vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To Post

« 1 (2) 3 »


Re: Destillerat vatten-tråden
#25


See User information
Hej avatar, destillerat vatten som jag ser det är vatten utan andra ämnen än just syre och väte. Det är då renande för kroppen då det binder upp farliga ämnen och tar med dom ut.

Jag har vattnat några av mina blommor hemma med destillerat vatten nu ett tag och de blommorna ser ut att växa och må väldigt bra.

Jag själv dricker ca 1-2 liter om dagen. Har haft lite utrensningssymtom så får ta det lite lugnt. Magen och tarmarna verkar jobba hårt, antar jag har en del skräp som ska ut. Har haft mycket värk i leder innan så kroppen är nog full med skräp som ska ut.

Kommer fortsätta och öka på när jag känner att kroppen klarar av det hela.

Ni ofrälsta som ännu tvekar kan finna all kunskap på denna sida http://aquariusthewaterbearer.com/

Vilka frukter juicar du Gordon?

Posted on: 2012/7/27 1:08
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#26


See User information
Quote:

Jag har vattnat några av mina blommor hemma med destillerat vatten nu ett tag och de blommorna ser ut att växa och må väldigt bra.Du vet inte vad du talar om.

Posted on: 2012/7/27 1:21
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#27


See User information
Quote:

Avatar skrev:
Vilket vatten är inte destillerat?? Även den ur en sjö, å, kran...
Hur som haver drack jag ca 8l per dag efter det jag råkade ut för när "väggarna brast"...Vad menar du med "väggarna brast".

För övrigt så vet du heller inte vad du talar om.

Har det med att vara "vaken" att göra att söka "effekter", istället för att "bli bra" genom att följa det naturliga?

Nix, vilket borde vara uppenbart för alla... man undrar vad det är för dönickar här...

Något som inte är bra kan på vägen ändå ha en effekt som man upplever som bra, så de som inte är vakna eller förmår tänka längre än näsan räcker är entusiastiska över små föreställningar, såsom apparater för att ta fram dest. vatten... denna tråden är väldigt kul.

Gör som sliparn skrev, leta reda på Dr. Batmanghelidjis sajt, om den nu finns kvar, med alla genomgångar av det som rättas till bara genom att dricka vatten. Allt i våra kroppar sker genom/i vatten. Nu dricks det dest. vatten, klart kroppen blir glad att få lite vatten för att kunna sköta sina processer...

Hans sajt var något med watercure2@...

Det är befängt att dricka dest. vatten - bry er inte om listan som postades kring oorganiskt och organiskt...

Det är inte dest. vatten i en sjö Avatar, skärp dig.

Emoto har visat att...

"The fact that distilled water is not like rain water has been shown by Dr. Emoto using Magnetic Resonance Analysis (see image above). While rain water contains oxygen and minerals and crystallizes into snow flakes, distilled water has no crystalline structure and is highly acidic once exposed to air.

"It is not enough to take in a necessary quantity of water inside the body, but we should take the quality of water into consideration. For instance, the district where a lot of long life people live is blessed with high quality from natural resources. In other words, it is becoming common sense that there are a lot of correlations between the health and the quality of water which we drink every day.

Today, even if the water that we drink or use does not contain any detrimental ingredient, the quality of water is not always satisfactory. It is becoming clear that the formation of water crystals reflects the quality of the water. I would be pleased if you would deepen your understanding and interest toward water when you see the photographs that are reported here."

Masaru Emoto
President of I.H.M. General Institute,..."

Dest. vatten åt dönickar, så är det.

De som söker i det extrema på onaturliga vägar kommer att bli just: onaturliga.

Posted on: 2012/7/27 1:32
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#28


See User information
Shazam, du verkar inte vidare socialt begåvad. Men jag ska försöka vara som jag vill vara mot dig ändå. Dvs trevlig.

Jag vet vad jag talar om. Jag talar om att ge destillerat vatten till två växter i mitt hus under en lång tid och de växer och är grönare nu än någonsin tidigare. Du kanske skulle testa det själv innan du kommer med dina fantasier/åsikter.

Att regnvatten i en bra värld utan föroreningar och gifter skulle vara det bästa håller jag med om. Jag uppfattar det som att du sätter regnvatten som bästa alternativ, men svårt att utläsa ur dina texter som mest innehåller påhopp och översittarkommentarer.

Men, nu är det så att regnvattnet är inte så vidare rent, pga massa saker.

Allt som är naturligt är inte bra för dig/människor, testa bara äta en flugsvamp eller dricka mycket havsvatten.

Men jag tror ändå på att försöka leva naturligt, och att naturen "vet bäst". Vill äta så naturlig mat som möjligt. Osv. Därför är destillerat vatten bra, för det är vatten i sin mest naturliga form. H2O.

Testa öppna ditt sinne lite och vidga dina vyer. Tro inte på allt du själv säger. Att du kommer in här och förlöjligar andra med ditt nyskapade konto får mig snarare att tro ännu mer på min sak. Du är utsänd av regeringens elit för att skapa missförstånd och hålla kvar folk i det dolda, erkänn?

Haha.. Nu går jag och dricker en klunk dest.vatten, baby.

Btw enl wikipedia så har dest.vatten en vacker grundläggande "kristall" enligt emoto?

Initially Emoto claimed that high-quality water forms beautiful and intricate crystals, while low-quality water has difficulty forming crystals. According to Emoto, an ice crystal of distilled water exhibits a basic hexagonal structure with no intricate branching. Emoto claims that positive changes to water crystals can be achieved through prayer, music, or by attaching written words to a container of water.

Där ser man också att det viktiga för att göra vattnet hälsosamt är att ge det positiva tankar osv. Samt att det är rent vatten utan skärp.
Ska nog skriva fina ord som, kärlek och jag älskar dig på mina vattenflaskor tror jag.

Posted on: 2012/7/27 11:22
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#29


See User information
Bäste baby och övriga inom obegåvningsreserven, var får du det ifrån att jag skulle sätta regnvatten som bästa alternativ - jag har väl inget sådant skrivit. Bara att du har den tanken om att man kan/ska dricka regnvatten påvisar att att du saknar grundläggande insikter, och har ersatt dom med det du projicerar över på mig, fantasier. När jag var väldigt sjuk när jag var ung, vilket är länge sedan... då fick jag flytta ut på ödelandet, mellan Bohuslän och Dalsland. Jag tänkte en dag att jag skulle verkligen vilja hitta källvatten. Jag tror det var ett par dagar efteråt som jag av en händelse var ute och utforskade lite småvägar och natur kring Kynnefjäll, som plötsligt en väg tog slut. Där finns inga hus eller något, de trakterna är som obebebodda. Men där satt en skylt jag såg från bilen, om att där var en källa. Så då hade jag hittat min källa - sådant vatten är Vatten, det som man helst bör dricka.

När "vi" senare bodde i Sthlm så sökte vi också upp källa, vad heter det där folk brukar hämta sitt vatten, Enskede...?

Varför talar ni inte om helt och riktigt vatten, utan köper in apparater från äckliga Kina som läcker tungmetaller mm, och kör vatten gen elektriska fält och håller på - hur mår ni?

Har nu jordningslakan på nätterna, foliehatt på dagarna mot saker uppifrån, och zappar er däremellan med elapparater...?

Jag skulle säga att ni är verkligen inte vakna för fem öre, ni är aktivister och tokiga på andra sätt.

Det du gör med dina växter är vad aliens kommer att göra med dig, djurförsök, du går efter ytan - ser ut att må bra.., men vet inget om livet som är i växten, själen, och vad som kommer där.

Mina växter får ibland med Bio Bact-näring, och/eller vatten som gått igenom en sådan här, men det är ondödigt, jag råkade bara hitta den för 20 kr:

Resized Image

http://www.nikkenwellbeing.se/PWP/Pro ... aType=Image&RootGroup=177

http://www.enikken.com.au/info/pimag/index.html
http://www.wellnesshome.se/produkter/

Kommer man bort från vad vatten egentligen är, att de är vad vi kommer ifrån, att de faktiskt innehåller allt... man får se på det lite bakom, kristallina strukturer, eller vad man ska säga - då lär man få kämpa, ju mer man kämpar ju mer får man kämpa - så vill aktivister ha det, de är till för det. Bra kommer de aldrig att må, för de blir det inte...

Gör lite basic forskning kring vatten, bli naturlig. Annars är du/ni/somliga i samma agenda som kloning och genmanipulering är inom.

Att du ens tar upp om att dricka regnvatten säger faktiskt att du har mycket dålig insikt - när skrev du om artesiskt vatten, tex? Vad är ett vattens kretslopp, vad är en flod som rinner ut i havet, försvinner floden i havet, nej.

Var kommer dest. vaten in i bilden? Ingenstans, det har ingen plats, förutom hos det redan sjuka.

Ett vatten är på sin spets, moget, gud, då det kommer fram ur ett berg med eget tryck, dvs. artesiskt vatten, som nog var ett nytt ord för dig och Avatar. Dig finns det nog hopp om, men Avatar, det är en som eventuellt inte kan ge upp att vara snurrig.Posted on: 2012/7/27 12:08
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Destillerat vatten-tråden
#30
Quote:

Hur som haver drack jag ca 8l per dag efter det jag råkade ut för när "väggarna brast"... kunde inte få nog av vatten, på ett sätt... Och kroppen luktade som någon hade dött... Ur mun, svett, skit, piss osv... Och jag e inte ensam här, det vet jag för mig...

Det blir så när man fastar. Allmänt känt och det är därför man brukar vara hemma när man fastar. Det är alla gifter som ska ur kroppen.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#31


See User information
Shazam, är du alltid så här hård? :)

Vad tycker du om att dricka juicer av frukt och grönsaker, och vad tror du om urinterapi (man dricker sitt eget urin för att förbättra hälsa)?
Är de tillräkligt el natural? :)

Jag tänker då iaf testa detta med dest.vatten, inte för att jag VET att det kommer hjälpa mig, utan för att jag tror det kan göra det och vill testa. Jag är en sådan person som vill testa saker. Om det inte fungerar i andras hjärnor att så är fallet ber jag om överseende för mitt beteende, och frihet att göra mitt egna val.

För jag är fri som en fågel.

Hittade för övrigt något om hexagonalt vatten på internet idag. Som ska vara ett mirakel. Det verkar finnas mycket med vatten som lovar gott.. :)

Liv kommer från resonans Shazam, allt i Universum handlar om resonans. Visst! :)

Glad fredagsmys i dest.gruppen :)

Posted on: 2012/7/27 20:56
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#32


See User information
Shazam verkar vara nåt slags hobbytroll, bara ignorera tramset
Zin - jag juicar en massa allt möjligt men de vanligaste är: äpple, päron, apelsin, vattenmelon, sötpotatis, morot, selleri, spenat, paprika, rödbeta, tomat, osså ingefära för smak. Smaskens

Posted on: 2012/7/27 23:07
“Just look at us. Everything is backwards. Everything is upside-down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religion destroy spirituality"
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Destillerat vatten-tråden
#33
Någonting jag reflekterat över här på vaken, men även på andra forum är att så fort man blir emotsagd tas det som ett angrepp och man svarar med att ge en bedömning på hur den personen är.

Kan man inte hålla en respektfull diskussion på nätet? Är det så farligt när någon tycker annorlunda?

Shazam har skrivit 4 inlägg och tycker uppenbarligen inte som etablerade användare, men redan ska bedömningar om hans person komma.

Håll er till då att då informera Shazam, istället för att berätta för honom hur han är och säg möjligtvis bara att ni uppfattar det han skrivit som konfrontativt.

Ingen kommer någonsin att lyssna om man gör negativa bedömningar om någon, men jag tror det skulle vara det här forumets bästa om man kunde informera hellre än att trycka ner nya användare bara för att de inte tycker som etablerade användare.

Det finns ett talesätt som ungefär lyder att "En vis man talar om lösningar, en lärd man pratar om företeelser och en simpel man talar om andra människor" (Vad kvinnor pratar om framgår inte.)

Kan vi inte istället informera istället för att trycka ner andra? I en annan tråd hängs till och med en tvivlare ut med namn och bild och jag undrar till vlken nytta?

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#34


See User information

Zin skrev:
Quote:
Shazam, är du alltid så här hård? :)


Jag brukar vara lite mjukare på julafton, sedan är det ok igen.

Quote:
Vad tycker du om att dricka juicer av frukt och grönsaker, och vad tror du om urinterapi (man dricker sitt eget urin för att förbättra hälsa)?
Är de tillräkligt el natural? :)


Sådant kan jag också dricka, och göra själv, nässlor, helnypon, bär, blåbär... etc...+ linfröolja, men inte massa grönsaker...
Urinterapi? Det finns allt mella himmel och jord. Ju mindre av det man tar in ju bättre är det. Ju mer man tar in ju rörigare och sämre kommer allt att bli, även om skenet kan vara att på vägen glänser det lite... det eller det "försvan"... jag mådde bättre... men egentligen är det bara att skjuta på det i tiden och omvandla det till något annat. Bara att bättra sig som människa gäller, sedan ska man naturligtvis ge till kroppen det som är av bra kvalitet - vatten, mineraler, spårämnen och fettsyror - det är byggstenarna, det är inte svårare. De som sover kommer alltid att söka i det onaturliga, och inget uppnås.

Dricker folk bara mer vatten så kommer mycket av symptom att försvinna:
http://www.watercure2.org/ -en bit ned finns testimonials mm.


Quote:
För jag är fri som en fågel.


Barnsligt... det är du inte alls, utan är fånge. Vad tror du detta är för en plats?

Quote:
Liv kommer från resonans Shazam, allt i Universum handlar om resonans. Visst! :)


Det visar att du inte är fri, utan en repeater av vad andra har spridit av info. BS.

Quote:
Glad fredagsmys i dest.gruppen :)


Ja mys ni.

Posted on: 2012/7/28 0:22
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#35


See User information
Varför inte bara suga ut sina gifter under några dagar eller veckor med destilerat vatten och leva någolunda hälsosamt tiden efter. Inget jag bry mig så mycket om eftersom jag knappast är en helsosam människa.
Men min fasta betyde mycket för mig. Blev mycket friskare efter det. Skulle göra om det om jag hadde styrkan för det och vilja. Helt klart värt det om man känner att man väger för mycket eller har en massa skit i kroppen.

Finns det ett ultimat sätt att leva?

Posted on: 2012/7/28 1:04
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#36


See User information
Quote:

Finns det ett ultimat sätt att leva?


Javisst gör det det, metoden heter komaism.

Man tar helt enkelt allt man kommer över av videos och slukar det, tex det som Avatar postar.
Man är som medlemmar här har propagerat för, såsom Iwarrior, vaken på natten (inte som Novax skrev att man skulle följa det naturliga, vilket han välförtjänt bannades för). Det ger verklig kreativitet och ett välbalanserat och långt liv.

Man ska dricka cola utspätt med destillerat vatten för att hålla sig vaken och allmänt frisk. Skulle man kräkas så är det ett gott tecken, det kallar ju vi vakna för "helig kräkning"

Man ska röka på, mycket viktigt.

Man ska flumma kring qi, det finns levande sunda exempel från vaken på hur väl det ser ut då, yex Shen och Mizar.

Metoden var "Bäst i test".


Posted on: 2012/7/28 1:16
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#37


See User information
Quote:

Shazam skrev:
Quote:

Avatar skrev:
Hur som haver drack jag ca 8l per dag efter det jag råkade ut för när "väggarna brast"...Vad menar du med "väggarna brast".Det är precis detta det inte går att förklara, beskriva osv... Kanske En annan på forumet kan beskriva det bättre...


Lite lekfullt, låt oss kalla det: dö, utan att dö.

Kanske detta förklarardet bättre...

Eller;


Hur som haver, kroppen klarar inte ens rött kött idag, till smaklökarnas och näsans förtret... Grillat kött luktar ju så gott, men tänker inte ligga i magramper för det...

Ja, "Dr" Emoto har helt rätt, men det är ju genomgående i allt... Bara betänk dessa labels på våra Cigarettpaket, varför vi brukade tacka för maten osv... Kanske hänger samma?@ Tjoffsson

Skildnaden är att jag inte valde att "fasta", det som hände var inifrån... Kanske detta är saker vi försöker sträva mot, men när naturen styr, står vi som vanligt små...Till slut får folk vara hur hårda dom vill på sin resa... Slutpunkten är ända om jag väljer att acceptera det själv... Kan ju begrundas i vart verkligen dömanden och åsikter ligger?


<3!

Posted on: 2012/7/28 15:31

Edited by Avatar on 2012/7/28 16:03:58
Edited by Avatar on 2012/7/28 16:11:09

FRI
Ej Kontrakterad av företagspolicy av stat, företag eller annan fiktion.

Jag ger er En nyckel, men det är Du som måste vrida om låset där det passar.

Bättring för alla!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#38


See User information
Ang allt detta off topic så kan jag säga 2 saker.
Det som slagit mig i båda dom trådar som berört destillerat vatten är att en del reflexmässigt sparkar bakut och citerar mainstream som "attackmetod" utan att ta in den nya informationen som jag och andra länkat till.
Med samma metodik kan man lika gärna såga ALLT som skrivs i det här forumet och hänvisa till mainstreammedia.
Är man på vaken utan att kunna intressera sig för NY information så verkar det rätt meningslöst att ens vara här.
När det gäller att vara "hård"(vet inte om det gällde mig) så kan jag ibland hänfalla åt "dum fråga-dumt svar". Om jag känner att nån bara vill fjanta sig så ser jag ingen anledning att ödsla kraft på att övertyga.

Posted on: 2012/7/28 20:17
“Just look at us. Everything is backwards. Everything is upside-down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religion destroy spirituality"
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#39


See User information
Gordonshumway skrev:

Quote:
Nåväl gott folk. Som vi smusslat om i en annan tråd så startar jag den här tråden där alla som dricker nån form av destillerat vatten kan rapportera om sin resa.
Jag är nu på DAG 22 i min juicefest(som ju också är destillerat vatten) och på DAG 1 i tillägg av destillerat vatten för att komma upp i över 4liter destillerat vatten/dag.

Orsaken för min del är att jag plågats av daglig huvudvärk i straxt under 7 år och allmänt degenererad hälsa.


Det var för tre veckor sedan.

Quote:
... Det som slagit mig i båda dom trådar som berört destillerat vatten är att en del reflexmässigt sparkar bakut och citerar mainstream som "attackmetod"...


Dr Mercola (är inte mainstream, förutom för komaister:

Early Death Comes From Drinking Distilled Water

Fasting using distilled water can be dangerous because of the rapid loss of electrolytes (sodium, potassium, chloride) and trace minerals like magnesium, deficiencies of which can cause heart beat irregularities and high blood pressure. Cooking foods in distilled water pulls the minerals out of them and lowers their nutrient value.

Distilled water is an active absorber and when it comes into contact with air, it absorbs carbon dioxide, making it acidic. The more distilled water a person drinks, the higher the body acidity becomes.

There is a correlation between the consumption of soft water (distilled water is extremely soft) and the incidence of cardiovascular disease. Cells, tissues and organs do not like to be dipped in acid and will do anything to buffer this acidity including the removal of minerals from the skeleton and the manufacture of bicarbonate in the blood.

The longer one drinks distilled water, the more likely the development of mineral deficiencies and an acid state.

Quote:
... Om jag känner att nån bara vill fjanta sig så ser jag ingen anledning att ödsla kraft på att övertyga.


Haha... - drick nu några liter extra.

Posted on: 2012/7/28 21:53
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#40


See User information
Tjoffsson du kan väl läsa vad som Shazam skrivit innan du försvarar honom. En kommentar som "du vet inte vad du talar om" är väl inte direkt givande på något vis. Snarare nedlåtande och fördummande. Kom med fakta och egna åsikter istället, men på ett trevligt och respektfullt vis så behandlar jag dig likadant.

Sen att Shazam är nyreggade betyder inte att han/hon inte varit här på forumet innan. Jag tycker mig änna igen stilen.. :)

Men det är helt ok för mig, bara det inte ballar ur för mycket. Man kan försöka hålla sig till fakta eller erfarenheter. Även en åsikt kan vara värd nått, men utan bakomliggande fakta eller erfarenhet så blir det endast en åsikt.

Läs det som står på denna sidan ni som vill veta mer om dest.vatten http://aquariusthewaterbearer.com/the-truth.html#simple
Där finns bla 24 läkares rekommendationer att dricka dest.vatten.
Och sen googla ni på Andrew Norton Webber och tittar på videos och lyssnar på radio med honom.

Efter ni läst det som finns på sidan och tittat på minst en video med Webber så kan ni komma hit och besätta vad som är fel osv. Om det är farligt med vatten så vill jag såklart veta om det, men då ska det finnas vettig fakta eller erfarenhet om det. Tack :)

Posted on: 2012/7/28 23:56
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#41


See User information
Tjoffsson du kan väl läsa vad som Shazam skrivit innan du försvarar honom. En kommentar som "du vet inte vad du talar om" är väl inte direkt givande på något vis. Snarare nedlåtande och fördummande. Kom med fakta och egna åsikter istället, men på ett trevligt och respektfullt vis så behandlar jag dig likadant.

Sen att Shazam är nyreggade betyder inte att han/hon inte varit här på forumet innan. Jag tycker mig änna igen stilen.. :)

Men det är helt ok för mig, bara det inte ballar ur för mycket. Man kan försöka hålla sig till fakta eller erfarenheter. Även en åsikt kan vara värd nått, men utan bakomliggande fakta eller erfarenhet så blir det endast en åsikt.

Läs det som står på denna sidan ni som vill veta mer om dest.vatten http://aquariusthewaterbearer.com/the-truth.html#simple
Där finns bla 24 läkares rekommendationer att dricka dest.vatten.
Och sen googla ni på Andrew Norton Webber och tittar på videos och lyssnar på radio med honom.

Efter ni läst det som finns på sidan och tittat på minst en video med Webber så kan ni komma hit och besätta vad som är fel osv. Om det är farligt med vatten så vill jag såklart veta om det, men då ska det finnas vettig fakta eller erfarenhet om det. Tack :)

Posted on: 2012/7/28 23:56
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#42


See User information

Posted on: 2012/7/29 0:08
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#43


See User information
http://www.scribd.com/doc/59783107/Wa ... h-That-Can-Save-Your-Life

En bok online, handlar om vatten.

Sidan 115, 125 och 154 bland andra är intressanta, handlar om dest.vatten.

Posted on: 2012/7/29 1:15

Edited by Zin on 2012/7/29 1:33:37
Edited by Zin on 2012/7/29 1:34:14
Edited by Zin on 2012/7/29 1:39:08
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#44


See User information
Shazam, jag snackade om källorna jag angett, jag är väl bekant med vad Mercola citerar, det avhandlas i det material jag länkat till.
Jag syftade på länkarna jag gett, men visst. Jag har tänkt kolla mitt ph-värde. Kan komma till skott med det. Citron är ju också surt men basbildande i kroppen. Vi får se vad det visar

Posted on: 2012/7/29 10:07
“Just look at us. Everything is backwards. Everything is upside-down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religion destroy spirituality"
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#45


See User information
Quote:

GordonShumway skrev:
Shazam, jag snackade om källorna jag angett, jag är väl bekant med vad Mercola citerar, det avhandlas i det material jag länkat till.
Jag syftade på länkarna jag gett, men visst. Jag har tänkt kolla mitt ph-värde. Kan komma till skott med det. Citron är ju också surt men basbildande i kroppen. Vi får se vad det visar


Har du druckit fyra liter destillerat vatten per dag i över fem veckor nu?

Jag vet inte vad du menar med det med citronen, vad har det med att dest. vatten rövar mineraler från kroppen att göra?

Hur ska du kolla ditt ph?

Jag tycker bara för min del att man ska följa det naturliga... vill man göra någon kur, som med dest. vatten då får det vara kort.

Du pratade om att jämt ha ont i huvudet. Då ligger det väl närmare till hans att verkligen dricka mer av bra vatten, varje dag, och att se över om man har emf-fält som dånar mot en... nätverk, granne som har dect-telefon på andra sidan väggen... etc. Eller currykryss i sängen.Posted on: 2012/7/29 11:42
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#46


See User information
Kan du hitta en enda människa på den här planeten som skulle säga "jag vill leva onaturligt, det känns rätt för mig att leva onaturligt"?
Nu är jag här och "debatterar" igen fast jag inte vill, så det blir mitt sista "debatterande" inlägg.
Jag har druckit juice i drygt sex veckor och lade till destillerat vatten för drygt 3 veckor sen. Totalt blir det ca 5l om dagen, 50/50. Hela världen är onaturlig och allt folk gör för att förbättra sin hälsa som kan verka onaturligt är ju allmänt olika sätt att kompensera för detta.
Jag antar att jag kommmer köpa ph stickor på apoteket för att mäta ph, eller kanske på hälskokost. Citron är surt men höjer ändå ph i kroppen.
Tips på saker att kolla ang hälsan tar jag gärna emot men när nån säger sig veta bättre själv än vad jag vet efter 7 års problem är inget annat än ett omyndigförklarande av mig.
Jag kommer inte debattera destillerat vatten mer med nån som inte tagit del av materialet som jag länkat till, jag föreslår att ni som vill debattera startar en ny tråd. Den här tråden var till för att de som kör destillerat vatten kan rapportera om sina erfarenheter

Posted on: 2012/7/29 12:58
“Just look at us. Everything is backwards. Everything is upside-down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religion destroy spirituality"
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#47


See User information
Quote:

GordonShumway skrev:
Kan du hitta en enda människa på den här planeten som skulle säga "jag vill leva onaturligt, det känns rätt för mig att leva onaturligt"?
Nu är jag här och "debatterar" igen fast jag inte vill, så det blir mitt sista "debatterande" inlägg.
Jag har druckit juice i drygt sex veckor och lade till destillerat vatten för drygt 3 veckor sen. Totalt blir det ca 5l om dagen, 50/50. Hela världen är onaturlig och allt folk gör för att förbättra sin hälsa som kan verka onaturligt är ju allmänt olika sätt att kompensera för detta.
Jag antar att jag kommmer köpa ph stickor på apoteket för att mäta ph, eller kanske på hälskokost. Citron är surt men höjer ändå ph i kroppen.
Tips på saker att kolla ang hälsan tar jag gärna emot men när nån säger sig veta bättre själv än vad jag vet efter 7 års problem är inget annat än ett omyndigförklarande av mig.
Jag kommer inte debattera destillerat vatten mer med nån som inte tagit del av materialet som jag länkat till, jag föreslår att ni som vill debattera startar en ny tråd. Den här tråden var till för att de som kör destillerat vatten kan rapportera om sina erfarenheter


Du kan knappast bestämma vad folk ska posta. Skriver du om att dricka destillerat vatten i en tråd så är det mer onaturligt än att du sedan får "mothugg" om dest. vatten i just den tråden.

Jag undrade hur du ska mäta ph, inte var du köper ph-papper eller stickor.

Om man vill "rena sig" från tex tungmetaller och annat, varför inte dricka bra vatten och göra "kur" med tex att att ta in och dricka lera, aktivt kol, och bikarbonat, mm. Då får man bort "allt" av skadliga molekyler och radioaktiva element.

Några länkar, slumpvis ur arkivet...:

Bikarbonat:
http://www.healingcancernaturally.com ... icarbonate-treatment.html
http://sodiumbicarbonate.imva.info/
http://www.curenaturalicancro.com/therapy-simoncini.html
http://www.regenerativenutrition.com/content.asp?id=490


"Clay is the most versatile, profoundly effective, cheap, mysterious, underrated, covered-up health treatment available."
http://www.eytonsearth.org/drinking-clay-internal-use.php

http://www.aboutclay.com/info/Uses/detox.htm
http://www.aboutclay.com/clay_sources.htm


Hittar inga bra länkar just nu om aktivt kol, något står kanske med här:
http://zdrave-i-medicina.daya-bg.com/ ... %D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0/

Man får söka på engelska.

http://www.naturalnews.com/032570_act ... charcoal_cholesterol.html
http://www.natural-holistic-health.co ... ts-of-activated-charcoal/
http://www.emedicinehealth.com/activated_charcoal/article_em.htmPosted on: 2012/7/29 14:38

Edited by Shazam on 2012/7/29 14:56:54
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Destillerat vatten-tråden
#48


See User information
Shazam.
Detta är off topic så jag har PM:at dig

Posted on: 2012/7/29 19:19
“Just look at us. Everything is backwards. Everything is upside-down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religion destroy spirituality"
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
« 1 (2) 3 »
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
54 user(s) are online (54 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 54

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS