vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To Post

« 1 2 (3)


Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#49


See User information
"Men, nej nej..först måste vi se om Peter är en skummis med en egen agenda. Ta en paus från infowars för sjutton. Ni kommer ingen vart med "vi mot dom"-attityden. Infokrigare, vad ?"

Allvarligt, folk borde verkligen släppa "Infowars" mot "Zeitgeist"-larvet. Alex har sagt att ZG är skumt, då håller hans fans bara med som nickedockor.

Men jag blev glatt överraskad att se vaken göra reklam för ZG-dagen 15 mars. Men en liten fundering: varför står det att vaken inte stödjer det ZG-movement står för? Vet ni att alla vaken-medlemmar inte vill ha en bättre värld utan elitism, där teknologi används för allas bästa och där naturen respekteras etc? Det är ju bland annat vad rörelsen förespråkar.

Det borde väl stå att några vaken-medlemmar inte stödjer ZG-movement, eller hur.

Posted on: 2009/3/13 12:50


"Absolute certainty is a privilege of uneducated minds and fanatics" - CJ Keyser
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#50
Quote:

Icehorn skrev:
Tänk om folk hade haft lika mycket energi och intresse av att se hur vi korrumperas av etablissemanget och kämpa för en bättre värld utifrån detta. Är inte våra grundläggande behov det vi ska utgå ifrån när vi definierar ett sunt samhälle som står sig i längden ?Quote:

Seraph skrev:

Men en liten fundering: varför står det att vaken inte stödjer det ZG-movement står för? Vet ni att alla vaken-medlemmar inte vill ha en bättre värld utan elitism, där teknologi används för allas bästa och där naturen respekteras etc? Det är ju bland annat vad rörelsen förespråkar.


Så det är någon annan som korrumperar andra - är det den grundläggande sanningen? Att problem är orsakade av andra?

Tar zeitgeist upp hur det istället verkligen förhåller sig?

Inget kan "drabba" andra utan att de redan är i det, annars skulle det inte "ta". Det därute är en scen.

All orsk är INOM människan, avvikelse, fall... inom oss Devolution >>> det får vi fejsa, för det skapar vi då - det därute är där det visas. Ingen vaken kan väl för sjuttan hävda att det handlar om lösningar om man pular på scenen, byter politik... tar bort pengar, inför det eller det, fördelningspolitik. Jag kan inte tro att några tror sig vara vakna och tänker att man ska förändra det därute, att det fungerar - utan istället vet att det bara genom egen förändring som denna förändring visar sig därute - för det därute, den yttre naturen, är inte skild från oss själva, vi fejsar oss själva därute, det är den yttre naturen. Varför inte sluta leka Don Duijote. Finns det tid för komalekar?

Hade Insider rätt eller fel. Vad säger ni två?

Therefore, what is Zeitgeist trying to warn us of? To me, it seems it is trying to warn us of the teachings themselves. In my opinion, it is wasting its time. the corruption is not in religious beliefs but in humanity Itself. Human instincts and desires. Greed, lust, desire for power, etc. This is what we should be warned of. (ej insider)

Varför skulle vaken propagera för illusionen att man får en bättre värld av att "kämpa"?

Om Zeitgeist-movement inte är inom sanning, vilket den ju inte är - varför skulle vaken propagera för det, eller skriva att de stödjer det?

Allting är upp och ned på. Vakna borde kunna fatta att alla rörelser som genom promoting fångar andra är trams.

Lika lätt at se som att om Icke pekar mot något så riktas fingrarna åt ett annat håll, varför?

Han gick fel när han han tyckte sig beöva ta på sig en kostym kring andlighet, och snodde in det där barnsliga med "love.

You are confusing a few matters.

There is just 1 struggle and it is now, here on this planet and on a personal level....meaning you only. There is no enemy you can attack except yourself.

If you are busy attacking something else, you are wasting precious energy and you will fail.


The Divine Law controls what is called karma, but it is much broader and "harsher" than people want to accept.
Example: someone who gets cancer and dies a slow painful death deserves it, that person is being corrected, it is for his own good. Sounds "harsh"? That´s the way it works.


I might add this which may sound contrary to what I said but read carefully: When masses are made to believe something negative, they may create what they did not want, which is how for instance the "NWO" like you people name it, works. You are believing it is taking shape, so it will take shape...


Inga vakna tror på att förändra andra, att det fungerar, eller tror att man kan vara som man är, att mänskligheten kan bli allt mer sjuk och korrupt inte förändra sig själv,men ändå ha ett paradis därute... - det vet naturligtvis att det därute ärprecis en följd av mänkligehetens egen avvikelse, korruption. De vet att det därute är en följd och effekt, att det inte är något som har med "orsak" att göra. Bara komaister har ännu inte börjat tänka klart.

För komaister är "lidande" något ont, och de bekämpar.
Det ärväl därför de tror på science, vitrockar den sjuka vården.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#51
Quote:
Alex har sagt att ZG är skumt, då håller hans fans bara med som nickedockor.


Han pekade ju ut saker som peter sa som var fel, som jag inte har sett att någon som stödjer ZG här har erkännt. han förstår inte djurs instinkter, bara det säger mycket om honom hur han är en person med tokiga ider, sen pratar han om hur man borde lära ut hans tro, något som AJ aldrig gör. sen får man ju inga lösningar på saker som man kan göra i sin vardag.

Och det samhället dom beskriver i ZG är skrämmande, världen behöver inte bli mycker mer annorlunda än vad den är idag förutom att globalisterna måste falla, efter det kommer svält och orättvisor börja försvinna, vi behöver ett samhälle där människor kan jobba och uppfinner saker inte ett samhälle där alla sitter i svävande bilar som kör av sig själva och får sin frokost av en robot på morronen, blir vi lata tjockisar så kan vem som helst ta över, det är inte realistiskt att prata om att många människor hade blivit bättre människor av ett ZG samhälle, männsikor har alltid varit opålitliga,avundsjuka och ute efter makt, det kan ta hundra år innan männskligheten har blivit mer vuxen.

Och som micro sa, vad skulle hända om någon maktgalning får kontroll över stordatorn som kontrollerar alla produktionsrobbotar?. om det samhället har blivit tränade att vara rädda för vapen så det var vapen förbud att ingen mulisha eller liknande behövdes. så hade det varit jätte lätt för ett gäng personer att slipa stenar och använda sig av saker från naturen till att göra dödliga vapen och sedan kuna ta folk som gisslan och alla möjliga scenarios som hade skapat kaos.

Så när man pratar ZG med folk så blir det bara som en religiös tro man pratar om. prata om saker man kan göra i sin vardag istället och sen får man se med tiden hur världen utvecklas men ett globalt samhälle som det som ZG pratar om kommer aldrig hända, för det första kommer ingen i positioner att börja utveckla det stödja det och för det andra så kommer folket vara redo att gå i krig för att inte få det, om någon kommer till självständiga stater där alla är nöjda och glada och säger nu ska vi bygga om så kommer det bli krig, för att tvinga folk till saker är sånt som globalisterna sysslar med. Så om tio tusen personer lever i ett mini ZG samhälle, kul för dom, men resten som inte är intresserade ska kuna leva som dom själva vill, så länge man inte skadar miljön på ett stort sätt.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#52


See User information
Postcards From the Zombie Apocalypse


Chop till you Drop

Posted on: 2009/3/13 17:02
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#53


See User information
Patrix:

"Så det är någon annan som korrumperar andra - är det den grundläggande sanningen? Att problem är orsakade av andra?"

Jag talar aldrig om etablissemanget som en person utan som det ramverk vi begränsar oss inom vad gäller sociala, ekonomiska och teknologiska frågor. Vi är alla en del av problemet tills vi blir en del av lösningen.

Det finns inget "central control" hos eliten som väver ihop alltsammans. Korruptionen i världen är olika grader av symptom beroende av vår egen föreställning.

Posted on: 2009/3/13 18:18
"All ideologies are idiotic, whether religious or political, for it is conceptual thinking, the conceptual word, which has so unfortunately divided man." - Jiddu Krishnamurti
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#54


See User information
"Han pekade ju ut saker som peter sa som var fel, som jag inte har sett att någon som stödjer ZG här har erkännt."

Vad var fel??? Och du svarade aldrig på mina frågor som jag skickade dig för några dagar sen.

"han förstår inte djurs instinkter, bara det säger mycket om honom hur han är en person med tokiga ider, sen pratar han om hur man borde lära ut hans tro, något som AJ aldrig gör. sen får man ju inga lösningar på saker som man kan göra i sin vardag."

Men nu pratar du väl ändå i nattmössan. :D

Ska vi snacka tokighet? Varsegod, AJ at his finest:

http://www.youtube.com/watch?v=FfVsiRu8COs

Peter Joseph har aldrig någonsin sagt att han har en "tro" som han vill att andra ska följa, däremot har AJ sagt att han tycker att det är så jobbigt att "ha rätt" och härjat järnet och skrikit och gastat om folk som inte "ser det han ser." Sen är han kristen också.

Så vem vill sprida sin tro?

http://www.youtube.com/watch?v=rYn__NGhewk

"Och det samhället dom beskriver i ZG är skrämmande, världen behöver inte bli mycker mer annorlunda än vad den är idag förutom att globalisterna måste falla, efter det kommer svält och orättvisor börja försvinna"

Men, hur naiv och dum är du? Så man dödar några giriga, maktgalna människor, så försvinner svält och orättvisor? Genom magi eller vadå?

Du måste väl förstå att samhället i stort måste ändras så att de mekanismer som möjliggör maktmissbruk och elitism försvinner. De maktgiriga människorna är symptom av samhället, det är inte så att de föds på det viset. Att avlägsna dom hjälper inte ett skit, då kommer bara nästa gäng, och så fortsätter vi på samma sätt.

"vi behöver ett samhälle där människor kan jobba och uppfinner saker inte ett samhälle där alla sitter i svävande bilar som kör av sig själva och får sin frokost av en robot på morronen, blir vi lata tjockisar så kan vem som helst ta över"

Om det finns svävande bilar i framtiden, vad är det? Uppfinningar av människor. Vem har sagt att ingen får jobba? Ingen, du är fri att jobba hur mycket eller hur lite du vill, med det du tycker om, skillnaden kommer vara att andra incitament än pengar kommer infinna sig. Och jag tror du har kollat för mycket på Wall-E! :D

YouTube är ett utmärkt exempel faktiskt: det sitter miljoner människor och skapar videoklipp varje dag. Varför? För att de helt enkelt vill dela med sig av dem, inte för att de vill tjäna pengar eller nåt.

"det är inte realistiskt att prata om att många människor hade blivit bättre människor av ett ZG samhälle, männsikor har alltid varit opålitliga,avundsjuka och ute efter makt, det kan ta hundra år innan männskligheten har blivit mer vuxen."

Jo det är väldigt realistiskt. I dagens samhälle är avundsjuka, opålitlighet, och maktbegär något helt naturligt enbart för att den sortens beteende uppmuntras - vi ska ha mer pengar, bättre jobb, tillhöra en högre klass etc, då är vi "bättre."

Varför skulle då människor i ett ZG/VP-samhälle inte vara bättre människor, om de är uppväxta med helt andra synsätt och värderingar baserade på medmänsklighet, altruism etc?

"det kan ta hundra år innan männskligheten har blivit mer vuxen."

Då erkänner du iaf att det går. Bra det.

"Och som micro sa, vad skulle hända om någon maktgalning får kontroll över stordatorn som kontrollerar alla produktionsrobbotar?"

Det har redan besvarats. Och var skulle maktbegäret komma ifrån om samhället värderar andra normer och värderingar än idag? Och även om det hände, så finns det självklart säkerhetsåtgärder. Och antagligen skulle kontrollen inte vara centraliserad utan tvärtom de-centraliserad, vilket skulle minska riskerna att en eller några "maktgalningar" kan ta över hela systemet. Det handlar om lösningar och kreativitet, vilket ett sånt samhälle skulle framkalla i långt större grad än det vi har idag, där folks kreativitet och livsvilja kvävs på tråkiga jobb etc.

"om det samhället har blivit tränade att vara rädda för vapen så det var vapen förbud att ingen mulisha eller liknande behövdes. så hade det varit jätte lätt för ett gäng personer att slipa stenar och använda sig av saker från naturen till att göra dödliga vapen och sedan kuna ta folk som gisslan och alla möjliga scenarios som hade skapat kaos."

Militia heter det, har jag sagt. Och du antar fortfarande att inga som helst säkerhetsåtgärder kommer finnas. Och varför skulle folk bete sig så om de är uppvuxna på ett helt annat sätt än idag? Varför ska de ta gisslan? De kan ju inte få pengar, och allt finns tillgängligt för alla ändå, så vad vore målet med en gisslan?

"Så när man pratar ZG med folk så blir det bara som en religiös tro man pratar om. prata om saker man kan göra i sin vardag istället och sen får man se med tiden hur världen utvecklas men ett globalt samhälle som det som ZG pratar om kommer aldrig hända, för det första kommer ingen i positioner att börja utveckla det stödja det och för det andra så kommer folket vara redo att gå i krig för att inte få det."

Nej det är inte en religiös tro eftersom det inom rörelsen inte existerar saker som budord och statiska, dogmatiska regler och trosuppfattningar som kännetecknar just religioner. Det som presenteras är tankar och idéer mellan människor som vill att världen ska bli en bättre plats.

Och zeitgeist/vp vill just att vi ska börja förändra saker nu, inte vänta.

Och du tror på allvar att folk kommer kriga för att BEHÅLLA svält, miljöförstörelse, krig etc? Du tror att alla de fattiga, hungriga människorna i världen skulle tänka, om de fick höra om Venus Projektet:

Nä fy fan, ska alla få mat och det de behöver för att leva ett bra liv gratis?! Och ren miljö! Aldrig, så kan vi inte ha det!

Det tror inte jag.

Posted on: 2009/3/13 20:19

Edited by Seraph on 2009/3/13 20:38:52


"Absolute certainty is a privilege of uneducated minds and fanatics" - CJ Keyser
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#55


See User information
Och jag ställer dig ungefär samma frågor igen, Malmoe:

Anser du att alla människor har rätt till mat, vatten, och det de behöver för att leva ett bra liv?

Anser du att vi alla har rätt till en ren miljö?

Anser du att teknologi borde användas till alla människors bästa?

Anser du att det vore bra om vi såg på mänskligheten som en enda familj, där alla räknas lika mycket?

(Och nej, detta har inget att göra med att alla ska bli kloner eller att individen försvinner överhuvudtaget. Det handlar bara om altruism och medmänsklighet.)

Anser du att det vore bra om splittrande mekanismer i samhället såsom klass, elitism etc försvann?

Peace.

Posted on: 2009/3/13 20:33


"Absolute certainty is a privilege of uneducated minds and fanatics" - CJ Keyser
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#56
Seraph skrev:
Och jag ställer dig ungefär samma frågor igen, Malmoe:

Anser du att alla människor har rätt till mat, vatten, och det de behöver för att leva ett bra liv?

Du tänker i termer av rättvisa, fördelningspolitik. Så jag säger igen, VÄND på det.

Anser du att vi alla har rätt till en ren miljö?

"Ha 'rätt' till..." - vad vi tycker har knappast med detta att göra. Det är Rätt och rättvisa som gäller redan i det vi föds in till, vi har det vi har beställt, allt är i sin ordnung, så sett.

Anser du att teknologi borde användas till alla människors bästa?

Vi har redan allt det "bästa", då vi är inom kosmos och dess lagar (gäller). Tror du att något kan löpa utanför det? Tror du det är dåligt att "lida? Du verkar tro att bara man hitta metoder/verktyg och sådant, så kan vi få det "bra". Du måste vända på tänket. Vägen till att (åter-)få det "bra" är att vi blir bra, inom oss, kultiverar/förbättrar oss. Allting följer the law, och aktivister låtsas som att kampen förs därute, och inte att det därute är en återspegling av hur vi blivit som individer/mänsklighet.

Hade Insider fel då? Jag frågar igeeeen.

Anser du att det vore bra om vi såg på mänskligheten som en enda familj, där alla räknas lika mycket?

words...

(Och nej, detta har inget att göra med att alla ska bli kloner eller att individen försvinner överhuvudtaget. Det handlar bara om altruism och medmänsklighet.)

Anser du att det vore bra om splittrande mekanismer i samhället såsom klass, elitism etc försvann?

Smygsocialist där... avundsjuka, materialistiskt tänk. Vara ateist och skapa hemmelriket på jorden, alien... är det.

Peace.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#57


See User information
Patrix, du häver verkligen ur dig en massa dynga du. Jag tror inte du fattar riktigt vad du kacklar om själv.

Zeitgeist Day i New York Times:

http://www.nytimes.com/2009/03/17/nyregion/17zeitgeist.html?_r=1

Posted on: 2009/3/18 13:26


"Absolute certainty is a privilege of uneducated minds and fanatics" - CJ Keyser
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#58
Quote:

Seraph skrev:
Patrix, du häver verkligen ur dig en massa dynga du. Jag tror inte du fattar riktigt vad du kacklar om själv.


Tvärtom, jag säger som det är.

Vänd på det.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#59
Seraph kan inte förstå någon kritik om hans religion.

Quote:
Peter Joseph har aldrig någonsin sagt att han har en "tro" som han vill att andra ska följa, däremot har AJ sagt att han tycker att det är så jobbigt att "ha rätt" och härjat järnet och skrikit och gastat om folk som inte "ser det han ser." Sen är han kristen också.

Så vem vill sprida sin tro?

http://www.youtube.com/watch?v=rYn__NGhewk


Varför skicka du en video som inte är relevant?. allt han säger om obama stämmer och att han säger att det är jobbigt att ha rätt är väll självklart? han har ju rätt om nwo agendan och sanningen är inte den roligaste precis, men du vet inget om historia eller nwo, du har bara hört ett tal med bush pappa sen vet du inte mer. "sen är han kristen också" vad har det med saken att göra?? han säger aldrig till andra att dom borde vara kristna.

Jag har inte sagt att Peter Joseph har sagt att han har en tro, jag bara berättar för dig hur det ligger till.

Du är hjärntvättad kompis. det är människorna på denna jorden som är problemet, det har inget med att göra om vi lever i ett venus sammhälle eller inte, sätter du in alla människor i världen i ett venus samhälle idag så är fortfarande en massa människor onda, avundsjuka osv. Människor är dom ända som kan njuta av att döda andra, djur gör det av instinkt bara för det är så dom fungerar, något peter inte förstår, för han är hjärntvättad av sin religion. folk måste ändra på sig själva från insidan, men det är lite svårt för folk att göra det när globalisterna bombar dom med propaganda, rädsla och gifter.

Det du sitter och pratar om är som att säga "Vi måste fixa en tablet så vi kan leva för alltid i harmoni"

Var är tabletterna, var är lösningen?. du har inte den så va tyst med dit flumm snälla. du är långt ifrån öppensinnad och vägrar att släppa något du tror på och du vet inget om nwo agendan så du vet inget om problmet som behöver fixas.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#60


See User information
"Varför skicka du en video som inte är relevant?"

Nej jag vet att du anser att faktumet att AJ beter sig en fullständig psykopat ibland inte är relevant, han är ju din hjälte.

"allt han säger om obama stämmer och att han säger att det är jobbigt att ha rätt är väll självklart?"

Har du kollat upp alla uttalanden om Obama som görs i filmen eller bara antar du att AJ har rätt?

"han har ju rätt om nwo agendan och sanningen är inte den roligaste precis"

Hur vet du det? Sluta missbruka ordet sanning, du har lurat dig själv. Med tanke på hur många i världen som säger sig ha "sanningen" så tvivlar jag på att du skulle vara den som har rätt. Du har bara läst lite grejer och lyssnat på lite folk och sen tolkat världen efter det, så enkelt är det, vare sig du vill det eller inte.

"men du vet inget om historia eller nwo, du har bara hört ett tal med bush pappa sen vet du inte mer."

Ja för du vet ju vad jag vet och inte vet. :) Arrogans deluxe.

"sen är han kristen också" vad har det med saken att göra?? han säger aldrig till andra att dom borde vara kristna."

Religion innebär statiskt tänk, vilket är precis vad AJ står för.

Good vs evil liksom, lol. Inga gråzoner här inte. Det är mycket enklare att tolka världen om man lurar sig själv att en enda mekanism/kraft ligger bakom alla grejer som händer, då slipper man tänka och analysera så mycket.

"Jag har inte sagt att Peter Joseph har sagt att han har en tro, jag bara berättar för dig hur det ligger till."

Ja, precis som de som gastar om att Jesus är sanningen, att Allah är sanningen, de vet också exakt hur det är. Du är fast i statiskt, dogmatiskt tänk, och du har intalat dig själv att du vet mer än i princip alla andra. Jag kanske skulle citera dig lite igen? För det är inget annat än ren och skär arrogans.

"Du är hjärntvättad kompis."

Projicering...

"det är människorna på denna jorden som är problemet, det har inget med att göra om vi lever i ett venus sammhälle eller inte, sätter du in alla människor i världen i ett venus samhälle idag så är fortfarande en massa människor onda, avundsjuka osv."

Människor föds varken onda eller avundsjuka, de blir så, även om ondska är lite av en förlegad term som har väldigt religiösa associationer, och då är vi tillbaka till good vs evil, även det väldigt förlegat. Och hur dum är du? Det blir väl en process eller hur? Finns ingen tidsmaskin som kan teleportera dagens folk till det framtida samhället lol.

Om människor uppfostras med att leka krig, tävla, vara bäst, dela upp varandra i kategorier, framhäva sig själv på bekostnad av andra och ta det som finns etc, vad tror du händer? Då får vi den sortens människor som du pratar om, då har vi krig, avundsjuka, svält, etc.

Om människor uppfostras med helt andra värderingar i en värld där krig och vapen inte ens existerar, där ingen svälter etc, där altruism, kärlek och gemenskap har en framträdande roll, vad tror du händer?

Du tror inte att deras beteenden skulle vara väldigt annorlunda från beteendena hos personerna i det första exemplet?

Svara gärna nej så får jag mig iaf ett gott skratt.

"Människor är dom ända som kan njuta av att döda andra, djur gör det av instinkt bara för det är så dom fungerar, något peter inte förstår, för han är hjärntvättad av sin religion."

Det stavas "enda."

Hur kommer det sig då att späckhuggare kastar sälar mellan sig, leker med sina offer? Hur kommer det sig att lejon kan ligga och småtugga på en antilop och jävlas med den?

Och de avvikande beteenden människor ibland uppvisar är ett direkt resultat av samhället i sig och de värderingar och normer det förespråkar. Samhället skapar de sjuka beteenden vi ibland ser, ingen föds "ond." Och för den delen inte heller "god."

Vi är ett blankt papper när vi föds, och att påstå att människan blir ond och avundsjuk oavsett hur den uppfostras är ju ohyggligt korkat.

Och det är inte särskilt originellt att kalla folk som har andra ståndpunkter än en själv för "hjärntvättad." Och det är ganska ironiskt att du anklagar honom för att följa en religion, när ditt eget beteende uppvisar kännetecknen av religiös dogma.

"folk måste ändra på sig själva från insidan"

Ändå sa du: 'sätter du in alla människor i världen i ett venus samhälle idag så är fortfarande en massa människor onda, avundsjuka osv.'

Så hur ska du ha det, kan människors beteende ändras eller inte?

"men det är lite svårt för folk att göra det när globalisterna bombar dom med propaganda, rädsla och gifter."

Då anser du alltså det är i samhället problemet ligger? Om folk inte bombades med 'propaganda, rädsla och gifter' utan med helt andra saker som gemenskap, kärlek, etc, tror du andra beteenden skulle komma upp till ytan?

Du skjuter dig själv i foten hela tiden med dina motsägelser.

"Det du sitter och pratar om är som att säga "Vi måste fixa en tablet så vi kan leva för alltid i harmoni"

Inte ens i närheten. Försök igen.

"Var är tabletterna, var är lösningen?. du har inte den så va tyst med dit flumm snälla. du är långt ifrån öppensinnad och vägrar att släppa något du tror på och du vet inget om nwo agendan så du vet inget om problmet som behöver fixas."

Säger han som påstår att svälten etc skulle försvinna om vi eliminerade globalisterna. :D Nej nej, samhället behöver inte förändras, döda bara några giriga människor så försvinner svält, krig etc som genom magi *poff*

Och du säger att jag flummar...

Och igen:

Anser du att alla människor har rätt till mat, vatten, och det de behöver för att leva ett bra liv?

Svarar du nej, är du bara jävlig.

Anser du att vi alla har rätt till en ren miljö?

Om inte, varför?

Anser du att teknologi borde användas till alla människors bästa?

Om inte, varför?

Anser du att det vore bra om vi såg på mänskligheten som en enda familj, där alla räknas lika mycket?

Om inte, varför?

Anser du att det vore bra om splittrande mekanismer i samhället såsom klass, elitism etc försvann?

Om inte, varför?

Posted on: 2009/3/19 17:12


"Absolute certainty is a privilege of uneducated minds and fanatics" - CJ Keyser
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#61
Quote:

Seraph skrev:
"Varför skicka du en video som inte är relevant?"

Nej jag vet att du anser att faktumet att AJ beter sig en fullständig psykopat ibland inte är relevant, han är ju din hjälte.

"allt han säger om obama stämmer och att han säger att det är jobbigt att ha rätt är väll självklart?"

Har du kollat upp alla uttalanden om Obama som görs i filmen eller bara antar du att AJ har rätt?

"han har ju rätt om nwo agendan och sanningen är inte den roligaste precis"

Hur vet du det? Sluta missbruka ordet sanning, du har lurat dig själv. Med tanke på hur många i världen som säger sig ha "sanningen" så tvivlar jag på att du skulle vara den som har rätt. Du har bara läst lite grejer och lyssnat på lite folk och sen tolkat världen efter det, så enkelt är det, vare sig du vill det eller inte.

"men du vet inget om historia eller nwo, du har bara hört ett tal med bush pappa sen vet du inte mer."

Ja för du vet ju vad jag vet och inte vet. :) Arrogans deluxe.

"sen är han kristen också" vad har det med saken att göra?? han säger aldrig till andra att dom borde vara kristna."

Religion innebär statiskt tänk, vilket är precis vad AJ står för.

Good vs evil liksom, lol. Inga gråzoner här inte. Det är mycket enklare att tolka världen om man lurar sig själv att en enda mekanism/kraft ligger bakom alla grejer som händer, då slipper man tänka och analysera så mycket.

"Jag har inte sagt att Peter Joseph har sagt att han har en tro, jag bara berättar för dig hur det ligger till."

Ja, precis som de som gastar om att Jesus är sanningen, att Allah är sanningen, de vet också exakt hur det är. Du är fast i statiskt, dogmatiskt tänk, och du har intalat dig själv att du vet mer än i princip alla andra. Jag kanske skulle citera dig lite igen? För det är inget annat än ren och skär arrogans.

"Du är hjärntvättad kompis."

Projicering...

"det är människorna på denna jorden som är problemet, det har inget med att göra om vi lever i ett venus sammhälle eller inte, sätter du in alla människor i världen i ett venus samhälle idag så är fortfarande en massa människor onda, avundsjuka osv."

Människor föds varken onda eller avundsjuka, de blir så, även om ondska är lite av en förlegad term som har väldigt religiösa associationer, och då är vi tillbaka till good vs evil, även det väldigt förlegat. Och hur dum är du? Det blir väl en process eller hur? Finns ingen tidsmaskin som kan teleportera dagens folk till det framtida samhället lol.

Om människor uppfostras med att leka krig, tävla, vara bäst, dela upp varandra i kategorier, framhäva sig själv på bekostnad av andra och ta det som finns etc, vad tror du händer? Då får vi den sortens människor som du pratar om, då har vi krig, avundsjuka, svält, etc.

Om människor uppfostras med helt andra värderingar i en värld där krig och vapen inte ens existerar, där ingen svälter etc, där altruism, kärlek och gemenskap har en framträdande roll, vad tror du händer?

Du tror inte att deras beteenden skulle vara väldigt annorlunda från beteendena hos personerna i det första exemplet?

Svara gärna nej så får jag mig iaf ett gott skratt.

"Människor är dom ända som kan njuta av att döda andra, djur gör det av instinkt bara för det är så dom fungerar, något peter inte förstår, för han är hjärntvättad av sin religion."

Det stavas "enda."

Hur kommer det sig då att späckhuggare kastar sälar mellan sig, leker med sina offer? Hur kommer det sig att lejon kan ligga och småtugga på en antilop och jävlas med den?

Och de avvikande beteenden människor ibland uppvisar är ett direkt resultat av samhället i sig och de värderingar och normer det förespråkar. Samhället skapar de sjuka beteenden vi ibland ser, ingen föds "ond." Och för den delen inte heller "god."

Vi är ett blankt papper när vi föds, och att påstå att människan blir ond och avundsjuk oavsett hur den uppfostras är ju ohyggligt korkat.

Och det är inte särskilt originellt att kalla folk som har andra ståndpunkter än en själv för "hjärntvättad." Och det är ganska ironiskt att du anklagar honom för att följa en religion, när ditt eget beteende uppvisar kännetecknen av religiös dogma.

"folk måste ändra på sig själva från insidan"

Ändå sa du: 'sätter du in alla människor i världen i ett venus samhälle idag så är fortfarande en massa människor onda, avundsjuka osv.'

Så hur ska du ha det, kan människors beteende ändras eller inte?

"men det är lite svårt för folk att göra det när globalisterna bombar dom med propaganda, rädsla och gifter."

Då anser du alltså det är i samhället problemet ligger? Om folk inte bombades med 'propaganda, rädsla och gifter' utan med helt andra saker som gemenskap, kärlek, etc, tror du andra beteenden skulle komma upp till ytan?

Du skjuter dig själv i foten hela tiden med dina motsägelser.

"Det du sitter och pratar om är som att säga "Vi måste fixa en tablet så vi kan leva för alltid i harmoni"

Inte ens i närheten. Försök igen.

"Var är tabletterna, var är lösningen?. du har inte den så va tyst med dit flumm snälla. du är långt ifrån öppensinnad och vägrar att släppa något du tror på och du vet inget om nwo agendan så du vet inget om problmet som behöver fixas."

Säger han som påstår att svälten etc skulle försvinna om vi eliminerade globalisterna. :D Nej nej, samhället behöver inte förändras, döda bara några giriga människor så försvinner svält, krig etc som genom magi *poff*

Och du säger att jag flummar...

Och igen:

Anser du att alla människor har rätt till mat, vatten, och det de behöver för att leva ett bra liv?

Svarar du nej, är du bara jävlig.

Anser du att vi alla har rätt till en ren miljö?

Om inte, varför?

Anser du att teknologi borde användas till alla människors bästa?

Om inte, varför?

Anser du att det vore bra om vi såg på mänskligheten som en enda familj, där alla räknas lika mycket?

Om inte, varför?

Anser du att det vore bra om splittrande mekanismer i samhället såsom klass, elitism etc försvann?

Om inte, varför?


"Och de avvikande beteenden människor ibland uppvisar är ett direkt resultat av samhället i sig och de värderingar och normer det förespråkar."

Hur "tänker" du, du kan inte mena allvar - eller "tänker" du så bakvänt?

Det borde ha varit ett övergående symptom att någon på vaken tror att det yttre formar, är upphovet till hur människor är, istället för att förstå att hur vi är, avviker, så formas samhället, det därute. Det är fullständig ruta ett.

"Anser du att teknologi borde användas till alla människors bästa?"

Glöm nu det där en gång för alla - teknik kan inte "hjälpa" mänskligheten - tvärtom är det så att just teknik, science o dyl skrymt, är det som får mänskligheten allt mer ur kurs, längre bort från de de egentligen är, får det till att bli non human, och över stupskanten.

VAKNA.


Edited by patrix on 2009/3/19 20:25:26
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#62
Quote:
Nej jag vet att du anser att faktumet att AJ beter sig en fullständig psykopat ibland inte är relevant, han är ju din hjälte.


Han precis som många andra lever i den riktiga världen där det behövs att bli arg ibland, han skapar inte någon fantasi harmoni värld som inte finns och han sitter inte och uppför sig som en gnällig vuxen bebis som tror han vet bäst hur människor ska bete sig, han säger att alla borde sammarbeta vilken religion vi än har.

Quote:
Har du kollat upp alla uttalanden om Obama som görs i filmen eller bara antar du att AJ har rätt?


Jag kollade upp det innan filmen släpptes, känner redan till allt, för du vet jag läser saker, varför gör inte du det?.

allt jag känner till är saker som är sanningar, saker jag har studerat och kan ge källa på och bevisa. från böckerna jag har läst dom senaste åren så har jag fåt information från nära 30 olika författare, är inte intresserad av böcker som bara spekulerar om saker, snackar om böcker som Antony C. Sutton där alllt är 100% dokumenterat och böcker som Rene a wormsers där allt är direkt från dokument från kongressens utredningar från 50 talet osv riktiga dokumenterade saker. AJ show är lärorik med då han har många olika gäster (vet att du aldrig förstår vad dom diskuterar då du inte läser böcker, men en dag kanske du oxå tar upp en bok och kan hänga med när dom stora grabbarna snackar)

Quote:
Religion innebär statiskt tänk, vilket är precis vad AJ står för.Good vs evil liksom


Nej det är hur du ser på det bara. Som jag har sagt innan, om du säger att ondska inte finns så kan inte kärlek finnas, ondska är kodord för något som vi människor inte accepterar något som går emot våra lagar, lagarna att behandla andra människor bra, om du stöter på en satanist kult som har kidnappade mördade barn i källaren så är det upp till dig vad du vill göra, det är vi bra människor emot såna människor, bra människör försöker bota världen genom att sprida sanning och kärlek och sanningen är att en äcklig satanist som har mördat tio barn och är på väg att mörda fler inte har mer rättighet att leva än dom barnen och är värld mindre än dom, situationer där en person är på väg att skada någon händer ofta här i denna världen vi lever i, alltså ingår det tyvärr att skada andra människor i vi mott dom kampen då visa situationer spårar ur pågrund av att människor är mer komplexa än djur och kan bli farliga på en mycket djupare nivå då vi är mer intelligenta varelser. reptil delen av våra hjärnor är en del av oss, den är inte skapad av "samhället" den är där så att vi människor kan ta hand om oss själva i sådana situationer.

Det är natruligt för människor att tävla mot varandra aggressivt i sporter med då det ligger i vår natur att vilja testa våra styrkor och skickligheten mot varandra.

Quote:
Människor föds varken onda eller avundsjuka, de blir så, även om ondska är lite av en förlegad term som har väldigt religiösa associationer


Ondska har inget med religioner att göra, en person som är religös och ond har blivit så pågrund av att hans lärare själv har blivit programmerad av osanningar som att t.ex "det är bra att spränga sig själv i luften, du blir belönad" du kan inte blanda ihopa kristenheten och andra liknande religioner med personer som har blivit programmerad av någon falsk religon att spränga sig själva, visst en religion kan likadant som den kan hjälpa en människa att bli en bättre människa göra så att en människa som redan är fuckad i huvet blir änu mer skadad, men det är fortfarande inte religionen som är problemet då till att börja med ändå.

Många tittar på hur allt runt om kring oss är uppbyggt och tycker det är självklart att det är skapat av design efter man förstår vetenskapen bakom det, inget konstigt med att folk tror det, hur vet du att det inte är designat av någon högre intelligent "makt"? det finns hur mycket som helst som tyder på det med tanke på hur avancerat det faktiskt är och hur mycket det finns som vi inte ens vet. Det är den enkla anledningen som gör att AJ tror på gud t.ex men du vill få det att låta som något mycket konstigare än så, du är inte mindre "konstig" för att du tror att det inte är någon intelligent design.

Quote:
Om människor uppfostras med att leka krig, tävla, vara bäst, dela upp varandra i kategorier, framhäva sig själv på bekostnad av andra och ta det som finns etc, vad tror du händer? Då får vi den sortens människor som du pratar om, då har vi krig, avundsjuka, svält, etc.


Helt fel, du förstår inget om hur människor fungerar och du låter som någon nwo agent från FBI. att träna att försvara sig är naturligt för reptil delen av våra hjärnor, som jag sa innan den är där naturligt. Varför är där inte en massa mulisha medlemmar som är ute och skjuter politiker om man nu blir så "galen" av det?. Varför är inte alla snälla mammor och gammla tanter som skjutit gevär hela deras liv ute på gator och skjuter andra människor?. och människor gillar att tävla med varandra i olika saker som dom har tränat sig i vad det än är sport,musik, osv, det har inget med problemet att göra, att tävla i politik med att blåsa så många som möjligt däremot är en del av problemet.

Quote:
Hur kommer det sig då att späckhuggare kastar sälar mellan sig, leker med sina offer? Hur kommer det sig att lejon kan ligga och småtugga på en antilop och jävlas med den?


Vilken fråga.... kan det vara så att lejonet äter på det sättet för att kuna överleva?, hur ska den annas göra om den inte småtuggar på kötet?. Tips, släng ut all ramlösa från kylen.

Som AJ sa när han knockade peter med sanning "Du kan inte ta spindeln ur spindeln"

Quote:
Så hur ska du ha det, kan människors beteende ändras eller inte?


Du har inga som helst bevis på att människor beteende hade blivit bra i ett sådant samhälle som du pratar om där man jobbar mindre och där det är mer robotar som gör folks jobb, du har inga bevis på att det hade funkat eller på var pengarna ska komma ifrån till att bygga det om det ens är möjligt, du pratar om något som är i stil med "vi behöver en tablet som kan fixa allt" Det är allt du säger om och om igen, vi behöver en tablet, vi behöver en tablet, men det finns ingen tablet så sluta gnälla och ta upp lite böcker och sluta uppföra dig som en gnällig bebis som säger till folk att "dom kanske har fel" utan att du vet vad det är dom skulle ha fel i då du inte har läst något om ämnet alls. det är allt du kan göra att säga "du kanske har fel", Zeitgeist förvandlade din normala okunskap om hur välrden fungerar till en religiös okunskap där du måste gnälla på människor om en massa problem som du inte ens själv förstår eller vet hur man kan bota.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#63


See User information
Thanks for the reference, and though I think you mean well, like Peter Joseph, you are perhaps a bit confused with the PRIMARY aspects.

The venus project as I have outlined here on the forum is going to lead to a Scientific Dictatorship.

Do your research Seraph and you will see.

You arrogantly accuse people here and thats your choice, but Peter Joseph is for many reasons (which you could NOT address) FULL OF SHIT.

He is confused and or a meglomaniac.

the "orientation" video is in defence of the films and Venus Project.


It is (sub) conscious COINTELPRO.

Do some research, and drop the bloody FIST FLAG violent posturing as well, we are not impressed, though it does indicate your state of mind.

Sad that your energy is directed towards such "solutions".

Peter Joseph put out this stuff because of the overwhelming criticism against his propaganda.

JUST the fact that he mentions the need to borrow money from banks indicates this.

Either he is incompetent or stupid is plainly apparent.

Thanks again for helping me realise the dangerous stupidity lurking around online.

Today I had a meeting with the local council and we agreed where our EkoBy will be created.

Our Organization is in support of LETS schemes and in the interm with Jak Banken as a primary step.

Do it LOCALLY man!

HERE and NOW!!!

You can do it, fuck the flags, drop the idols foget Alex Jones and Peter Joseph, fly your OWN flag, we can live with other alternatives.

NOW!

Drop the fist.

"Just DO it!" haha!

Posted on: 2009/3/19 22:44
Administration, VAKEN.SE
Courage is contagious.
Censorship is Freedumb. "Oh look, ANOTHER elephant in the living room, lets talk about it shall we?..."
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#64


See User information
Some links with more info on the FrightGeist origins---

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=113592#forumpost113592


http://www.conspiracyarchive.com/Arti ... nocratic_Undercurrent.htm

Again, think what you will Seraph, though your arrogance is plain to see as well.

My question to you is (besides your interesting blog) is this:

WHAT have you created that will serve as a practical solution or alternative in your HERE and now?

Fighting Sports aside, what are you preparing for and or with?

YOU, WE are our own solutions and each area is unique, where we live, the dynamism the MÅNGFÄLLD, not some FORCED global SOLUTION.

Peter Joseph as I have shown wants to FORCE people, wants banks involved and supports the Venus Project and its history as well... He is hot for Venus and a TECHNOCRATIC dictatorship.

He wont like you flag either haha!

Posted on: 2009/3/19 22:56
Administration, VAKEN.SE
Courage is contagious.
Censorship is Freedumb. "Oh look, ANOTHER elephant in the living room, lets talk about it shall we?..."
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#65
Så Zeitgeistiskt:

Marx stated that Socialism is not a form of government but is a state, a policed and engineered state in which a nation takes on while in “Transition” from a Capitalist to a Communist society while the “Communist Utopia” is the ultimate desired outcome of the full transition; a world with no police, no property, no religion, no classes, even no need for government, no war… a fantasy land of everlasting harmony. However, can all this be attained peacefully and by simply tearing up land ownership deeds?

The answer is no, the “Transitional” state of Socialism is given the task to “Transform” the citizenry for the future super-state. So how does this Socialist apparatus deal with those who don’t want to be transformed?

Marx and other Socialists point out the need to remove undesirable elements of society. Most say these undesirables came in the form of the bourgeois ruling class, but it didn’t stop there. Societal planning required the choosing of political policies but more importantly who would be ideal to fit into this new Utopia and who would not.

Ultimately there was a measuring stick in which to choose would stay and who would be removed.

How was this measuring stick developed? Through a carefully thought out process of and much debate, the standards universally accepted by the modern day were too primitive. Yet again, a extreme measure had to be taken.

While Marx authored the Communist manifesto, he was not the only person in the world that believed in its theories, nor was he the originator. In fact, it was a fomenting idea for nearly 100 years along with another very controversial and emerging theory.

Being that Socialism is an atheistic regime, its adherents were simply expected or understood to be believers in the “Evolution of Man”.

One scientists and philosopher of such theories was finally bold enough to publish this set of ideas; his name was Charles Darwin.

Hela:
Hitler, Socialism, and the Racial Agenda, Part I
http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/11422/

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#66
"The former may be most famous for alleging that the attacks of Sept. 11 were an “inside job” perpetrated by a power-hungry government on its witless population, a point of view that Mr. Joseph said he has recently “moved away from.” Indeed, the second film, the focus of the event, was all but empty of such conspiratorial notions, directing its rhetoric and high production values toward posing a replacement for the evils of the banking system and a perilous economy of scarcity and debt."
http://www.nytimes.com/2009/03/17/nyregion/17zeitgeist.html?_r=2

Så nu är inte 911 ett jobb från insidan längre?. killen är ett skämt..

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#67
Passa på nu alla zeitgeisttroende, nya hybrider som man kan ta med till det nya utopia.
https://www.buytomatogiant.com/?fc_c=1 ... 2852x147385686&mid=544580

Hoppas inte någon eventuellt avundsjuk granne pallar, eller hittar på andra dumheter, för betänk att det finns ju ingen polis som kan gripa in...

suck...


Edited by patrix on 2009/3/21 20:47:57
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#68


See User information
Quote:

Malmoesoldier skrev:
"The former may be most famous for alleging that the attacks of Sept. 11 were an “inside job” perpetrated by a power-hungry government on its witless population, a point of view that Mr. Joseph said he has recently “moved away from.” Indeed, the second film, the focus of the event, was all but empty of such conspiratorial notions, directing its rhetoric and high production values toward posing a replacement for the evils of the banking system and a perilous economy of scarcity and debt."
http://www.nytimes.com/2009/03/17/nyregion/17zeitgeist.html?_r=2

Så nu är inte 911 ett jobb från insidan längre?. killen är ett skämt..


Om du bemödat dig med att kolla runt lite tex på zeitgeistmovement eget forum så ser du att han säger att han är felciterad av NYT, vilket, om man övertolkar som du du gör, kan ge ett felaktigt intryck om vad han anser om 911. Han sa till NYT att han: "...had said his piece on false flag terrorism and was moving away from those notions and focusing on ideas for true change."

http://www.thezeitgeistmovement.com/j ... &id=85094&catid=229#85094

Han anser fortfarande att 911 är ett inside job. Vad han menar är att han inte fokuserar på 911. Han lämnar det och går vidare med att lägga sin energi på vad man kan göra åt den grundläggande orsaken till problemen (inklusive 911).

Skärpning.

Posted on: 2009/3/22 15:01
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#69
okej han blev felciterad av NYT då, men han är fortfarande ett skämt som skadar rörelsen och gör folk religiösa.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Zeitgeist movement Orientation - ny video
#70
...

Most people end up buying into this techno-spiritual agenda which is really rooted in Freemasonry, as detailed in professor David F. Noble’s book “The Religion of Technology.” (1996) The modern engineering institutions were set up with the goals of Freemasons in mind and driven by leading Freemasons. Noble writes “If the Freemasons were among the earliest advocates of industrialization, perhaps their most lasting and important, and heretofore unexamined, role was as midwives in the birth of the latest incarnation of spiritual men, the engineer. For engineering emerged as much out of Masonry as it did out the military (indeed, the military itself was rife with Masonry).” Noble gives lots of names of prominent German, British and French Freemasons and the engineering institutes they founded which were the leaders in creating science. But that’s not the point these people are examples of a structural trajectory of technology from science based on Platonic mathematics.

Historian David F. Noble, former M.I.T. professor and Smithsonian curator, reveals that modern corporate-state science is driven by the concealed religious aim of recreating God’s dominion over the earth and reviving mankind’s original image-likeness to God.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
« 1 2 (3)
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
12 user(s) are online (12 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 12

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS