänkbara anledningen till att cannabis skulle leda till tyngre droger är just förbudet. Att den som valt att konsumera cannabis tvingas uppsöka miljöer där andra tyngre droger också återfinns.
Det har utan att det funnits tillgång till forksning, eller ännu värre, när forkning redan bevisat motsatsen hävdats att cannabis leder till allt från hormonrubbningar (män har påståtts utveckla bröst), cancer, zchizofreni, psykoser, agressivitet, galenskap. FN drog slutsaten ännu längre och kopplade samman marijuanakonumtion med terrorism och utvecklande av kriminellt beteende. Det är så man baxnar! Här i Sverige gick Bodström nyligen ut och påstod att Hollands coffieshops skulle stängas år 2010 efter politiska beslut. Det är en ren och skär lögn. Går man in på regeringspariets (D66) hemsida och tittar hittar man ett uttalande mot en stängning av coffeshopsen. Här är en länk för er som förstår holländska; http://d66.nl/news/item/Coffeeshops%20moeten%20open%20blijven/

Vad hade vi konsumenter vunnit på en legalisering?
Vi hade vunnit en planta som blommar en mångsidig medicin som var och en hade kunnat odla själv.
Vi hade vunnit den relativt minst skadliga drogen att koplettera med statens subventionerade lösningsmedel som vi häller i oss varje helg.
rent hälsomässigt skulle det innebära ett lyft för alla som kan använda drogen. Det har visat sig att den milda euforiska effekt som ruset ger hjälper deprimerade till ett mer positivt sinne. Det dämpar ängslan och stress vilket börjar bli ett problem i ett samhälle som allt mer luckrar upp grundtryggheten för oss här nere på golvet. Är man lugn och avslappnad så tänker man bättre. tänker man så kan man dra slutsatser som slutligen leder till en organisering av en revolution. Hähä skämt o sido.
Nationellt och regionalt hade vi kunnat bli självförsörjande med biobränsle i alla dess former. Tänk vilken avlastning för naturen att slippa fler oljeutsläpp och katastrofer. Moder jord hade också sluppit de enorma utsläpp som sker till följd av oljetransporter kors och tvärs över jorden. Plus att vi slutar öka halten av koldioxid i luften, plus att moder jord och alla dess varelser slipper onaturliga och ofta mkt svårnedbrytbara kemikalier o skit o mög.

Beskjut mig med reflektioner, frågor, attackera mig. Jag lovar att jag besvarar alla frågor med hänvisning till källor om så önskas.


Schaize, det var inte meningen att skriva så mkt!

mvh
Adelsman

Posted on: 2006/3/30 18:49
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: vad vet ni om cannabis?
#12


See User information
Nej det är inte samma sak att legalisera cannabis som att lta vem som helst injicera insulin.

Insulin är hur man än vrider och vänder på det en medicin och inget mer. Marijuana kan du däremot bruka även om du inte har några rent medicinska behov. Du får ändå ut något positivt av det. Rekreationärt bruk (brukar för effektens skull) av plantan är trots allt det mest spridda och vanligast förekommande.
Att andra droger är kriminaliserade kan man förstå. Det finns moiv till det. men cannabisförbudet skiljer sig motiven. När det gäller cannabis handlar det inte längre om skydd av allmänhetens hälsa och liv.

mvh
adelsman

Posted on: 2006/3/30 20:43
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: vad vet ni om cannabis?
#13


See User information

"MYTH: Marijuana can cause permanent mental illness."


"Fact:There is no convincing scientific evidence that marijuana causes psychological damage or mental illness in either teenagers or adults."

Marijuana Myths: a review of the scientific evidence
Lynn, Zimmer
John P.Morgan
ISBN 0-9641568-4-9

Rekommenderas!!! Mycket läsvärd om man vill få en insikt i cannabisfrågan. Perfekt för nybörjaren eller föräldrar som undrar vad det är för rallytobak tonåringen röker.

--------------------------------------------------------------------------

Posted on: 2006/3/30 20:46
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: vad vet ni om cannabis?
#14


See User information
Är du betald av Georg Soros att larva dig med cannabisen!

Man kan ju undra - skit i detta du! Det ordnar sig nog, ändå - Det där med legaliseringen är ju bara för att jävlas - jag vet att det är en skitbra grejj - Men detta fixar vi själva efter - kultur-revoltionen... Detta är min mening ang. - denna snart legaliserade planta - antagligen, eftersom NWO - önskar det!...

samt: plus: (Grymling)

Posted on: 2006/4/7 0:23
"Många kommer att tro sig falla" - Många kommer att tvingas resa sig"

Inre Frid - Yttre Fred - Sann Frihet!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: vad vet ni om cannabis?
#15
ja har för mig att Thc neutraliserar/sänker socker nivåerna i bloodet och därmed så behöver man knappt insulin..

men det är ändå långt i från samma sak..


 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: vad vet ni om cannabis?
#16
Jaha... Adelsmannen har skrivit en C-uppsats och plötsigt är alla rökdrogrelaterade problem i världen glasklara, med avseende på Cannabis.

Din trovärdighet sjunker i takt med att flashar med teoretiska uppsatser producerade inuti maktstyrda institutioner. Jag lutar mig hellre mot verkligheten och ger därför inte en spänn för din pissljumma flumliberalism.

Däremot kan jag slå vad om att inget pårökt fotbollslag i världen ens skulle klara av att slå ett gäng pensionärsdamer i rullatorer.

Jag kan bevisa att det inte blir några alerta barn gjorda och att det blir mer snack än verkstad om du röker på ordentligt.

Jag kan svårligen se ett kollektivt samarbete fungera om någon i gruppen är pårökt.

Fatta en sak. Braj är en inåtvänd drog som varken får dig eller några andra att jobba mot samma mål. Däremot kan den fungera som en avstängingsmekanism mot en jobbig vardag eller till och med tankemanipulation därför att den pårökte blir så avskärmad att inget biter.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: vad vet ni om cannabis?
#17
här kommer nog denna tråds viktigaste information angående
cannabis ;)

Resized Image

DampKring inte så långt från LeidsePlein i Amsterdam, 50 meter från H&M ca, nog det vackraste cafeet jag befunnit mig på, samt att de platsar lätt på min top-5-lista över Amsterdams bästa cannabisutbud på coffeeshops.

Väl värt ett besök om ni är i stan ;)

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: vad vet ni om cannabis?
#18
rätt in i dimman...

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: vad vet ni om cannabis?
#19


See User information
Uppvaknandet ska väl börja på gräsrotsnivå?

Posted on: 2006/4/7 16:45
Religion separerar - Andlighet förenar
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: vad vet ni om cannabis?
#20
Gräsrotsnivå... den var mycket bra...


 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: vad vet ni om cannabis?
#21


See User information
Okey, jag tycker så hära att inga droger gangnar i det långa loppet, men är det någon som har en aning om varför de flesta söker sig till berusning? då tänker jag fysiologiskt.

Vad är det i kroppen tex som får en mäniska att säka sig till droger? eller vad är det i hjärnan som är understimulerat som gör att mas säker sig till droger, tänk också att det är mycket som går under namnet dråger till och med tv kan va en drog. vissa behöver mer vissa mindre. men det måste va något i hjärnan som är understimulerat mer eller mindre. jag tror jag har svaret på detta men ska studera vidare innan jag säger säker. Skulle jätte "hjärna" :P hör vad ni tror :)

Posted on: 2006/4/25 11:45
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: vad vet ni om cannabis?
#22
jag tror själv eller ser rättare sagt ett samband mellan avsaknad av kärlek och missbruk av dvs droger som ett alternativ..

dessutom så är vi alla överarbetade på alla nivåer och avspändeheten som uppstår vid bla rökning kan i vissa fall vara rent livsnödvändig medans som för andra som mig bara en ren njutning och i bland lite inspiration..

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: vad vet ni om cannabis?
#23
Efekto vet MYCKET om cannabis...

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Har du
#24


See User information
fått svamp till frukost?

Posted on: 2006/4/25 13:05
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
(1) 2 »
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
41 user(s) are online (41 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 41

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS