vaken

Vakencorner


 Botten   Föregående ämne   Nästa Ämne  Registrera dig för att posta

(1) 2 »


Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-10-10 02:09
Inlägg: 238
Barack Obama har fått nog av Nordkoreas attacker.
Nu skickar han ett kärnvapenbestyckat monster till konflikthärden, med en slagstyrka som den samlade sprängkraften från andra världskriget.
Hangarfartyget USS George Washington har gått in i Gula havet.
333 meter långt, och ombord finns 75 stridsflygplan, avfyrningsramper för missiler och en besättning på drygt 6000 man. I kölvattnet följer kryssare, jagare och atomdrivna attackubåtar, alla – även om USA:s flotta varken förnekar eller bekräftar – kärnvapenbestyckade.
"Vi hoppas sända en väldigt stark signal", säger den amerikanska militärens stabschef Mike Mullen.


En av rubrikerna som postades i tidningarna under fredagen. Dom som nu har följt det här så vet nog alla att det är ett spänt läge mellan dom två parterna Nordkorea och Sydkorea sen långt tillbaka!

Det har varit allt från kärnvapen övningar till ord mot ord och lite små dispyter under åren, men om vi då backar tillbaka bandet till senaste attacken i tisdags från Nordkorea!
Bombningen med granater mot Sydkoreanska ön Yeonpyeong 4 personer omkom varav 2 civila och 15 personer skadades.

Obama som vann fredspriset kanske går mot sitt första krig som president hur skulle det se ut?

Det är många som stör sig på Usa som agerar världs polis men man ska även ha något i bakhuvudet.
Det krävs ingen hjärntvätt för att veta att Nordkorea är ett ondskefullt land. I Nordkorea är folket under största kontroll, som marionettdockor.
Landets elektricitet används i största del till att lysa upp propagandaskyltar och statyer, medan folket får lysa upp sina kvällar med levande ljus.
Landet har varit i 50-talet i 60år, medan länderna runt omkring har utvecklats. Listan på idioti är lång, Nordkorea är världens mest isolerade land där folket hjärntvättas av propaganda, Nordkorea är dessutom det enda landet i världen som styrs av en död statschef, dvs nekrokrati.
Kan vara värt att tänka på!

Men även att ett land som har kärnvapen inte är att leka med, med andra ord påföljderna kan bli stora om helvetet brakar loss!

Vi alla vet även att Usa´s ekonomi skulle behöva ett krig då deras industri i stor del tillverkar militär utrustning etc. vilket leder till mer jobb, mer skattepengar men jag tror dock inte att konflikten skulle sluta i Nordkorea då Ryssland, Japan, China 3 stora länder ligger brevid och alla vill förmodligen mäta sina cm runt deras biceps..

Så vad har ni för synpunkter?
Håller ni alls med?
Diskutera fritt!

Postat den: 2010-11-27 18:15


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2006-02-21 00:50
Inlägg: 130
Ja, någonting är ju i görningen, då Usa och Sydkorea skall hålla "övningar"... Nordkorera har ju gått ut och sagt det att dom ser det som en provokation(!).

En känsla man har/får är att Usa kommer att "se" till att Nordkorea anfaller på stort så det finns en ursäkt att invadera landet. Allt för att fokus på Usa:s inhemska ekonomin och förfall skall minimeras.

Sedan gör väl Usa allt för att komma nära Kina nu, som mer eller mindre är den nya stormakten, (beroende på hur man räknar).

Min helt personliga åsikt är att det finns nog ett antal underliggande faktorer som vi övriga inte känner till, men som man kan föreställa sig ligga bakom.

Blir i vilket fall intressant att följa vad som kommer att ske...

Postat den: 2010-11-27 18:35


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-10-03 19:46
Inlägg: 469

Webster Tarpley ( Geopolitiskt insatt) är värd att lyssna på.
14 min in om N Korea.

http://tarpley.net/media-interviews/

För min del är det tydligt att N Korea har blivit provocerade eller lurade. Precis som Saddam blev lurad och fick klart ljus av Rumsfeldt , att invadera Kuwait.

Tycker mig känna igen mönstret. Det verkar som det är ett tredje världskrig som gäller för Banksterväldet. Det är ju så det här Ekonomiska systemet går runt och börjar om från början.

Och så länge som den ignoranta och okunniga massan inte fattar detta så kommer man att lyckas.

Vi är i mellan Fas 1 och 2, av tre. Ekonomisk kollaps , upptrappning.........

Har en känsla av att OS i London 2012 skall genomföras först.
Postat den: 2010-11-27 18:47


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-10-10 02:09
Inlägg: 238
Klart som fan de blev lurade. Så går det för länder som har för stark nationalism - De luras till dumheter. Inte nyttigt att isolera sig.
Eliten vill att alla länder isolerar sig på det sättet så världspolisen USA (idag) kan gå in och styra (FN imorgon). Vi börjar redan se hur media för oss bakom ljuset på samma sätt som den gör i Nordkorea.

Kul för övrigt att fler fattar att Saddam föll för samma recept med Kuwait osv från att ha varit USAs marionette.

Postat den: 2010-11-27 18:54


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-11-21 19:43
Inlägg: 39
Chinese missile could shift Pacific power balance
http://www.google.com/hostednews/ap/a ... hKx86d7iHle8R1uwD9HD98S00

How the United States Lost the Naval War of 2015

... For example, China concentrated on advancing its large diesel-electric submarine force. Sweden became the first nation to develop a diesel-electric submarine with air-independent propulsion (AIP), which extended underwater endurance from a few days to one month.
The first in class of these vessels, the HMS Gotland, was leased by the U.S. Navy for two years in order to practice anti-submarine warfare...http://www.fpri.org/orbis/5401/kraska.navalwar2015.pdf

mm i tråden:
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... ;move=prev&menumode=2

Postat den: 2010-11-27 18:58


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-07-08 10:05
Från Planeten Tellus
Inlägg: 3001
Freddan har rätt nationalismen har alltid utnyttjats till att få soldaten skjuta andra.

Postat den: 2010-11-27 19:38
_________________
Open in new window


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-11-21 19:43
Inlägg: 39
Citat:

Freddan skrev:
Klart som fan de blev lurade. Så går det för länder som har för stark nationalism - De luras till dumheter. Inte nyttigt att isolera sig.
Eliten vill att alla länder isolerar sig på det sättet så världspolisen USA (idag) kan gå in och styra (FN imorgon). Vi börjar redan se hur media för oss bakom ljuset på samma sätt som den gör i Nordkorea.

Kul för övrigt att fler fattar att Saddam föll för samma recept med Kuwait osv från att ha varit USAs marionette.


Nej det är inte det eliten vill. Då länder är något naturligt i en riktig värld så vill dom självfallet lösa upp det - som allting som kan definieras av gränser. Familj, man/kvinna, yin/yang... raser, kulturer, kroppar... celler >> transhumanism, organbyte, blodbyte... kloning, genteknik - ALLT - det är alien...

De har igenom hela historien sagt detta. Om de tidigare hade marxism och andra system så kommer nästa real version genom det som nu skyfflas ut därute genom EU etc.

Vem ser inte att just länder och kulturer är det som slås mot...

Jag har ju märkt att allt fler på vaken klarar av att strunta i sin hjärntvättsprogrammering och ta steg tillbaka... i tiden... då det var mer upprätt förståelse. Men hur ofta ser vi inte att man ändå påvisar sitt självskadebeteende, det som svenskarna är så hårt drabbade av... att om man tex säger något om Åkesson eller SD som framhåller det i bra dager, så måste man ändå som en tvångsgärning knorra in några ord av ursäktande karaktär, en slags avbön i världens mest marxistiska land Absurdistan/Sverige: "inte för att jag röstade på dom, men..." - inte för att jag vill försvara Åkesson, men..."

Här i detta inlägg så sägs ju det så öppet
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=168104#forumpost168104
i videon:
http://www.youtube.com/watch?v=iTLB3wFM9nU
av tex den judiska kvinna som är med två gånger. Hade vi inte en länk till en video med bara henne?

Det hon säger kring mångkultur är ett annat ord för upplösning eller undergång. Men hon då hör till det utvalda folket...

David Duke är väldigt bra.

"Chief Rabbi of the United States, the late Steven S. Wise, often referred to as "the Red Rabbi," stated, "Some call it Marxism - I call it Judaism" (The American Bulletin, May 15, 1935)."


Freddan, var tanken med den där "lathunden" du skrev om, ämnad att flytta bort fokus från ruta ett... som man ser att allt fler lite är inne på, ser att vad det hela handlar om, agendan är >>> upplösning? Ska du peka utåt, att alla är "offer" för en elit... att alla ska samverka, alla tillsammans i det mångkulturella paradiset av frihetskämpar.... Istället bör folk få veta fakta och sanning. Insider ger bra ord också. Gränser är bra/nödvändiga. Raser finns. Kulturer ska bevaras annars är det finito - alltså dess självklarheter?

Ett mått på hur "smutsigt" det blivit, hur folk har fördummats, är säkert att en del inte kan klara att se det som Duke säger som något naturligt. Förr var det naturligt det han sa. Nu har det därute blivit inom hjärntvättning - om han då står kvar i det naturliga, då pekar det som blivit det smutsiga ut honom som smutsig. Så sjukt har det blivit. Ska en lathund göras efter sant, vett och moral - eller efter dagens pk-mentalitet inom komaiströrelse och annat av tolerans/humanism/alienpåfund....?

Postat den: 2010-12-01 00:37


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2007-12-05 06:26
Från Kättilstorp, Sverige
Inlägg: 1076
Kvinnan heter Barbara Spectre:
http://www.nd.se/ni/visa/default.asp?dokID=1288

Hon är alltså den mjuka sionistvarianten, men hon och hårdingar som Ovadia Yosef har samma mål i sikte:
http://www.jpost.com/JewishWorld/JewishNews/Article.aspx?id=191782

Kriget är redan igång, förklarat mot alla gojer som vill leva i suveräna stater.

De sista i Europa att acceptera agendan fick lära sig den hårda vägen:

http://www.louisbeam.com/kosovo.htm

"NATO=s supreme commander, Gen. Wesley Clark, on CNN news sinisterly stated ALet=s not forget what the origin of the problem is. There is no place in modern Europe for ethnically pure states. That=s a 19th century idea and we are trying to transition into the 21st century, and we are going to do it with multi-ethnic states."

Postat den: 2010-12-01 10:00
_________________
Säll är den,
som för sig äger
lovord och förstånd uti livet,
ty onda anslag
man ofta rönt
alstras ur andras bröst.


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2009-11-05 15:16
Från född under en resa
Inlägg: 5105
Israel är bara en prick i ett hav av blivande och nya atommakter. I skydd av den internationella kritiken mot Nordkorea har Sydkorea nämligen också tagit fram ett kärnvapenprogram.

Sanningen är att halva världen rustar sig med atomvapen just nu!

Har man inte kärnvapen räknas man inte till "dom stora pojkarna".

Nästa krig blir ett atomkrig!

Kanske får några få verkligen användning för utsädet som ligger lagrat i överlevnadsstationerna i polartrakterna. Konstigt att så många länder har baser på Antarktis, det är kanske en taktisk fint?

Det måste ha varit knepigt att välja ut de individer som skall bli anfäder till en ny mänsklighet...

Låt mig gissa att urvalet skötts ungefär som det nya poängsystemet som skall genomdrivas i den danska migrationspolitiken.

En massa akademiker med sportmeriter, förstås.

Min åsikt om detta är att det är en skitgod idé, jag har alltid drömt om att få spränga skiten i luften! Ett femfaldigt leve för alla genier! "Hurra Hurra Hurra Hurra..." öh, vad kommer efter fyra? öh.. Fem! "Hurraaaaa!!!!!"

Postat den: 2010-12-01 14:56
_________________
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2008-03-21 19:29
Inlägg: 1063
nationalism ar ett relativt nytt pa fund. Man kan fa man att doda man pa manga andra satt. Religion, pengar eller kamratskap tex. Karnvapen krig tror jag inte pa iaf inte ett varldskrig.

Postat den: 2010-12-01 22:53
_________________
"-Vi styrs av samling idioter som inte ens är medvetna om att de är fascister." Fahrenheit451
<administratör>


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-11-21 19:43
Inlägg: 39
Om USA blir en svag nation så är det nog inte så bra...

Ur askan i elden.

Något måste betvinga det som är ont, och det kan göras av det som är ändå ondare - brukar inte det vara på det sätt som tingen är ordnade?

Tänker på Tibet - övergreppet mot nationen/kulturen kom när det själva blivit ur kurs, lamaismen inte längre var upprätt - utan ond... då las det i ruiner av det som hade mer ondskekraft.

Vem ska betvinga CCP? Får det upper hand i världen då kan vi börja tala om ondska globalt.

Postat den: 2010-12-01 23:59


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2009-11-05 15:16
Från född under en resa
Inlägg: 5105
Jag googlade på CCP men fick bara fram ytterst olika men irrelevanta länkar. Det är intressant det du säger om Tibet, jag har hört en berättelse som är så stötande att jag inte vill dra den här just angående tibetansk lamaism. (För att inte såra människor som älskar Dalai Lama). Men vad är CCP?

Postat den: 2010-12-02 08:14
_________________
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-09-18 14:16
Från Trandared, Borås
Inlägg: 132
Men vad är CCP?

Kinas kommunistiska parti.

Religiösa kulturer har lätt för sig att gå överstyr och makthungriga människor har lätt för sig att göra vad som helst för att få sin dagliga dos makt.

Jag tror inte USA ger sig så lätt ang. att släppa sin stormakts profil då deras patriotism och nationalism är relativt stark.

Postat den: 2010-12-02 08:51
_________________
"Sin has not been sent upon the Earth, but man of himself has created it."


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2006-12-20 12:17
Inlägg: 3173
Till trådskaparen;
Fick du... Kalla fötter. När vi går in i en relation och känslorna sätts i spinn kommer vi
att stöta på en ny typ av problem som kallas lyckoångest. ...

Eller...?du är online ju...Lyfter bara så du inte missar den!

Postat den: 2010-12-02 17:57


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-10-10 02:09
Inlägg: 238
Är det jag som måste leda diskussion eller? Jag har följt diskussionen men har inte så mycket att tillägga sedan inlägg #4.
Men tack för att du lyfte tråden du.

Eller försöker du din vana trogen att vara konfrontativ och obstinat genom att inte tillföra någonting som vanligt?

Måste jag alltså tillägga någonting efter varje inlägg, eller vad är det du försöker säga Sale?

Lägg ner din konfrontativa attityd istället, för det blir bara löjligt.

Postat den: 2010-12-02 18:42


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-11-21 19:43
Inlägg: 39
Skojsam wikileaks angående Kina/USA.

Revealing leak from Chinese embassy

http://www.charlotteobserver.com/2010 ... mbassy.html#ixzz16yBNHQlR

Postat den: 2010-12-02 21:47


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-11-21 19:43
Inlägg: 39
China is waging cyber warfare on Britain. Even your laptop isn't safe
http://blogs.telegraph.co.uk/news/wil ... -spies-are-sneaking-past/

FT - It will soon be too late to stop the cyberwars
http://www.ft.com/cms/s/0/f863fb4c-fe ... eab49a.html#axzz172z9dZ9h


Postat den: 2010-12-03 12:49


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-11-21 19:43
Inlägg: 39
Bloomberg - China Is `Scared' of U.S. Monetary Policy, Rogoff, Rickards Say
http://www.bloomberg.com/news/2010-12 ... -rogoff-rickards-say.html

Postat den: 2010-12-03 20:01


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2009-11-05 15:16
Från född under en resa
Inlägg: 5105
Jag har en radio från nittitalet som heter "Bush" och så har jag en gammal cd-spelare som heter "Denver". Båda är tillverkade i Kina. Är det så alldeles helotroligt att den kinesiska tongmaffian och de "brede pöjkarna" i USA skulle råka ha träffats nångång? Det var nåt med namnet på fabriken där dom gör iPhone också som gav nån sorts associationer. Den kinesiska maffian har vuxit sig stark på diverse spel och sånt som "fixade matcher". Kanske dom har gjort upp om vem som skall sköta grejerna var på dom nya marknaderna i Europa, säkert för länge sen...

En "wikileaks" från maffian lär vi nog få vänta på!

Postat den: 2010-12-03 20:29
_________________
"Använd skallen, Nollan! Om inte vi kan se dom, hur fan skall dom kunna se oss???" (Knasen, 1967)


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-11-21 19:43
Inlägg: 39
Allt är som maffia, CCP är också maffia. Apropå det... och wikileaks så hörde jag att några håller att sammanställa en en "wikileaks" från den koll som finns på vakensajten, den är ju inte direkt inte under trevlig spaning... det privata forumet, mail, allt.

Stay tuned för nya utsläpp.


Postat den: 2010-12-03 20:35


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-10-10 02:09
Inlägg: 238
Menar du att vaken har ett privat forum?
Går inte det stick i stäv med vakens åsikter?

Postat den: 2010-12-03 21:24


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-09-15 16:41
Inlägg: 141
Vad säger den berömda "illuminati card" leken???

Postat den: 2010-12-03 21:28


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2010-11-21 19:43
Inlägg: 39
Open in new window

Postat den: 2010-12-03 22:06


Re: Nytt krig på gång?

Registrerade sig:
2006-12-20 12:17
Inlägg: 3173

Postat den: 2010-12-04 00:20(1) 2 »

 Registrera dig för att postadvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online

13 användare är online (13 användare tittar på Forum)

Medlemmar: 0
Gäster: 13

mer...
Nya medlemmar
Egenerfarenhett 2019-05-19
ljuset12 2019-05-07
Marjo 2019-03-28
Alex777 2019-03-23
Perl 2019-02-16
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS