vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To Post

(1) 2 3 4 5 »


Det STÖRSTA Konspirationen!
#1


See User information
<h1 style="text-align: center;"><span style="color: #800000;"><strong>Alla vakna, VAKNA!</strong></span></h1>
<p style="text-align: center;"><strong> </strong>Och se den största konspirationen av alla.
Den pågår mitt framför ögonen. Dagligen. I alla tänkbara former.</p>
Ta dig tid att bara prova att vända allt, allt som sker runt dig i vardagen, på film, i familjen, arbetslivet, politiskt. Ja, testa ett helt genomgripande alternativ till ditt inlärda sätt att ta in information och uppfatta omgivningen. Applicera ”omvända principen” på alla tänkbara situationer, från ditt privatliv till stora sociala sammanhang.
Prova att byta roll med kön.
För att lättare komma igång med träningen och därmed snabbare förstå hur extrem den hjärntvätt du blivit utsatt för är, ger jag några tips över områden att börja med:

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Arbetslivet</strong></span>
Här kan vi ta en titt rent generellt på löner och vad som skapat skillnader i hur vi värderar vår egen arbetsinsats. Varför kvinnor inte löneförhandlar lika effektivt som män. Vad som skapat större självförtroende och generösare bild av sitt eget värde hos män.
Gör också en mer personlig jämförelse och tänk dig in i vilka roller dina kollegor spelar. Föreställ dig att alla män var kvinnor och vice versa. Glöm inte att detta inte bara gäller löner, klädsel och position. Det gäller samtalsämnen i fikarummet, intressen, hållning, humor, ja allt som du kan registrera.

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Kläder/skor</strong></span>
<strong><span style="color: #800000;">Lite allmänt kan vi ställa oss frågan; vad rör man sig bekvämast i?</span></strong>
<strong><span style="color: #800000;"> Hur tar du dig snabbast undan någon som vill dig illa?</span></strong>
<strong><span style="color: #800000;"> - Ja inte i höga klackar, tighta jeans eller snäv kjol.</span></strong>
<strong><span style="color: #800000;"> Varför skall kvinnor vara lätta offer för våldtäkt eller överfall?</span></strong>
<strong><span style="color: #800000;"> Nattetid är den tid då kvinnor oftast tar denna mundering på sig och känner sig fina. Då sker de flesta våldsbrotten mot kvinnor och de är lättast att fånga.</span></strong>

<a href="http://sistersax.files.wordpress.com/ ... ls03.jpg"><img title="High Heels" src="http://sistersax.files.wordpress.com/ ... k-fails03.jpg?w=249" alt="High Heels Oppression" width="249" height="300" /></a>

Gör din övning genom att föreställa dig de män du ser på höga stilettklackar och fodral där de visar i detalj vad deras kropp har att erbjuda. Föreställ dig alla kvinnor i det mest bekväma du kan tänka dig eller det mest maktsymboliska. Byt kläder på dina vänner och låt dig förvånas. Detta finns i alla kretsar och sammanhang. I olika grad och på olika sätt, men genomgripande är att kvinnor har mer komplicerad och genomtänkt klädsel.
Fundera på varför ett av könen skall ägna sig mer åt klädsel och i många fall obekväm eller sexuellt utmanande sådan. Hur värderar du själv kvinnor i olika kläder? Varför?

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Relationer</strong></span>
Här finns väldigt många vinklingar och exempel, men ett jag konstaterat är att kvinnor ägnar betydligt större del av sin tid till att <em>oroa sig över att inte duga eller att bli den som hannen väljer</em>. Därmed minskar tidsförutsättningen att ägna sig åt egna intressen och bli expert i dem (se kock, rymdforskare, politiker, modedesigner etc.). Det kan till och med gå så långt att utseendet blir det mest intressanta och kvinnor i anormal utsträckning ägnar sin lediga tid till att intressera sig för kläder, smink och skor.

<strong>Jätte bra om man vill få hälften av jordens befolkning att vara upptagen av utvecklingshämmande tidfördriv</strong>. Det finns många exempel på tidsfördriv, att ta stor del av sin tid åt sportkanalerna kan ju vara ett. Men jämfört med sporten, gagnar det utseende fixerade beteendet helt det motsatta könet och fungerar som en status förhöjande faktor i mäns ögon (kan ge dig det jobb du vill ha, den man du vill ha, bättre lön, uppmärksamhet, beundran, kärlek eller annat som inte känns självklart).

Prova att byta kön på dina vänner i deras relationer. Kvinnan spenderar stor del av sin tid i diskussioner av mer politisk, forskande, intellektuell natur. Kanske är hon aktiv här på olika konspirationssajter. Träffar vänner för att tala om torn som rasat och pengasystem. Mannen är också intresserad, men tar sin tid till att ägna sig åt hemmet och intressera sig för barnen och den vardag familjen har. Kanske är han med i någon sorts spirituell grupp eller intresserar sig för kost eller hantverk/konst. I mer extrema fall är det väldigt stora skillnader i vad vi inom relationer/familjen lägger vår tid på. Det finns alla varianter, men prova att byta och låt dig förvånas.

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Film</strong></span>
När såg du senast en film där den modiga starka kvinnan räddar den värnlöse vackra ynglingen? Ja, ibland finns det modiga kvinnor på film, men var finns den hjälplöse mannen? Och varför är hon klädd i tighta gummikläder och har stora fasta bröst och magen bar? Någon vill uppenbart tala om för kvinnor att ska du vara hjälte och tuff måste du vara sexig.
En kvinnlig aktion hjälte i femtioårsåldern som räddar den snygga betydligt yngre killen som sedan självklart blir kär i henne även om hon har flera andra härliga unga killar att ligga med, är inte heller något vi ser ofta på film.
Hur kan alla individer vara fria att identifiera sig med alla sorters mänskliga eller övermänskliga kvalitéer? Vad kan detta fenomen göra med oss? Vem gagnar det att hälften av mänskligheten inte får förebilder som är modiga, starka, vilda, farliga etc.?

<strong><span style="color: #800000;">I filmens värld är skurken, i alla fall den farligaste av dem, nästan alltid man.</span></strong>
<strong><span style="color: #800000;"> Se på film och vilken tv underhållning som helst och byt kön på karaktärerna. Alla roller i filmen.</span></strong>

<a href="http://sistersax.files.wordpress.com/ ... vies.jpg"><img title="movies" src="http://sistersax.files.wordpress.com/ ... 03/movies.jpg?w=300" alt="" width="376" height="141" /></a>

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Litteratur</strong></span>
Läs barnsagor och byt pojke mot flicka. Läs gärna högt för barn.
Fundera över varför det skall presenteras för barn i tidig ålder, vem som gör vad. Vem räddar och blir räddad? Sagorna är ofta gamla men i bland i ny kostym. Här finns väldig mycket av vad som lägger grund för könsidentifiering och i tron att det är bra för barn med saga och närhet till den vuxne som läser dem, ger vi barnen direkt hjärntvätt. Från och med det att barn kan förstå och uppskatta sagor startar en uppdelning mellan pojkar och flickor som sedan lätt kan förväxlas med egenskaper knutna till kön.
Lek med tanken på barn som aldrig skulle utsatts för detta. Utifrån vilka förutsättningar skulle de inspireras till olika tillstånd och handlingar?
<a href="http://sistersax.files.wordpress.com/ ... -vcd.jpg"><img title="mulan-vcd" src="http://sistersax.files.wordpress.com/ ... mulan-vcd.jpg?w=214" alt="" width="140" height="196" /></a><span style="color: #800000;"><strong>Skulle mänskligheten vara starkare och mindre mottaglig för andras ideal och önskvärda beteende om alla fick friheten att välja mellan hjälten, revolutionären, den kloka och visa, den vårdande osv.?</strong></span>

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Politik</strong></span>
Här har vi mindre möjligheter att byta kön på de mest känd politikerna eftersom de allra flesta är män. Men tänk kvinnor i de mest betydande positionerna utrustade med de egenskaper männen där har. De mäktiga kvinnorna skulle dessutom spendera en del av våra skatte pengar på manliga strippor, prostituerade och porrklubbar. En och annan sexskandal skulle uppkomma men strax glömmas, trots att den innehöll sexuellt utnyttjande av barn och väldigt unga män tvingade till prostitution. Kvinnor har hemliga sällskap där ingen man har tillträde. Där avgör de hur våra liv och vår framtid skall se ut.
Vardags politiken, som vi alla mer eller mindre sysslar med medvetet eller omedvetet, skulle vara ett stort diskussionsämne bland kvinnor medan män mest levde i det, förstod det kanske, men fixade håret och shoppade. Notera att det självklart finns bra exempel på sköna avvikelser.

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Pornografi</strong></span>
Män i string (som kan ge diverse komplikationer och vaginala infektioner, eftersom slidan är mycket känslig för anala bakterier som lättare vandrar upp i slidan då tyget transporterar dem effektivare när det kommer för nära huden) som söker kåta påklädda kvinnors erkännande. Slingrar sig. Hukar. På alla fyra. Undergivet eller spelat dominant, allt för att tillfredställa kvinnors drömmar. Männen är mycket sminkade. Rakade. PÅSATTA.
Reflektera över varför den vackra yonin inte kan hyllas i sin fulla prakt, utan tydligen är så otrevlig att se på i sin rätta natur att den måste rakas, sminkas och i extrema fall opereras för att vara upphetsande att se på. Fundera på hur det skulle vara med det omvända. Skulle det råda total kukfixering? Skulle vi i alla medier osv. diskutera och skämta om längden, omkretsen, doften och annat.

<a href="http://sistersax.files.wordpress.com/ ... lmen.jpg"><img title="sexualmen" src="http://sistersax.files.wordpress.com/ ... sexualmen.jpg?w=300" alt="" width="300" height="153" /></a>

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Leksaker</strong></span>
Tänk dig Ken i pyttesmå kläder och en fot gjord för högklackat. Barbie är den stora förförarinnan. Muskulös och näst intill ouppnåelig för Ken. Hon har jeans, t-shirt och gympaskor. Gå till leksaksaffären och notera vad som marknadsförs som flick-/pojk- saker. Tänk identifiering och varför det är så tydliga gränser för vad som anses vara för vilket kön.

Resized Image

Även lego finns nu för flickor. Här finns små slott för lättklädda älvor och små söta djur.
Vapenleksaker är i händerna på stora starka, kanske farliga supermän. I leksakstidningen kan vi se vem som ska leka med dem.
Det är ju inte förbjudet att köpa ur ”fel avdelning”, men om du är osäker kan du bara följa färgerna på hyllor etc. i affären. I annat fall märker du om barnet blir retat eller rent av mobbat av andras barn för att de inte passat in i mallen eller varit okänsliga för indoktrineringen.
Färg är också intressant. Läs lite om färglära och färgers påverkan på människan, vare sig du tror på det eller ej, visar det tydligt en avsikt med uppdelandet av färg efter kön. Några är dock ganska könsneutrala som t.ex. gul och orange.

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Sport</strong></span>
Här finns ett ännu relativt osexualiserat område (med undantag för tennis!) Som av någon outgrundlig anledning skall spelas i kort-kort) och det kan ju eventuellt vara det som är det stora hindret för det kvinnliga genombrottet inom sporten. Det är väldigt svårt att vara sensuell, kontrollerad eller lagom kontrollerat okontrollerad när man kastar sig efter en boll eller ska hoppa så långt man någonsin kan.
Det kan också vara mycket kränkande för en man att förlora mot en kvinna om vi inte könsseparerar den. Då brister ju det vi sedan barnsben lärt oss om könsidentifikation. Mannen stark/modig. Kvinnan vacker/blid. Men vi kan leka ”omvända principen” och tänka oss att det är övervägande kvinnor som kollar in sporten eller blir huliganer.
<strong> </strong>

<span style="color: #800000;"><strong>Googla womens sports- bilder.</strong></span>
<span style="color: #800000;"><strong> Googla mens sports- bilder.</strong></span>
Jämför. Prova fler ord i olika genrer.
Jämför resultatet och byt kön på bilderna du får.

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Fritidsaktiviteter</strong></span>
För barn och ungdomar erbjuds en uppsjö av aktiviteter. Prova byta ut baletten mot hockeyn. När ungdomarna kommer upp i åren lite och ska börja hänga ute tröttnar de ofta på sina aktiviteter och de som tröttnar snabbast är flickor. Det som händer sedan kan du vända på:
– Tjejer som klottrar eller målar seriös graffiti, mekar med sina trimmade mopeder, ökar träningen i hockeyn osv. Killarna ser på när tjejerna utmanar varandra i djärva tågmålningar, de åker bak på mopeden eller kollar in sin tjejs hockeymatch. De är välsminkade och passiva. Har lagt sina egna intressen på hyllan för att intressera sig för tjejer. Killarna kan också bli totalt uppslukade i dramer dem emellan. De handlar alltid om att någon tagit hans tjej eller varit slampig och flörtig mot henne.

<span style="color: #800000;"><strong>Crazy pictures "POESI FÖR FISKAR - Ta Mig" (<a title="Crazy Pictures "TA MIG!" Film" href="http://www.youtube.com/user/crazypict ... u/6/gImPB1jzvSY</a>)</strong></span>

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Sex</strong></span>
Här har helt uppenbarligen någon vrickat till oss riktigt ordentlig.
Jag vill bara uppmuntra att du i tanken funderar på hur många manliga vänner du har som aldrig har fått orgasm under samlag eller petting?
Hur många män ljuger om vad som är skönt eller till och med gör ont? Har fejkat en orgasm?
Nej, här är exemplen alldeles för många och kränkande och kräver en hel uppsats bara för dem. Men i omvända världen är vi glada för de killar som njuter och vågar tala öppet om vad som är skönt. Vågar visa sitt kön orakat. Vågar visa sin kropp orakad.
Vill också påminna om att det är män som har prostatan och därför har en massa erogena punkter kring och i anus. Då måste det ju vara troligast att det är män som vill ha mest penetration där.

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Andlighet</strong></span>
Inför gud/gudar bör vi väl alla vara lika, men begrunda vilka som till stor del är hängivna en andlig ledare och av vilket kön är den? Det är inte en helt vanlig syn med en samling män som kommit för att få religiösa sanningar förklarade för sig av en kvinna.
Präster, mullor, gurus, imamer, braminer, pastorer, shamaner, rabbiner och påvar, de är ofta kvinnor eller hur?

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Konst</strong></span>
Säkraste sättet för kvinnor att delta i utställningar på de stora gallerierna är porträtterad, naken. Men vi kan ju alltid leka med tanken att alla de konstnärer vi genom historien får lära oss om var och är kvinnor.
Konst ska ju visa vår historia för kommande generationer och som det ser ut nu är det ”his story” not her.

<a href="http://sistersax.files.wordpress.com/ ... aked.jpg"><img title="dowomenhavetobenaked" src="http://sistersax.files.wordpress.com/ ... tobenaked.jpg?w=300" alt="" width="300" height="117" /></a>

<a href="http://www.guerillagirls.com/"&g ... ://www.guerillagirls.com/ </a>

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Rättsväsendet</strong></span>
Här finns mycket att tänka på, men ta exemplet, en våldtagen kille och straffet för den skyldiga kvinnan. Jämfört med allvaret i, och straffet för, ekonomiska brott eller skadegörelse.

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Reklam</strong></span>
Byt alla kvinnor mot män på alla reklampelare du ser. Var noga med att fotoshopa dem ordentligt. Dra ut deras ben, ge dem ett rekorderligt sexpack och en svällande bula. Låt honom inta en fysiskt omöjlig position.
En annan tanke vi kan leka med är annan reklam som kommer smygande in i våra medvetanden via internet. Sådant som vi ser men inte lägger stor vikt vid eller förknippar oss med. Våra unga flickor växer upp med det och det bygger en stadig grund i deras undermedvetna. Vi kan leka omvända leken;

En kille ska ladda hem lite ny musik från en känd hemsida för pirater. <strong>Han knappar in det han vill ha och runt om kring honom dyker <span style="color: #800000;">bilder med andra män till salu upp</span>.</strong> De tittar ut genom datavärlden med trånande ögon och hopp om att någon uttråkad tjej som surfar ska börja ragga lite. Allt kan tjejer få för pengar.

Killen vid datorn känner sig illa berörd över hur han kön framställs. Trots att han blockerat detta dyker det upp och påminner honom varje gång.
Han kan inte låt bli att studera bilderna en stund. Jämföra med sig själv i hemlighet. Han vet att hans tjej alltid har detta utbud om hon vill, men hon älskar väl honom som han är. Eller? Kanske när han blir gammal, kommer hon svara på en lockande annons då? Han reser sig från datorn och ska gå ut. <em>Innan han går ut ser han i spegeln att han inte är så ung längre. Han stoppar också den specialdesignade silikonpenisförstoraren i sina små kalsonger. Det skaver men han tänker inte bry sig.</em>
<p id="watch-headline-title"><em>Titta och läs: </em><a href="http://www.youtube.com/watch?v=V0OrT- ... h?v=V0OrT-8gXMs</a>
<strong>:: Edward Bernays : on Propaganda and Public Relations ::</strong></p>
<span style="text-decoration: underline;"><strong>Shopping</strong></span>
En man går med sin son till matvaruaffären. Strax innan kassorna finns tidningsställen. Där köar mannen med sin tonårsson. Mannen ser hur hans son sneglar lite mot tidningshyllorna och sveper själv då med blicken över dem. Han ser vad som skall visas för ungdomarna och han blir rädd. På hyllorna finns tidningar med unga sexiga killar med kåta blickar som endast iklädda stringkalsonger, det sväller onormalt om deras opererade organ, skall sälja allt från bilar, tatueringar och prylar till sex på bild. Där ges även råd om hur han skall tillfredställa sin tjej sexuellt så att hon blir nöjd och stannar kvar hos honom.
Mannen undrar hur han son skall bli påverkad av detta. Han talar med butikschefen och får till svar att det inte är upp till henne vad som säljs i tidningshyllan. De får ett färdigt koncept som de ska sälja. Hon ler lite och påpekar att de ju bara är lite oskyldiga gulliga och att kvinnotidningen More inte klassas som pornografisklitteratur. Detta är något vi kvinnor behöver. Vi är ju så sexuella.

Med denna artikel önskar jag inte manlighetens försvar och många av mäns reaktioner är förutsägbara. Personangrepp är inte ovanliga från män i trängda lägen och jag undanber mig ödmjukt dem.
Det kan kännas svårt att inse att man har varit offer för en komplett hjärntvätt. Det kan ju också kännas svindlande att vi blivit så grundlurade och den egna manliga identiteten kanske bara är en bluff för att separera oss.
Vi är människor. Varför denna genomgripande separation? På alla områden.
Prova tanken.
<h1 style="text-align: center;"><span style="color: #800000;">Jag efterlyser seriösa teorier om denna </span><span style="color: #800000;"><em>mångtusenåriga konspiration</em>.</span></h1>
Män, som i olika situationer har prövat att leva som kvinnor, har ett gemensamt; de har alla upplevt den stora skillnaden i respekt, bemötande, förtroende som kvinnor utsätts för. Att förväntas vara lite mindre intelligent/intellektuell eller förvisas till empatisk intelligens. Att inte tas riktigt på allvar. Att anses gnällig eller bara rabiat.
Jag har ingen anledning att önska total androgynitet.<span style="text-decoration: underline;"><strong><em> Bara frihet till alla att vara den man vill</em></strong></span>. Eller hur man vill från dag till dag. Att få njuta och använda sig av hela spectrat av kvalitéer.
Ni som anser att det är viktigt att riktigt ordentligt skilja könen åt, helst i tidig ålder;
Berätta för mig VAD som är en kvinna? Vad kännetecknar henne, mer än bröst och vulva? Berätta för mig som är kvinna, är du snäll! Och om jag är fel då…, måste jag tvingas att byta kön?

Jag har fött två barn. En pojke och en flicka. De är båda i tonåren nu så jag har haft den stora förmånen att få följa deras utveckling ett tag.
Och jag har gjort mina observationer.
När ett barn föds är vi alla lika. Vi har förstås olika kroppar, men våra grundläggande behov är de samma. Vi behöver mat, skydd och kärlek.
Vi hade relativt lite yttre påverkan på våra liv när barnen var små och jag har sett hur mina barn, utan föräldrars påverkan, har valt vad de vill leka med, vilka sagor jag ska hitta på osv.

Min son älskade bilar för deras färg och form. Sorterade dem i storleksordning och lekte med dem. <span style="color: #800000;"><em>Han ammade sina älskade dockor när han såg mig amma lilla syster.</em></span>
Lilla syster var väldigt rädd för hans dockor och ville absolut inte ha några egna.<span style="color: #800000;"><em> Hon önskade sig på sin fyraårsdag; en ”sopebil , en häxa och massa pistoler”</em></span>. Jag eller deras far hade inget intresse i att följa leksakstrender eller påverka deras val. Vi bara var.

Sedan dess har barnen både hunnit gå lite på dagis och snart går min son ut nian. Det har varit så tydligt hur de sedan utsatts för yttre oönskad påverkan och de har fortsatt välja själva vad de vill gör och leka med, men det har blivit mer och mer konventionellt . Barn härmar och lär av sin omgivning och det hade varit spännande att se hur de hade valt om samhället sett annorlunda ut.

De har nog större frihet än barn i allmänhet och därför är jag glad för deras skull, men min pojke var förtvivlad när det i klassen blev förbud för killar att sminka sig. Jag får också följa hur min 13åriga dotter intresserar sig för modet och sminkar sig . Och på vilket annorlunda sett det tar sig ut om man jämför med brodern.

I mitt yrke har jag ytterligare insyn i barnens situation. Jag jobbar som waldorfförskolepedagog och möter barn från två år och fram till skolåldern. På avdelningen för små barn är de fortfarande mycket lika, bortsett från temperament, som inte är knutet till könet. <span style="text-decoration: underline;">De behöver mat, nya blöjor och vuxna som bryr sig om dem och tröstar när de är ledsna.</span>
Någonstans i treårsåldern, i samband med större perceptionsförmåga och inlevelseförmåga med andra i sin omgivning, börjar de leka<strong> riddare och prinsessor</strong>. <span style="color: #800000;">De har registrerat och förstått vilket kön som gör vad och sorterat in sig i <em>rollerna.</em></span>
När de blir större och kan reflektera över varför, kommer deras inbördes diskussioner. – Du kan inte vara drake, du är ju tjej. – Vi måste ha en pojke med som kan rädda prinsessan. Och det finns många ledsamma och skrämmande exempel.
”En busschaufför en busschaufför, det är en man med gott humör”
Då vet alla flickor att det bara är att lägga intresset för brummande tingestar på hyllan. Det är ju bara killar som kör buss.

Hur ska vi veta vad vi egentligen vill här i livet om vi varit utsatta för dessa grova övergrepp?

<strong>Jag har fattat sanningen om elfte september. Jag har fattat sanningen om det ekonomiska systemet och elitfamiljerna. Jag har fattat att terrorkriget är en bluff och absolut fattat att <span style="text-decoration: underline; color: #800000;"><em>det är män som styr allt!!</em></span></strong>
Men det var en gång, för mycket mycket länge sedan, fred bland människor. De levde i små och större jordbruksamhällen. De lade stor vikt vid konstnärliga uttryck i sina bruksföremål, som keramik och väv. De vårdade moderjord och hennes barn. De sjöng. De uppfann.
Det rådde matriarkat. Läs> <a href="http://matriarchy.info/index.php?opti ... id=11&Itemid=41" target="_blank">http://matriarchy.info/index.php?opti ... 1&Itemid=41</a>

Vi som inte är nöjda över hur samhället ser ut och vilka som styr över det borde ta oss mer tid att fundera över lösningar. Hur vi vill ha det.
Vill vi ha krig?
Vill vi ha frihet?
Vill vi arbeta tillsammans för våra mål?
Vill vi rusta alla våra barn för förändring?
Vill vi fortsätta kämpa i det rådande patriarkatet, baserat på pyramidprincipen?

Jag vill uppmana till tankar över vem och varför någon, för kanske 6000 år sedan, var fast besluten att separera oss åt. Att eliminera hotet från ett fredligt samhälle. Att kraftfullt förändra våra livsvillkor och vår struktur. Att de gjorde det så bra att vi ännu, år 2011, själva vill vara kvar i det och försvara deras teorier om vad en kvinna är. De rev upp oss ur våra liv och tvingade oss att dyrka en manlig solgud. Lämna moderjord och våra egna ideal. Förpassa kvinnan till enbart barnafödande egenskaper. Ta ifrån oss vår vackra mångfald. Stympa oss.
Jo tack, jag kan förstå att vi blivit lätta offer.
Jag uppmanar till handling. Vi kan vara så många fler. Vi kan ta tillbaks rätten till frihet. Jorden är allas och ingens.

Helena
Konstnär
Förskolepedagog
Bildpedagog
Mamma
Syster
Människa

Posted on: 2011/3/8 17:29

Edited by Bill DeBerg on 2011/3/8 17:53:03
Edited by Bill DeBerg on 2011/3/8 17:59:58
Edited by Bill DeBerg on 2011/3/8 18:00:57
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#2
Vad jag har förstått så ser illuminati mfl kvinnan högre än mannen, därför är denna indoktrinering du beskriver så väl, svår att förklara eller förstå.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#3


See User information
Konspirera är att andas tillsammans ordagrant, men i vardagligt tal att sluta sig samman och planera något med en hemlig agenda.
Menar du att (alla) män sluter sig samman bakom lyckta dörrar enbart för att tänka ut sätt att förtrycka kvinnor?

Se lite bredare på det, de flesta stora makthavarna genom tiderna har inte bara varit män, de har tillhört privilegierade klasser, särskilda folk, särskilda ideologiska, religiösa och andliga grupperingar.
Bara för att jag är man sitter jag inte och konspirerar, det verkar väldigt lättsinnigt att tro det i mina ögon.
Men jag förstår vad du menar, mannen har varit det dominerande könet så långt som historien räknat, fast jag tror inte det är av någon socialt inlärd eller konspiratorisk orsak, utan bara överlevnadsmässigt biologisk.

Kvinnan har alltid haft närmre band till barnen, kanske t.o.m. starkare föräldrainstinkt, männens intressen har istället gjort dem inriktade på att försvara familjen mot yttre hot så de får ett medfött men också socialt påeldat intresse för våld, vapen, makt, osv. Även det något biologiskt. Vi kan temporärt frångå, eller lägga band på vår biologi, men vi kan inte helt undertrycka den, eller borde åtminstone inte försöka om vi ska hålla oss naturliga.

Vill inte starta bråk om detta men jag tror att feminismen leder till att familjernas sammansättning luckras upp, båda föräldrarna blir mer karriärinriktade, spenderar mindre tid med barnen vilka lämnas mer i händerna på statens uppfostringsanstalter (skolorna), TV:n, datorn och kompistrycket.
Visst blir människor kanske mer individualistiska, men de sociala och åldersbaserade klyftorna växer sig också större utan starka familjeband som är grunden för att ha en stark nationell solidaritet och samvete för de egna, därmed vitalt för att upprätthålla ett samhälle.

Posted on: 2011/3/8 18:17
Säll är den,
som för sig äger
lovord och förstånd uti livet,
ty onda anslag
man ofta rönt
alstras ur andras bröst.
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#4


See User information
Hur är detta en konspiration egentligen om jag får fråga?
Dessutom, vart är männens dag? Jag väljer att tro att detta är en kvinnlig sammansvärjning mot männen!

Posted on: 2011/3/8 19:00
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#5


See User information
Quote:

Syster Sax skrev:

Jag vill uppmana till tankar över vem och varför någon, för kanske 6000 år sedan, var fast besluten att separera oss åt. Att eliminera hotet från ett fredligt samhälle. Att kraftfullt förändra våra livsvillkor och vår struktur. Att de gjorde det så bra att vi ännu, år 2011, själva vill vara kvar i det och försvara deras teorier om vad en kvinna är. De rev upp oss ur våra liv och tvingade oss att dyrka en manlig solgud. Lämna moderjord och våra egna ideal. Förpassa kvinnan till enbart barnafödande egenskaper. Ta ifrån oss vår vackra mångfald. Stympa oss.Bra tajming till internationella kvinnodagen... (internationella mansdagen är 19 november om jag inte minns fel)

Men allt det som du listade kallas "kultur", och av någon underlig anledning är de flesta tillfreds med dessa "lekregler", så leken fortsätter... en av de främsta tecknen på att det är en lek är att vi har något som kallas "att vara romantisk". Den leken är intressant, då förväntas man följa vissa regler för hur man ska vara/göra för att räknas/upplevas vara romantisk.

De som inte vill vara med i denna lek får väl leka sin egen lek i ett eget hörn av jordklotet...

Sen kan man fråga sig vem som egentligen har makten i världen... den som lär upp nästa generation av barn (kvinnan) eller mannen som slavar i fabriken/kontoret varje dag och sliter ut kroppen utan att träffa sina barn... vem är smartast och njuter mest av livets känslobuffé? Vilken livsstrategi är smartast/bäst?


Jag tycker det är intressant hur alla människor använder sina egna strategier för att tillfredsställa sin behov. Må det vara bekräftelsebehov eller närhetsbehov. Och jag kan inte påstå att det ena sättet är bättre än de andra. Men ja, det verkar vara en ojämn spridning av strategierna för att uppnå det man vill ha som människa. Och det beror troligtvis på att vi separerar killar och tjejer tidigt och minskar deras möjligheter till att lära sig av varandra... då skulle de säkerligen anamma varandras strategier för att bli uppmärksammad, bekräftad, älskad och belönad. Killar som främst umgås med tjejer använder oftare "tjej-metoder" för att nå sina mål och vice versa.

Ska vi ändra detta vill det till att vi belönar tjejer och killar lika mycket, och på samma sätt, när de använder samma strategi för att uppnå samma mål/sak. Men det gör vi inte, vi verkar gilla dramatiken mellan könen. Vi har gett det ett fint och positivt ord, "kultur". De som inte är med i leken blir utpekade och utstötta, ibland mobbade. Så det är ingen fredlig lättsam lek. Men ändock, ur en synvinkel, en lek.

Så jag tror du får skapa/hitta en plats där andra lek/relations-regler gäller och samla människor från jordens alla hörn för att uppfostra era barn annorlunda.

Posted on: 2011/3/8 19:22
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#6


See User information
Wow. Imponerande förstapost! Det är kul med människor som inte bara använder forum för chat och för att få höga "postcounts". Du tar upp mycket viktiga saker - men sen får man ju faktiskt säga att i alla fall skandinaviska kvinnor har det väldigt bra idag med. Ibland tycker jag feminister har lite väl mycket tunnelseende och ivrigt spaltar upp samma saker varje år fast de missar en massa andra saker som tyder på att kvinnor har fått betydligt mer att säga till om, snubblade själv över detta just idag:

http://www.dn.se/ekonomi/hon-bestammer-var-skapet-ska-sta


EDIT: Ska vi prata strikt konspiration så kan man ju säga att ordensväsenden på ordinära nivåer, särskilt i mindre städer, har varit ett utmärkt vis att stänga ute kvinnor från viktiga poster, frimurargubbar som tillsätter varandra - men nu har ju kvinnorna kontrat och har egna nätverk bara för kvinnor typ Ruter Dam, Bizwomen, Shenet etc så där är nog dominansen snart bruten.

Sen kan man ju gå till sitt närmsta universitet och kika in på en storföreläsning på juristprogrammet - stor dominans av kvinnliga studenter på prestigeutbildningar nu. Du kanske har ditt matriarkat här i Sverige 2030 eller så...

Posted on: 2011/3/8 19:32

Edited by AladdinSane on 2011/3/8 20:08:03
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#7


See User information
Titta titta pappa en Varg i fårakläder.

Näämen har man sett pöjk du har rätt.

http://news.antiwar.com/2011/03/07/ob ... -detention-without-trial/

Posted on: 2011/3/9 7:34
Resized Image
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#8


See User information
Du ska ladda ner och titta på Callum Coats föreläsningar om Victor Shauberger så får det du skriver en ordentlig påklädning...

(Hej förresten, vi har ju träffats, allt väl hoppas jag)

...eftersom det handlar om alltför medveten och utstuderad Obalans!
Det manliga i Universum står för Explosion och det kvinnliga för Implosion. Notera alltså att det har föga att göra med män vs kvinnor, manligt och kvinnligt är två olika universala aspekter som finns i oss alla - i allt - Så då kan vi ställa oss frågan varför allt "ska vara" så explosivt och var tog implosionen vägen???
Varför har inte bilarna knäpptysta motorer som bygger på Vortexenergi och tankas med vatten?

Jodå, både Edward Barnays och hans Onkel Sigmund hade kunnat svara på detta. De Judiska tänkarna i Frankfurtskolan definitivt. Och så Tesla. Och Victor...

Posted on: 2011/3/9 7:53
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#9


See User information
Utan att sticka ut hakan för långt kan jag påstå att jag är den mest påläste Schauberger ivraren på forumet med erfarenhet sedan 1977 i ämnet.., så är det någon som vill gå vidare i hans forspår går det att ta kontakt med mig personligen....http://mjolkpallen.blogspot.com/p/vetenskapsteori.html

Posted on: 2011/3/9 9:49
Ju flera kockar ju mindre till gästerna..
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#10


See User information
Resized Image

Bild 1: Kvinnans sexualitet.

Resized Image

Bild 2: Mannens sexualitet.Observera att många hävdar att den förstnämnda inte överhuvudtaget existerar, och det har alltid arbetats idogt med att undertrycka själva förekomsten av denna.
Det har prästerskapet arbetat hårt med, vare sig den funnits i Vatikanen eller på Uppsala universitet!


Både explosion och implosion måste finnas och har sin ursprungliga ordning i naturen.Så varför ordnar människan om i denna ordning? Jag beöver inte beskriva så mycket mer, Helena gör det mycket elegant. Läs det igen. Kolla sedan på Callum Coats föredrag, eller snacka med Gaston. Läs sedan boken "Du sköna nya värld" av elitisten Aldous Huxley.

Och kolla sedan på denna, ladda hem den först. Extremt viktigt!

https://thepiratebay.org/torrent/5791180/Orgasmic_Birth

Och alla ni ensamstående nördar som bor ihop med era 100 datorer kan sedan ta en funderare på var tutten tog vägen när ni var små... och sedan flickvännen (om sådan funnits alls...)
...eller pojkvännen...

Posted on: 2011/3/9 11:00
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#11


See User information
Anledningen till att Einstein inte kunde formulera en enhetlig fältteori var just att han inte tog med det som sedemera kallades "singularitetsbefrielsen" vilken Viktor Schauberger hänvisade till i sitt arbete.

Saken är egentligen enkel då alla fenomen har sin motsats explosion-implosion där explosionen symboliserar en linjär utåtriktad rörelse som leder mot värme och imposionen en ickelinjär inåtriktad rörelse som leder mot kyla, samt att vid explosionen kommer fenomenet först och rörelsen efter och vid implosionen kommer rörelsen först och fenomenet efter.....

Vid en närmare betraktelse så ser vi att hela vårt sätt att skapa begrepp bygger på samma idé, allt har sin motsats och har sina rötter i det vi numera kallar antinomin, så det är inga konstigheter egentligen.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Antinomi

Vi som kan båda sidorna av fysiken blir ofta misstänkliggjorda eftersom vi använder terminologier som inte finns inom "explosionsläran" vilket kan vara begripligt....men det är sannerligen kul att kunna båda sidorna av "myntet" vill jag lova och förståelsen för naturen blir inte bara dubbelt så stor, den ökar i kvadrat.

Posted on: 2011/3/9 15:28
Ju flera kockar ju mindre till gästerna..
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#12


See User information
Syster Sax!

Tack för en alldeles underbar artikel (ja, artikel inte inlägg). Du skriver mycket av det som jag har tänkt på i evigheter men aldrig orkat sätta på pränt.

Hör gärna av dig! Jag tror att vi har mycket att snacka om.

Gudarna ska veta att det inte är lätt att vara en kvinna i "sanningsrörelsebranschen". Man (!) blir inte speciellt annorlunda behandlad här än någon annanstans, även om det är lätt att tro att man ska bli det med tanke på alla "vakna" och annorlunda människor (män). Det är tyvärr en grabbarnas klubb där det inte är helt enkelt att ta (eller få) plats. Detta ämne som du lyfter upp till ytan är inte ett litet sidospår bland andra. Det är en GRUNDLÄGGANDE och livsväsentlig fråga som - om vi inte löser den - innebär att inget, absolut inget annat kan bli helt bra. Hur "vakna" vi än är inför rasande torn eller chem trails.

Vaken-admin! Syster Sax inlägg borde ligga på första sidan som en artikel. Eller vad säger ni?

Linda

Posted on: 2011/3/9 16:50
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#13


See User information
Vad tråkigt att du upplever att du blivit dåligt behandlad här på vaken.se men eftersom det skett hoppas och tror jag att det inte är för att du är kvinna åtminstone.
Kanske för att jag själv är man som jag inte upplevt att vaken skulle vara emot kvinnor på nåt sätt? Ibland har jag sett en hätsk ton men oftast är det bara troll och som jag sett det angriper dom alla som har fel åsikt vare sig det är man eller kvinna.
Hoppas ni fortsätter hålla till här ändå för det är alldeles för få tjejer aktiva!

Posted on: 2011/3/9 17:21
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#14


See User information
Chriss: nu är det ju inte så att "sanningsrörelsebranschen" bara består av vaken.se.Det är inte så enkelt.

I övrigt, tack för uppmuntran! Jag önskar också att fler kvinnor ska bli aktiva.

Posted on: 2011/3/9 17:34
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#15


See User information
Quote:

Linda_B_ skrev:
Gudarna ska veta att det inte är lätt att vara en kvinna i "sanningsrörelsebranschen". Man (!) blir inte speciellt annorlunda behandlad här än någon annanstans, även om det är lätt att tro att man ska bli det med tanke på alla "vakna" och annorlunda människor (män). Det är tyvärr en grabbarnas klubb där det inte är helt enkelt att ta (eller få) plats. Detta ämne som du lyfter upp till ytan är inte ett litet sidospår bland andra. Det är en GRUNDLÄGGANDE och livsväsentlig fråga som - om vi inte löser den - innebär att inget, absolut inget annat kan bli helt bra. Hur "vakna" vi än är inför rasande torn eller chem trails.

Linda, kan du specificera vad du menar. Jag förutsätter att du tycker att du blir sämre behandlad än vad vi män blir?

[jag har inte läst syster sax inlägg ÄNNU]

Posted on: 2011/3/9 19:18
“Just look at us. Everything is backwards. Everything is upside-down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religion destroy spirituality"
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#16


See User information
Blev oerhört glad av att läsa Syster sax text eftersom det som står där var så tydligt och lätt att förstå och tar upp allt jag själv tänkt.
Väldigt bra och viktig artikel! Håller med Linda den borde ligga på framsidan!

Håller också med om att sådana här frågor inte kan tas upp på detta forum riktigt man tror att här åtminstone skall det finnas män som är öppna för dessa diskussioner och frågor men det är ni faktiskt inte.
Jag blev väldigt glad för att någon klarat av att formulera det så det blir svårare att avfärda.

Läser just nu på universitetet, lärarprogrammet och i flera kurser har vi läst artiklar om genusfrågor, det har blivit extremt tydligt hur män(vita medelklassmannen främst) har alla bra egenskaper, skulle en kvinna ha dessa egenskaper så kan hon det men det är ett undantag.
Man hör ofta detta, "du är blablabla för att vara kvinna" som någon komplimang, är det också en komplimang ifall man tog en stereotypt kvinnlig egenskap och sa samma mening men byter ut kvinna mot man?

Kvinnor som vill berätta hur jämställda hon och hennes man är, säger ofta "min man hjälper till" som att det fortfarande var hennes uppgift att sköta barn och hem.
Finns säkert hur mycket exempel som helst, men jag tror man skall vara uppmärksam på vilka ordval man gör!

Stort tack till Syster sax din text var omöjlig att sluta läsa och satt och gjorde spontana utrop här nästan då jag läste, ALLA borde läsa denna artikel! Fantastiskt! Underbart att du jobbar med barn du behövs där!

Posted on: 2011/3/9 19:31
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#17


See User information
GordonShumway:
Du vet säkert hur det ser ut i världen gällande kvinnor och män. Vad jag säger är att det ser likadant ut i sanningsrörelsen som det gör i samhället i stort (vad gäller könsfrågan). Mer komplicerat än så är det inte. Dock tror jag att många män i denna rörelse tror att det ser annorlunda ut eller att just dem är speciella i detta hänseende, och visst kan de vara det, men i PRAKTIKEN ser det likadant ut och det är det som betyder något. Eller hur?

Läs Syster Sax artikel!

Tyvärr är det ofta så att män (inte alla såklart!) reagerar väldigt negativt på feministiska uttalanden. Det blir taggarna utåt och mycket aggressivt, trots att det enda vi vill är att få samma människovärde och samma möjligheter/rättigheter/skyldigheter som den andra halvan av Jordens population. Personligen kan jag inte förstå hur det kan vara så provokativt...

Posted on: 2011/3/9 21:19
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#18


See User information
Hej Syster Sax och välkommen till forumet.

Jag har läst din långa post och är lite förvirrad över syftet.
Du påstår att det här handlar om en konspiration men efterlyser samtidigt teorier om denna påstådda konspiration? Du får ursäkta men jag förstår inte riktigt.
Om du menar att det här handlar om en konspiration så skulle jag hellre se vad du har för belägg för det.

Själv har jag inte hört tidigare påståenden om att det här skulle röra sig om en konspiration så jag saknar i princip referensram för en sån diskussion.
Jag har ägnat många tankar åt genusfrågor de senaste 15 åren men aldrig stött på nåt material om att det vilar en konspiration i botten så jag tycker att du ska lägga fram din teori om hur det här gått till.

Mvh Patte

Posted on: 2011/3/9 21:24
“Just look at us. Everything is backwards. Everything is upside-down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religion destroy spirituality"
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#19


See User information
Quote:

Linda_B_ skrev:
GordonShumway:
Du vet säkert hur det ser ut i världen gällande kvinnor och män. Vad jag säger är att det ser likadant ut i sanningsrörelsen som det gör i samhället i stort (vad gäller könsfrågan). Mer komplicerat än så är det inte. Dock tror jag att många män i denna rörelse tror att det ser annorlunda ut eller att just dem är speciella i detta hänseende, och visst kan de vara det, men i PRAKTIKEN ser det likadant ut och det är det som betyder något. Eller hur?

Hej Linda.
Jag "vet" en massa ojämställdheter i samhället, även såna där kvinnor själva bidrar till sitt eget förtryck och tom omvända ojämställdheter, som jag aldrig hört nån diskutera.
Men om kvinnor känner sig förtryckta på vaken så vill jag gärna höra exempel på hur det går till, och inte då enstaka sopprötters beteenden, annars hamnar vi i samma dilemma som när folk påstår att sanningsrörelsen är antisemiter för att nåt enstaka rötägg härjar i forumet. Jag vill gärna höra hur kvinnor förtrycks generellt på vaken.
Jag har inte märkt nåt sånt, men jag är ju man så jag kan vara hemmablind

Posted on: 2011/3/9 21:31
“Just look at us. Everything is backwards. Everything is upside-down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religion destroy spirituality"
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#20


See User information
Quote:

Linda_B_ skrev:
Syster Sax!

Tack för en alldeles underbar artikel (ja, artikel inte inlägg). Du skriver mycket av det som jag har tänkt på i evigheter men aldrig orkat sätta på pränt.

Hör gärna av dig! Jag tror att vi har mycket att snacka om.

Gudarna ska veta att det inte är lätt att vara en kvinna i "sanningsrörelsebranschen". Man (!) blir inte speciellt annorlunda behandlad här än någon annanstans, även om det är lätt att tro att man ska bli det med tanke på alla "vakna" och annorlunda människor (män). Det är tyvärr en grabbarnas klubb där det inte är helt enkelt att ta (eller få) plats. Detta ämne som du lyfter upp till ytan är inte ett litet sidospår bland andra. Det är en GRUNDLÄGGANDE och livsväsentlig fråga som - om vi inte löser den - innebär att inget, absolut inget annat kan bli helt bra. Hur "vakna" vi än är inför rasande torn eller chem trails.

Vaken-admin! Syster Sax inlägg borde ligga på första sidan som en artikel. Eller vad säger ni?

Linda


På första sidan!??

Ja det tycker jag! ; ) Jag fixar det!

Det är intressant att ser hur människor reagerar på posten, och jag tycker att det gör ONT för de flesta som läser denna PGA Sanningen i denna artikeln.

Varje dag under TUSENTALS åren i ALLA kulturer vi vet om pågår en daglig förnedring mot hälften av alla människor på jordklotet.

Det bästa de flesta män kan väl göra (vissa för en gångs skull) är att hål käften och LYSSNA på kvinnor.

Det hela är så vrickat, och infekterat i våra dagliga liv att vi tänker inte på det.

Konspirationen blir uppenbar när vi ta lite tid och TITTA runt, konspirationen mot kvinnorna har funnits så länge och manifestera sig otroligt bra i nästan allting.

Tänk på hur sådana "UPPLYSTE" MÄNniskor som David Icke nämner INTE det alls. I all åren.

HAN har missat det totallt. HAN. Mannen ICKE.

Varför? För att han är i den privilegierade klassen: MAN.

Han inser inte vikten i denna. Det gör inte det flesta MÄN.

The plantation owners would get angry when someone ELSE beat there slaves, their PROPERTY, because THEIR slaves should have it good!!!!

They of course could not see the problem with SLAVERY for several reasons, one of which was their privaleged position.

Women are third class slaves, taught to dress like whores and act like FUCK-HOLES for their dumbed-down idiotic men.

Sperm recepticles. Cock-suckers.
Porn-Queens. Women are there for MEN. Still TODAY. In the WEST. PERIOD!

Thats not to say all men are this way, though 95% are surely totally clueless to begin with, some say 99%.

Most of us wont even begin to listen.

We are too AFRAID of the implications, because we are WEAKER than women. ; )

Posted on: 2011/3/10 1:16
Administration, VAKEN.SE
Courage is contagious.
Censorship is Freedumb. "Oh look, ANOTHER elephant in the living room, lets talk about it shall we?..."
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#21


See User information
Jag anser utifrån vad jag vet att nej, det är ingen konspiration i sig, dock en alldeles för fundamental del i den stora konspirationen mot mänskligheten, pågående sedan 50.000 år och som nu eskalerar.

Det handlar om att slå sönder och travestera ALLT överhuvudtaget som gör oss till människor. Vår individualitet och kreativitet inte minst. Förvränga det manliga och kvinnliga, skapa obalans i hela universum.

Människan är en spirituell varelse. En astralkropp, en eterkropp och en fysisk kropp. Och en del av en större helhet. Ska konspirationen lyckas måste alla aspekter tas med. Och jag brukar säga att skeptikerrörelsen har rätt. Det är inte möjligt att några människor kan ligga bakom detta...

Posted on: 2011/3/10 7:42
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#22


See User information
Här är dom.

Resized Image

Resized Image

Resized Image

Resized Image

Resized Image

Posted on: 2011/3/10 7:48
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#23


See User information
Bill De Berg Quote:

We are too AFRAID of the implications, because we are WEAKER than womenIndeed. And that is why the women and the female energy in general has been supressed for all this time.
The implosion energy, the strongest one.

Posted on: 2011/3/10 7:51
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#24


See User information
Bill DeBerg och Network: Ni tycks ju ha förstått. Skönt att höra! Men det är som du Bill DeBerg har konstaterat inte många, knappt nån, av alla dessa MÄN i sanningsrörelsen som berör denna enormt viktiga och grundläggande fråga. Jag har också noterat att David Icke - som jag i övrigt gillar - aldrig säger ett ord om detta.

Jag hoppas att ni själva kan lyfta detta. Det vore inte en dag för tidigt. Jag ska dra mitt strå till stacken jag också när tid och ork finnes. Problemet är dock att jag som kvinna - av alla nämda skäl - just inte blir lika lyssnad till. Patetiskt men så är det. Och värst av allt: när jag nämner den här typen av ämnen så blir många män aggressiva.

Posted on: 2011/3/10 9:31
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
(1) 2 3 4 5 »
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
52 user(s) are online (52 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 52

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS