vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To PostAnonym
Venustråden
#1
Smäll mig på fingrarna om jag har fel men jag hittade ingen övergripande tråd om VENUS.

Venus är som bekant synonymt med Lucifer, även kallad eastern star, morning star och även evening star.

Inte för att det ÄR en stjärna, utan för att den på himlen ser ut som en. Den starkast lysande dessutom.

Venus är planeten som ligger närmast oss innåt i solsystemet, åt andra hållet ligger mars. De ligger på ungefär samma avstånd.

Det finns otaliga teorier, filmer, böcker och spex om marsmänniskor, men "venusmänniskorna" har det nästan alltid varit tyst om.

Stjärnan är alltid i fokus i toppen. I flaggor, såväl som i riter och symboler. I granen likt en pyramid sätter vi den i toppen runt jul. Mycket av vårt vardagliga liv spenderar vi åt att hylla Venus, utan att ens veta om det.

David Icke säger än det ena än det andra och ska tas med en nypa salt, men låt oss för en sekund fundera över reptil-teorin. Visst är det lite märkligt att det inte är en vanligare teori att dessa s.k. "reptiler" i så fall kommer från Venus? Inte ens Icke har nämnt det så vitt jag vet.
Googlande på ämnet ger ett väldigt tunt resultat.
H.P Lovecraft skrev 1938 i sin bok "The Diary of Alonzo Typer" om "The Serpent people" som härstammar från Venus.

Människan har kanske vandrat på jorden i miljontals år, det säger iallafall många.
Ja, för miljontals år sedan så var det Venus som hade ett klimat likt vårt, medan vi var där mars är idag. Är det då inte ganska sannolikt att en gammal utvecklad civilisation på Venus, tog sitt pick o pack & flydde till jorden när solen började brännas lite väl mycket?

Venus idag är en ganska ogästvänlig plats, ganska likt bilden av helvetet som vi fått beskrivit för oss på olika vis.

OM nu lucifer existerar och styr över marionetterna i toppen, kalla dem illuminati, zionister, frimurare eller blodslinjer, är det då inte ganska troligt att denna uråldriga varelse/varelser kommer från Venus?

Det må finnas faktafel i min snabbt ihopvevade teori, men låt inte detta bli en "citera-svara" tråd jag är mest nyfiken på era tankar kring detta, och om det kanske finns någon som har andra tankar eller kunskaper om Venus som kan Styrka teorin?

http://en.wikipedia.org/wiki/Venusians

"They are people just like us"
http://www.youtube.com/watch?v=FYznOrMGkhU
Jack Nicholson pratar om Venusianer i Easy Rider.


Edited by patrik1975 on 2011/1/3 22:43:07
Edited by patrik1975 on 2011/1/3 22:51:14
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Venustråden
#2


See User information
Venus är ju väldigt synlig jämfört med de andra stjärnorna och planeterna och är nummer tre på himlen efter Solen och Månen.

Men våra förfäder spådde inte bara efter stjärnorna utan även i Vintergatan som den heter på svenska, alltså det band av stjärnor som omger oss och ligger som ett band över himlen. Allt eftersom tiden går bildas det ojämnheter i den, svarta hål uppstår t.ex och de ansågs förebåda krig och farsoter. Det uppdagades på sextonhundratalet ett ganska stort hål i Vintergatan som kallas Krigshålet och flera gånger har det uppstått så kallade Hungerhål. Dessa hål har först fått en eventuell vetenskaplig förklaring på den allra senaste tiden...

Själv har jag fått reda på det genom efterlämnade papper från Tycho Brahes forskningar.

Mer intressant när det gäller ödlor än planeten Venus är stjärnan Sirius. De ödlor vi talar om, våra "monitors" eller "Väktarna", säges enligt flera mysteriereligioner härstamma därifrån. Dessa sägner kopplas även till dogonfolkets legender, diverse titthål i pyramider och andra stenmonument och allas vår Erich von Däniken!

Ödlors främsta egenhet är för övrigt inte att vara fjälliga, lägga ägg eller vara växelvarma utan ligger i att kunna ändra utseende blixtsnabbt och de är specialister på att smälta in i omgivningen. Något att hålla i minnet när vi spanar efter den dolda elefanten i rummet...

Posted on: 2011/1/3 22:50
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Venustråden
#3


See User information
Intressant. Även Jesus beskrivs som morgonstjärnan och den tändes ju som bekant när han föddes.

Posted on: 2011/1/3 22:53
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Venustråden
#4

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Venustråden
#5


See User information
Venus är kvinnornas och Lucifers planet. Jag har hört att Venus följde med planet-x som tydligen ska vara ett helt solsystem. Venus kolliderade med Mars och förändrade planeten från levande till död. Har för mig det var något sånt.

Posted on: 2011/1/4 3:20
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Venustråden
#6
Kvinnornas planet, ja...

Jag frågar mig, Venusian Skills?
http://venusianskills.com/
...eller Venusians Kills? ;D

Det är hur som helst väldigt märkligt hela grejen, alltså världen vi lever i. Saker som omöjligt borde kunna hållas hemligt, hålls ändå på något vis hemligt.
Antalet inblandade i och omkring utförandet och planerandet av 9/11 exempelvis. Många har tystats i efterhand, men mångt fler borde trätt fram i dagens ljus vid det här laget.

Och en sådan global operation som chemtrails. Tystnaden är minst sagt märklig. Exempellistan kan göras kilometerlång.

All I can say is, There is something wrong here...
http://www.youtube.com/watch?v=hkDZJuoNHH8

Om det är Venusianer eller inte vetifaan dock ;D ...mmm, kanske.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Venustråden
#7


See User information
Är inte stenhårt ute efter att avslöja en utomjordisk komplott, men visst, det är tänkbart att några lever bland oss och influerar oss.

Alla kulturer har ju historier om folk från himlen som beblandat sig med oss, styrt oss, slagits mot oss och hjälpt oss, etc.
Just med beblandningen, sexuellt sett (jättemänniskorna som tog sig mänskliga fruar exempelvis), så är det ju intressant att Venus är erotikens och kärlekens gudinna, att "venerean" anspelar än idag på sexualitet.

Olika utdrag ur Zhuan Falun om ämnet:

Föreläsning 2, Om det himmelska ögat;

"Sakyamuni talade även om de tre tusen världarnas teori. Han sade att det i vårt universum och i vår Vintergata finns tre tusen planeter med varelser som, liksom vi människor, har pigmenterade kroppar. Han sade också att det finns tre tusen stora världar i ett sandkorn. Ett sandkorn är som ett universum, där det finns människor med samma intelligens som vi har, det finns sådana planeter, såväl som berg och floder. Det låter mystiskt! Om det är så, tänk er bara, finns det inte sand i det? Finns det inte tre tusen världar i sandkornet från den sanden? Finns det då inte ytterligare sandkorn i de tre tusen stora världarna, och finns det då inte ytterligare tre tusen stora världar i sandkornen där? På Tathagatas nivå kan man därför inte se slutet.
Detsamma gäller de mänskliga cellerna som består av molekyler. Människor frågar hur stort universum är. Jag berättar för er alla att detta universum har sin gränslinje. Men på Tathagatas nivå ses det som gränslöst och obegränsat stort. Men i mikrokosmos är hela den mänskliga kroppens inre, från molekyler till mikropartiklar, lika stort som det här universumet. Det låter mycket mystiskt. När en människa eller ett liv alstras har hans livs speciella beståndsdelar och hans ursprungliga natur redan formats i det extrema mikrokosmos. Det som vår moderna vetenskap studerar ligger därför mycket långt efter, och jämfört med liven på de planeter där det finns högre intelligens i hela universum, är vetenskapens och teknikens nivå hos vår mänsklighet mycket låg. Vi kan inte ens göra genombrott till andra rum som existerar samtidigt på samma plats. Men de flygande tefaten kan färdas direkt in i andra rum. Tids- och rumsbegreppet har förändrats. Därför kommer de och går momentant, så snabbt att den mänskliga tanken finner det svårt att acceptera dem."


Mest intressanta utdraget om ämnet i kombination med sexualitet;

Föreläsning 5, Dubbelkultivering man kvinna;

"I kultiveringskretsen finns det en kultiveringsmetod som kallas dubbelkultivering man kvinna. Kanske har ni i den tibetanska tantrismens kultiveringsmetod sett, i Buddha-skulpturerna eller i Buddha-bilderna, att en manlig kropp håller en kvinnlig kropp under kultivering. Den manliga kroppen har ibland manifestationsformen en Buddha som håller en naken kvinna; det finns också Buddhans förändrade kropp, förändrad till en Vajra-staty med kohuvud och hästansikte, vilken håller en kvinnokropp som också är naken. Varför är det så? Vi ska först förklara det här ämnet för dig. På vår jord var inte bara vårt Kina påverkat av konfucianismen, beträffande hela vår mänsklighet förr i tiden, för några hundra år sedan, fanns inga stora skillnader i mänsklighetens moral. Därför kom en sådan kultiveringsmetod i själva verket inte ursprungligen från vår jord. Den kom från en annan planet, men den här metoden kan verkligen göra kultivering möjlig. På den tiden, när den här kultiveringsmetoden introducerades i vårt Kina, kunde den inte accepteras av kineserna, på grund av dess dubbelkultivering man kvinna såväl som vissa delar av dess hemliga träning, så den avskaffades av kejsaren i Han-regionen under Tang-dynastins Huichang-period. Det tilläts inte att den spreds i Han-regionen, den kallades på den tiden Tang-tantrism. Men den fördes vidare i Tibet, i dess unika omgivningar och regioner. Varför ska man kultivera på det här sättet? Dubbelkultivering man kvinna syftar till att samla Yin för att stärka Yang, samla Yang för att stärka Yin, komplettera varandra, kultivera varandra, syftet är att uppnå balans mellan Yin och Yang."

Posted on: 2011/1/4 22:18
Säll är den,
som för sig äger
lovord och förstånd uti livet,
ty onda anslag
man ofta rönt
alstras ur andras bröst.
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Venustråden
#8


See User information
Jag förstår begreppet dubbelkultivering begreppsmässigt, men hur går den till rent tekniskt? Provat själv?
Är den kanske som röd tantra?

Posted on: 2011/1/4 23:13
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Venustråden
#9


See User information
Nej jag har inte prövat, men som jag förstår det syftar det väl på exempelvis Kama Sutra.

Posted on: 2011/1/5 0:19
Säll är den,
som för sig äger
lovord och förstånd uti livet,
ty onda anslag
man ofta rönt
alstras ur andras bröst.
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Venustråden
#10


See User information
Har lyssnat på Coast2Coast och där var det en snubbe som påstår att hybrider lever bland oss, hybrider mellan utomjordingar och människor..

John Carpenter som gjort filmen They Live har även gjort Flykten från Los Angeles och Flykten från New York, I filmen Flykten från Los Angeles så börjar det med att hela staden är en högteknologisk polisstat på en ö. Passar ju väldigt bra med tanke på hur samhällsutvecklingen ser ut där borta idag..

Så om Carpenter kunde se in i framtiden med filmen Flykten från L.A. vad mer kunde han se i sin spåkula??

Posted on: 2011/1/5 16:43

Edited by TeBe on 2011/1/5 20:02:03
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."

/Benjamin Franklin
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Venustråden
#11


See User information
Quote:

patrik1975 skrev:


Om det är Venusianer eller inte vetifaan dock ;D ...mmm, kanske.


Taken 1x01 part 2 of 9.
S.Spilberg...

Från 1.11-1.19.


Cost to Cost AM-12-14-10

Posted on: 2011/1/6 5:08

Edited by sale on 2011/1/6 5:33:01
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
45 user(s) are online (45 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 45

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS