vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostAl Gore CANCELLS Copenhagen. Not going!
#1


See User information
Guess he is scared of Lord Monckton, or having to address the AWAKENED public during his scheduled speech?

http://www.prisonplanet.com/gore-canc ... etholders-in-a-lurch.html

Go! Climategate...Go! ; )

Posted on: 2009/12/4 0:37
Administration, VAKEN.SE
Courage is contagious.
Censorship is Freedumb. "Oh look, ANOTHER elephant in the living room, lets talk about it shall we?..."
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Al Gore CANCELLS Copenhagen. Not going!
#2


See User information
Fina nyheter Lorax: Upp på första sidan, dessa Super bedragare som försöker Förslava mänskligheten under Globala Skatter på ALLT! Allt Liv, all mänsklig aktivitet, alla våra rörelser, till alla våra varor och tjänster ska beskattas!

SVT är som vanligt Avledare och berättar inte längre Sanningen för sina licens betalade tittare att de ALLA ska betala skatt på allt i Framtiden! Om nu detta Bedrägeri går igenom!

Skatt på Kor som bajsar, hundar, katter, ska nu betalas.

Skatt på allt du kommer att tänkas köpa i framtiden, skatt när du kör din GPS kontrollerade bil och Eliten behöver till detta även ett Kontantlöst samhälle!

De tänker försöka bromsa allt som handlar om lokalt och hållbara samhället, till och med införande av licenser för att du ska få Odla och sälja mat!
------------------------------------------------------------------------------
It’s Over, Al Gore.

http://www.infowars.com/its-over-al-gore/

VILKA SKANDALER SOM HÄNDER AL GORE VÅGAR INTE ÅKA TILL KÖPENHAMNS KLIMATMÖTE:

Lord Monckton: Shut Down The UN, Arrest Al Gore

http://www.prisonplanet.com/lord-monc ... he-warmist-criminals.html

OBS:
Al Gore has just cancelled a high-profile appearance at the upcoming Copenhagen climate change conference only days after ‘ClimateGate’ revelations cast doubt on the legitimacy of the scientific ‘consensus’ ("hiding the decline" is not scientific in any respect). Just days ago, CRU director Phil Jones stepped down from his position at East Anglia University.

Så går det när Hackern fick ut E-mailen som visade klart att de använder falska data och förvränger verkligheten, och sen vill införa skatter som förslavar Planeten för evigt!

Sanningen har hela tiden varit att Solen varit i en intensiv period, och vi går nu visar alla siffror mot en kallare klimatperiod.... och det har inte ett SKIT att göra med om kossor fiser, eller du kör bil....

-----------------------------------------------------------------------

Vem är Miljönissen Al Gore? Jo hans familj är ingift Jacob Schiff familj som i sin tur jobbar för det skickliga Huset Rothschilds!

Andrew Newman Schiff är gift med marriedf.d Vice Presidenten Al Gore′s Dotter, Karenna Gore.

Familjerna Schiff och Rothschilds var som ett och delade boendet i samma hus i Frankfurt under Mayer Amschels dagar.Den Andra Privata Centralbanken Dödade President Andrew Jackson som vi alla vet!

President Andrew Jackson avskydde dessa Bankster:

“Ni är som ett koppel av huggormar. Jag ämnar utrota er och med Guds eviga hjälp så kommer jag att göra detta. Om folket bara förstod hur fullständigt orättvist vårt valuta och banksystem är, då skulle det bli en revolution före morgonen.”

Andrew Jackson lyckades utplåna de 2 privata centralbanken. Det tog sedan cirka 77 år innan Illuminatis representanter lyckas att skapa en ny privat centralbank igen, året var då 1913

Hur det gick till...

År 1902 sände Rothschilds på ett viktigt uppdrag till USA hans agenter bröderna Paul och Felix Warburg till Amerika för att skapa ännu en gång en ny privat centralbank.

Föga förvånande är att bägge bröderna blev delägare i banken. Paul Warburg fick en årslön på en halv miljon dollars!

Denna otroligt enorma summa i början av 1900-talet är mycket svår att föreställa sig. Men Paul fick sitt stora uppdrag för att bereda marken för det Nya centralbanksystemet, detta bedrägeri mot Förenta staternas folk. Idag 2009 ser vi Resultatet de har snart krossat stora delar av Amerikanska Folkets välfärd, Dollarn är snart Död, och verkliga värdet ligger på några ören... vare sig du vill tro det eller ej...

Den fantastiska skickliga familjen Rothschilds agerade hela tiden i bakgrunden. Sedan Jacob Schiff anlänt till Amerika för att gå in som delägare i Kuhn, Loeb & Co., gifte han sig med Solomon Loebs dotter Therese. Jacob Schiff skulle bli en av de viktigaste manipulerarna under 1900-talets början.


Vi ska komma ihåg att Familjerna Schiff och Rothschilds var som ETT och delade samma hus i Frankfurt under Mayer Amschels dagar.

Lagförslaget om en ny centralbank blev
känt under två olika förslag:

Denna teknik har Eliten länge använt, de skapar och kontrollerar fullt ut båda förslagen som Rothchilds och deras agenter tänkt ut!

"Aldrich-propositionen"och The Federal Reserve Act det var Paul Warburg och Aldrich som organiserade det hemliga mötet på Jekyll Island.

J P Morgans sommarställe Jekyll Island skapade man Amerikanska centralbanken Federal Reserve 10 november 1910 i största hemlighet.

Dessa sju män Paul M Warburg, Benjamin Strong, huvudansvarig
hos J.P. Morgan´s Bankers Trust Company, Frank A Vanderlip
Ordförande i National City Bank of New York
Han representerade David Rockefeller, Standard Oil. Abraham Piatt Andrew Assistant Secretary of the Treasury, Nelson W Aldrich Republikan och Ordförande för National Monetary Commission, samt Henry P Davison
Sr Partener of J.P.Morgan Company. Och slutligen Charles D Norton President of 1st National Bank of New York.


Som alla kom till detta möte i största hemlighet för att skapa världens Största privata kartell Federal Reserve och dessa 7 herrar representerade 25% av världens samlade förmögenhet vid denna tidpunkt.

För att dölja projektets verkliga natur beslutade man att kalla ena förslaget för Aldrich-propositionen och det andra förslaget för The Federal Reserve vilket slutligen vann gehör bland politikerna och folket i USA och världen att denna nya centralbank genom namnet skulle förknippas med att folket i USA skulle äga och kontrollera centralbanken. Men faktum är att Federal Reserve är varken Federal eller har några Reserver...


USA:s sjunde President mellan 1829 - 1837 som på sin tid även utraderade USAs Statsskuld det du, att jämföra med dagens vansinne!

"The banks is trying to kill me, but I will kill them."
"Bankerna försöker att döda mig, men jag kommer att döda dom"
På President Andrew Jackson På hans Gravsten står det "I killed the bank!" ...

http://jischinger.wordpress.com/2009/02/03/kill-the-bank/

Här kan du gratis ladda ner Eustace Mullins mest berömda bok. Du kan ta hem hela boken på 202 sidor, fullspäckade med viktiga fakta om den privata centralbanken Federal Reserve av forskaren Eustace Mullins som i över 50 år forskat om USAs centralbank och New World Order. Ladda ner hela boken från någon av dessa länkar:

http://www.apfn.org/apfn/reserve.htm

http://www.cephas-library.com/nwo/sec ... _the_federal_reserve.html

Posted on: 2009/12/4 2:06
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Al Gore CANCELLS Copenhagen. Not going!
#3


See User information
Vill någon formulera nyheten till förstasidan? Skriv här så postar jag den sedan om den är bra.

Posted on: 2009/12/4 13:11
Administratör och grundare av vaken.se
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Al Gore CANCELLS Copenhagen. Not going!
#4


See User information
Ta även upp läsarkommentarerna på Times Online! De är helt fantastiska, jag tror för första gången att vi kan vinna det här!

Tänk på Rumänien 1989. Ceausesco störtades för att en snubbe i publiken -av misstag- började bua istället för att hurra (han hade ont i halsen). Nu är det många, många som buar!


http://www.timesonline.co.uk/tol/news ... nhagen/article6943447.ece

Posted on: 2009/12/4 14:21
"Political language — and with variations this is true of all political parties, from Conservatives to Anarchists — is designed to make lies sound truthful and murder respectable, and to give an appearance of solidity to pure wind." - George Orwell
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Al Gore CANCELLS Copenhagen. Not going!
#5


See User information
Al Gore ställer in sin medverkan på Klimatmötet i Köpenhamn
Före detta Vice President Al Gore ställde abrupt in sitt personliga framträdande som skulle komma att hållas den 16 december på FNs klimatkonferens i Köpenhamn, som börjar nästa vecka.

Posted on: 2009/12/4 14:38
Administratör och grundare av vaken.se
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Al Gore CANCELLS Copenhagen. Not going!
#6


See User information
Al Gore ställer in Köpenhamn

En av de främsta företrädarna för teorin om att människor har skapat den globala uppvärmningen, USAs vice-president Al Gore, har ställt in sin resa till Köpenhamn och den föreläsning han där skulle ha hållt inför närmare 3000 människor. Dessa kommer att få pengarna tillbaka, vilket är tur då de dyraste biljetterna låg på 5999 Dkr. Den troligaste orsaken till att han ställer in är skandalen kring Climategate, där det visat sig att framstående forskare inom IPCC, det organ FN lutar sig på för klimatuppgifter, på olika sätt förfalskat uppgifter och mobbat ut personer med andra åsikter. Den berömda "hockey-klubban", som Al Gore använder sig av i sin film "An Inconvenient Truth", har exempelvis visat sig vara ett falsarium.

Vi på Vaken.se är naturligtvis inte motståndare till idén att vi människor står bakom miljöpåverkan som är mycket negativ och som måste upphöra. Dock är vi för en sansad debatt och menar att alarmistbeteende skapar grupptänk som kan leda till förhastade beslut med mycket olyckliga konsekvenser för mänskligheten:

"Mr Gore also threw his weight behind calls for a system of international carbon taxes in order to slash fossil-fuel consumption although he warned that huge political obstacles existed to this which meant that it would be many years before such a system could be applied globally."

http://www.timesonline.co.uk/tol/news ... nhagen/article6943447.ece

Times Online tog även upp att Al Gore hade viftat undan frågor om Climategate-skandalen. Han sa att forskare på hans sida gick från "klarhet till klarhet" gällande klimatet och att nej-sägare var som en solnedgång som får ett sista klimax innan de för evigt försvinner ut ur sikt. Huruvida detta var ett hot eller löfte framgick inte av artikeln.

Posted on: 2009/12/4 14:41
"Political language — and with variations this is true of all political parties, from Conservatives to Anarchists — is designed to make lies sound truthful and murder respectable, and to give an appearance of solidity to pure wind." - George Orwell
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Al Gore CANCELLS Copenhagen. Not going!
#7


See User information
Poor Al, Poor Globalists, Eugenisists... its starting to unravel now.

Climategate is biggest search on Google now....

Posted on: 2009/12/4 19:29
Administration, VAKEN.SE
Courage is contagious.
Censorship is Freedumb. "Oh look, ANOTHER elephant in the living room, lets talk about it shall we?..."
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Al Gore CANCELLS Copenhagen. Not going!
#8


See User information
Al Gore är väl rädd för att folk ska andas co2 dödsgas på honom

Posted on: 2009/12/4 19:31
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Al Gore CANCELLS Copenhagen. Not going!
#9


See User information
La upp barongs nyhetsformulering

Posted on: 2009/12/4 20:43
Administratör och grundare av vaken.se
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Al Gore CANCELLS Copenhagen. Not going!
#10


See User information
Mikael Cromsjö, jag rekomenderar dig att inte bli en total skotttavla av deras skit (så vida du inte vill det). Du måste betänka att de kan köra samma banansystem på dig som alla andra som inte tror på deras skit

Är du antisemit, jo eftersom du säger att araber inte gjorde det.
m.....

Posted on: 2009/12/4 21:54
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Al Gore CANCELLS Copenhagen. Not going!
#11


See User information
Ska man vara en "riktig antisemit" intervjua en palestinier vars bror fick sina organ stulna. (han dog, no shit sherlock)

Posted on: 2009/12/4 21:59
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Al Gore CANCELLS Copenhagen. Not going!
#12


See User information
Eco... som du vet: "Det är bättre att vara tyst och verka...

Posted on: 2009/12/4 22:02
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Al Gore CANCELLS Copenhagen. Not going!
#13


See User information
Jag är inte förvånad över avhoppet, han skulle inte hoppat på överhuvudtaget, men han har väl gjort sig sina pengar, arslett.

Posted on: 2009/12/4 22:21
Have guitar, will travell
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
63 user(s) are online (63 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 63

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS