vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To Post

(1) 2 »


20 anledningar att överge kristendom
#1


See User information
Hittade en intresant lite sidan.
trevlig, läsvärd informativ.
http://freethoughtpedia.com/wiki/20_R ... s_to_abandon_Christianity

Posted on: 2007/9/22 23:52
http://www.cfz.org.uk/
There is no government like NO government!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 20 anledningar att överge kristendom
#2


See User information

Posted on: 2007/9/23 1:30
http://www.cfz.org.uk/
There is no government like NO government!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 20 anledningar att överge kristendom
#3


See User information
Quote:

emil322 skrev:
Hittade en intresant lite sidan.
trevlig, läsvärd informativ.
http://freethoughtpedia.com/wiki/20_R ... s_to_abandon_Christianity


Det du länkar till är en ateistisk-anarkistisk sida med en massa Illuminati-propaganda.

Har du inte fattat än att det socialistiska-anarkistiska programmet är en blåkopia av det satanistiska Illuminati-planen, då kan du knappast kalla dig vaken.

Det som tas upp är paradoxerna emellan den hämdgiriga och mordiska, Judiska Gudsbilden i GT, som ju är totala motsatsen till den s-k- Jesus, Gudsbild i NT.

Detta sätt man använder är ett vanligt ateistiskt-marxistiskt knep för att smutskasta tron på en högre makt, och framför allt den västerländska kristna traditionen.

Allt enligt Illuminati-planen.

Posted on: 2007/9/23 9:37

Edited by bennybear on 2007/9/23 9:53:40
Edited by bennybear on 2007/9/23 9:57:18
Edited by bennybear on 2007/9/23 9:59:56
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 20 anledningar att överge kristendom
#4


See User information
Och den andra sidan är bättre eller.................?
Det är "sex" sidor på en kub.............
Så: SÖNDRA GENOM ATT HÄRSKA, SKAPA EN RELIGION!
även ateism är en slags religion idag.

Bara att tänka efter! Du skulle kunna hitta på precis vad fan som helst ingen skulle bry sig om dej alls. Men tänk OM.....Du skulle få 10000 anhängare på en vecka så kan du ge dig "fan" på att du och dina medlemmar har begått kollektivt självmord inom 6mån.
Och du utpekas som den stora förbrytaren.
Men låt oss nu säga att du får 1000000 medlemmar och hur många nya lador du än bygger så fylls dom upp varje gång du talar. Då blir du en maktfaktor och inbjuden till en massa kul möten där människans framtid avgörs.Och går du inte med på deras vi tycker du ska......... så har dom kapitalet och media att sänka dig och de dina rakt der i skiten så fort att du inte hinner förbereda nästa tal.
Så min åsikt är: Religion styr människor och har alltid styrt människan mot ett mål. VILKET kolla historiskt.........
Politik styr människor och har alltid styrt människan mot ett mål.VILKET "kolla historiskt
Bara ett djävla sammanträffande eller delar av en plan som började smidas för mycket länge sen, för målet är det samma, Annars skulle vi nog ha haft helt andra sorts diskussioner här på vaken om forumet iöverhuvudtaget skulle ha ett existensberättigande i sin nuvarande form.

Posted on: 2007/9/23 12:11
Resized Image
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 20 anledningar att överge kristendom
#5


See User information
Tycker personligen inte att man ska döma ut alla religioner som dåliga. Visst, vissa religioner blir man kontrollerade av. Men buddhismen, taoismen, konfucianismen och viss annan andlighet är bra för mänskligheten. Kristendomen har också vissa bitar som är bra eftersom där ingår moral. Moral är extremt viktigt för mänskligheten. Utan moral (läs: medvetenhet) gör man dåliga och onda gärningar. Det är inte fel med "Så som man sår får man skörda", "Vänd andra kinden till", icke-våld, medkänsla, tolerans etc.

Illuminaterna vill krossa alla religioner och andlighet så att inte mänskligheten förstår att det finns ett liv efter detta. De vill också krossa moralen och kulturen för att skapa kaos. När man har en hög medvetenhet, en hög moral är det svårt att kontrollera den personen. De farligaste religionerna som jag ser det är kommunismen/socialismen och den rigida, ateistiska vetenskapen.

Posted on: 2007/9/23 12:57
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 20 anledningar att överge kristendom
#6


See User information
Men, hur fan skulle man kunna dömma ut alla "dåliga" religoner egentligen? Det som är dåligt för en, är bra för en annan, och visst jag hajar vad du menar, men det är ju en omöjlighet, och väldigt omoraliskt och faschistiskt att dömma ut något för att man själv inte gillar det.

Men på samma sätt är det ju helt jävla cp att barn i usa får lära sig att jorden skapades på 6 dagar och att fosiler inte finns. Osv.

Men på tal om sekter o så. Så är ju waco incidenten jävligt intressant.

900 pers dör, men bara 300 kroppar? 3 dagar senare visar det sig att "dom andra 400 kropparna låg under dom 300 första". "Dom tänkte eld på sig själva och dom började skjuta, filmen som visar oss börja skjuta och tända eld behöver nu väll inte se?".

Sen bara ordet sekt, är ju ett Newspeak så att säga. Så fort det kommer en religon eller ideologi som inte passar elitens agenda så är dom snabbare än ljuset att kalla det för Sekt, och då vet ju folk genast att dom är galna, elaka och antagligen kommer ta självmord snart och behöver inget mer veta för att ta avstånd.

All heil the system lixom... :(

Posted on: 2007/9/23 14:36
http://www.cfz.org.uk/
There is no government like NO government!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#7


See User information
Nu utgår jag Emil322 från att du är ateist pga av hemsidorna du hänvisar till
Vart man än vänder sig på forum på internet finner man ateister som med brinnande frenesi missionerar för sin världsbild men framför allt misskrediterar andras, i synnerhet kristendomen. De kallar sig ofta fritänkare som den länkade sidan ovan antyder. Frågan är om man verkligen är fritänkande när ateismen har varit norm för all offentlig debatt/politik/skola i Sverige sedan början av 1900-talet? Att även Ateismen är en form av groupthink(och religion) är ju ganska uppenbart. Listan som presenterades ovan är inte på något sätt vare sig objektiv eller fritänkande. Varje ideologi, religion eller världsbild bär på sina svagheter, tankeluckor och lik i garderoben. Ateismen är inte på något sätt ett undantag. Tvärtom, ska vi börja svärta ner varandras livsåskådning då är ateismen en lätt sak. Ateismen är inte på något sätt mer logisk, rationell, kunskapsorienterad eller trygg än kristendomen eller islam eller vad man nu vill skjuta på.

Jag rekommenderar följande klargörande rulle
http://video.google.com/videoplay?docid=-3113702169494333876

Här bjuder jag på 10 själ till att inte vara ateist.

1. Ateismen grundas på själviskhet.
"Ingen ska säga till mig hur jag ska vara" vilket naturligtvis är verklighetsfrånvänt och farligt eftersom alla behöver en tillrättavisning då och då, från andra människor eller högre ort.

2. Ateismen är auktoritetstroende
Ateistens Gud är vetenskapen och tron på att det finns en absolut rationalitet. Det vetenskapsmannen säger är ateistens lag. Vetenskapen i sig själv är huruvida inte objektiv utan varje vetenskapligt resultat är lika mycket en produkt av vad vetenskapsmannen (eller kollektivet) har för världsbild, förutfattad ide, tolkning, ekonomisk stöd och politik. Att grunda en solid ideologi på vetenskapen låter sig inte göras. Rationalitet är heller inte objektiv. Vad som anses som rationellt är relativt till situation och tycke. Logik kan heller inte användas för att motbevisa Gud.

3. Ateismen blandar vetande med tro på ett otillbörligt sätt
Det tydligaste exemplet på detta är hur ateisterna använder en evolutionsteorin som belägg för att Gud inte finns. En vetenskaplig teori kan man inte dra ideologiska eller trosmässiga växlar från. Gör man det är det inte längre vetenskap utan religion. Den har till och med ett namn Evolutionism.
Vetenskapen handlar om kalla fakta och så fort man tar moraliska och ideologiska ställningstagande utifrån detta är vi på mycket tunn is. Att nazister och kommunister hämtade sin världsbild ur darwinsimen är ingen hemlighet och det borde avskräcka en från att ytterligare låta vetenskapen fylla en större kappa en den är avsedd för. Vetenskapen ska kontrolleras av moral och ideologi, inte tvärt om. Att sen evolutionsteorin från början var en ideologisk trossats och inte vetenskaplig teori är något som ytterligare ställer till det. (och en annan diskussion)

4. Ateismen är ohälsosam
Forskare (de har ju alltid rätt) har nyligen studerat religionens effekt på hälsa och välmående. Endast en av 100 undersökningar visade på negativt inflytande, typ 10 på neutralt och resten visade att religionsutövning får positiv effekt. Ett ickereligiöst leverne torde således vara ohäslosamt...

5. Ateismen är våldsam och grym
Ateismens ideologier har skördat mer dödsoffer än någon annan religion
Jakobinerna, en ateistisk rörelse tog död på 250000 människor i frankrike på 1700 talet. Totalt har ateistiska ideologier under 1900 talet skördat närmare 200 miljoner människoliv.

6. Ateismen är extremt intolerant
I den ateistiska värlsbilden finns inte rum för någon annan världsbild. All religiös observation reduceras till något man gör privat, typ en hobby som absolut inte får blandas in i utbildning och politik. Det är extremt intolerant eftersom man inte kan skilja människan från hennes världsbild. Kristendomen å andra sidan hymlar inte med att man har den enda sanningen, men samtidigt är andra världsbilder en förutsättning för kristendomen. Kristendomen accentuerar valet. Har man inget att välja mellan finns inget val. Alltså måste kristendomen samexistera med annan livsåskådning.

7. Ateismen sprider lögner.
Ett tydligt exempel på på pseudovetenskaplig ateism har vi i Richard Dawkins som kommit på att de 98% av världens befolkning lider av ett evolutionistiskt virus som han kallar meme. Det gör att man blir korkad och tror på Gud. Turligt nog för honom tillhör han de 2 % som inte är infekterade. Otroligt att någon tar den där killen seriöst.

8. Ateismen hämmar vetenskapens framgång
På grund av att ateismen har tagit vetenskap och utbildning gisslan så hämmar ateismen kunskapens framgång. Allt som tyder på en verklighet utanför det fysiska sopas bort och den professor som utrycker misstro på utvecklingsläran riskerar att få sparken. Precis som för Gallileo, det är bara att borden har vänts.

9. Ateismen är arrogant okunnig och fördomsfull.
Den vanliga anklagelsen mot religion är att det handlar om okunnighet, blind tro och vetenskapsfientlighet. Alla dessa anklagelser är felaktiga. Alla europeiska universitet grundades som teologiska skolor. Vetenskap, språk och historia kom som effekt av studiet av Gud. Den moderna vetenskapen föddes i kloster. De bibliska texterna har diskuterats och undersökt in i minsta beståndsdel och dagens kristendom baseras på tusentals år av av tänkande. Blind tro och okunnighet finns inte i det sammanhanget. Det är oerhört arrogant av ateister att bortse från det tankegodset.

10. Ateismen är i grunden människofientlig.
På grund av att man drar ideologiska växlar från darwinismen förminskar ateisterna människovärdet. Det människovärdet som tillmäts människan inom tex humanistiska kretsar har inte sin grund i ateismen utan kristendomen. Humanismen växte fram på 1400-talet som en produkt av kristen tro. Det var inte förrän på 1900 talet som humanismen blev uttalat sekulär.

Man kan säga mycket mer om ateismen men det orkar nog ingen läsa...

Summa sumarum. Problemet med religionen är inte ett problem med religionen persé utan med mänskligheten. Var helst vi organiserar oss uppstår, maktmissbruk, groupthink, inskränkthet, extremism och våld. Spelar ingen roll om det är en kristen grupp, ateistisk, socialistisk eller annan intresseorganisation, för eller senare spårar det ur på ett eller annat sätt.

/Mordecai

Posted on: 2007/10/3 15:22
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#8


See User information
Nej, även ifall man säkert skulle kunna tro att jag är atteist för det jag skriver så är så absolut inte fallet.

Ateism verkar ha blivit någon slags fluga dom senaste åren, och även om jag är mer på ateismens sida än på kristendomens så gillar jag inte den heller.

Det är egentligen inte tro i sig jag kritiserar, utan stora religoner som bygger på förtryck, hat och rädsla.

Att barn blivit lärda sen dom kunnat krypa att man inte är värd något om man inte tar in jesus i sitt hjärta, att detta livet är något form av test och därför ganska dåligt, att folk som inte tror samma sak ska brinna i helvettet för alltid o alltid.

Kristendommen är ett verktyg av illuminati, för att dumma ner folk, sammla in folk, få pengar och den gammla sk "divide and conquer"

Posted on: 2007/10/3 16:48
http://www.cfz.org.uk/
There is no government like NO government!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#9


See User information
Quote:

emil322 skrev:

Kristendommen är ett verktyg av illuminati, för att dumma ner folk, sammla in folk, få pengar och den gammla sk "divide and conquer"


Läs på INNAN du uttalar dig!

Du bara visar på din egen okunnighet.

I Illuminaternas agenda ingår som en viktig punkt att krossa religionen och då framförallt kristendomen och ersätta den med ateism ( Evoluitionsteori, Materialism-marxism eller s.k. Humanism )

Posted on: 2007/10/3 18:53
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#10


See User information
Bara för att illuminatis slutliga mål är att ta bort kristendommen betyder det väll inte på NÅGOT sätt att det inte är deras verkyg? deras påfund? Deras plan?
Jag är säker på min sak, och anser mig påläst i det hela.

Posted on: 2007/10/3 20:10
http://www.cfz.org.uk/
There is no government like NO government!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#11


See User information
Du INTALR dig själv att du är påläst i ämnet, MEN dina inlägg visar på den totala motsatsen.

Posted on: 2007/10/3 20:20
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#12


See User information
Jag "intalar" mig själv att jag vet en del, dock är jag väldigt övertygad om att jag inte vet det mesta, precis som att inte du vet det mesta. Och vad är det jag sagt som är så korkat då?

Och på vilket sätt påstår du att kristendommen inte är en gren i illuminati?

Posted on: 2007/10/3 20:26
http://www.cfz.org.uk/
There is no government like NO government!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#13


See User information
Läs på Illuminatis agenda och jämför den med bl.a Kommunistiska manifestet, Sions Vises Protokoll, Humanistiska manifestet och FN-chartern.

Titta dig sedan omkring i samhället och se vilka idéer som promotas i medierna och vilka som på olika sätt misskrediteras i mainstreammedierna, biblioteken, i alla NGOs och "Folkrörelseorganisationer" och i skolsystemet.

Same shit. No difference.

Posted on: 2007/10/3 21:29
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#14


See User information
Um, jaha?
Du påstår altså, att kommunismen, sions protokoll osv är delar av illuminatis agenda?

Okej, och på vilket sätt skiljer det sig från vad jag påstår?
Och vad har det egentligen med kristendommen att göra?


Kommunismen (skapad av illuminati) är emot religon.
Konservatva partier (skapad av illuminati) är för religon.

Religon stödjer illuminatis plan, ateism stöder illuminatis plan.

Divide and Conquer.

Vad är det jag missat?

Posted on: 2007/10/3 21:34
http://www.cfz.org.uk/
There is no government like NO government!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#15


See User information
Quote:

emil322 skrev:

Och på vilket sätt påstår du att kristendommen inte är en gren i illuminati?


Eftersom de satanistiskt influerade och av medierna promotade "Humanisterna" ständigt får attackera Kristendomen, på samma sätt som de svenska journalistkåren som till över hälften består av allehanda vänsterextremister och resten "liberaler", ständigt i olika ordalag går till attack emot Kristna och deras "bakåtsträvanden", "moralkakor", "homofobi", "kvinnoförakt" osv osv i en aldrig sinande ström av marxistiskt tankegods.

Eftersom Kristendomsundervisningen tagits bort i skolorna och ersattes med marxistisk-nihilistisk propaganda.

"Du lär känna trädet genom dess frukter"

De "skriftlärda Fariséerna" ( Dagens skriftlärda- Journalisterna och mediahororna ) bygger precis som för 2000 år sedan sina tankegångar på onaturliga och skapelsefientlifga idéer och resonemang.

Posted on: 2007/10/3 21:37
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#16


See User information
Mycket av den "forkning" som Icke gjort tyder på att säger dom svart menar dom vitt och vice versa.
Kristendommen kanske är påväg bort i sverige, men i tex usa är den still going strong.

Templar orden= kristen.
Frimureri=Mormoner= nästan kristendommen

Påven=illuminati
Kyrkans uppsugning av informatio= illuminati

Kyrkans "inte knulla" policy=till för att inte blanda dom "rena" blodlinjerna med dom "vanliga" = illuminati

Kyrkans krig mot andra religoner = illuminati.

Kyrkar, liksom alla andra mäktiga organisationer hade aldrig ens kunnat skaps om det inte vore för att dom blev godkända av illuminati.

Posted on: 2007/10/3 21:43
http://www.cfz.org.uk/
There is no government like NO government!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#17


See User information
Tempelriddarna var satanister.

Som jag skrivit tidigare försvara jag inte den förvridna Kristus-bild och idé som förts fram av Jesuiterna och Katolska kyrkan genom tiderna, bl.a i den fruktansvärda inkvisitionen.

Den s.k. Kristus talade aldrig för förföljelse eller mord på oliktänkande.

För att förstå denna konspiration emot västvärlden ( Och dess form av Kristendom-protestantismen ) studera då denna skrift ( Sidorna 110-129 ):

http://fourwinds10.com/journals/html/J028.html

Posted on: 2007/10/3 21:55
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#18


See User information
I detta fall, får vi väll hålla med om att inte hålla med.

Jag är övertygad om att kristendommen är en gren i illuminati och planen.

Och givetvis kommer det inte stå i biblen "jesus är påhittad av illuminati öch är egentligen bara en täckmantel för satanism".

Och hur vidare tempelriddarna var sattanister, klart dom var satanister, precis som andra högt uppsatta i kristendommen. Men jag tror att dom gick undergjord för att det var planerat.

Men som sagt, bara för att polisen är styrd av den satanska eliten betyder inte det att alla poliser är med på det.

För att den religösa hierakin är kontrolerad av den satanska eliten betyder inte det att alla är med på det.. osv.

Posted on: 2007/10/3 22:05
http://www.cfz.org.uk/
There is no government like NO government!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#19


See User information
Som sagt läs på INNAN du uttalar i sånt du inte har satt dig in i.

Läs texten jag tipsade dig om till att börja med.

Du gör som många andra här på vaken. Du blandar i hop utanpåverket i de sk.k religionerna ( Hur många apostlar "Jesus" hade. Astro-telologin och symboliken som den bär på och likheterna med andra Gudalegender etc )

- ISTÄLLET för att studera de andliga visdomarna som bl.a, Buddha, Kristus och Konfucius givit oss. Samt den idéhistoriska kopplingen tll de som genom historien aktivt arbetat för att underminera dessa visdomlärares inflytande på människornas sinnen, genom att bl.a försöka förvanska och förvirra människorna genom spridandet av omskrivna falsarier likt den nuvarande Bibeln så att de som läser den skall få så svårt som möjligt att "hitta ut i visdomsljuset".

MEN det betyder INTE att visdomen som dessa ovanstående personer kom med är falsk. Det betyder bara att den finns där i de "heliga" böckerna, insprängs emellan alla tillägg och borttagna skrifter.

"The name of the game is to create confusion."

Posted on: 2007/10/3 22:24
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#20


See User information
Som sagt så behöver ALLA läsa på mer. Sluta låtsas som att du är allvetande och har alla svar.

Jag väljer att inte tro på gud, jag väljer att tro att kristendommen (om kanske inte från en början, men aldra senast under konstantis maktperiod) var och är en gren av illuminatis agenda.

Om man kollar på vad kristendommen orsakat är det ganska svårt att inte se det tycker jag.

Usa regimen har inte i närheten så mycket dödsoffer på sig som kristendommen.

Kristendommen är en varg i fårkläder, låtsas för att vara "god" när den i själva verket indoktrinerar folk från födlsen att vara okritiska, arroganta och inte tänka själva.

Detta är inget du kommer kunna övertala mig om, även om du säger att jag är trög och att du har länkar till siter som har alla svar.

Posted on: 2007/10/3 22:31
http://www.cfz.org.uk/
There is no government like NO government!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#21


See User information
Om du är som du säger ateist, så tillhör du samma idétradition som det sataniskt influerade Illuminaterna.

Bara detta visar att du inte har en aning om vad du tar ställning för.

Bara lyssna på denna Blurb där en ledande Satanist erkänner att de tillhör exakt samma idétradition och har samma historiska rötter som Ateisterna och "Humanisterna"

http://www.alternativmedia.net/blurb/blurb1.mp3

VARFÖR tror du att ledande frimurare som Albert Pike skriver att Frimureriets Gud, Lucifer är antagonist till den Kristna Guden???

Posted on: 2007/10/3 23:01
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#22


See User information
Albert pike gör väll som alla andra i elit orden, säger svart, menar vitt.


Varför kommer alla och säger att jag är atteist föresten? Har jag aldrig hävdat..

Posted on: 2007/10/3 23:08
http://www.cfz.org.uk/
There is no government like NO government!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#23


See User information
Ursäkta. Jag blandade ihop dihg med Tebe, som skrev att han var ateist. Men du skrev i alla fall innan att du inte trodde på Gud.

Så VAD tror du eller inte tror på då?

Om du lyssnar på de som och studerat dessa hemliga sällskap som det höga Frimureriet, Jesuiter och Skull & Bones, så kryllar det av Luceferiansk symbolism.

Det finns massvis med avhoppare och andra som forskat i dessa hemliga sällskap som utan tvivel kommer till slutsatsen att de sysslar med, Kabbalism, svartmagi och allehanda form av satanism.

Posted on: 2007/10/3 23:16
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: 10 anledningar att överge ATEISMEN
#24


See User information
Jo, givetvis är jag medveten om den satanska kollingen.
Penatgon, George W/lucifer statyn, pentagon/pentagram som pekar norr, som i sin tur symoliserar krigsguden, att bush hette magog i s&b, att dom går ut i bohemian grove o offtar till moloch.

Det är inge news, det är väll något av det första man lär sig när man forskar kring ämnena.

Jag är för övrigt en väldigt antusiastisk läsare av icke, och han om någon pratar väll om satanistiska kopplingen.


Men om du frågar "vad" jag tror på om jag inte tror på gud, så kan jag försöka förklara enkelt och tydligt.

1.jag tror inte det finns en medveten kraft som skapat allt med flit.
2.jag tror inte på himmlen eller helvettet som beskrivs i religösa texter tex biblen.
3.Jag tror dock på possitiva och neggativa energier.
4.ett efterliv är jag övertygad om att vi har, dock inte att vi kommer "vara oss själva" utan snarare beblandas med alltet. återgå till dit vi kom, nästan lite så som "holographic universe" snuddar vid lite.

Gämförde lite löst min tro med buddistisk anda för ett tagsen på en tråd här på vaken, där jag sa att livet är en vattendroppe, när man dör landar droppen i vattnet och man återförenas.

Posted on: 2007/10/3 23:26
http://www.cfz.org.uk/
There is no government like NO government!
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
(1) 2 »
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
61 user(s) are online (61 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 61

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS